2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539356 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:18:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stoper icin christopher  samba nasil gider acaba bu sene 5 golü 1 asisti var pektemekten daha iii :evillol:

Ben 2 ay yazdım burada bu adamı gören olmadı biraz da sen dene şansını  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:20:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Bölükbaşı futbolculara gelen teklifleri de kamuoyuna açıkladı. Bursaspor başkanı Şener ve Ozan Tufan için 8.5 milyon Euro ile 3 futbolcu teklif edildiğini duyurdu.

Yine de vermiyorlar Trabzon'a. Trabzon Fatih Atik ile devam  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aslında niyet var belli bu iyi haber.

Kaboul ve Maxi ile ilgilenildi devre arası fiyatlar uçtu olmadı.

Ama ikisi de şimdiden bağlanabilir yaz için.
Alternatifler var yani.Sezon sonu Maxi ve Abate'nin sözleşmeleri bitiyor.

Stoper bölgesine mutlaka defansı çekip çevirecek bir adam alınmalı.Kaboul devre arası gelseydi iyiydi ama bence yazın daha iyisi düşünülmeli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Bölükbaşı futbolculara gelen teklifleri de kamuoyuna açıkladı. Bursaspor başkanı Şener ve Ozan Tufan için 8.5 milyon Euro ile 3 futbolcu teklif edildiğini duyurdu.

Yine de vermiyorlar Trabzon'a. Trabzon Fatih Atik ile devam  :kop:

Bursa aradığı kaynağı bulmuş uefa için. Şenol hoca da zaten istemiyordu satmak. İHO düşünsün şimdi  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Çok iyi oyuncudur ama Leciester kendi aldı onu Chelsea almadı hiç :)
benmi yanlış hatırlıyorum ya eminmisin chelsea bir oyuncuyu alıp kiraladı oraya kramaric
Olması lazım birde sana birsey sorucam bizde 3 forvet var cenk tosun ve demba ba kosarken
Sonradan acılıyo hızlanıyor fulelimi derler tam hatırlayamadım neyse bizim aslinda hızlı bir forvete ihtiyacımız var pektemekle uzatmayıp
Oraya öyle biri bakilmali
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Furkan, kiralık gitmesinin söz konusu olduğunun belirtilmesi üzerine, "Gittiğim takımda daha fazla oynayıp, kendimi geliştirmek isterim. 'Git' derlerse yine giderim, benim için sıkıntı yok"
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dogan

Ben 2 ay yazdım burada bu adamı gören olmadı biraz da sen dene şansını  :biggrinking:
:kop:
Şaka bi yana sağlam defanstir.Valla rakip oyuncularin korkulu rüyası olur.Yönetimden tek isteğim gözlerini açıp biraz etraflarina bakmalari

Çevrimdışı TØLGA

Şaka bi yana sağlam defanstir.Valla rakip oyuncularin korkulu rüyası olur.Yönetimden tek isteğim gözlerini açıp biraz etraflarina bakmalari
ben tanımıyorum hangi takımda oynuyor ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Sezon sonu De Jong boşta olacak Maxi ve Abate'den birini de alsak 2 transfere de para vermemiş oluruz.

Gerçi Atiba ile imzalanırsa De Jong fazla olur orta sahaya tabi. :icool:

Yani demem o ki 1-2 tane bonservissiz kaliteli oyuncu transferi yaparsak bütçeyi stopere kaydırabiliriz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:25:34
  • Beşiktaş / Bodrum
benmi yanlış hatırlıyorum ya eminmisin chelsea bir oyuncuyu alıp kiraladı oraya kramaric
Olması lazım birde sana birsey sorucam bizde 3 forvet var cenk tosun ve demba ba kosarken
Sonradan acılıyo hızlanıyor fulelimi derler tam hatırlayamadım neyse bizim aslinda hızlı bir forvete ihtiyacımız var pektemekle uzatmayıp
Oraya öyle biri bakilmali

Hızlanma anlık hız oluyor. Dediğin aslında hız tam olarak.

Demba ve Cenk çabuk değil çok ama hızlı sayılılar. Sen çabuk adam istiyorsun sanırım.

Ama pek katkı sağlayacağını sanmam çünkü açık alan bulduğumuz maç sayısı bir elin parmağını geçmiyor koca senede.

Bize bir tane dribling yapabilen ve sol forvet kanat oynayabileninden lazım aslında tam Depay'ı işaret eder gibi oldum.

Bilal Başacıkoğlu tam bizlikti mesela kaçırdık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Dinamo Moskova 10 milyona aldı onu zor o biz Dede'ye Kaboul'a bakalım bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:27:00
  • Beşiktaş / Bodrum

Tanışın  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:27:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Dinamo Moskova 10 milyona aldı onu zor o biz Dede'ye Kaboul'a bakalım bence.

Orada enteresan bir durum var.

Transfermarkt'a göre sözleşme sonu 2015

Ama ben bir çok kaynakta 2017 gördüm
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:28:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzon son anda ikna edip Diarra'yı alabilir burada şaşırmayın adamı kimse istemiyor çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Dinamo Moskova suan ki degeri 10 milyon euro ve sozlesmesi bitiyo

Çevrimdışı Deniz

tamam onları gönder ondan sonra kulübeye 7 yerli oyuncu say en az dört tanede dışarıya rotasyon oyuncusu lazım bulun bunlardan daha iyi yerli gönderin bu gün serbest bırak almak için renkliler birbirini yer
ismail ve pektemek için kimse birbirini yemez abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye forvete bunu alalım alternatif olsun fazla para vermeye gerek yok.  :evillol:

http://www.transfermarkt.com.tr/adebayo-akinfenwa/profil/spieler/32798

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:31:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye forvete bunu alalım alternatif olsun fazla para vermeye gerek yok.  :evillol:

Hep neden çift forvet oynamıyoruz diyor taraftar bunu alırsak bu soru ortadan kalkar  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Gerci sene sonu ömer sismanoğlu geliyo onu unuttum bn  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi blackeagle35

Atiba kalacaksa orta saha alınmaz..Bu takımın Şampiyonlar Ligi'ne gidecekse bazı mevkilerde nitelik arttırması lazımdı kısmen bu sözleşme yenilemelerle bunu kaybettik..Artık yapılması gereken sağ bek,stoper,kanatlarda da oynayabilecek yada forvette de oynayabilecek kanat almalıyız..Alacağımız oyuncular artık 1.sınıf olmalı..Geçiştirelim,genç alalım,kiralayalım mantığında olmamalıyız..

Tolgay'ın daha önce bahsettiğim teknik konularda takıma katkı vermesi, vereceğininin sinyallerini göstermesi lig için çok önemli..

Çevrimiçi Samet Ç

Orada enteresan bir durum var.

Transfermarkt'a göre sözleşme sonu 2015

Ama ben bir çok kaynakta 2017 gördüm
2017 ise hiç alamayız. Ruslar tok satıcıdır.

Çevrimdışı TØLGA

yabancı kuralı açiklandığında twitterdan millet yazdı :D Beşiktaş a gel diye
Cevapta vermisti  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Hep neden çift forvet oynamıyoruz diyor taraftar bunu alırsak bu soru ortadan kalkar  :kop:
aynen öyle böyle hayvan gibi durduğuna bakmayın Emenike kadar hızlıdır kendisi. Mükemmel olur. Şu adamı çok istiyorum neden bende bilmiyorum ama :D

Çevrimiçi Samet Ç

yabancı kuralı açiklandığında twitterdan millet yazdı :D Beşiktaş a gel diye
Cevapta vermisti  :evillol:
ne dedi ?  :)