2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554422 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kartal Ç

Renkli medyanin bu kadar provokasyon yaptigi ortamda klup ve oyuncuyla bu sartlarda anlasmak basaridir bana gore. Zaten klup yeni sozlesme yapilanlarda her yil 100 binlik artis yapiyor. Medya olmasaydi 1.3 degil de 800-900 bandindan baslardi. Buna da sukur mehmet topuz tarik camdal gibi transferlerde medyanin kiskirtmasiyla bonservis ve sozlesmeler icin havada ucusan milyon eurolar ortada. Cok sukur o gunleri geride birakti bu klup. Simdi renkliler dusunsun.

Çevrimdışı Deniz

ücret makul deniz trabzonun toplamda 15 milyon verdiği adama maç başı dahil 6.6 milyona flen geliyor
ihtiyacın varmı o bölgeye transfere var bundesligada 100 maç oynamış adamdan bahsediyoruz
bu adamla olcay şahanın velinin oğuzhanın ilk geldiği gün gibi sözleşme yapamazsın  :ok:
Makul değil trabzonun verdiği ücretler batacak bir kulübün verdiği ücret demek.bizim ilk sözleşmemiz çok güzeldi gayet iyi fiyata getirecektik ama iho olacak karakter sıkıntılı yüzünden fazla para vermek zorunda kaldık..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Neyse böyle uygun görülmüş böylesi hayırlı olsun.İmza parası verilmemiş en azından..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Makul değil trabzonun verdiği ücretler batacak bir kulübün verdiği ücret demek.bizim ilk sözleşmemiz çok güzeldi gayet iyi fiyata getirecektik ama iho olacak karakter sıkıntılı yüzünden fazla para vermek zorunda kaldık..
çekişmelerde olur böyle şeyler biz neden makul diyoruz alıştırdı yönetim bizi 500 bin flen miloseviç opare flen örnekleride var
ondan fazla geliyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

tolgay arslan: şampiyonluk için geliyorum Vodafone Arenada bende varım  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

kapda http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=410177 hamburga %10 pay verilecek transferinde diye açıklama yok  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersan

TOLGAYA TAKIM İÇİ DENGELERDEN DOLAYI ÇOK AZ BİR ÜCRET VEREMEZSİN O ZAMAN DİĞER FUTBOLCULARLA NASIL RAKABET ETMESİNİ BEKLEYEBİLİRSİN Kİ BU SENE 13 MAÇ OYNAMIŞ ASİSTİ VE GOLÜ OLAN BİR ADAM HAMBURG'UN KATAR KAMPININ TÜMÜNE KATILMIŞ FİZİK KONDİSYON OLARAK DA YETERLİ DÜZEYDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ÜST DÜZEY BİR LİGDEN HAZIR BİR ADAM ALDIK HAMBURG SAHA İÇİ DİZİLİŞİ OLARAK BİZE YAKIN BİR TAKTİKTE OYNUYOR DAHA ÖNCEDEN BİRLİKTE OYNADIĞI VE AYNI DİLİ KONUŞTUĞU FUTBOLCU SAYIMIZ ÇOK FAZLA YAŞ GURUBU OLARAK KENDİ YAŞ GRUBUNDA OLAN FUTBOLCULAR OLAN BİR TAKIMA GELDİ RESMEN ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ BİR TRANSFER OLDU UYUM SORUNUNU ÇOK KISA SÜREDE ATLATIP TAKIMA ÇOK FAYDALI OLABİLECEK BİR FUTBOLCU
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Neo Nesil

şener-ozan haberleri çıktı... doğru olduğunu varsayarsak

ozan fiyatı baya tuzlu alamayız...

şener vasat sağ bek. ancak trabzonspor için büyük transfr olur ki ts bile istiyor...

Çevrimdışı TØLGA

ister beğenin beğenmeyin menajerin açıklamaları buyrun linki atıyorum sorry http://haber1903.com/n-3186-tolgay-arslanin-menajeri-butun-gercekleri-haber1903e-anlatti.html
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

TOLGAYA TAKIM İÇİ DENGELERDEN DOLAYI ÇOK AZ BİR ÜCRET VEREMEZSİN O ZAMAN DİĞER FUTBOLCULARLA NASIL RAKABET ETMESİNİ BEKLEYEBİLİRSİN Kİ BU SENE 13 MAÇ OYNAMIŞ ASİSTİ VE GOLÜ OLAN BİR ADAM HAMBURG'UN KATAR KAMPININ TÜMÜNE KATILMIŞ FİZİK KONDİSYON OLARAK DA YETERLİ DÜZEYDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ÜST DÜZEY BİR LİGDEN HAZIR BİR ADAM ALDIK HAMBURG SAHA İÇİ DİZİLİŞİ OLARAK BİZE YAKIN BİR TAKTİKTE OYNUYOR DAHA ÖNCEDEN BİRLİKTE OYNADIĞI VE AYNI DİLİ KONUŞTUĞU FUTBOLCU SAYIMIZ ÇOK FAZLA YAŞ GURUBU OLARAK KENDİ YAŞ GRUBUNDA OLAN FUTBOLCULAR OLAN BİR TAKIMA GELDİ RESMEN ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ BİR TRANSFER OLDU UYUM SORUNUNU ÇOK KISA SÜREDE ATLATIP TAKIMA ÇOK FAYDALI OLABİLECEK BİR FUTBOLCU
katılıyorum bundesligada 100 maç oynamış adamdan bahsediyoruz miloseviç gibi AİK den gelmiyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Gayet iyi fiyat sağlamgüzel oyuncu aldık...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ali Ağaoğlu, iho'yü yalanlamış para vermem geriden  :evillol: destek olurum diye. kendi akrabası alenen yalancı diyor bizde bile bu adam yalan söylemez diyenler var.  :s20: akşam en çok ertem'e bozuldum. siz diyorsanız doğrudur başkanım diyor. başıma haşa peygamber oldu meyhanenin sarhoşu.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı BabaKartal

Serdar kesimal gibi bir futbolcunun 1.8 m aldığı bir ligde ,iyi fiyata anlaşmışız.Ona diyecek birşey yok.
Asıl mevzu,daha düşüğe anlaşmışken  iho yüzünden fiyat yükseltilmesi.

Çevrimdışı TØLGA

dedim ki buna :D dinle bak :D almıcaz tolgayı :D nasıl inandı lavuk bi görsen :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BabaKartal

Ali Ağaoğlu, iho'yü yalanlamış para vermem geriden  :evillol: destek olurum diye. kendi akrabası alenen yalancı diyor bizde bile bu adam yalan söylemez diyenler var.  :s20: akşam en çok ertem'e bozuldum. siz diyorsanız doğrudur başkanım diyor. başıma haşa peygamber oldu meyhanenin sarhoşu.
Ertem bugün ,Beşiktaş ın hakkını hakemler yıllardır gasp ediyor diye açıklama yapmış.
Kendi aklınca gönlünü çelecek taraftarın.yersen

Çevrimdışı Neo Nesil

Ertem bugün ,Beşiktaş ın hakkını hakemler yıllardır gasp ediyor diye açıklama yapmış.
Kendi aklınca gönlünü çelecek taraftarın.yersen

Beşiktaşlıydı kendisi hatırladığım kadarıyla...

Çevrimdışı eski inönü

ister beğenin beğenmeyin menajerin açıklamaları buyrun linki atıyorum sorry http://haber1903.com/n-3186-tolgay-arslanin-menajeri-butun-gercekleri-haber1903e-anlatti.html
her şey netleşti işte. Kendimce bir yorum getireyim

1. Oyuncuya ve Hamburg'a ilk teklif goturen klup Beşiktaş
2. Daha sonra Trabzon Beşiktaş'ın teklifinden en az 2 kat fazlasını teklif ediyor. Buyuk ihtimal imza parası vs. de var.
3. Heralde oyuncu ve menajeri bu teklifi reddedemez düşüncesiyle İHO ve Yanal kalkıp Almanya'ya gidiyor sozleşme imzalamak için ama eli boş dönüyor.
4. Ertesi gün oyuncunun Beşiktaş'ı seçecegini anlayınca alel acele resmi siteden mesaj yayınlanıyor oyuncudan vazgectik diye. Yani hesapta oyuncu degil de kendileri istemiyor. Tipik şark kurnazlığı
5. Hem 2 kat para verip hem td. ile oyuncunun ayagına gidip transferde başarısız olan İHO tv programlarında onune gelene iftiralar atarak durumu kendince toparlamaya çalışıyor.
6. Tolgay menajerinin tabiriyle ancak Dubai'de kazanabilecekleri parayı geri cevirip Beşiktaş'ı seçerek ne kadar akıllı bir profesyonel oldugunu ispatladı.
7. Tolgay'a sahip çıkın

Çevrimdışı Türkay

her şey netleşti işte. Kendimce bir yorum getireyim

1. Oyuncuya ve Hamburg'a ilk teklif goturen klup Beşiktaş
2. Daha sonra Trabzon Beşiktaş'ın teklifinden en az 2 kat fazlasını teklif ediyor. Buyuk ihtimal imza parası vs. de var.
3. Heralde oyuncu ve menajeri bu teklifi reddedemez düşüncesiyle İHO ve Yanal kalkıp Almanya'ya gidiyor sozleşme imzalamak için ama eli boş dönüyor.
4. Ertesi gün oyuncunun Beşiktaş'ı seçecegini anlayınca alel acele resmi siteden mesaj yayınlanıyor oyuncudan vazgectik diye. Yani hesapta oyuncu degil de kendileri istemiyor. Tipik şark kurnazlığı
5. Hem 2 kat para verip hem td. ile oyuncunun ayagına gidip transferde başarısız olan İHO tv programlarında onune gelene iftiralar atarak durumu kendince toparlamaya çalışıyor.
6. Tolgay menajerinin tabiriyle ancak Dubai'de kazanabilecekleri parayı geri cevirip Beşiktaş'ı seçerek ne kadar akıllı bir profesyonel oldugunu ispatladı.
7. Tolgay'a sahip çıkın

+1903

ANÇ faktörü de var. Adam alıyor ya  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dogan

Burada şunu da unutmamak lazım IHO ve Yanal almanya ya kadar oyuncu almak icin giderken bizim degil baskan ikinci başkanımız dahi gitmiyo.Ne kadar büyük bi kulüp oldugumuzun kanıtı. Bu tür isleri Fikret Basgan da cok ii yapiyo :evillol:

Çevrimdışı Neo Nesil

Beşiktaş, Tolgay Arslan ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.

Tolgay Arslan, 2015-16 sezonunda 1 milyon 300 bin, 2016-17 sezonunda 1 milyon 450 bin, 2017-18 sezonunda 1 milyon 550 bin euro alacak. 2018-19 sezonunda 1 milyon 650 bin euro garanti ücret alacak. Hamburg'a ise sözleşme fesih bedeli olarak 450 bin euro ödenecek.

Ayrıca siyah beyazlılar Tolgay Arslan için Hamburg Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 450.000 euro ödeyecek.

Çevrimdışı Dogan

Sahsen ben tolgayin yerinde olsaydım ayni seyi düşünürdüm. Bu ne lan derdim baskan td hepsi gelmis ayağıma bu nasıl bi kulüp diye düşünürdüm

Çevrimdışı eski inönü

+1903

ANÇ faktörü de var. Adam alıyor ya  :lol:
ANÇ çok saglam adam. Her haliyle guven veriyor insana.

Çevrimdışı TØLGA

http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=410177 kap'a yapılan açıklamada hamburg'a verilen %10luk paydan bahsedilmiyor
gözden kaçmasın  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

Klüp itibarı da çok onemli. YD'nin yerle bir ettigi itibarımızı günden güne geri kazanıyoruz. Futbol kamuoyu Beşiktaş'ın iyi yonetildiginin farkında. Beşiktaş artık guven veriyor. Sponsorlara olsun furbolculara olsun menajerlere olsun. Dolayısıyla Beşiktaş'ın taahhut ettigi 1 lira, güven vermeyen başka bir kurumun taahhut ettigi 2 liradan daha itibarlı

Çevrimdışı Deniz

BEŞİKTAŞ ın markası > onun bunun parası