2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536359 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Ben maksimum 20 milyon euro diyorum.  1 tane 10'luk adam alırlar 2 tane de 5 lik adam alırlar bu da fazlasıyla yeterli.

Uefa ya verilen teminata göre bi oyuncu satılmadığı taktir de max 10 milyon euro harcayabiliriz transfere.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Pektemekle o paraya imzalanirsa yonetim gozumden duser.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Uefa ya verilen teminata göre bi oyuncu satılmadığı taktir de max 10 milyon euro harcayabiliriz transfere.
ek gelir gösterirsen de oluyor. illa oyuncu satmak gerekmiyor.

Çevrimdışı BabaKartal

Mustafa ya 1.4 M ve her yıl 100 B artış verirlerse ,söylenecek bir söz kalmaz. :akuma:

Çevrimdışı panic13

Mustafa'ya o paralar verilir ise Pektemek'in parmaklarını kırmak lazım imza atamaması için.

Delirmiş olmalı yönetim :S Alemida'dan büyük kazık olur valla bunu kesinlikle savunmam.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemek Besiktasa gelip oynadigi mac/kazandigi para olarak en kötü 3 e girer.

Eger yoneticiler bunu goremiyorsa yaziklar olsun.1 milyon bile fazla ona.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Pektemeğe sakatlık parası mı veriyorlar :) hayır para verde o kadar verme... Rakipler ellerinde oyuncu tutamayacaklar kaliteliler bizde seneye paket olacaklar ligtv ile kına yakarlar...

Çevrimdışı Deniz

Badem 4 yillik imzalandi dedi.doğru ise yaziklar olsun.

Çevrimdışı Türkay

Badem 4 yillik imzalandi dedi.doğru ise yaziklar olsun.

ntvspor da dedi 2 de ki imza törenine katılcakmış  :s20:

Çevrimdışı Kemal

Volkan biz ayırmıyoruz ki Uefa'ya verilen temlik bu kriterden öte yazılı beyan var :)

Çağrı o kriterlerin içinde yıllık oyuncu maaş barajıda var , şimdi Pektemeğe 1.4 verirsen Cenk Gönene 900.000 verirsen ersana 300.000 fazla verirsen hiç ağlamayalım daha sonra, 2.6 m euro eder.

Sivok ve Boralı yolladığımızda eğer bu anlaşmaları yapmasak 5 m euro ederki buda Demba BA gibi 2 yıldız alsak ( senınde dedıgın 2 yıldız yeterli) maaşlarıda yukarda hazırdı ama değişmiyor bazı şeyler.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Gelmesi zaten hayal olurdu... :(

Schürrle için 27 milyon euro...
Chelsea'nin Alman orta saha oyuncusu Andre Schürrle'nin Wolfsburg'la anlaştığı iddia ediliyor.
Chelsea'nin Fiorentina forması giyen Cuadrado ile anlaşmasının ardından takımdaki forma şansı iyice azalan Alman oyuncu Andre Schürrle'nin Wolfsburg'la her konuda anlaştığı öğrenilirken, Wolfsburg'un bu transfer için Chelsea'ye 27 milyon euro ödeyeceği ifade edildi. Bu sezon Chelsea formasıyla 22 maçta 5 gol atan Schürrle, Almanya'ya Dünya Kupası'nı kazandıran golü atan isim olarak da tarihe geçmişti. 24 yaşındaki oyuncu Bundesliga'da son olarak 2012-2013 sezonunda oynamış ve Leverkusen formasıyla 34 maçta 11 gol atmıştı.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Deniz

ntvspor da dedi 2 de ki imza törenine katılcakmış  :s20:
Agzimi bozduracaklar

Çevrimdışı Pascal

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mustafa Pektemek'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

Bu bildirimden sonra 2019 sezonu sonuna kadar tüm taraftarlık ilişkimi donduruyorum
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bu güne kadar tutumlu bir yönetim sergileyen Fikret Orman son zamanlarda ne olduysa iyice har vurup harman savuruyor, bu kadar mantıklı iş yapan bir Başkanın ve yönetimin bu paraları bu oyunculara vermesi için ya kafalarına saksı düşmesi lazım ya da malesef gsnin başına gelen yönetici hırsızlıklarının yaşanması lazım, hiçbir şekilde katkı sağlamayan Pektemek'e yıllık 1.4 verilecekse  Atiba'ya 2 Milyon verin 4 yıllık imza attırın bunlardan 10 kat daha çalıştı 10 kat daha hak etti bu adam, bu fiyatlar doğruysa gözümden çok düşecekler, bildiğin alın terimizle aldığımız kombineler ve ürünlere verilenler göz göre göre peşkeş çekiliyor.  :akuma: :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mustafa Pektemek'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

Bu bildirimden sonra 2019 sezonu sonuna kadar tüm taraftarlık ilişkimi donduruyorum
Kulubun tapusunu da versinler.

Çevrimdışı Kemal

Fikret Orman'da başladı har vurup harman savurmaya hayırlı olsun. Ağzı burnu kırılınca Beşiktaşın 20 trilyonunu yiyebilirsin demekki.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Çevrimiçi blackeagle35

Yazıklar olsun..Hangi performansına,hangi devamlılığına,hangi potansiyeline,hangi gollerine bu parayı verdiniz??İsterse 4 sezonda 100 gol atsın yine de fikrim değişmez..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Birisi twitterdan yazmış

Bari statta çalışsında işe yarasın

Yönetim bu paaları vererek resmen feda diyenlere siz boşuna feda dediniz dedi..

Yazıklar olsun
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Bugune kadar baskanin tutumlu tavru,Besiktasin 1 kurusunun bile hesabini yapiyor olmasini hel takdir etmisimdir.

Ama Necip Cenk gonen Mustafa pektemek gibi takima katkinin k sini veremeyen,yedek kulubesini ve hastane kapilarini asindirmis tiplere 4 senelik,boyle agir sozlesmeler imzalatmalari butun imajini yok etmistir.

Bugunden sonra kimse stad yapiyoruz zorluk cekiyoruz demesin.paralarin nasil cop oyunculara gittigini goruyoruz.
Biz disimizden tirnagimizdan arttirip forma bilet kaskol vs alalim takimin yedek kulubesi mudavimleri 1.4-1.7 milyonlara  imza atsin

Hadi ordan.

Çevrimdışı Togay_1981

Herhalde bu saatten sonra ne yönetim ne başkan ne de yönetimin birçok icraatını başarılı gören biz taraftarlar para yok mazeretine sığınmayız diye düşünüyorum.Sözleşmesi bitmiş Mustafa'ya 1,4 M euro verip her başarısızlığın ardından para yok diyene bir tarafı ile güler millet çünkü. Bravo.

Çevrimdışı Türkay

Pektemek'e vereceğimiz parayı keşke obitaşa çiçeklere vereydik stat daha çabuk biterdi  :s20:

Çevrimdışı BavyeraKartali

Sakatlik onun alternatifinde olan birsey degil. Oynadigi maclarda da cesur tavri yuzunden bircok kez sakatlandi.Oynadiginda ( biliyorum cok az oynadi ) gercekten calisken uretken ve faydali buluyorum.Yaptiginiz yorumlarinda abartili oldugunu dusunuyorum.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Kemal

İşte böyle 5 dk da kendini yersin. Ulan sezon boyu sakat yatan herife 1.4m euro arttırımlı 4 yıl imzalıyosun, haftada 3 maç yapan anası bilmemne olmuş adamla sözleşme imzalamıyosun, ayıptır be.

Yeni Toramanımız Pektemek oldu , hayırlı olsun.

Çevrimdışı Türker

Hastane masrafları da dahil heralde yıllık ücrete  :ebebe: