2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544669 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Mustafa Pektemek ile eğer söylenen rakamlardan 4 yıllık sözleşme yenilersek, birdaha çaycısından başkanına kulüpte görevli bir kişi bile maddi sıkıntıdan bahsederse gülerim, ama ağzımla değil.

Ersan adam mıdır?  :)
Adamdır da aldığı para çok. Ama benim getirdiğim Gordon Schildenfeld de iyi açıkçası :evillol:

Sinan Abi sen Pektemek'i tanırsın, normalde nasıl bir çocuktur?  :evillol:

Gerilim düşsün biraz  :evillol:
Pırıl pırıl pırlanta gibi çocuktur ama sakatlanmasından gına geldi artık  :money:

Çevrimiçi Samet Ç

chelsea oyuncu almaya devam ediyor salah ve schurrle bir nevi daha kolay elden cıkabilir demek oluyor fakat bizimkiler gelecek sezon için dusunuyor yani bu iki isimde gelemiyecek malesef bize onun içni sabahki haberler gecerliliğini kaybetmiş bulunmakta
schürrle için wolfsburg chelsea ye 23 milyon euro teklif etti hayal kurmayalım.

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada biz yazın kimin yerine transfer yapıcaz  peki :alala:

Çevrimdışı Deniz

Bu koltuğu da mustafaya ayrı alalım masaj falan yapsın malum senenin 8 ayını sakat geçiriyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek ile eğer söylenen rakamlardan 4 yıllık sözleşme yenilersek, birdaha çaycısından başkanına kulüpte görevli bir kişi bile maddi sıkıntıdan bahsederse gülerim, ama ağzımla değil.
Bu stadı ne zorluklarla yapıyoruz hikayesini anlatamazlar bana bu saatten sonra bu verilen paralardan sonra. Ben borca harca girip kombine alıcam 3 sezonda 7 gol atmış forvet oyuncusuna 1,5 milyon euro senelik para verecekler. Hadi ordan derim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Black Eagle

Pektemek sezon ort. 4 gol.. bu sartlarda anlaşılırsa alacağı para yaklaşık 4 milyon tl. Gol basına 1 milyon TL. Şaka gibi.. Yazıklar olsun!!!

Çevrimdışı blackeagle35

Meselede bu aslında..Bu oyuncularla nasıl seviye atlayacağız,en az 26-27 yaşında bu oyuncular ne verecekleri belli aşağı yukarı..

Çevrimdışı eski inönü

Çagrı'ya ulaşabilecek biri var mı ya? gelsin o da iki laf etsin merak ediyorum onunu yorumunu.

Çevrimdışı ozan062

artık bu ortasahaya oyuncularla uzun sureli kontratlarla zaten senede enfazla 2bilemedin 3 transfer yapabiliceğimizi gosteriyor yani 3 tane kaliteli adam peki alabilirmiyiz artık onuda zaman gostericek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Karabay

Aynı işte çalışmasınlar abi
bu ne demek anlamadım.  Sende gidip karda kışta maç izleme

Çevrimdışı Tolga

Yazın bir ön libero alınır transfer yapılmaz başka. :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  20 sn.20 saniye önce
TRANSFER - Cuadrado, €31M'a Chelsea'de. Salah, bu anlaşmanın parçası olarak Fiorentina'da
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

OYle deme Anıl biz sadece iyi futbolcu alırken maddi sıkıntı cekeriz. Pektemekgillere sıkıntı yok. milyonlar kurban olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Meselede bu aslında..Bu oyuncularla nasıl seviye atlayacağız,en az 26-27 yaşında bu oyuncular ne verecekleri belli aşağı yukarı..
Ne Pektemek ne Ersan ne de Cenk Gönen bu saatten sonra gelişebilecek adamlar değil. Geri giderler ileri gitmezler. Özellikle Ersan ve Pektemek çok ama çok ağır sakatlıklar atlattılar bun onların gelişimlerini olumsuz yönde etkiledi. Durum bu kadar açıkken bu paralara sözleşme yenilemek tekrar söylüyorum saçmalıktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Üzülüyorum bu rakamlara. Veli için bişey diyemem. Belli bir oynamışlıı kalitesi var çok beğenmesemde..

