2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546029 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

ersan bu parayı alıyorsa atibanın da istemesi normal  :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

ersanın aldığı para çok çok fazla
ilk iki sene aldığında kalsa neysede son iki sene ucuyo mac basilarini az verseydiler bari
Tolgayin sözlesmesini begenmeyenlere selam olsun öylese
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

14 yabancı hakkı varken Ersan'la bu fiyatlara anlaşmak gerçekten çok mantıksız.

Atiba'ya bundan sonra kimse kızmasın yani.Ersan bu parayı alıyorsa Atiba'da oynadığı oyunla istediği parayı almayı hakediyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Aynen biz neden Adanaspor'a vermedik ki zaten anlaşmamız böyle değil miydi :alala:
her oyuncuyu oraya vereceksin diyd birşey yok bayram paşaya verceklerdi ilk oynsma alıskanlığı kazandırmak istiyorlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Ersanın sözleşmesinin 1 milyonu geçmemesi lazımdı gerçekten çok yanlış sözleşme.Bizim kulübün yabancı sınırı mevzusundan haberi mi yok anlamadım gitti.Cenk gönen gibi 20 kaleci bulursun avrupada o fiyata  :iblush:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Ersan feda dönemi indirime gitti diye bu anlaşmayı kabul etmislerdir bence
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Doğukan E.

Bence Ersanın ücretini fazla abartıyorsunuz... Feda sezonunda feda ettiklerini unutmamak gerekir. Takıma uyumlu takımın ruhunu yansıtan sorun çıkarmayan bir oyuncu için bence iyi bir ücret son senesi fazla olabilir ama belkide o zamana kadar satılır..

Çevrimdışı Deniz

Ersan o dönemde sakat diye indirime gitti olarak hatırlıyorum yanılıyor muyum ?  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Pektemek ile uzatirlarsa bu paralaraaa süverim ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

her oyuncuyu oraya vereceksin diyd birşey yok bayram paşaya verceklerdi ilk oynsma alıskanlığı kazandırmak istiyorlar
Ben ne anladım o zaman o işten.

Anlaşmayı niye yaptık peki :)

Ersan feda sezonunda toplam 500 bin euro aşağı çekmişti sanırım onun kıyagı yapıldı...

Neyse benım en cok seviindigim nokta artık klubun bir standartı var ve o paranın ustune cıkmıyor.. Max aynı seviyedekı oyuncular arasında 100 bin euro oynuyor.

Dembaba haric herkezin ücreti makul..  Dembaba fazlasını hak ediyor oda ayrı:)
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 16:38:09 Epkem ]

Çevrimdışı Doğukan E.

Ersan o dönemde sakat diye indirime gitti olarak hatırlıyorum yanılıyor muyum ?  :alala:
Bence yanlış hatırlıyorsun sanki abi Kırmızı formayla maçları aklımda sanki  ?

Çevrimiçi Samet Ç

Ersanın sözleşmesinin 1 milyonu geçmemesi lazımdı gerçekten çok yanlış sözleşme.Bizim kulübün yabancı sınırı mevzusundan haberi mi yok anlamadım gitti.Cenk gönen gibi 20 kaleci bulursun avrupada o fiyata  :iblush:
Cenk'in 4 yıllık maliyetine neler alınır neler. Tam keyiflenmeye başlamıştım. Keyfimin içine ettiler Ersan,Cenk ve Opare olayıyla.

Çevrimdışı TØLGA

Bence Ersanın ücretini fazla abartıyorsunuz... Feda sezonunda feda ettiklerini unutmamak gerekir. Takıma uyumlu takımın ruhunu yansıtan sorun çıkarmayan bir oyuncu için bence iyi bir ücret son senesi fazla olabilir ama belkide o zamana kadar satılır..
yavvv o konuda sıkıntı yok iyi oynasın alsın o parayı suanki futboluyla bu parayi haketmiyof diyelim benim ilk iki senede sıkıntım yok
Son iki sene fazla geldi bu sosanin aldigi ücretin detaylarını bilen varmi ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemek de imzalarsa çok fena moralim bozulur.En azından ersan kötü oynasa da oynuyor mustafa hiç oynamıyor  :s20: :s20:

