2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579732 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı salih

bence forvetten önce ya bek ya da ortasaha önemlii   atibanın durumuna göre en azından forvete koyacağımız oyuncumuz var atiba bekte olsa orta saha veli oğuz 3.. isim yok atiba orta da olsa bek serdar tek kalıyor (kalırsa yandık)
ersan sivok tartışma olmuş arasında...http://www.kartalbakisi.com/futbol/bir-daha-kufur-edersen-tavrim-farkli-olur-h31776.html

Çevrimdışı salih

Çevrimdışı Geovani

bence forvetten önce ya bek ya da ortasaha önemlii   atibanın durumuna göre en azından forvete koyacağımız oyuncumuz var atiba bekte olsa orta saha veli oğuz 3.. isim yok atiba orta da olsa bek serdar tek kalıyor (kalırsa yandık)

bencede haklısın kardeşim...aslında oğuzana biraz defansif özellikler ekleyip lanzini olursa önlü arkalı iyi iş yapar
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

iyi geceler abi
forvete gelince bence taktiğe göre değişir aslında eğer tek forvet oynayacaksak özellikleri iyi koşucu, araya kaçan, güçlü ve ortalara iyi vurabilmesi lazım
enner valencia ,samaras ve niasse bu özellikleri taşıyor.mitroğlu biraz daha klasik santrafor.

Çevrimdışı Geovani

Olimpiyatta neysede vodafone arenada serdar futbolu bırakır valla  :D enseye tokadı yer

Çevrimdışı salih

bencede haklısın kardeşim...aslında oğuzana biraz defansif özellikler ekleyip lanzini olursa önlü arkalı iyi iş yapar
fm 2014 1 yıl antreman yaptırdım oğuzhana iki yönlü ortasaha mükemmel olduu  :)gerçekte az hayalini kurmadım biraz fizik yeter aslında abii ilk geldiğinde ikinci yarı çıkamıyordu oyundan düşüyuordu şimdi dk 80 depara kaltığı bi kaç maç olduu..

Çevrimdışı murat

Olimpiyatta neysede vodafone arenada serdar futbolu bırakır valla  :D enseye tokadı yer
ilk 4 maç iyiydi.gs maçında patladı.iyi bir sağ bek alıp serdarı defansif ortasaha ve sağbek yedeği  olarak değerlendirmek lazım.

Çevrimdışı Geovani

Özellikle stad açıldıktan sonra içeride kesinlikle çift forvet yapmamız lazım cenkten çok ümitliyim

Çevrimdışı salih

haklısın  :D seradar yarısı kadar fiziği olmayan şeneri tarığı görse inad edip kendine çeki düzen verse yanii ben olsam utanırımm

Çevrimdışı murat

fm 2014 1 yıl antreman yaptırdım oğuzhana iki yönlü ortasaha mükemmel olduu  :)gerçekte az hayalini kurmadım biraz fizik yeter aslında abii ilk geldiğinde ikinci yarı çıkamıyordu oyundan düşüyuordu şimdi dk 80 depara kaltığı bi kaç maç olduu..

ben oğuzhanda iyi bir ikinci forvet özellikleri görüyorum.ceza sahası içinde çok rahat top sürebiliyor.o bölgeyi karıştırır.asist yapar gol atar.

Çevrimdışı Geovani

Almeidann gitmesine en çok sevinenlerden birisiyim keşke gese alsaydı

Çevrimdışı murat

Almeidann gitmesine en çok sevinenlerden birisiyim keşke gese alsaydı
almeida daha çok sürter.3 milyon euro verecek kulüp bulabilecekmi bakalım.

Çevrimdışı salih

ben oğuzhanda iyi bir ikinci forvet özellikleri görüyorum.ceza sahası içinde çok rahat top sürebiliyor.o bölgeyi karıştırır.asist yapar gol atar.
atiba velii ..arkada ..o zman sağlam bi beke ihtiyacımız var sol bek yabancı defans yabancı atiba 3 bek 4 forvet 5 ...

Çevrimdışı Geovani

Babalar ben yatar yarın devam ederiz iyi sabahlar

Çevrimdışı salih

4-5 milyon euro verip 10 numaramı sizce yoksa 2-3 milyon euro yabancı sağ bek alıp 10 numara oğuzhan  mii ...

Çevrimdışı EmreTkgz42

enner valencia ,samaras ve niasse bu özellikleri taşıyor.mitroğlu biraz daha klasik santrafor.
mitroğluyu ben o kadar çok beğenmedim açıkcası bizde pek iş yapmaz gibi bize dediğim gibi hızlı güçlü bi adam lazım bence

Çevrimdışı salih

Babalar ben yatar yarın devam ederiz iyi sabahlar
iyi sabahlar

Çevrimdışı murat

mitroğluyu ben o kadar çok beğenmedim açıkcası bizde pek iş yapmaz gibi bize dediğim gibi hızlı güçlü bi adam lazım bence
iyi sabahlar geovanni.mitroğlunu bende beğenmedim.seyrederken almeidayı gördüm.

Çevrimdışı murat

4-5 milyon euro verip 10 numaramı sizce yoksa 2-3 milyon euro yabancı sağ bek alıp 10 numara oğuzhan  mii ...
yabancı sağ bek imkansız gibi.defansta en az 3 yabancı oynatmak zorunda kalacaksın.atiba var lanzini gelse 5 birde santrafor 6 yapıyor.

Çevrimdışı EmreTkgz42

iyi sabahlar geovanni.mitroğlunu bende beğenmedim.seyrederken almeidayı gördüm.
aynen ben yazmayı unutmuşum birebir  :D

Çevrimdışı murat

aynen ben yazmayı unutmuşum birebir  :D
iyi sabahlar bende yatayım.yarın devam ederiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2014, 11:11:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fernandes de Almeida da buradaki ortamı çok ararlar.

İsteklerimizi olabildiğince minimumda tutmalıyız ben olaya şu açıdan bakıyorum artık.

Lanzini Töre Mitroglou ya da Gignac gelsin şuanda yeter. Sivok Holosko bir sezon daha kalsın rotasyon için seneye takım iyice temizlenecek zaten şuan elimizde bunlar varken yedek oyuncu almaya gerek yok.

11 zaten belli.

Tolga - Sağ Bek - Ersan - Pedro - Motta - Atiba - Veli - Oğuzhan veya Lanzini - Töre - Olcay veya Frei - Mitroglou olacak. Başka kim gelse rotasyon için gelecek bu takıma.

Bir Sissoko , Dede , Depay , Kostarika'nın Manyak sağ kanadı gibi bir adam alamadığımıza göre gerek Yok.

Seneye olmayacağınaı bile bile tek hayalim var şu takım için.

WILFRED BONY
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

Ersan ve Pedro savunmada ikili oynarsa hava toplarında çok sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı berk_bjk

Gary Medel diyorum başka bir şey demiyorum. Gerekirse defans gerekirse defansif orta saha savaşçı hırslı adam. Dinamomuz olur ama inter ilgileniyomuş  :bawling: