Tolga, Tore, Frei, Tosun, Tolgay, Olcay, Veli iyi. Atınç, Ozzi, Şişmanoglu potansiyel var gelişime açık. Cenk, Ersan, İsmail, Serdar, Pektemek, Necip vasat + gelişime kapalı
Transfer kapandı bu başlıkta artık eski sakin günlerine geri döndü diyorduk, bir spora gideyim dedim birde ne göreyeim ortalık yangın yeri okuya okuya anca geldim 45 dk da ilk yarı gibi vallaha! Neyse kelamım o dur ki. Team chemistry millet. Arif Erdem Suat çok mu gelişime açıktı

Okan Buruk Allah kimsenin başına vermesin o neydi öyle ya hala içim kalkıyo düşününce oralardan döndü tekrar! Ersan Australia futbolu (footy) eğitimi almış sert bi arkadaşımız ilk geldiği zamanlar daha da belliydi footy etkisi hava toplarına uçar kafayla giriyodu! Mustafa Pektemek desen Cenktende Baba danda farklı özellikleri var, top tutabiliyor Cenkten+ FM ciler için söyleyim deeplying forward'ı çok kral götürür. Bu sezon şampiyon olalım! en ufak başarısızlıkta Ersanın saçı Mustafanın sakat koşuşu bıdı bıdı sinerjiyi bozmayalım! Görüyorum ki inşaat sektöründe olduğu kadar Mikro Makro Ekonomidede baya iyiyiz!

Okuduysanız buraya kadar vurmayın

Arif Erdem diyorum Suat diyorum