2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548520 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

:halay:
ntvspor  :bawling: :bawling: :bawling:
inşallah olur, en beğendiğim oyunculardan biri

Çevrimdışı dlcs

Israrla söylüyorum, bu havuz polemiğine hiç bir şekilde katkı vermemesi gerekiyor yönetimin. Doğru bir yola girmiş istikrarlı bir şekilde ilerliyorken başkasının ekmeğine yaz sürmeye gerek yok.

Bu sistem bizzat Aziz yıldırım'ın sistemidir. Şimdi soytarı bücür çıkmış hakkımızı verin diye sayıklıyor. Sana veriyorlardı da mahkemede hakkını ülke ülke değil ki işte..

Neyse uzun lafın kısası Beşiktaş bu yıl şampiyon olursa hiç bir şekilde bu muhabbetin öznesi olamaz. Türk futbolu adına konuşacak olursak anadolu takımları ligden çekilsin. Bu bücür de ebesiyle maç yaptırır uyduruk takımını. O zaman yayın hakkına rağbet olur işte.

Beşiktaş'ın bir kaç yıla ne yayın geliri ne de diğer kesin olmayan gelirlere bel bağlama zorunluluğu yok. Normal olarak gayet net bir para her yıl kazaya girecek zaten. Diğer gelirler ise ekstrası olacak bu işin.

Yapılması gereken tek bir şey var; kafanı eğip işine bakmak. Sonra da böğürsün dursun meymenetsiz.

[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 11:40:25 dlcs ]

Çevrimdışı TURKahvesi

Forma muhabbeti yapılmış gece. Yeni sezona şu formaları baz alarak yapsalar tadından yenmez.

k.bakma @Samo1903 kendi görüşümdür
bu tarafınca hazırlanıp sergilettiğin forma tasarımlarının hiçbirini beğenmedim
Beşiktaşımın gelmiş geçmiş en güzel çubuklu forması 100.yılda meydana çıkan olanıdır
o dönem forma markasının kendine has renk kalitesi akıcılığı cazibesi mükemmeldi
tasarımı da şahaneydi
önemli olan benim için siyah-beyazın yanında Vodafone kırmızısı ile birlikte sunacağı renk akıcılığıdır
umarım o güzellikte formalara kavuşuruz özellikle çubuklu için.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 11:39:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimiçi Samet Ç

k.bakma @Samo1903 kendi görüşümdür
bu tarafınca hazırlanıp sergilettiğin forma tasarımlarının hiçbirini beğenmedim
Beşiktaşımın gelmiş geçmiş en güzel çubuklu forması 100.yılda meydana çıkan olanıdır
o dönem forma markasının kendine has renk kalitesi akıcılığı cazibesi mükemmeldi
tasarımı da şahaneydi
önemli olan benim için siyah-beyazın yanında Vodafone kırmızısı ile birlikte sunacağı renk akıcılığıdır
umarım o güzellikte formalara kavuşuruz özellikle çubuklu için.
Abi formaları ben tasarlamadım. Bir Beşiktaş taraftarı hazırlamış bende beğendiğim için buraya koydum. Senin beğenmemen de normal bir durum .  :)
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 11:46:29 Samo1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Forma muhabbeti yapılmış gece. Yeni sezona şu formaları baz alarak yapsalar tadından yenmez.

Cubuklu on numara
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

Abi formaları ben tasarlamadım. Bir Beşiktaş taraftarı hazırlamış bende beğendiğim için buraya koydum. Senin beğenmemen de normal bir durum .  :)

@Samo1903 benim beğenmemem de iyi bir durum  :D
senin elinden çıktığını sandım neyse ha başkasının elinden çıkmış ha senin elinden çıkmış farketmez sonuçta beğenmedim dedim mi tmm olay bitmiştir  :dry:
bak ne diyeceğim renk literatüründa siyahın baskın (özellikle akıcılığı) olduğu yerde beyaz daha bir güzel görünür anlatabildim mi güzel kardeşim.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sağ bek sağ bek dedik

Adamın 150 bin eurosunu ödeyip lisansını alamııosun

Geri bile giderse şaşırmam gerçi bu transferde

Bana çok mantıklı gelmiyor 150 bin euro için halen lisans alınamaması
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Türkay

Mert Günok ile ilgileniyormuşuz galiba menajeri malum siteye konusmus.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Sağ bek sağ bek dedik

Adamın 150 bin eurosunu ödeyip lisansını alamııosun

Geri bile giderse şaşırmam gerçi bu transferde

Bana çok mantıklı gelmiyor 150 bin euro için halen lisans alınamaması

Dün cnn de faik gurses alındı dedi abi.  :alala:

Dün cnn de faik gurses alındı dedi abi.  :alala:

Bugün heryerde haber var maçta oynamayacak diyor

1 2 gün sürecekmiş..

