2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536939 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi blackeagle35

Bu kaçınılmaz ama. Bunu dengelemek marifettir.

Gelir artınca gider de artar. Her yerde böyle bu.

Seneye Bursa'daki maaşlar bile stadtan dolayı 200-300 tık artacak.

Hakedene verilsin yeter yoksa banka değil kulüpler zaten sporculara dağıtmak için para kazanıyorlar.
Hakedene verilsin,takımı taşıyana,bu potansiyeli gösterecek olana verilsin..Objektif kriterlerle verilsin..Tekmeye kafa sokuyor,iyi Beşiktaşlı diye değil..Demba Ba'nın,Sosa'nın,Töre'nin aldığı paraya kim ne diyebilir??Ayrıca tam olarak gelir-gider dengesi de sağlanmış değil..30 milyon TL idi sanırım futbol şubesinin açığı..
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 16:23:02 blackeagle35 ]

Çevrimdışı ALI RIZA

hayırlısı diyelim kazasız belasın 4 yıl mustafayı bol golleriyle izlersiz umarım  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 16:24:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hakedene verilsin,takımı taşıyana,bu potansiyeli gösterecek olana verilsin..Objektif kriterlerle verilsin..Tekmeye kafa sokuyor,iyi Beşiktaşlı diye değil..Demba Ba'nın,Sosa'nın,Töre'nin aldığı paraya kim ne diyebilir??Ayrıca tam olarak gelir-gider dengesi de sağlanmış değil..30 milyon TL idi sanırım futbol şubesinin açığı..

Şuan öyle ama zaten şuanki durumun maaşları değil bunlar.

Bizim durumuzdaki bir kulüp Ba'yı filan almayı bırak yıllık 700 bin eurodan fazla maaş veremez şuan.

Bunlar stad açıldıktan sonrasının maaş bandları hep.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

Şuan öyle ama zaten şuanki durumun maaşları değil bunlar.

Bizim durumuzdaki bir kulüp Ba'yı filan almayı bırak yıllık 700 bin eurodan fazla maaş veremez şuan.

Bunlar stad açıldıktan sonrasının maaş bandları hep.
Neden??Necip,Oğuzhan falan hep yeni maaşlar üzerinden bu sene..Ayrıca amatör branşlar,vergi yükleri,personel maaşları futbol gelirinden gidiyor..Futbol AŞ kar etmeli ki kulübün ekonomik açığı ortadan kalksın..

Çevrimdışı Kemal

Bu yazın ardından ( yazın çok güzel işler yaptılar)

Açık açık iddaa ediyorum !

Şurdan 6 kişilik komite kuracam , kendimle beraber 5 kişi daha , alınacak isimleri gidecekleri biz belirleyecektik , maaşları biz belirleyecektik istemeyen gidecekti iddaa ediyorum varolan takımı daha iyi kaliteli takım yapardık , maaşlarda yıldız - daha verimli isimler olmasına rağmen aynı seviyelerde olurdu ( gidenler gelenleri mahsup ederdi) .

Tabii bu kontratlardan önce.Artık bu şemsiye açılmaz.

Çevrimiçi blackeagle35

Varolan finansal açığın maliyeti,kombine-loca gelirlerinin stad için kullanılması,artan futbolcu maliyetleri,diğer branşlardan gelen açıklar vb. bunlar kısa ve orta vadede dikkat edilmesi gereken noktalar..Sponsorluk gelirlerinin yükseltilmesi,yeni sponsorlukların oluşturulması hep olumlu..Ancak ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi'ne 2-3 yıl mutlaka katılmamız lazım..Ederi olduğunda oyuncu satmamız lazım..Uzun vadede umut vaadeden finansal yapımız olsa da bir süre daha sıkıntı çekmemiz çok olası..

Çevrimdışı Deniz

hayırlısı diyelim kazasız belasın 4 yıl mustafayı bol golleriyle izlersiz umarım  :bandit:
:)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Devre arası transfer döneminin hızlı takımı Beşiktaş, iç ve dış transferde toplam 34 milyon avro (Yaklaşık 94 milyon Türk Lirası) harcadı.

Maaşlar falan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı halvetifarazi

mustafa'nın cenk'in yatarak alacağı paraları taraftardan istemesinler. millete para dağıtacağız diye aylık 2000 tl alan adamın cebine göz dikip forma,atkı alın demesin artık kimse. cenk kulübede otursun diye forma alamam.

Çevrimdışı talha

Devre arası transfer döneminin hızlı takımı Beşiktaş, iç ve dış transferde toplam 34 milyon avro (Yaklaşık 94 milyon Türk Lirası) harcadı.

Maaşlar falan.

Bize sıra gelince şişirmeye bayılıyorlar. Bizim bu yılki maliyetimiz

550.000
450.000
1.000.000
450.000
312.500

2.8m euro'dur. Maaşlarla birlikte yazdım. Diğer maliyetler seneye başlayacak.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Mustafa ile sözlesme yenilenmeyip ona verilecek para basketbol subesine aktarılsa
Ne takımlar kurulur söyliyim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

işin özeti 1-2 sene sonra Mustafa'yı bedava versen alan olmaz maaşından dolayı. Bedava veririz ustune bir de maaşının yarısını biz oderiz. Şimdiki galatasaray gibi.

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada FFP kuralına göre tam rakami hatırlamiyorum ama maas olarak 38 milyon sınır transfer icinde 10 milyon sınırı koymustu uefa
Yanılmıyorsam biz 34 milyon olduysa bu sene maas seneye sağbek stoper gelir kaparız solbek flen hikaye
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

Yıllık 500 bine Brezilyada kac tane Pektemek bulunur acaba cok merak ediyorum. Hem de genç. Önder Özen'e sorsan ayak üstü 3-5 isim soyler

Çevrimdışı arda

Mustafa ile sözlesme yenilenmeyip ona verilecek para basketbol subesine aktarılsa
Ne takımlar kurulur söyliyim

Mustafa ikinci yarı patlama yapacak, tek başına Basketbol takımının bir maçta aldığı toplam faülleri alacak. Asist sayısında netleşmiş birşey yok henüz ama Kesin Bilgi Yayabilirsiniz.

Dip Not  :D Umut fakirin ekmeği
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 18:03:13 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı halvetifarazi

Yıllık 500 bine Brezilyada kac tane Pektemek bulunur acaba cok merak ediyorum. Hem de genç. Önder Özen'e sorsan ayak üstü 3-5 isim soyler
300'bine bile bulursun.

Çevrimdışı eski inönü

Bilgisi olan var mı acaba avrupa takımlarındaki futbolcu maaşlarını nerden bulabilirim? ya da herhangi bir futbolcunun maaşını gorebilecegim bir site var mı? Özellikle Anderlecht'teki maaşları merak ediyorum

Çevrimdışı Anil

Bu sözleşmelerle tüm yapılanmanın şans eseri olduğunu düşünmeye başladım. Önder hoca olsaydı kesinlikle ve kesinlikle bu sözleşmeler olmazdı.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Daha bu saatten sonra bu Mustafa ağzıyla kuş tutsa boş, kafamda sildiğim gördükçe sinirlerimi tepeme çıkaracak biri oldu artık, resmen yata yata bunca yıl parasını aldı sakattır falan dedik bağrımıza bastık adam resmen bağrımızdan hançerledi, kimse kusura bakmasın duygusallık bitti, bundan sonra en ufak olumsuz hareketi tokat gibi yüzüne vurulacak senin Mustafa Pektemek, yüzüne baktıkça sinirlerim tepeme çıkıyor, ilk defa Melodan sonra bir futbolcuya baktım mı bu kadar ayar oluyorum, hayırlı olsun Pektemek girdin kara listeye.

Çevrimdışı arda

Bilgisi olan var mı acaba avrupa takımlarındaki futbolcu maaşlarını nerden bulabilirim? ya da herhangi bir futbolcunun maaşını gorebilecegim bir site var mı? Özellikle Anderlecht'teki maaşları merak ediyorum

Liverpool var mesela: http://www.tsmplug.com/football/liverpool-players-salary-list-2014/
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Anil

Sen okadar forma al tshirt al internetten kaç tane satılmış merak et üstüne git kulübe ne kadar para girdi hesapla.Al işte hepsi boşa. Bundan sonra üzülmek felan yok bende profesyonelim artık. Adam kaç yıldır yata yata yinede sözleşme yeniletti ya yazıklar olsun ya.

Çevrimdışı arda

Daha bu saatten sonra bu Mustafa ağzıyla kuş tutsa boş, kafamda sildiğim gördükçe sinirlerimi tepeme çıkaracak biri oldu artık, resmen yata yata bunca yıl parasını aldı sakattır falan dedik bağrımıza bastık adam resmen bağrımızdan hançerledi, kimse kusura bakmasın duygusallık bitti, bundan sonra en ufak olumsuz hareketi tokat gibi yüzüne vurulacak senin Mustafa Pektemek, yüzüne baktıkça sinirlerim tepeme çıkıyor, ilk defa Melodan sonra bir futbolcuya baktım mı bu kadar ayar oluyorum, hayırlı olsun Pektemek girdin kara listeye.

Çevrimdışı arda

teşekkur ederim İngilizce aratsam daha iyi olacak sanırım

Aynen Anderlechti bulamadım ama bu tsmplug.com dediği Ingiltere için;
Bende West Bromwich'i merak ediyodum ama o yok bitek nerdeyse

http://www.tsmplug.com/football/premier-league-player-salaries-club-by-club/

Çevrimdışı eski inönü

bence yazın stoper transferi de beklemeyin boşa. Ersan'a o maaş verildiyse demek ki 1. stoper olarak onu düşünüyorlar.