Ancak yabancı sınırlmaasının neredetyse serbest olduğu bu dönemde yaptığım fedakarlıkları sorgulamama neden oluyor bunlar..

Arkadaş Dergiye abone olurken, Vodafone ile sana destek verirken, Formanın her türlüsünü alırken bunları yapasın diye mi yapıyoruz Allah Aşkına..

Arkadaş madem paran var git Gökhan İnleri alsaydın Devre arasında
Madem paran var Kaboul u alsaydın
Madem paran var Maxi Pereria yı alsaydın..

Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı bu rakamları sindirmez..

Mustafa Pektemek'in ben yeni Vodafone Arenada Ersanla beraber işlerinin çok zor olduğunu düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

artık bu ortasahaya oyuncularla uzun sureli kontratlarla zaten senede enfazla 2bilemedin 3 transfer yapabiliceğimizi gosteriyor yani 3 tane kaliteli adam peki alabilirmiyiz artık onuda zaman gostericek
abi 3 tane kaliteli adam diyorsun da nereye tam olarak. Şu an her mevkinin en az 2 alternatifi var. Full çekiyoruz.

Çevrimdışı cisse557

bu ne demek anlamadım.  Sende gidip karda kışta maç izleme
Yani Ersanla sözleşme yenileme demek istedim abi.

Çevrimdışı Deniz

Muhammed sarıyer maçının kadrosuna alınmış sanırım?

Ohooo

Sol bek yok
Defans iki oyuncuda yetersiz
Orta saha en az yine iki oyuncu lazım
1 Santrafor lazım

:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Karabay

yarın bi gün milosevic ersani keserse diicekki o 10 aliyo bense 5 olmaz öyle bende 10 istiyorum diicek buda olcak..madem dengeden bahsediyosun bu dengeyide koruman lazım
e isteyecek tabi. Köle devri bitti. Adam 1.4 alacak aslı faslı.  Bizdeki yerli oyuncuların tamamı aynı seviyede sayılır.  Bu yüzden hepsinin yakın rakamlar alması normaldir.

Ha bence halen bir sağ bek yine yok  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Türkay

Pektemek'in alacağı paralar aklıma gelince efkarlanıyorum  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Üzülüyorum bu rakamlara. Veli için bişey diyemem. Belli bir oynamışlıı kalitesi var çok beğenmesemde..

Ancak yabancı sınırlmaasının neredetyse serbest olduğu bu dönemde yaptığım fedakarlıkları sorgulamama neden oluyor bunlar..

Arkadaş Dergiye abone olurken, Vodafone ile sana destek verirken, Formanın her türlüsünü alırken bunları yapasın diye mi yapıyoruz Allah Aşkına..

Arkadaş madem paran var git Gökhan İnleri alsaydın Devre arasında
Madem paran var Kaboul u alsaydın
Madem paran var Maxi Pereria yı alsaydın..

Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı bu rakamları sindirmez..

Mustafa Pektemek'in ben yeni Vodafone Arenada Ersanla beraber işlerinin çok zor olduğunu düşünüyorum
Aynen dediğin gibi Volkan madem paran var Linnes i Maxi Pereria yı neden alamadın diye sorarız ister istemez. Taraftarın gözünde Mustafa'nın ve Ersan'ın kredisi bu son sözleşmeyle beraber bitmiştir. Kötü oynadıkları veya hata yaptıkları her an büyük bir baskı altında kalacaklar. Bu hem onlar için hem takım için çok kötü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eski inönü

Ohooo

Sol bek yok
Defans iki oyuncuda yetersiz
Orta saha en az yine iki oyuncu lazım
1 Santrafor lazım

:D
şu an 2 tane sol bekimiz, 4 tane stoperimiz, 6 orta sahamız ve 4 santroforumuz var  onları napcaz :bandit: