2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536361 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nannan

Beyler bu kadar da büyük laflar etmeyin. Yarın öbür gün Necip'in ortasında Mustafa'nın golüyle hasbelkader şampiyon oluruz, Allah'ına kurban olam maaşlarına zam verin diye gezersiniz. :D yani tamam eleştirilcek bir durum ama öyle bi sözleşme üzerinden taraftarlık falan dondurulmaz abartmayın.

Çevrimdışı Tolga

Aynen abi, versinler 4 yıllık 1,5milyondan. Pektemek efendi alıyorsa, Atiba hayli hayli hakeder. Herif 2 yıldır maksimum oynuyor. Laf edersem terbiyesizim.
Pektemek falan bu paraları alıyorsa Atiba'nın 2.2 m euro falan alması lazım.

Neredeyse sezonun tüm maçlarında oynuyor adam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Formaları kartal yuvlarına saldırmamız pektemek bedava necip bedava ismail bedava hala bir tık ileri gidecel serdar bedava para kazansın diye... Ölü taklidine Devam Başkanım  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Kimse demesin Q7 ne oynadı bu para alıyor diye Q7 laf sayanlar Mustafaya verilen para sorgulasın...
Alayına isyan İnadına Q7...

Çevrimiçi blackeagle35

Beyler bu kadar da büyük laflar etmeyin. Yarın öbür gün Necip'in ortasında Mustafa'nın golüyle hasbelkader şampiyon oluruz, Allah'ına kurban olam maaşlarına zam verin diye gezersiniz. :D yani tamam eleştirilcek bir durum ama öyle bi sözleşme üzerinden taraftarlık falan dondurulmaz abartmayın.
700 bin alsa bu golü atmayacak mı??100 gol atsa ne olur??Ne verdi bugüne kadar bu paraları alacak??Hangi performans,hangi devamlılık,hangi gol sayısı??Gelecek mi vaadediyor 27 yaşına gelmiş adam??Sakat olmadığı zaman ne verdi takıma??

Çevrimdışı Renton

Ha pektemeğe ha çöpe
See you in another life,brother.

Çevrimdışı nannan

700 bin alsa bu golü atmayacak mı??100 gol atsa ne olur??Ne verdi bugüne kadar bu paraları alacak??Hangi performans,hangi devamlılık,hangi gol sayısı??Gelecek mi vaadediyor 27 yaşına gelmiş adam??Sakat olmadığı zaman ne verdi takıma??
@blackeagle35 ben de aynı fikirdeyim. Bırak 700.000'i, ben sözleşme yenilememe taraftarıydım en başından beri. Ama yani taraftarlık dondurma, maça gitmeme, forma almamak falan çok abartılı tepkiler. Onu söylemeye çalışıyorum sadece.

Çevrimdışı ZORBEY

Kimse demesin Q7 ne oynadı bu para alıyor diye Q7 laf sayanlar Mustafaya verilen para sorgulasın...
:claps: :claps:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:05:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Konuları karıştırmamak gerek ikisi de yanlış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Elimizdeki tüm yerli oyuncular birkaç sezon daha takımda kalacak anlaşıldı.

Yabancı transferinde gene ıskalarsak devamlı başarı gelmez önümüzdeki senelerde.

Çevrimdışı nannan

Kimse Q7'nin aldığı paraya laf söylemedi ki. Defalarca sahada takımı sattığı için saydırdı, ne bonservisini, ne menajer parasını, ne de maaşını ödemeyenlere saydırdı. İkisi de yanlış olabilir ama birbirinden çok alakasız konular.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:09:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Mustafa Pektemek ile şu sözleşme yapıldıysa sinirlenmek bir yana neden olduğunu düşünmek gerek.

Muhtemelen Bilic çok sevdiği için ısrarcı oldu. Yönetim zaten kafasını gözünü soktuğu için çok seviyor.

Bu yana zaten sıkıntımız yok. Ancak verim verme konusunda ayarsız olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bence yönetim yabancı kuralına ve işleyeceğine güvenmiyor bu hamleler bundan kaynaklanıyor. Kuralda prüz çıkacağını düşünüyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

@blackeagle35 ben de aynı fikirdeyim. Bırak 700.000'i, ben sözleşme yenilememe taraftarıydım en başından beri. Ama yani taraftarlık dondurma, maça gitmeme, forma almamak falan çok abartılı tepkiler. Onu söylemeye çalışıyorum sadece.
Taraftarlığı dondurmayı bilemem ama gerisi gayet mantıklı bence..İnsanlar destek olmak zorunda mı paşalar ekstradan paraları cebine koyacak diye..Bu adamların parası ödenmezse yine taraftar çıkacak yok forma alalım,yok feda diyelim..O zaman gelip bu yöneticiler mi cebinden verecek paraları??Bu oyuncuların astronomik ücretlerine katkıda bulunmamak bir tercihtir..Tabiki bunu söyleyen herkes duygusallıkla söylüyor..Ben de dahil Pazar günü 16.00'da unutacağız bu olanları belkide..

