2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564225 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

Tolgay ilk maçına çıktı.

Çevrimiçi Samet Ç

@ahmetx buyurasın abi diyecek kelime yok yani

http://sondakika.com/haber/haber-besiktasli-muhammed-demirci-gecelerde-genc-kizla-6904742/
Kız leş kargası madem takılıyorsun kaliteli bir şey ile takıl. Harbi midem bulandı. Muhammet'ten bir bok olmaz verilen paraya yazık. Senelik 600 bin alıyordu yanılmıyorsam.

Çevrimiçi Necmi

Evet bencede Aralarında bir fark yok çunku :bandit: 3.culuk bizim için başarı değildir , Bir yanda Emre Özkanlar la , Niangla , Holoskoyla Derbi kazanmış bir Teknik adam diğer yanda daha iyi daha kaliteli kadrolarla 2 Yıldır derbi kazanamamış bir teknik adam var :steamed: Biliçi neden bu kadar buyutuyorsunuz anlam veremiyorum....
sen Samet denen herifi neden büyütüyorsun bırak Beşiktaşa hocalığı kulübün kapısından içeri misafir olarak bile girmemesi gereken birinden bahsediyorsun

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet bencede Aralarında bir fark yok çunku :bandit: 3.culuk bizim için başarı değildir , Bir yanda Emre Özkanlar la , Niangla , Holoskoyla Derbi kazanmış bir Teknik adam diğer yanda daha iyi daha kaliteli kadrolarla 2 Yıldır derbi kazanamamış bir teknik adam var :steamed: Biliçi neden bu kadar buyutuyorsunuz anlam veremiyorum....
derbi kazanma derbilerden 6 maçtan 3 puan al...
Anadoluya puan verme 28 maçta 84 +3 te derbilerden = 87 ile şampiyon olursun...  Derbi kazanmak arkadaşlara etrafa cevreye hoşnut olmak olmasın artık Anadolu da bu sene verdiğimiz basit puanları 3 puan olarak alsaydık 6 ile 9 puan önde kapatmıştık yarıyı... derbi de kaznamayalım ne olacak

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Doğukan E.

Kız leş kargası madem takılıyorsun kaliteli bir şey ile takıl. Harbi midem bulandı. Muhammet'ten bir bok olmaz verilen paraya yazık. Senelik 600 bin alıyordu yanılmıyorsam.
Aynen. O konuda bile başarısız o konuda bile çalışması lazım..  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

KAP'ta geldiğine göre Tolgay camiamıza hayırlı olsun :super:

Tolgay bizim tam aradığımız stilde bir oyuncu fazlasıyla yararı olacaktır.

Muhammed için de şunu söyleyeyim artık bu kulüple ilişkisi kesilmesi gerekiyor.

Biz bir oyuncunun üzerinde gereksiz şekilde duruyoruz.

Olmuyorsa olmuyor zorlamanın bir anlamı yok.

Biz senelerce Necip içinde birşeyler yapar diye bekledik ve hala bekleyenler var.Olmayacağı kabak gibi ortadayken. :)

Bir genç oyuncuyu 2-3 sene denersin baktın bir ışık yok yollarsın alt yapıdan yenisini denersin bu kadar basit.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen. O konuda bile başarısız o konuda bile çalışması lazım..  :evillol:
Rezalet bir durum. İçler acısı.

Çevrimdışı Doğukan E.

KAP'ta geldiğine göre Tolgay camiamıza hayırlı olsun :super:

Tolgay bizim tam aradığımız stilde bir oyuncu fazlasıyla yararı olacaktır.

Muhammed için de şunu söyleyeyim artık bu kulüple ilişkisi kesilmesi gerekiyor.

Biz bir oyuncunun üzerinde gereksiz şekilde duruyoruz.

Olmuyorsa olmuyor zorlamanın bir anlamı yok.

Biz senelerce Necip içinde birşeyler yapar diye bekledik ve hala bekleyenler var.Olmayacağı kabak gibi ortadayken. :)

Bir genç oyuncuyu 2-3 sene denersin baktın bir ışık yok yollarsın alt yapıdan yenisini denersin bu kadar basit.

Abi Necip le mami nin alakası yok ikisini karşılaştırmak Necip e büyük haksızlık olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bilicn 2 senedir her maçı deplasmanda oynuyor belki ondandır , ya sen son feda senisinde saha içinde bir diziliş parselizasyon adına birşey gördün mü cümbür cemaat paldır küldür . taktik yok , teknik yok. cocuklar kostu daha cok kosacagız dahada cok kosacagız.. 

hasan türk te kosuyor ernst te kosuyor .  vs vs .. futbol bilgisi olmayan bir adamdı BİLİC ise bence son 15 senede luceden sonra gelmiş en donanımlı T.Direkörtur eksikleri elbette var ama bu takım cok daha iyi olacaktır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hani Muhammed kaliteli olsa zaten yanındaki hatun da kaliteli olur. Şu saçma durumdan bile Muhammed'in vizyonunu anlayabiliyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Abi Necip le mami nin alakası yok ikisini karşılaştırmak Necip e büyük haksızlık olur.
Tabi ki de karşılaştırmıyorum.

Necip'in bir terbiyesizliğini bugüne kadar görmedik o açıdan değerlendirmedim.

Futbol açısından bakarsak Mami'den birşey olmayacağı ortada.

Necip'te alt yapıdan çıktığından beri aynı düzeyde kaldı üzerine hiçbirşey koymadı.

Biz kaliteli takım olacaksak yedek dediğimiz oyuncuların da kalitesi üst düzeye yakın olmalı.

Çevrimdışı ahmetx

5 yıl sonra  bence Necip hala bizde,Oğuzhan ise Mersin veya Balkes gibi takımlarda oynuyor olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

derbi kazanma derbilerden 6 maçtan 3 puan al...
Anadoluya puan verme 28 maçta 84 +3 te derbilerden = 87 ile şampiyon olursun...  Derbi kazanmak arkadaşlara etrafa cevreye hoşnut olmak olmasın artık Anadolu da bu sene verdiğimiz basit puanları 3 puan olarak alsaydık 6 ile 9 puan önde kapatmıştık yarıyı... derbi de kaznamayalım ne olacak
Tam tersi @ALI RIZA abi , Derbi kilittir Derbiler Şampiyonu belirler eğerligin ilk yarısındaki butun derbileirmizi kazanmış olsaydık Şuan en yakın Renkliyle aramızda 8 Puan fark olacaktı :iscrewy: Ve yine 100.yıldan  örnek vereyim Son 2 haftaya 2 Puan önde girmiştik ve Butun derbiler  kazanmıştık  , Eğer bir derbiyi bile kaybetmiş olsaydık  Şampiyon olamayabilirdik :iscrewy: Son yıllardaki Derbi fakirligimiz yızınden 2 Buyuk muhabbetleri çogaldı ve bizi rakip olarak gormemeye başladılar , Derbi heşeyden önce prestijdir....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Hani Muhammed kaliteli olsa zaten yanındaki hatun da kaliteli olur. Şu saçma durumdan bile Muhammed'in vizyonunu anlayabiliyoruz :)
Aynen abi. Muhammet'ten anca kasiyer olur bu kafa ile.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 13:27:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
5 yıl sonra  bence Necip hala bizde,Oğuzhan ise Mersin veya Balkes gibi takımlarda oynuyor olacak.

Yok Abi tam aksi olacaktır :)

Oğuzhan Avrupa'da oynayacaktır 2-3 yıl içinde bize de 8-9 milyon euro bonservis getirecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tam tersi @ALI RIZA abi , Derbi kilittir Derbiler Şampiyonu belirler eğerligin ilk yarısındaki butun derbileirmizi kazanmış olsaydık Şuan en yakın Renkliyle aramızda 8 Puan fark olacaktı :iscrewy: Ve yine 100.yıldan  örnek vereyim Son 2 haftaya 2 Puan önde girmiştik ve Butun derbiler  kazanmıştık  , Eğer bir derbiyi bile kaybetmiş olsaydık  Şampiyon olamayabilirdik :iscrewy: Son yıllardaki Derbi fakirligimiz yızınden 2 Buyuk muhabbetleri çogaldı ve bizi rakip olarak gormemeye başladılar , Derbi heşeyden önce prestijdir....
Derbi kazanmadan şampiyon olabilirdik ama bu sezon lig de o kadar vasat altı takım var ki seri yapmamıza rağmen bu sezon pek bir fark yaratamadık maalesef.

Bu sezon yüksek ihtimalle 3 takımda 70 puan barajını aşarlar ve 1-2 puan farkla şampiyon belirlenir.

Derbiler görünen o ki yine belirleyici olacak.

Çevrimdışı ahmetx

Yok Abi tam aksi olacaktır :)

Oğuzhan Avrupa'da oynayacaktır 2-3 yıl içinde bize de 8-9 milyon euro bonservis getirecektir.
Oğuzhandan umutlu olman beni sevindirdi,benim hiç umudum yok açıkçası.

Çevrimdışı ahmetx

Derbi kazanmadan şampiyon olabilirdik ama bu sezon lig de o kadar vasat altı takım var ki seri yapmamıza rağmen bu sezon pek bir fark yaratamadık maalesef.

Bu sezon yüksek ihtimalle 3 takımda 70 puan barajını aşarlar ve 1-2 puan farkla şampiyon belirlenir.

Derbiler görünen o ki yine belirleyici olacak.
derbilerde yenilmeyelim şampiyonuz. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 13:33:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğuzhandan umutlu olman beni sevindirdi,benim hiç umudum yok açıkçası.

Kural açılmasa ümidim olmazdı ama kural açılınca çok şey değişecek gevşek türk futbolcunun kafasında bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence oguzhan kendini toparlayıp daha iyi bi durumda olacaktır.

cok güzel bi oyun zekası ve saha görüüşü var oguzhanın top gelmeden oynayacagı yeri görme gibi İnaşşal cok iyi olacak oguzhan.

Hatta bugun macı oguzhan alacaktır @ahmetx abi .

Çevrimdışı ErmanS

taraftarsız baskısız derbi kazanmak zor. tribun destegi olsa oyuncular bu 2 maçta bu kadar korkak oynarlar mıydı. fener macında olcayın kartı inönüde seyirci önünde verilebilir miydi. gs maçında velinin pozisyonunda veliye cıkan direk kırmızı karşılıklı sarıya mı donerdi

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı, @onur4563 beni umutlandırıyorsunuz  :D

Çevrimdışı aykut.celenk

veli ve atiba iyi olduğu sürece bilic bu ikiliyi bozmaz forvet arkası pozisyonunda Sosa, tolgay ve oğuzhan var şuan bence oğuzhan 3. tercih olmaya doğru ilerliyor. Bu akşamki  gençlerbirliği maçı bence kendi durumunu yansıtacaktır.

Çevrimdışı ahmetx