2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541540 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

milonun liderlik vasıfları var onun için takımı tanıması sartoglu sart
bu arada orada kim olursa olsun agır affalıyor demekki suc bu iletişimi saglıyamayan kalecilerde...

oparenin hucuma katılması bile benim serdardan vazgeçmeme sebebtir...ama tabiki cok mac eksiği var ve turk kısıtlaması var ondan oynamaz cogunlukla
tolgay zaten ernst etkisi yapacak

bu arada milo sert, atınc sert,tolgay ve opare agresifler heml topla hemde topsuzken cok bariz sekilde belli oluyor
yani bir anda takımın yumusak toplulugu serte evrilebilir ne demek istediğimi anlıyorsunuz siz hakemlerde yola gelirler artık :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BabaKartal

Sol beke Ali Adnan alınsa keşke.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 22:46:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalnız anlık duruma bakarsak Pedro'yu asla satamayız.

Eğer Pedro'yu satarsak 2 stoper almamız gerekecek. Ersan da Milo da Atınç da alternatif olur anca şuan.

Bize yazın satmadan Pedro'nun yanına çok kaliteli bir stoper lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 22:46:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Sol beke Ali Adnan alınsa keşke.

Duran toplar dışında oyunda yok abi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

:kop:
 :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Bunu görünce Tolgay ı aldığımıza iki kat sevindim  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 22:48:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim gözümde Tolgay = Galatasaraylı Selçuk'tur.

İyi oyuncu kattık seneye daha da iyi olacak sisteme adapte olup pres yapmaya pozisyon almaya başlayınca
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Milosevicin cok calismasi lazim,opare formayi zor alir sadecr hizi var onun haricinde pek bisryini goremedim,Tolgay basarilo epey is yapacaktir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

milosevic ersan yerine atinc ersan suan icin daha mantıklı olcak ama stoper eksikligini o kadar cok hissediyoruz ki yönetim milosevic yerine kaboul u alabilseydi keske o zmn rahat rahat mac izleyebilirdik.

Abate yi bi sekilde yönetime duyurmak lazim.Birinci sınıf bi sağ bek ve bizi 5-6 yil rahat ucurur imza kampanyasi mi toplasak napsak  :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi oyuncu kattık seneye daha da iyi olacak sisteme adapte olup pres yapmaya pozisyon almaya başlayınca
Yani senelerdir arayıp bulup rakiplerimize kaptırdığımız adam diyorsun  :sevinc :sevinc :sevinc

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Bizim ön taraf gerçekten de baya iyi ama arka taraf için aynı şeyi söyleyemiyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 22:51:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Yani senelerdir arayıp bulup rakiplerimize kaptırdığımız adam diyorsun  :sevinc :sevinc :sevinc

Ben Demirören'in en büyük hatasının Selçuk'u almamak olduğunu düşündüm hep.

O kadroyu kurdun onda borca girdin eğer son hamle olarak Selçuk'u Gs'ye  bırakmayıp alsaydı bedavaya biz o sene Selçuk-Fernandes-Ernst ile şampiyon olurduk göbekte.

Guti'nin gideceği belliydi zaten çok antiprofesyoneldi.

Yılladır oyun olaram Emre Selçuk tipi ortashaamız olmadı umarım bulmuşuzdur onu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bilicten haber geldi yakın zamanda atibayla sozlesme yapılacakmıs ortasaha anca bu sekilde oyuncularla gider bunun mujdesini verelim :bawling:

bu arada furkanforvet oldugunu bize gosterdi yani bizim oyunumuza uygun değil kiralıkla iyi pazarlayıp satmamız gerekecek  bizde yol katedemez

Çevrimdışı MUSTAFA_

A sporu açın izleyin maç önü programında yerden yere vurdular şimdi lafımı geri alıyorum falan diyorlar  :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Deniz

Milosevici rize macinda oynatmaz bence Bilic :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 22:52:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim ön taraf gerçekten de baya iyi ama arka taraf için aynı şeyi söyleyemiyorum. :)

Arabanın motoru Porche frenleri anadol  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Arka taraf murat 131 ön taraf  Bugatti Veyron  :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Abi bence büyük bir şeyi atlamışsın.. Birinin al yapısı Türkiye birinin Dortmund aralarındaki farkı bu belirler net olarak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Demirören'in en büyük hatasının Selçuk'u almamak olduğunu düşündüm hep.

O kadroyu kurdun onda borca girdin eğer son hamle olarak Selçuk'u Gs'ye  bırakmayıp alsaydı bedavaya biz o sene Selçuk-Fernandes-Ernst ile şampiyon olurduk göbekte.

Guti'nin gideceği belliydi zaten çok antiprofesyoneldi.

Yılladır oyun olaram Emre Selçuk tipi ortashaamız olmadı umarım bulmuşuzdur onu :)
Demek bunu düşünen tek Beşiktaşlı ben değilmişim  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BabaKartal

Hocam bence oğuzhanla yapamadığını Tolgay la yapıcak çok iyi alış veriş yapıcaklar sen hırstan falan diyosun ama sakattı 2-3 gündür ondandır.  :)
Belki fiziksel durumundandır ,belkide dandik maç olması nedeniyledir .onu bilmiyorum .
Oğuzhanın işi çok zor artık .torino ya satılması hayırlı olur .Eğer istiyorsalar hala.

Çevrimdışı Tolga

Arabanın motoru Porche frenleri anadol  :biggrinking:
Arka taraf murat 131 ön taraf  Bugatti Veyron  :)
Haklısınız :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 22:55:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi bence büyük bir şeyi atlamışsın.. Birinin al yapısı Türkiye birinin Dortmund aralarındaki farkı bu belirler net olarak.

Oynasın göstersin o zaman bize bizde pamuklara sarıp saklayalım  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BabaKartal

Duran toplar dışında oyunda yok abi :)
O bile yeter ,ismailde mottada o bile yok. :s20: :s20:

Çevrimdışı Dogan

bu serdar sterling i nasıl tutacak hala anlamış deilim töre ye cok büyük, is düşüyor valla  :iblush:

Çevrimdışı ozan062

kerime kızana rastlamadım aynı quaresma vari hareketler yaptı bugun hem kendine yazık etti hemde takım arkadaslarına karsı oyun içinde birkaçkez ihanet etti...

kesinlikle gokhanın ilk geldiği zamanki donemi yasıyor bencil ve beceriksizlik hepsi bir anda toplanmıs bu arada ya kucumsuyor karsısındakileri yada mental yonden inanılmaz eksiklikleri var birde bizim topcuların cogu motive edilmeyi bekliyorlar hiç anlamıyorum siz normal topunuza bakıp işinizi yapsanıza:(( illa bilicten bi fırca yada moral vermelerini bekliyorlarya bi baska sinirleniyorum..

mesela ornekmi ilk yarı kotu olan gokhan ikinci yarı ucuyor işte bunun adına bilic etkisi deniyor fakat bu gokhan ingiltereye gittiğinde sıfır katkı yapar demek oluyor bu:)) onun içinde oralarda top oynayamaz transfer olamaz
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 22:58:07 ozan062 ]