Çevrimdışı nannan

Mustafa Pektemek ile şu sözleşme yapıldıysa sinirlenmek bir yana neden olduğunu düşünmek gerek.

Muhtemelen Bilic çok sevdiği için ısrarcı oldu. Yönetim zaten kafasını gözünü soktuğu için çok seviyor.

Bu yana zaten sıkıntımız yok. Ancak verim verme konusunda ayarsız olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bence yönetim yabancı kuralına ve işleyeceğine güvenmiyor bu hamleler bundan kaynaklanıyor. Kuralda prüz çıkacağını düşünüyorlar.

Belki de vasat üstü yabancıdansa bildiğimiz vasat ve üzeri yerlileri elde tutup Sosa-Ba gibi takıma seviye atlatacak 1-2 yabancı düşünülüyordur sadece.

Çevrimdışı Tolga

Hocam tamam da 300.000-400.000 euroların lafını her transferde yapan yönetim sezonun neredeyse çoğunda sakat olan bir adama bu paraları verirse herkes tepki koyar.

Yaz transfer döneminde kimse çıkıp paramız yok da o yüzden adam alamıyoruz demesin.

Çevrimdışı ALI RIZA

"-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,”
Ne kadar kolay resmen...
TL cinsinden değerli
"-2015-2016 sezonu: 3.851.000 TRY garanti ücreti ve 27.546 TRY maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu:  4.131.300 TRY garanti ücreti ve 27.546 TRY maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu:  4.408.600 TRY garanti ücreti ve 27.546 TRY maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu:  4.683.300 TRY garanti ücreti ve 27.546 TRY maçbaşı ücreti,”
toplam :17.074.200 TRY
Formalara kartal yuvalarına saldırım pektemek parasını ödeyelim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:14:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Belki de vasat üstü yabancıdansa bildiğimiz vasat ve üzeri yerlileri elde tutup Sosa-Ba gibi takıma seviye atlatacak 1-2 yabancı düşünülüyordur sadece.

Bizim es geçtiğimiz şeyler olabilir oluyor da.

Kuralın kalabilitesi bir yana Mustafa güçlü oyuncu. Sakatlansa da saha içinde çok güçlü.

Bir de takımın maaş bandı var. Yani tüm yerliler 1.4 alıyor aşağı yukarı. Kalacaksa zaten bu paradan kalacaktı.

Burada alacağı paradan çok gidip kalması tartışıldı zaten. Çoğunluk gitsin dedi. Kalacaksa bu paradan kalacaktı çok barizdi.

Takım içi denge çok önemli. Direk bozar arkadaşlığı birisi 500 eksik alırsa inanın çok önemli.

O yüzden verilen paradan çok gitmeli kalmalı ekseninde değerlendirmek gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Taraftarlığı dondurmayı bilemem ama gerisi gayet mantıklı bence..İnsanlar destek olmak zorunda mı paşalar ekstradan paraları cebine koyacak diye..Bu adamların parası ödenmezse yine taraftar çıkacak yok forma alalım,yok feda diyelim..O zaman gelip bu yöneticiler mi cebinden verecek paraları??Bu oyuncuların astronomik ücretlerine katkıda bulunmamak bir tercihtir..Tabiki bunu söyleyen herkes duygusallıkla söylüyor..Ben de dahil Pazar günü 16.00'da unutacağız bu olanları belkide..

Ben de tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum. :) Böyle büyük konuşmak, aşırı tepkiler vermek oyuncuları da etkiler. Biz maç günü uyandığımızda unuturuz ama böyle büyük baskı yaratacak tepkiler günlük hayatta değil de sahaya çıkınca gelir futbolcunun aklına.

