2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565970 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

hostt durun bakalım oradaa

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Karabay

Çok güzel ama işki bunu faaliyete geçirecek beyin lazım... eski başkan beynini gördük bedava olan beyni kullanamadı bizi borc harc a sürükledi
hocam buradaki "işki" lafını duymayalı yillar olmuştu.  Beni çocukluğuma götürdün @ALI RIZA

Çevrimiçi Samet Ç

Adamın babası bir acayip bir tese ile görüşmedik diyor sonra ibre Beşiktaş'tan yana diyor üstüne Beşiktaş ile de görüşmedik diyor sonra tese ile anlaşıyor 1 saat sonra tvye çıkıp ortada anlaşma yok diyor Tolgay'ı telefonla arıyorum cevap alamıyorum diyor. 2 saat geçmiyor bizimle görüşmeye başlıyorlar bu ibre kime yakın (Küfür Yasak)₆ :D

Çevrimdışı Serjo

Bence olay şu tamamen kurgu.

Bununla Trabzon anlaştı. ANlaştıktan sonra Tolgay bizimle görüşünce Hacı köpürdü ve vazgeçti.

çünkü Tolgay biraz daha artırın size geleyim dedi büyük ihtimalle bizimkilere.

aynen
Tolgay Beşiktaş'ı istiyor ama parayı artırmaya çalışıyor bence
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı TØLGA

Tabi temkinli olup kap diyelim biz en önemliside yarınki mac
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Anlaştığımız adamı ayartmaya git TD ve Başkanınla

Fb le anlaşan ve başka takımda oynamam dıyenı zorla kandırıp resmen topcun yap.Onunda ayagına gidin.

PAF takımı gıbi GS ye topcu yetiştir.

2 takım birlikte yalayın bırınıze kılıt vurulmasın bırınız nerden geldıgı bellı olmayan paralarla 30 topçu alın.

Çocuk naparsa yapsın siz kocaman camiasınız, adamı Kültürsüzlükle sitenizden afişe edin, ortada birde hamile kadın var, doğmamış bebe var.

Ulan nasıl Kültürmüş bu söyleyinde bizde kültürlenek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 20:28:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi karıştırmış ortalığı  :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Trabzonla olan ilişkileri devreye girmiş olabilir mi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 20:30:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Çocuğun babası dün parayla işimiz yok dedi oysaki çocuğu resmen pazarlıyorlar yazık eder bu kafayla oğluna.

Adamın niyeti başından beri bize gelmek.

Trabzon'u resmen kullandılar fiyat artırmak için Çebi yemedi olay budur benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzonla olan ilişkileri devreye girmiş olabilir mi :icool:
Kesinlikle araya adam sokup vazgeçtirmiştir transferden teseyi  :D

Çevrimdışı BabaKartal

Ibrahimovic demiştir Tolgay ı almayın diye  :lol: - twitterdan gördüm
:lol: :lol: :lol: :halay:

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle araya adam sokup vazgeçtirmiştir transferden teseyi  :D
Olabilir :icool: :icool:

Çevrimdışı Deniz

Sabahtan beri disardayim,sarjimin son damlaladinda sunu diyecem:

Tolgay transferinden vazgecilsin.boyle baba bize de buyuk zararlar verir.baska biri alinsin..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

ANÇ ne yapmış tam olarak? Tolgay'ı ikna edip babayı mı ekarte ettiler acaba

Çevrimdışı Tolga

Yönetimimizi bir kez daha bu dik duruşundan dolayı tebrik ve takdir ediyorum :ok:

Çevrimdışı BabaKartal

Çocuğun babası dün parayla işimiz yok dedi oysaki çocuğu resmen pazarlıyorlar yazık eder bu kafayla oğluna.

Adamın niyeti başından beri bize gelmek.

Trabzon'u resmen kullandılar fiyat artırmak için Çebi yemedi olay budur benim gözümde.
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Türkay

Tolgay baştan beri bize gelmek istiyordu trabzon aracılığıyla fiyat yükseltmek istedi bizim yönetim de bunu yemedi  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

babası diyorki tolgayın resimleri cıktıktan sonra hemen hamburgun menejerleri gelip almıs hemen onu oradan
hamburg etik davranmıyor diye tsye satmıyor
fakat ben oraya giden oyuncuya farklı bakarım.. baya onyargılıyım  ben mesela tsli olsaydım erkana nasıl bakardım herif nasayı devreye soktu aynı bizim topcununda oraya gitmesi benim için benzer ozellik tasır
gelirse imza atarsa her zaman severim ama oyle sabahki gibi değil yani resimler cıkmadan onceki hali gibide onu sahiplenmem kaybetti o sansını.
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 20:38:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilmeyenler için Modric'in hikayesini anlatayım para üzerine.

Dinamo'dayken Tottenmham teklif yapar yılda 4 milyon euro. Modric gitmek ister. Dinamo'nun  adama ihtiyacı vardır o sene.

Başkan kal bu sene ihtiyacımız var biz sana yılda 3 milyon euro verelim bu yıllık der. O sırada Modric 110 bin euroya oynuyor yıllık.

Başkan 30 civarına okutacağını bildiği için bu parayı gözden çıkarır. Modric'in cevanı şu olur.

Bana ihtiyacınız varsa ben kalırım ama 3 milyon euro filan istemem. Kendime güveniyorum bir gün Dünya çapında oyuncu olacağım.

Ben kendi maaşımdan devam edeyim çünkü bana 3 milyon euro öderseniz bu sene hiçbir arkadaşımın yüzüne bakamam soyunma odasında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ahmet nur çebi tolgay transferine tepeden indi  :lol:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Bilmeyenler için Modric'in hikayesini anlatayım para üzerine.

Dinamo'dayken Tottenmham teklif yapar yılda 4 milyon euro. Modric gitmek ister. Dinamo'nun  adama ihtiyacı vardır o sene.

Başkan kal bu sene ihtiyacımız var biz sana yılda 3 milyon euro verelim bu yıllık der. O sırada Modric 110 bin euroya oynuyor yıllık.

Başkan 30 civarına okutacağını bildiği için bu parayı gözden çıkarır. Modric'in cevanı şu olur.

Bana ihtiyacınız varsa ben kalırım ama 3 milyon euro filan istemem. Kendime güveniyorum bir gün Dünya çapında oyuncu olacağım.

Ben kendi maaşımdan devam edeyim çünkü bana 3 milyon euro öderseniz bu sene hiçbir arkadaşımın yüzüne bakamam soyunma odasında.

:claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 20:40:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Sonunda Tolgay'ı kimse almayacak o olacak babası 500'e bursaya okutmaya gelecek oğlunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 20:40:32
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
İşler arapsaçı oldu  :kop:
 hayırlısı neyse o olsun artık  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Tolgay bu saatten sonra bence Hamburg'ta kalır :)