Garip geldi bana da..

Alıntı
Porto'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan genç oyuncunun evrakları, Beşiktaş ödeme yapmadığı için henüz gelmedi. Bu sebeple de Opare, henüz siyah beyazlı formayla bir resmi maça çıkamıyor.

Beşiktaş'ın sağ bek problemini gidermek için kadrosuna kattığı Opare bir türlü oynayamıyor. Sebebi ise ödenmeyen 150 bin Euro'luk menajerlik ücreti. Bu sebeple genç oyuncunun evrakları henüz gelmedi. Opare'yi bugünkü Sarıyer maçında oynatmayı düşünen Bilic de lisansı olmadığı için genç oyuncuya forma veremeyecek.

Ücret yatırılmadı
Ancak menajerlik ücreti yatırılmayınca, lisans da çıkarılmadı ve Opare'nin Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıkma beklentisi de askıya alınmış oldu. Konuyla ilgili siyah beyazlı kulüpten yöneticiler ise bu sorunun kısa zamanda çözüleceğini belirtti.

Kulüp yönetiminde yapılan açıklamada "Şu anda bütün konsantrasyonumuzu stat yapımına harcadığımız için yapıyoruz. Bazı sıkıntılar vardı ama Opare ile ilgili ödeme bir iki gün içinde yapılacak" denildi.

(Hürriyet)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Pascal

Opare'nin lisansı çıkarıldı. Hürriyet yine bel altından vurmaya çalışıyor.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Türkay

Bugün heryerde haber var maçta oynamayacak diyor

1 2 gün sürecekmiş..

Garip geldi bana da..

baska bi haber de de sabah yatırılıp aksam oynayacak diyor. tek çare beklemek merak da ediyorduk ama  :ebebe:

Çevrimdışı FARUK

tff de bizim takımın lisansları bunlar en son lisans alana göre sıraladım opare yok henüz :(

Opare'nin lisansı çıkarıldı. Hürriyet yine bel altından vurmaya çalışıyor.
Niye vursun bel altından. Artık bu psikolojiden çıksak diyorum.

TFF resmi sitesinde de Opera diye bir oyunucmuz yok

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı FARUK

tff de bizim takımın lisansları bunlar en son lisans alana göre sıraladım opare yok henüz :(

ayrıca görmeyenler için Milosevic in tam adı  :bandit:

Çevrimdışı Pascal

Lisansın çıkarıldığı BJK TV'den açıklandı. Niye yanlış bilgi verilsin ki?

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903 benim beğenmemem de iyi bir durum  :D
senin elinden çıktığını sandım neyse ha başkasının elinden çıkmış ha senin elinden çıkmış farketmez sonuçta beğenmedim dedim mi tmm olay bitmiştir  :dry:
bak ne diyeceğim renk literatüründa siyahın baskın (özellikle akıcılığı) olduğu yerde beyaz daha bir güzel görünür anlatabildim mi güzel kardeşim.
Anladım abi. Bir de o durum kelimesi araya karışmış cümlenin akıcılığını bozmuş. Kusura bakmayın Türkçe'yi katlettik galiba.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bende Opare oynayacak diye biliyorum. Tff geç güncelleyebilir kadroları.

Çevrimdışı FARUK

Bende Opare oynayacak diye biliyorum. Tff geç güncelleyebilir kadroları.
inş. öyledir dün bildirdikleri göründüğüne göre bugüne kalmış Opare yetişir umarım

Çevrimdışı Deniz

Lisans cikti diyorlar?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

simdi ntv spor dedi lisans cıkmamıs  :ebebe:

Çevrimdışı Karabay

Şürle gelirse var yaaa

Çevrimdışı Pascal

Niye vursun bel altından. Artık bu psikolojiden çıksak diyorum.

Madem ki dediğine göre böyle bir psikolojim var, uyarın üzerine şu andan itibaren bu psikolojiden çıkıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Ntvspor da cikmadi dedi nasil is bu arkadas adami aliyorsun oynatamiyorsun oynamasi gereken bir macti.