Çevrimdışı Togay_1981

Yönetim Ersan ve Pektemeğ'e bu paraları vererek özellikle gelecek yıl yepyeni stadyumda para yok durumlar şöyle böyle deme hakkını tamamen kaybetmiştir. 2 yıldır çile çekiyoruz. Kombinemiz var , formamız var elimizden geleni yapıyoruz. Ama tüm bunları bu beceriksizler ederlerinin çok üzerinde paraları hemde yabancı sınırlaması kalkmışken alsınlar diye yapmıyoruz. Adam gibi takım kuracaksınız gelecek sene , para yok finansal durum şu bu demeyeceksiniz. Çünkü bu saçmalıkların ardından bu mazeretleri dinlemeyeceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:16:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam tamam da 300.000-400.000 euroların lafını her transferde yapan yönetim sezonun neredeyse çoğunda sakat olan bir adama bu paraları verirse herkes tepki koyar.

Yaz transfer döneminde kimse çıkıp paramız yok da o yüzden adam alamıyoruz demesin.

Tolga mesele paramız yok olayı değil aslında.

Bir maaş bütçesi var takımın. Şuan Pektemek'i yolladığımızı düşün.

Genç forvet minimum 3 milyon euro bonservis demek. 1 milyon euro da maaş. 4 yıldan 7 milyon euro.

Pektemek'in maliyeti daha düşük oluyor. Bence boşuna kumar oynamayalım zaten bu adam 3. forvet diye düşündüler.

Katıldığım anlaşılmasın ama çekimserim bu konuda enine boyuna düşününce.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yine söylüyorum yazın şayet 2-3 tane fark yaratacak kalitede yabancı transferi yapılmazsa işimiz hiç kolay değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:18:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazın2 büyük isim mutlaka gelecektir savunmaya o konuda içim rahat sizin de öyle olsun.

Yine ıkınırız belki ama Sosa ve BA Gibi mutlu sonla biter yaz transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Genç forvet minimum 3 milyon euro bonservis demek. 1 milyon euro da maaş. 4 yıldan 7 milyon euro.

Pektemek'in maliyeti daha düşük oluyor. Bence boşuna kumar oynamayalım zaten bu adam 3. forvet diye düşündüler.

Takımın 3 tane forveti olacaksa bunlardan biri kesinlikle şu haliyle Pektemek olmaz.

Ömer dönecek zaten o tutulsaydı daha iyiydi.

Biz hep demiyor muyduk Ba'nın yokluğunda onu aratmayacak bir forvete ihtiyacımız var diye.Pektemek'le sözleşme imzalandığına göre böyle bir ihtimalde ortadan kalkmış oldu.

Nasıl kalitemizi arttıracağız ki böyle oynamayan adamları takım da tutarak mı.

Çevrimdışı nannan

Bu konuda kelimesi kelimesine aynı fikirdeyim. Mustafa'nın kalmasını istemedim açıkçası. Ama Mustafa kalmazsa yerine gelecek vasat üstü bir yabancı toplamda 1-2 milyon fazla tutacak. Bu riske girmeye değer mi? iki ucu boklu değnek tam.

Çevrimdışı panic13

Bakın kendi adıma bu tip olaylara genelde soğukkanlı tepki veririm. Pozitif tarafları değerlendirmeye çalışırım, karşımdakini anlamak için çabalarım.

AMA AMA AMA AMA

Son 3 yılda maçların en fazla 3/1'inde yer almış, devamlı sakatlık yaşayan ve doğru düzgün gol atamayan bir adama, hem de bir forvete 1,5 milyon EUR verilmez. Bu kulübün parasını sokağa atmaktır. Çünkü Pektemek isimli artık sayemizde itibarlı ve zengin olan şahıs, bizim ihtiyacımız olan futbolcu tiplerinin hiçbirisinin kalıbına girmemektedir. Uzun uzun değerlendirmek anlamsız. Gitmesi gerekiyordu, kaldı. Alması gereken maksimum EUR 800 bin idi. İki katını aldı. Beşiktaş'ın ihtiyacı olmayan tek futbolcu vardı, o da Pektemek idi. Onu da paraya boğduk. Bu israftan ve hatta bizle ve zekamız ile alenen dalga geçmekten başka bişey değildir. Ve ben buna tepki koyarım. Takımıma zarar gelmesin diye ilkelerimi bunun önüne koyayam çünkü tavrımız belli olmadığı için Pektemek gibi Necip gibi adamlar, futbolcu olmasalar hayatlarında zor görecekleri parayı SENİN BENİM üzerimden kazanıyorlar. Bedavadan kazanıyorlarsa hesap verecekler. 2*2=4.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari