2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561016 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Almanyada 500bin euro alan adama 2.2+1 milyon verip alan kendi takımım olsa aynı gün kulüp binasını basardım, bizim verdiğimiz rakam makul bir rakamdı takımdaki gurbetçi oyuncularımızın fazla olması Tolgay için büyük şanstı, hem adaptasyon çekmiyecek hem de Beşiktaş formasını giyme şerefine nail olacaktı, kendisine yolun açık olsun der bir iki sene sonra arka bahçeden gsye geçişini kolaylaştırıp üstüne bu paraları alacak olmasından dolayı da babasını tebrik ederim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 18:44:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Para HER ŞEYDEN Önce gelir futbolcu için bu bilindik bir şey.

Çok büyük fark var arada adam doğru tercih yaptı.

Biz de doğru iş yaptık o paralara Gökhan İnler alınır hiç sidik yarıştırmaya gerek yok onların ahmaklığı bu transfer bizim akıllılığımız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ligin son 5 haftasını getiricek adam lazım bize ben yine bunu gundeme getireyimde beklentiyide dusurmeyelim olmaz oyle sey cnk... atiba ve veli sıkıntılı biri kart ve sakatlık oburununde sozlesme sorunundan dolayı performansları dalgalı olma ihtimali var buraya necip ve oguz gibi daha da dalgalı olması muhtemel adam yerine stabil devamlılıgı olan biri sart sagbeke bonserviste verilmedi onun için hadi koclar alalım iyi birini bekliyorum sizleriii
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

cagrıdan ses yok gelir simdi delirir diye tahmin ediyorum ama tabi sartları gorunce yumusar ama işte boyle topcular oldukta turk futbolunda milli takımda gelişmez aslında terim onu takıma kazandırmak istiyor haberleri vardı sabah ben onun yerinde olsam hemen vazgecerdim
Niye delirsin ki, delirecek birşey yok. Sosa'nın 1.6 aldığı yerde Tolgay'ın alacağı 1 dir 1.2 dir. Beşiktaş kulübüyle 300, kendisiyle 1.2 milyona da anlaştı. Ancak Trabzon oyuncuya 2 milyon yıllık 20 bin euro maç başı 1 milyon da imza parası teklif etti deniyor. Eğer bu teklif doğruysa oyuncu ya az para alıp büyük kulübe gelip şampiyonluğa oynayacaktı ya da çok para alıp orta sıralarda takılacaktı. Kendisi tercihini paradan yana kullandığı için kendisine hayırlı olsun. Yapmamız gereken aynı kalitede bir oyuncuyu o bölgeye transfer etmek :tabe:

Çevrimdışı Türkay

Bakalım transfer olacak mı Tolgay'ın yerine.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Adam alınmaz ise oraya süverim cok net tolgsy transfer edilmediği icin değil
Baska biriside alınmaz ise yarınki macta cok sıkıntılı söyliyeyim cok eksik var gene takimda töre oynar ins  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

Para HER ŞEYDEN Önce gelir futbolcu için bu bilindik bir şey.

Çok büyük fark var arada adam doğru tercih yaptı.

Biz de doğru iş yaptık o paralara Gökhan İnler alınır hiç sidik yarıştırmaya gerek yok onların ahmaklığı bu transfer bizim akıllılığımız.
guzel  :ok:

Çevrimiçi Necmi

ben tam olarak ne istediğinizi anlayamadım.Para da harcamayalım, oyuncuda kaçırmayalım,kaçırırsak 3-5 kuruş için bu oyuncu kaçar mı, alırsak bu kadar para verilir mi.
Sonuçta ne yapsalar eleştiricem diyelim açık olalım çok daha güzel bir ortam olur.

ben bir buçuk senedir fikirlerini okurum ama hala anlayamadım.  :alala:  Sen şimdi anladım deseydin fena bozulurdum :kop: :kop: :kop: @forzatunga
@ozan062 doğru konulara parmak basar ama ya geriden gelir yada çok önde gider o yüzden dedikleri anlaşılmaz oluyor habirde biraz komple teorisi yapma huyu var :kop:

Çevrimdışı Türkay

Tolgay da gidince ortalıkta orta saha için sallama da hiç olsa isim kalmadı bi Ake var.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay da gidince ortalıkta orta saha için sallama da hiç olsa isim kalmadı bi Ake var.
Büyük bir ihtimal Ake gelir. Tolgay'dan da iyi oynar o konuda şüphem yok ama yabancı gelirse İsmail'e kalıyoruz sol bekte sıkıntı o. İnler transferinin olmasını çok istiyorum ama sanmıyorum hem para yok hem zaman.

Çevrimdışı TØLGA

istersen bulursun kardesim kiralık flen Beşiktaş`sın sen adın yeter
Biz isteyelim yeterki  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Niye delirsin ki, delirecek birşey yok. Sosa'nın 1.6 aldığı yerde Tolgay'ın alacağı 1 dir 1.2 dir. Beşiktaş kulübüyle 300, kendisiyle 1.2 milyona da anlaştı. Ancak Trabzon oyuncuya 2 milyon yıllık 20 bin euro maç başı 1 milyon da imza parası teklif etti deniyor. Eğer bu teklif doğruysa oyuncu ya az para alıp büyük kulübe gelip şampiyonluğa oynayacaktı ya da çok para alıp orta sıralarda takılacaktı. Kendisi tercihini paradan yana kullandığı için kendisine hayırlı olsun. Yapmamız gereken aynı kalitede bir oyuncuyu o bölgeye transfer etmek :tabe:

cagrıya gore hatta kısmen bende oyle dusunuyordum birkere türk statüsünden dolayı boyle bir avantajıımız olacaktı o isim cıktıgında cagrı baya begendiği için hemde makul sartlarda biticeğini dusundugumuzden fakat dun gece ve bugun bu saatlere kadar hersey elimizdeyken bi anda kopup gitmesi delirmeye sebebiyet verir acıkcası bende yazdım baya sasırdım yani sonucta besiktası istediğini soyleyen oyuncu boylesine farkı gorunce haklıda olsa ucması beni sasırttı:) ondan dedim simdi onun kalibresinde bir türk yok simdi dogruya dogru :))ama yabancı durumundan dolayı artık boyle bir gereklilikte yok ama diyorum işte maliyet ve performansı bize iyi gelecekti cnk mali durumumuz bu haldeyken iyi bir alternatifimiz olacaktı amaan cok uzattım :))ben kapadım bu konuyu

Çevrimdışı BabaKartal

Başka görüşülen vardır.Yönetim yine sessiz gidiyor bence .1 hafta var transferin bitmesine ,stresli geçecek bu hafta.

Çevrimdışı Türkay

istersen bulursun kardesim kiralık flen Beşiktaş`sın sen adın yeter
Biz isteyelim yeterki  :bandit:

İsim kalite falan Para işin içine girinceye kadar abi. bkz: Tolgay

Çevrimdışı ozan062

ben bir buçuk senedir fikirlerini okurum ama hala anlayamadım.  :alala:  Sen şimdi anladım deseydin fena bozulurdum :kop: :kop: :kop: @forzatunga
@ozan062 doğru konulara parmak basar ama ya geriden gelir yada çok önde gider o yüzden dedikleri anlaşılmaz oluyor habirde biraz komple teorisi yapma huyu var :kop:

aslında ses kayıtlarıyla konusmam lazım benim :yerlerde:

Çevrimdışı Tolga

Yönetime Opare transferi konusunda ne kadar kızdıysam bu transfer de yönetimin aldığı tavrı da takdir ediyorum.Hatta tam tersini yapıp fiyat yükseltmiş olsalardı ciddi ciddi kızardım.

Böyle ederinden fazla oyunculara ücretler ödediğimiz için bugün bu borçlarla uğraşıyoruz.

Hani gider Gökan İnler,De Jong gibi bir oyuncu alırsın ona vereceğin paraya kimse birşey demez.

Fakat Tolgay bu paraları kesinlikle etmezdi ki bana göre 1.2 m euro bile etmezdi.

Sağlık olsun demek lazım.Bu saatten sonra ben transfer beklemiyorum olursa büyük süpriz olur.

Alacağımız oyuncunun da bize çok kalite katacağına inanmıyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 19:03:24
  • Beşiktaş / Bodrum

1,2 bile fazlaydı Anılım bonservisi yok diye verildi onlar.

Seneye olsa bu durum maksimum alacağı teklif 700 olurdu. O da Bursaspor'dan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Son kez yazıyorum tolgay gelirse bize gelir TS alamaz

çok iddaalısın , bende tam tersını dusunuyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 19:05:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de şu var kızmamak gerek.

Bu adam onlara çok lazımdı. Ortasahada oyuncuları yok resmen bildiğin yok.

Bizde o bölgede oynayabilecek 5 adam var öyle ya da böyle. O yüzden onların inadı da normal.

Lakin bu burada kalmamalı bundan sonra ilgilendikleri her adama teklif yapılmalı fiyat artırılmalı Torunoğulları becerir bu işi.

Ne kadar zarar ederseler o kadar iyi bizim için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

Babasi cikti A spora hayirli olsun ama hangi takima bilmem, Ts ile anlasma yok dedi  :iscrewy: :kop:

Çevrimdışı BabaKartal

http://www.transfermarkt.com.tr/fernando-gago/profil/spieler/38954
Gago ,bizde her türlü iş yapar. bonserviside makul. yaş 28.
 Ağır bir sakatlık geçirdimi bilmiyorum

Çevrimdışı eski inönü

Bakın Atiba ile sozleşme yenilenmedigi icin performansında büyük düşüş var. Bu ikinci devre de sürecek. Veli ilk devre insan üstü katkı verdi, 2. devre düşüş yaşayacaktır. Kimse ilk devredeki performansı beklemesin. Sakatlanması da tesaduf degil bana gore. Aynı şekilde Sosa'nın sakatlıkları da tesaduf degil. Lig oncesi kamp yapmadıgı icin ve gelir gelmez kötü sakatlık gecirdigi icin lig sonuna kadar tam performans veremeyecektir fizik olarak. Bir de bunların üstüne geriden oyun kurma sıkıntımızı  ekleyin. Çok net soyluyorum orta sahaya ciddi takviye yapılmazsa biz finişi goremeyiz.

Çevrimdışı TØLGA

Babasida anlasma yok diyomus resimler cekildi ama anlasma yok demis cingene pazarligina döndü is   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 19:12:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunlar size hangi dönemi hatırlatıyor?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Babasida anlasma yok diyomus resimler cekildi ama anlasma yok demis cingene pazarligina döndü is   :biggrinking:
O iş bitti de babasının daha bunlardan haberi yok bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...