2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564351 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Kaboul kabulümdür hocam elimizdekilere göre kaymaklı ekmek kadayıfı .
Abi suan icin elmas degerinde olur ama ben seneye istemem.adam tottenhamda 11e giremiyosa sıkıntıları vardır gidipte arenaya oranin yedegini almak sacma olur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

milo suan icin erken ve nasil oynadigini bilmiyoruz atinc daha pismesi gerekiyo devedede boy var :evillol: kademe önsezi vs.gelismesi gerekiyo ersandan baska care yok bende istemem ama napican iste....
Ersan'ın kademe ve pozisyon bilgisi bu iki oyuncuyla kıyaslanınca çok da üst düzeyde değil. Bence alınabilecek bir risk. Son Gs maçında topu oyuna biraz daha doğru soksa belki maçı alacağız ama neredeyse attığı her top rakibe gitti ve tehlike olarak geri döndü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaboul yerine İtalyan veya İtalya liginde oynamış olan bir defans oyuncusunu tercih ederim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

Valla konu Beşiktaş olunca o kartlar çok kolay çıkıyor. En basitinden Zago örneğini verebilirim. Zamanın Merkez Hakem Kurulu başkanı Zago gibi adamlara maç içinde özellikle dikkat edin sertliğe prim vermeyin diye açıklama yapmıştı. Terry v.b adamlar için neler derler düşünemiyorum :)
Abi emin ol böyle adamlar a kolay kolay kart cikaramazlar zago yu bilmem ama terry olsun vidic olsun mexes olsun hepsine fitim hakemler bi daha düşünür kart cikarirken boyle adamlar takimida atesler üst seviyeye cikarir maxi de öyle de jong ta oyle

Çevrimdışı cisse557

milo suan icin erken ve nasil oynadigini bilmiyoruz atinc daha pismesi gerekiyo devedede boy var :evillol: kademe önsezi vs.gelismesi gerekiyo ersandan baska care yok bende istemem ama napican iste....
Milo için bişey diyemem zaten ama şu zamana kadar yedekte bekleyip de pişen futbolcu görmedim. Kiminiz Pedro'yu yeterli bulmaya bilir ama ben çok istikrarlı ve tekniğini iyi buluyorum. Hava topları hariç al işte yaptı yine hatayı diyeceğimiz maçı yok denecek kadar azdır ama aynı şeyi Ersan için söyleyemem ne yazık ki o yüzden şu an kesilecek stoper Ersan'dır. Hatayı Ersan'ın yapacağına Atınç'ın yapmasını da yeğlerim.

Çevrimdışı cisse557

Sonuna kadar katılıyorum. Ersan'la sözleşme yenilemek bile bence çok saçma şu aşamada. Ona verilecek parayla ki tahminen 1,2-1,4 milyon euro arası bi para verilecek üstüne biraz daha koyup senelik 2 milyon euroya çok daha tecrübeli ve sözleşmesi bitecek olan bir defans oyuncusuyla anlaşma sağlanabilir.
  :ok:

Çevrimdışı ozan062

klasik olacak ama bana bir mesaj geldi bir kişi daha gelebilirmiş  :ok:

gelirse iyi olur :eyes yine klasik oalrak gelirse ilk ben demiş olurum  :photo: :bandit:

birilerinin gitme ihtimalini yükseltiyor bu
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 17:30:15 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Ersanla sozlesme yenilediler mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

klasik olacak ama bana bir mesaj geldi bir kişi daha gelebilirmiş  :ok:

gelirse iyi olur :eyes yine klasik oalrak gelirse ilk ben demiş olurum  :photo: :bandit:

birilerinin gitme ihtimalini yükseltiyor bu
Mustafa Pektemek out, Yatırım amaçlı Babacar in  :evillol:

Çevrimdışı Anil

Transfer döneminin özeti : Tolgay transferi olmasa bile mantıksal yönden bakıp başkanın arkasında duran taraftarlar olduğunu görmek güzel. Demekki taraftar profilimizde değişiyor. Ayrıca basında yüksek paralar geçse bile Fikret başkan o parayı vermez diyebilmekte rahatlatici bir duygu.

Çevrimdışı Dogan

Sivok sanki suan mezardaymis gibi kadro kuruyoruz ama madem oynamicak neden kadroda tutuyoruz bende onu anlamiyorum iste simde 3 e 5 e satsak hem maaşından kurtuluruz hem kontenjan acilir yönetim bunu akil edemiyomu tamam belki takımın dedelerinden saygida duyuyorum ama bu sene bu tür seyleri kaldıracak opsiyonumuz yokki

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersanla sozlesme yenilediler mi?
Yenilenecek deniyor ama Mustafa Pektemek ve ikisiyle kesinlikle sözleşme yenilenmemesi kanaatindeyim Aynı şekilde Cenk Gönen'le de. Tolga birinci kalecimiz olacaksa Günay Güvenç'i yedeğe korum veya Tolga yerine daha tecrübeli bir kaleci alıp Günay Güvenç'i yine yedek yaparım. Bu üçünden edeceğimiz Kârla devamlılığı ve takıma katkısı daha yüksek oyuncularla sözleşme imzalanabilir. Ersan'ın, Cenk'in, Pektemek'in son 2 sezondaki maç sayılarına bakarsak ne dediğimi daha iyi anlamış olursunuz.
Ersan geçen sezon 20 maç bu sezon şu ana kadar 20 maç (Sivok'un yokluğunun payı büyük)
Mustafa Pektemek geçen sezon 22 maç bu sezon şu ana kadar 14 maç(Son iki sezondaki toplam gol sayısı 5)
Cenk Gönen geçen sezon 3 maç bu sezon şu ana kadar 7 maç
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 17:38:59 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Abi suan icin elmas degerinde olur ama ben seneye istemem.adam tottenhamda 11e giremiyosa sıkıntıları vardır gidipte arenaya oranin yedegini almak sacma olur
Tottenham Mersin İdmanyurdu değil hocam Avrupanın en değerli 11. kadrosuna sahip .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

Pektemek + 1 milyon Euro verip Yusuf Erdoğanı alabilme ihtimalini sevdim.

Çevrimdışı ahmetx

Yenilenecek deniyor ama Mustafa Pektemek ve ikisiyle kesinlikle sözleşme yenilenmemesi kanaatindeyim Aynı şekilde Cenk Gönen'le de. Tolga birinci kalecimiz olacaksa Günay Güvenç'i yedeğe korum veya Tolga yerine daha tecrübeli bir kaleci alıp Günay Güvenç'i yine yedek yaparım. Bu üçünden edeceğimiz Kârla devamlılığı ve takıma katkısı daha yüksek oyuncularla sözleşme imzalanabilir. Ersan'ın, Cenk'in, Pektemek'in son 2 sezondaki maç sayılarına bakarsak ne dediğimi daha iyi anlamış olursunuz.
Aynen Pektemek ,Almeida gibi Beşiktaşın yıllarca el freni olmuştur,anlaşılıyorsa da bench için olmalı ve rakam 1 milyonu aşmamalı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

beyler ona bakarsanız elimizdeki nerdeyse tüm türklerin defoları hayli göze batar cinsten kaldıki bunlarla birer birer 4 yıllık anlasıyoruz benim canım sıkılmıyor değil yani ama hangi türk varki yerini doldurasın işte tüm sorun orada onun için birseyde diyemiyorum parada artı olarak yok:))

Çevrimdışı Pascal

Pione Sisto'nun adı geçmiş, ben de 2 çift laf edeyim..

Sisto, rakip oyunculardan 2-3 tanesine çalım atmadan topu ayağından çıkarmıyor. İlle de birilerine çalım atacak. O kadar ki, neredeyse önü açık olup düz kaleye gitme imkanı bile olsa, etrafında çalım atacak birilerini arayıp onların arasına girecek. Evet, bu teknikle ve bu süratle izleyenleri büyülüyor, ama acaip bir çalım tutkusu var, bu kafayla devam ederse, kariyeri yükselmez.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı ahmet türker

Aynen Pektemek ,Almeida gibi Beşiktaşın yıllarca el freni olmuştur,anlaşılıyorsa da bench için olmalı ve rakam 1 milyonu aşmamalı.
katılıyorum . :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 milyon euro bile fazla bence. Ben forvet oyuncusunu attığı gol ile kıyaslarım ve Cenk Tosun daha bu sezon Pektemek'in 3 sezondaki gol sayısını geçti. Sakatlıkları ve devamlılık sıkıntısı da cabası.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

Tottenham Mersin İdmanyurdu değil hocam Avrupanın en değerli 11. kadrosuna sahip .
Ben arenada büyük hayaller kuruyorum avrupa ligini almak gibi sampiyonlar liginde ceyrek final gibi ama bunlari kaboul le yapabilecegimi yolun sonunu goremiyorum.tottenham in kadrosu degerli olabilir kaboul eskisi gibi deil hantallasmis o yüzden oynatmiyolar.ligde is yapar ama bu hedefler icin yetersiz o yuzden ben istemiyorum ama dusuncene de saygi duyuyorum

Çevrimdışı ahmet türker

1 milyon euro bile fazla bence. Ben forvet oyuncusunu attığı gol ile kıyaslarım ve Cenk Tosun daha bu sezon Pektemek'in 3 sezondaki gol sayısını geçti. Sakatlıkları ve devamlılık sıkıntısı da cabası.
katılıyorum ve oynadığı maç sayısıda çok düşüktür herhalde .

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemek kesinlikle yollanmali.cenk tosun pektemekten on gomlek ustun.omer sismanoglu kiradan doner 3. Forvet olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Konu dışı ama sonunda BEKO'nun yeni logosunu kullanmaya başlamışız :super:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı ama sonunda BEKO'nun yeni logosunu kullanmaya başlamışız :super:

Eskisi daha iyiydi ya.gogus sponsorlugumuzu hatirlatiyordu :)