2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545535 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

hem Almeida öküzü hem Ferdi reyiz kerizliklerine doymasınlar. Almeida neyse de Ferdi reyiz olsa iyi olurdu, aslında atiba'nın yerine tam aradığımız adam o işte. Box to box merkez orta saha. Burada kral olmak varken kariyerini heba etmeyi seçti EUR 500000 fazla para için :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı f_madida

Ben Bilic'in Sosa ve Tolgay ile başlayacağını düşünüyorum. Ama belli olmaz tabi bu Bilic. Gider 10 numaraya Necip'i koyar. :D

Sosa oynamasin bence, kupa maci icin riske girmeye gerek yok. Tolgay'i bir gorsek iyi olur. Ortaya Tolgay Necip koysa, sagda Opare, Solda Iso..Onde Oguzhan. Cenk Tosun ne durumda acaba oynar mi?

Cenk
Kerim-Oguzhan-Olcay
       Tolgay-Necip
Iso-Milo-Atinc-Opare

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Basın-yayın organlarında kulübümüzün Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusu Mert Günok'u transfer edeceğine yönelik, asılsız haberler yer almaktadır.

Kulübümüzün transfer çalışmalarında böyle bir planlama söz konusu değildir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Mert bizde diyebiliriz artık herhalde.  :)

Çevrimdışı Tolga

Sosa oynamasin bence, kupa maci icin riske girmeye gerek yok. Tolgay'i bir gorsek iyi olur. Ortaya Tolgay Necip koysa, sagda Opare, Solda Iso..Onde Oguzhan. Cenk Tosun ne durumda acaba oynar mi?

Cenk
Kerim-Oguzhan-Olcay
       Tolgay-Necip
Iso-Milo-Atinc-Opare

Olcay'ın yerine Uğur girerse kadroya tamamdır :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk
Kerim-Oguzhan-Olcay
       Tolgay-Necip
Iso-Milo-Atinc-Opare
Cenk zor gibi Kerim Uğur oynar kanatlarda Ozi'nin sakatlığı var dün antrenmana çıkmamış. Tolgay Necip oynar gibi Sosa'nın da durumunu görmek için oynatabilir.

Çevrimdışı f_madida

Olcay'ın yerine Uğur girerse kadroya tamamdır :icool:

Evet Ugur oynar buyuk ithimalle, onu unutmustum..

Çevrimdışı f_madida

Cenk zor gibi Kerim Uğur oynar kanatlarda Ozi'nin sakatlığı var dün antrenmana çıkmamış. Tolgay Necip oynar gibi Sosa'nın da durumunu görmek için oynatabilir.

Ozi'ye ne oldu durduk yere?

Çevrimiçi Samet Ç

Bir şey olması gerekmiyor ki zaten oynamıyor. Dün antrenmana çıkmadı resmi siteden yapılan açıklamada sakatlığı var denildi.

Çevrimdışı BabaKartal

Kupa maçlarında ,Ba ,Töre ,Sosa gibi as oyuncular oynamasında kim oynarsa kabulüm.
Sakatlanacaklar diye ödüm kopuyor.
Opare den ,ben umutluyum .Taraftarda sevecek eminim.

Çevrimdışı Doğukan E.

Öle deme hocam 2 maç üst üste oynadı yorulmuştur, zorlanmıştır çocukcağız.  :akuma:

Çevrimdışı Türker

Rüzgarın oğlunu görelim bakalım bu akaşm  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

@Kartal_Bakisi: Resmi Açıklama | Menemen Belediyespor, Furkan Yaman'nın 6 aylığına Menemen Belediyespor'a geldiği açıkladı.

Çevrimiçi Samet Ç

@Kartal_Bakisi: Resmi Açıklama | Menemen Belediyespor, Furkan Yaman'nın 6 aylığına Menemen Belediyespor'a geldiği açıkladı.
O zaman forvette Kobra oynayacak bu akşam. :)

Çevrimdışı Tolga

O zaman forvette Kobra oynayacak bu akşam. :)
Cenk de iyileşmediyse hala Ba oynayacak :)

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk de iyileşmediyse hala Ba oynayacak :)
Cenk iyileşmedi diye biliyorum. Antrenmanlara çıkmadı bayadır dün de düz koşu yaptı herhalde.

Çevrimiçi Kartal Ç

Basın-yayın organlarında kulübümüzün Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusu Mert Günok'u transfer edeceğine yönelik, asılsız haberler yer almaktadır.

Kulübümüzün transfer çalışmalarında böyle bir planlama söz konusu değildir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Mert bizde diyebiliriz artık herhalde.  :)

Haberi yapan arkadasa soyleyecek laf bulamiyorum. Belli ki besiktasla ilgili pek bir bilgisi yok. Kadroda tolga cenk emre enes ve altyapidaki genc kalecinin oldugu ortamda Merti 6.kaleci olarak mi alacagiz nedir yani ? Mert kale haricinde sag bek olarak da oynuyor da biz mi bilmiyoruz acaba ? Abzurt yani baska birsey degil.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 16:14:01 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Haberi yapan arkadasa soyleyecek laf bulamiyorum. Belli ki besiktasla ilgili pek bir bilgisi yok. Kadroda tolga cenk emre enes ve altyapidaki genc kalecinin oldugu ortamda Merti 6.kaleci olarak mi alacagiz nedir yani ? Mert kale haricinde sag bek olarak da oynuyor da biz mi bilmiyoruz acaba ? Abzurt yani baska birsey degil.
akşam gazetesi yapmıştı haberi ama hiç belli olmaz futbol bu.

Çevrimdışı Deniz

Menemen belediyede ne kadar gelişebilecek ki furkan?Yanlış kiralama bence.Adanaspora falan neden verilmez aklım almıyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı acan07

AÇIKLAMA:
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Atınç Nukan'ın sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 250.000 Avro garanti ücreti ve 7.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2016-2017 sezonu: 300.000 Avro garanti ücreti ve 7.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2017-2018 sezonu: 350.000 Avro garanti ücreti ve 7.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2018-2019 sezonu: 400.000 Avro garanti ücreti ve 7.000 Avro maçbaşı ücreti,

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Cenk Gönen'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 900.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2016-2017 sezonu: 900.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2017-2018 sezonu: 900.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2018-2019 sezonu: 900.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Ersan Adem Gülüm'ün sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.200.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2016-2017 sezonu: 1.300.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2017-2018 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2018-2019 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Veli Kavlak'ın sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
 -2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

Çevrimdışı TØLGA

Atınç cenk veli ersan ile sözlesme uzatıldığı borsaya bildirildi  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Menemen belediyede ne kadar gelişebilecek ki furkan?Yanlış kiralama bence.Adanaspora falan neden verilmez aklım almıyor..
Aynen biz neden Adanaspor'a vermedik ki zaten anlaşmamız böyle değil miydi :alala:

Çevrimdışı Tolga

Ersan mı :s20: :s20:

1.5 nedir yav şaka gibi

Çevrimiçi Samet Ç

ersanın aldığı para çok çok fazla

Çevrimdışı Türkay

iyi de Ersan olmamış ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Ersan Adem Gülüm’ün sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.200.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.300.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

bu ne abi çok yanlış çok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba