2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563732 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Junuzovic ile anlaşmaya yakınllarmış abi Bremen'in ön liberosu. Tolgay'da şu anda Erdal Torunoğulları ile görüşüyormuş. Ama bu olaydan sonra Tolgay'ı yıllık maksimum 800 verilmeli.
Acaba Tolgay bizde oynamak için mi Trabzon'u reddetti yoksa başka sebepler mi girdi araya.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Ahmet nur cebi adam adam ayağına gitmedi ayağına getiriyor  :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BabaKartal

Şimdi Beşiktaş ,maaşı aşağı çekse varya ,içimin yağları erir .yada hiç almasa o da uyar bana .
Foto çektiriyor birde zibıdi

Çevrimdışı saricasi

Bn demiştim beyler TS tolgayı alamaz diye
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Acaba Tolgay bizde oynamak için mi Trabzon'u reddetti yoksa başka sebepler mi girdi araya.
tese resmi siteden kulübümüzün kültürüne uymayan hareketlerde bulunduğu için vazgeçtik açıklaması yapmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet nur cebi adam adam ayağına gitmedi ayağına getiriyor  :claps:
:claps:

Çevrimdışı TØLGA

Kültür derken. :D
adam istemedi kılıf uyduruyolar işte
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

tese resmi siteden kulübümüzün kültürüne uymayan hareketlerde bulunduğu için vazgeçtik açıklaması yapmış.
Tolgay karısı ile resmi olarak evli değil ya bunu ima ediyorlar da bunu Trabzon yönetimi bilmiyor muydu yani :)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 20:13:54
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...

Aslında 2 Başkan aynı anda çekilseler Tolgayda Hamburgda eski maaşından devam etse, ne kadar güzel olur. Babasına beddua eder ömür boyu.

Bence de güzel olur.  :evillol: Dediğim gibi hiç istemiyorum bu transferi   :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Bence de güzel olur.  :evillol: Dediğim gibi hiç istemiyorum bu transferi   :busted_cop:
Bu olaydan sonra maksimum 800 verilmeli yıllık kabul ederse eder etmez ise aakyv.

Çevrimdışı BabaKartal

Trabzonspor: Tolgay'ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan birtakım olaylar nedeniyle transferinden vazgeçildi.
Ayak yapıyor gibi ts ...YA DA tolgay ın babası çıldırttı bunları

Çevrimdışı ErmanS

Bizle anlaştığında adama git baskı yap 2 gun. Çılgın paralar ver. Sonra senle anlaştım deyip Beşiktaşla görüşünce kültürümüze uymayan hareket. Kültürünü sevdiğim  :akuma:

Çevrimdışı Serjo

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Biz istediğimiz oyuncuyu alırız. Futbolcuyla resim çektirip de sonra alamayanlardan değiliz." (23 Ocak 2015)

R vites  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı TØLGA

Kültürümüzle bagdasmayan nihaksız birlikteliğidir kesin diyolar beklerim ahaha :D
İmzayi atsin bize cok net konusucam glmesini bkliom
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Kültürümüzle bagdasmayan nihaksız birlikteliğidir kesin diyolar beklerim ahaha :D
İmzayi atsin bize cok net konusucam glmesini bkliom
Yukarıda da demiştim zaten aynen sebebin bu olduğunu gösteriyorlar ama yersen :)

Çevrimdışı ErmanS

800 900 bini okeyleyene kadar uğraşalım ya da kalsın hamburgda o da. Oğlunun ronaldinho olmadığını anlasın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 20:18:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok entresan işler oluyor elimde patlamış mısır izliyorum  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Şimdi bizde vazgeçsek ne gülerim  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Büyük ihtimalle Tolgay Almanya'da kalır gibi geliyor bana. :)

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimdışı Kemal

"Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor’a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şuan itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz"

---------------------------------------

İşte buda tüm futbolculara ders olsun , anlaşmaya vardığın takımın işini bozmaya gelen şehir takımına uyarsan ANANA - BABANA- KARINA- DOĞACAK ÇOCUĞUNA kültürsüz- gurbetçi- asimile olmuş derler, buda tüm yayın organlarında çıkar.  Böyle haltlar yiyeceksen bari büyük takımlarla yeki ailene laf söylemesinler koçum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 20:20:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bence olay şu tamamen kurgu.

Bununla Trabzon anlaştı. ANlaştıktan sonra Tolgay bizimle görüşünce Hacı köpürdü ve vazgeçti.

çünkü Tolgay biraz daha artırın size geleyim dedi büyük ihtimalle bizimkilere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ibrahimovic demiştir Tolgay ı almayın diye  :lol: - twitterdan gördüm
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı arda

Aynen :D

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  2 mins 2 minutes ago
Şu an ki görüntü Tolgay Arslan'ın Bjk'ye imza atacağı yönünde.
Ancak bitti demek zor..Enteresan bir baba var ortada.
KAP'ı beklemek lazım.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Ortalığı Tolgay'ın babası da karıştırmış olabilir ki olma ihtimali baya yüksek bence :)