Çevrimdışı ozan062

suan cok sinirlendim veli için olan kontrata ardından ersanı gorunce iyice uctum sinirden bide atibanınkinide birkaç gune gorursek komple beynim yanacak :akuma:

heleki o pektemekle uzatılırsa yonetimi dograrım hergun yazılar yazarım bu kadar basit... diyorki bonservis için biz insanların parasını veriyoruz ama maasları verirken boyle comert değilsin yokyaa,, hele birde 4er yıllık uzatıyorsun ben nasıl bir yapılanma goruyorsam burda vallahi cok sinirlendi suan...
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 16:42:22 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı bulup göndereceğiz herhalde adanaya yerliden çok.

Çevrimiçi Kartal Ç

doğru feda döneminde devam eden 1.2 milyon tl lik sözleşmesini 750 bine düşürecek şekilde yeniledi. en azından 1.2 ye geri getirilmeli. şuan 1.2 lik oyun oynuyor mu orası ayrı bir tartışma konusu ama fedaya vefa göstermemek olmaz. Beşiktaş gibi köklü klübe yakışmaz.

Çevrimdışı Tolga

Bakın göreceksiniz Ersan'ın kine benzer bir anlaşmada Mustafa P. ile yapılacak :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bakın göreceksiniz Ersan'ın kine benzer bir anlaşmada Mustafa P. ile yapılacak :)
Umarım olmaz.Bu adamları para vermek saçmalık. Kurumsal olmaya çalışıyoruz diyoruz hala duygusal davranıyoruz farkında değiliz. Ersan feda sezonunda 500 bin euro indirim yapmış yapmasaymış 100 bin euroya adanaya dönerdi tekrardan.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 16:40:41
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Ersan Adem Gülüm’ün sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.200.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.300.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

bu ne abi çok yanlış çok.
27 yaşındaki bir oyuncu için bence de mantıklı bir sözleşme olmamış ama hayırlısı diyelim artık.
Oyunuyla aldığın para helal olsun dedirtir inşallah ama benim pek umudum kalmadı Ersan'dan yana....
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

illa verilecek adam sezon sonu ama bakarsın ramon motta seneye adananın solbeki olur  :biggrinking:
Yerlilerdende verildcek adam vardır tabi mutlaka mesela genc bi oyuncu aldgımızda oraya kiralıycaz gelisimini sağlasın diye
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı forzatunga

Ersan yerli stoper olarak gayet normal fiyat arkadaşlar birde dar zamanda fedakarlık yapmıştı yıllık 450 bin euro iki buçuk yıl,onun da mükafatını  almış işte.

Egemen Korkmaz = 1.750.000 €
Semih Kaya = 1.500.000 €
Bekir Irtegün = 1.450.000 €
Serdar Kesimal = 1.200.000 €
Aykut Demir = 1.123.000 €

Çevrimdışı Deniz

Ersan yerli stoper olarak gayet normal fiyat arkadaşlar birde dar zamanda fedakarlık yapmıştı yıllık 450 bin euro iki buçuk yıl,onun da mükafatını  almış işte.

Egemen Korkmaz = 1.750.000 €
Semih Kaya = 1.500.000 €
Bekir Irtegün = 1.450.000 €
Serdar Kesimal = 1.200.000 €
Aykut Demir = 1.123.000 €
ersan şuanki oyunuyla ve şu an ki yabancı kontenjanı şartları ile o parayı hak etmiyor hocam.1 milyon u geçmemeliydi..

Çevrimdışı Tolga

Umarım olmaz.Bu adamları para vermek saçmalık. Kurumsal olmaya çalışıyoruz diyoruz hala duygusal davranıyoruz farkında değiliz. Ersan feda sezonunda 500 bin euro indirim yapmış yapmasaymış 100 bin euroya adanaya dönerdi tekrardan.
Güntekin Onay, "Gs ve Fb bir oyuncuyu aldıktan sonra katkı vermediğini gördüğü an yollayıp daha iyisini alıyor BJK gibi zaman kaybetmiyor" demişti.

Ne kadar doğru bir söz olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Biz kaybediyorsak bu yüzden kaybediyoruz işte.