2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548769 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

sosayı naptın birader :D sosa bugün takımla çalıştı  :biggrinking:
çalıştıysa @Tolga haberim yok bugun takip etmedim hiçbir haberi  :evillol: çalışmıssa iyidir  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

çalıştıysa @Tolga haberim yok bugun takip etmedim hiçbir haberi  :evillol: çalışmıssa iyidir  :ok:
yeniden sakatlanmaz ise (masaya vurun) haftasonu ilk 11de
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz

A.CemiL KENT ‏@BJKCemiLKent  51 dk.51 dakika önce
Yeni sezon formalarımız üretimi başladı. Nostaljik forma gündemimizde değil, maalesef. 2015-16 formalarımızı beğeneceğinizi düşünüyorum :-)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yeni sezon formalarımız üretimi başladı. Nostaljik forma gündemimizde değil, maalesef. 2015-16 formalarımızı beğeneceğinizi düşünüyorum :-)
Gelecek sezon kırmızı forma olmayacak diyorlardı umarım kırmızı forma da olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Gelecek sezon kırmızı forma olmayacak diyorlardı umarım kırmızı forma da olur :)

önceden söylemişti tolga karar verilmiş
siyah beyaz ve çubuklu olacakmış

Çevrimdışı Tolga

önceden söylemişti tolga karar verilmiş
siyah beyaz ve çubuklu olacakmış
Hadi ya keşke kırmızı da olsaydı neyse artık :)

Umarım çubuklu formayı çok iyi yaparlar maalesef son dönemlerde çubuklu formalar çok sıradan yapılıyor.

Juventus'un çubuklusu gibi yaparlarsa iyi olur :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Konuyla alakası yok ama istanbul da ki liverpool maçının biletleri ne zaman satışa çıkar?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

az evvel stadyum başlığına attım aynısını mesajları silerken arada kaynadı gene buda gitti hep beni buluyor zaten  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 01:26:52 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Hadi ya keşke kırmızı da olsaydı neyse artık :)

Umarım çubuklu formayı çok iyi yaparlar maalesef son dönemlerde çubuklu formalar çok sıradan yapılıyor.

Juventus'un çubuklusu gibi yaparlarsa iyi olur :ok:
juvenin çubuklusu benimde hoşuma gidiyor inşallah diyelim :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

Dünyaca tanınmış ve cirkefligiyle nam salmış futbolcular hakemin üzerinde her zaman psikolojik baskı yaratır takımı ayakta tutar ve ezdirmez mesela gabi bütün itirazlarda var barcelonali futbolculari itiyo gecen real madrid macindada öyleydi hakem ona bu tür pozisyonlarda kart vermekten cekinir kollanmasina gerek yok anca cok kötü küfür eder o zaman yer kartı bizede öyle biri gelse itirazdan bi sefer kart yese bi dahakine hakem vermeye cekinir mesela gerrard lampard gabi xavi herhangi biri bjkye gelse hakem onlara kolay kolay kırmızı vermeye cesaret edemez bu tür oyuncularin vizyonu vardir baski yaratir bize acilen 2 tane defansta ve orta sahada nam salmış kaliteli topçu lazim takimi ayakta tutacak kisilere ihtiyacimiz var derbilerde dik duracak kisiler...

Çevrimdışı ALI RIZA

az evvel stadyum başlığına attım aynısını mesajları silerken arada kaynadı gene buda gitti hep beni buluyor zaten  :evillol: :evillol:
sorsaydın @Tolga nasıl bişe olacak örnek verseydi

Çevrimdışı TØLGA

sorsaydın @Tolga nasıl bişe olacak örnek verseydi
ıhhhh vermiyor işte 3 adet forma olacak siyah - beyaz ve çubuklu
basılıyor diyor belki imalathaneden biri foto flen çeker öyle düşer nete
yoksa hemen göstericeklerini sanmıyorum sene sonu  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

ıhhhh vermiyor işte 3 adet forma olacak siyah - beyaz ve çubuklu
basılıyor diyor belki imalathaneden biri foto flen çeker öyle düşer nete
yoksa hemen göstericeklerini sanmıyorum sene sonu  :)
o ha şimdiden basıyorlar hele bu seneki kaç adet satılmış söylesin  :alala:

Çevrimdışı Türkay

ben bayadır twit atıyorum cevap vermiyor  :ebebe:

Çevrimdışı TØLGA

ben bayadır twit atıyorum cevap vermiyor  :ebebe:
çok sık boğazda edilmez tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sebebi büyük ihtimal depolamak için bu senenin başında taraftar akın edince forma kalmamıştı
bir ara bu nedenden dolayı olabilir  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

çok sık boğazda edilmez tabi  :biggrinking:

belki gaza gelip söyler (söylemedi) :D

Çevrimdışı ALI RIZA

sebebi büyük ihtimal depolamak için bu senenin başında taraftar akın edince forma kalmamıştı
bir ara bu nedenden dolayı olabilir  :ok:
Bari örnek 3 örnek çıkartsalar da ona göre secilse... Ya elde patlarsa... işin karaborsasıda var  :alala: hayırlısı diyelim 150 tl ayıralım bir kenara  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Bari örnek 3 örnek çıkartsalar da ona göre secilse... Ya elde patlarsa... işin karaborsasıda var  :alala: hayırlısı diyelim 150 tl ayıralım bir kenara  :evillol:
stadyumun açılışıyla birlikte  formaların çok iyi olacağını düşünüyorum ben yeni stadyum yeni forma

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

stadyumun açılışıyla birlikte  formaların çok iyi olacağını düşünüyorum ben yeni stadyum yeni forma

yazın 1 haziranda çıkartsınlar temiz para kazanılıp transfer için güzel bir kaynak girişi olur... çıktıgı gibi 100 bin satarsan 150 tl den temiz para kaznaırsın 15 M tl kazanırsın

Çevrimdışı TØLGA

yazın 1 haziranda çıkartsınlar temiz para kazanılıp transfer için güzel bir kaynak girişi olur... çıktıgı gibi 100 bin satarsan 150 tl den temiz para kaznaırsın 15 M tl kazanırsın
ticaretçi kafası var tam sende bencede aynen  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK