2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562665 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BabaKartal

Tolgay ın BJK formalı fotosu bugün değilde önceden çekilmiş gibi geldi bana .
İnşallah öyledir. Birde bir mantıksız durumda şu.
iho nun dediği gibi ts önceden anlaştıysa ,BJK ye yarı fiyatına niye gelsin .bizim verdiğimiz para belli değil ama 3m ye yakın parada vermeyiz galiba.
Bu arslan ailesinin paraya düşkünlüğüde ortada .

Çevrimdışı mehmetthedum

Tüm bu zırvaları taca çıkaran ve belki de transferin olmasını sağlayan sanırım, Biliç'in geçen gün Tolgay 'la ilgilendiğimizi açıkça söylemesi..

Ne Trabzon Beşiktaş'tan haberimiz yoktu diyebilir, ne de Beşiktaş tranferden vazgeçebilirdi.

ANÇ vazgeçmemizi sağlamaya çalışırım demişse bile, yanıltmak için , gizlemek için veya yerine daha iyi biri ile görüştüğü için olabilir. Özel bir konuşmayı ortalığa sermek de ayrı bir görgüsüzlük.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı acan07

1- ANÇ tolgay transferini , İHO nun gönlü hoş olsun diye söylemiştir , klübün menfaati önemlidir burda. 
2-ANÇ olcan transferi için ünal aysalı arayıpta biz 2-2.5 veriyoruz siz bukadar  niye veriyosunuz diyeceğini zannetmiyorum. arasa arasa ünal fırıldağı arayıp sormuştur ANÇ ye.
3- ANÇ nin çıkıpta sert bir cevap vereceğini zannetmiyorum , yuvarlak cevaplar vererek tansiyonu düşürecektir . Takım şampiyonluğa odaklanmışken gereksiz  konsatrasyon bozucu polemik ve gerilimlere girmeye gerek yok .

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı Deniz

Anç hakkında konuşmak yargısız infaz olur.
İddialar çok ağır ve kendisine cevap hakkı doğdu.
Cevabını verir ondan sonra konuşuruz..
Ama cevabını vermeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Neyse bugün oynayacağımız maça odaklansak daha iyi olacak gibi.

Rakipler kazandı bizim de kazanmamız gerekiyor.

Tolgay'ın resmi imzayı atacağı gün bu konu nasılsa gündeme gelecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Anç hakkında konuşmak yargısız infaz olur.
İddialar çok ağır ve kendisine cevap hakkı doğdu.
Cevabını verir ondan sonra konuşuruz..
Ama cevabını vermeli.
Katılıyorum direk şahısa yönelik bir suçlama var ortada.

Buna cevap vermemek suçu kabul etmek olur mutlaka bir açıklama yapmalıdır ve yapacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Neo Nesil

4.5 yıllık için 15 milyon vermiş trabzon  :evillol: :evillol:

15/4,5=3,3 m euro

1 euro = 2,62 tl

3,3 euro = 8,65 m tl ohaaaa  :saeek:

Çevrimdışı Dogan

Transfer açılır açılmaz burda herkes ümitsiz konusurken(fikret basganin aciklamalarindan dolayi) sag bek orta saha hatta olursa kaboul gelecek dedim ve nitekim öyle oldu(Duyumcu felan deilim sadece inandim)Ara transfer döneminde fazla para harcanmadi çünkü seneye bomba transferler olacak tüm patlama o zamana saklaniyo emin olun öyle transferler olacakki fikret basganin capsleri patlicak tek gündem biz olcaz stad açılacak renkliler kapi aralarindan gıpta ile bize bakicak hissediyorum güzel günler yakin inanin ve bekleyin haziran ayinda sinemalarda...
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 03:20:04 Dogan ]

Çevrimdışı doganay

Dogru yolda ilerliyoruz, stadin bitimiyle beraber onumuzdeki sezon ,daha da citayi yukselticez futbolcu transferinde, birkac daha Demba Ba ayarinda futbolcu gelicektir. Onumuzdeki sene bunlarinda katilimi ve stadimizin da olmasi faktoru ile derbilerde de fark yaratiriz.
Seri Sampiyonluklar gelecek insallah  :halay:

Çevrimdışı TØLGA

sahip çıkın bu adama yedirmeyinnnnnn  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sahip çıkın bu adama yedirmeyinnnnnn  :money:
bu arada en soldaki menajeri :D ortadakileri biliyosunuz zaten en sağdakini bende bilmiyorum
fotoyu çekende büyük bir ihtimal ali naibi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

Kap'a bildirim bir gelsinde

Çevrimdışı TØLGA

Kap'a bildirim bir gelsinde
burdan dönmez diye umuyorum artık yöneticiler adamla birlikte yatıyolardır uçmasın diye
yenge bir akşamlık idare etsin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

burdan dönmez diye umuyorum artık yöneticiler adamla birlikte yatıyolardır uçmasın diye
yenge bir akşamlık idare etsin  :biggrinking:

Bu olanlardan sonra artik hic birseye sasirmam  :D  hele gecmiste formayi giyipte donen adam gormuslugumuz olduguna gore, herkzin malumu. Tolgay ise formayi giymemis , sadece elinde tutuyor  :kop:   
En temizi bir kap aciklamasi gelsin, Tolgay takima katilsin antremana ciksin , ilk ... bisey soyliyecektimde neyse sakasi bile kotu.  iste ozaman tamamdir.

Çevrimdışı dlcs

Çevrimdışı Fatih

lan o değil de @Çağrı erken yattığı için daha transferden haberi yok...  :lol: :lol: :lol: çocuk tüm gün burada transfer kovalıyor halbuki...  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adamlar Sırf Tolgayla Foto çekilmek için Almanyaya gitmiş :kop: :kop:
Eh Bizde Formayı giydirip imza attırdık :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Gece yarımda yattık neler olmuş neler Rıza Baba  :icool:

Boşverin konuşsun İHO, neticeye bakalım biz. KAP gelsin artık.

Veli-Tolgay yaparsak , Köybaşından kurtuluyoruz beyler boru değil  :ishock:

Çevrimdışı ozan062

sezon sonu de jong gelecek

bana gore baskana gore menejerine gore tabi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serjo

KAP gelmeden transferin bitiğine inanmıyorum  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı İrfan

sezon sonu de jong gelecek

bana gore baskana gore menejerine gore tabi:)

De Jong gelsin var ya  :steamed: :steamed: :steamed:
We are Electric..!

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

AÇıkçası Tolgay'ın gelmesini çok isterim ama bu şekilde Zidane muamelesi yapılmasını da anlamıyorum. Almanya bu tip futbolcu kaynıyor, Almanya'da yetişen kaleci bile bizim Veli'den Selçuk Şahin'den iyi tekniğe sahip. Hiçbir oyuncunun totosunun bu şekilde kalkmasına gerek yok. TS'ye gidecekse gitsin ki yukarıda yazan hayvani şartlarda TS'ye gidecekse hayır demem, daha kötü durumua düşsün TS, düşsünler ki "biz ne yaptık?" diye kafalarını taşlara daha çok vursunlar. TS kendini siyasetin ve mafyavari tiplerin kucağına atarak geleceğini ve ruhunu kaybetti. Kendilerinin kısa veya uzun vadede hiçbir şekilde ve hiçbir konuda bağımsız hareket etme şansı kalmamıştır. Artık kamu ne derse o. Şimdiki başkanları günü kurtarmak için her şeye evet diyor da bir gün gelecek o koltuktan ayrılacak. O zaman göreceğim ben.

Bizim kulübümüz İstanbul'un göbeğinde TS'den en az 15-20 kat marka değerine sahip olmasına rağmen kendini uçurumun kenarından son anda çekti. Ve hala kuruşun hesabını yapıyoruz. Gelecek 3 sene bişey olmasında her şey rayına girsin diye ince hesap peşindeyiz. GS zaten battı teknik olarak, yakında GS adası dahil taşınmazlarını satmaya başlar. FB dahi ekonomik krizde, eskisi gibi sükse transferler yapamıyorlar. Bu 3 kulüp, Türk futbolunun her konuda %80'i, bazı konularda %100'ü olduğu halde böyle. T

Trabzon şöyle efsanevi bi çöküş yaşasın da aklı başına gelsin. O yedikleri hurmalar, dönüp tototu kaşındırmayacak mı sanıyorlar? Biz de sandık, havagazı/sanayi gazı işleri ile uğraşanlar bu işlere girdiğinde. 3 yıldır çıkartamıyoruz, en az 3-4 sene daha çıkartamayacağız. İnşallah akıllanmazlar da daha beter olurlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Akil Emre

Günaydın arkadaşlar,

AÇıkçası Tolgay'ın gelmesini çok isterim ama bu şekilde Zidane muamelesi yapılmasını da anlamıyorum. Almanya bu tip futbolcu kaynıyor, Almanya'da yetişen kaleci bile bizim Veli'den Selçuk Şahin'den iyi tekniğe sahip. Hiçbir oyuncunun totosunun bu şekilde kalkmasına gerek yok. TS'ye gidecekse gitsin ki yukarıda yazan hayvani şartlarda TS'ye gidecekse hayır demem, daha kötü durumua düşsün TS, düşsünler ki "biz ne yaptık?" diye kafalarını taşlara daha çok vursunlar. TS kendini siyasetin ve mafyavari tiplerin kucağına atarak geleceğini ve ruhunu kaybetti. Kendilerinin kısa veya uzun vadede hiçbir şekilde ve hiçbir konuda bağımsız hareket etme şansı kalmamıştır. Artık kamu ne derse o. Şimdiki başkanları günü kurtarmak için her şeye evet diyor da bir gün gelecek o koltuktan ayrılacak. O zaman göreceğim ben.

Bizim kulübümüz İstanbul'un göbeğinde TS'den en az 15-20 kat marka değerine sahip olmasına rağmen kendini uçurumun kenarından son anda çekti. Ve hala kuruşun hesabını yapıyoruz. Gelecek 3 sene bişey olmasında her şey rayına girsin diye ince hesap peşindeyiz. GS zaten battı teknik olarak, yakında GS adası dahil taşınmazlarını satmaya başlar. FB dahi ekonomik krizde, eskisi gibi sükse transferler yapamıyorlar. Bu 3 kulüp, Türk futbolunun her konuda %80'i, bazı konularda %100'ü olduğu halde böyle. T

Trabzon şöyle efsanevi bi çöküş yaşasın da aklı başına gelsin. O yedikleri hurmalar, dönüp tototu kaşındırmayacak mı sanıyorlar? Biz de sandık, havagazı/sanayi gazı işleri ile uğraşanlar bu işlere girdiğinde. 3 yıldır çıkartamıyoruz, en az 3-4 sene daha çıkartamayacağız. İnşallah akıllanmazlar da daha beter olurlar.

Trabzonun etiği hiçe sayarak ve yüksek ücret teklif ederek almak istediği Tolgay, herşeye rağmen Beşiktaşı seçtiyse bizimde bu çocuğu her daim desteklememiz gerekiyor.

Tolgayın bu arkadaşlık ortamında bize çok katkısı olacağını ve kendi seviyesinide arttıracağını düşünüyorum.