2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554658 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

pazartesini bekleyeceğiz kap için umarım bildirirler somut gelişme yapmaları lazım en temizinden

Çevrimdışı murat

Bu havuz muhabbeti ne abi anlamadım onu ben ? Ne havuzu ?
havuzu tek musluk doldurusa (fb) iki musluk doldurursa(gs) muhabbeti :D öyle birşey yapsınlar bu paralarıda bulamazlar.

Çevrimdışı Doğukan E.

forum bordomaviden bi gerizekalının postu;
---------------------------------------------------------------------------------------------
kyodou
Bu mesajımı hafızanıza kaydedin;

- Trabzonspor Tolgay' ı alsın.

- 3 ay sonra Bjk şampiyonluktan kopmuş olacak.

- Tolgay Mehmet Ekici' den bile çok parlayacak.

- Bjk' de Demba Ba - Gökhan Töre - Olcay Şahan form düşüklüğü yüzünden eleştiri yağmuruna tutulacak.

- Bjk taraftarı kısmen Tolgay'ı kaptırdı diye Fikret Orman'ı istifaya çağıracak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kapıya kilit vurmadığımız kalmış bu ne lan ?  :kop: :kop:

Çevrimdışı scape_bjk

forum bordomaviden bi gerizekalının postu;
---------------------------------------------------------------------------------------------
kyodou
Bu mesajımı hafızanıza kaydedin;

- Trabzonspor Tolgay' ı alsın.

- 3 ay sonra Bjk şampiyonluktan kopmuş olacak.

- Tolgay Mehmet Ekici' den bile çok parlayacak.

- Bjk' de Demba Ba - Gökhan Töre - Olcay Şahan form düşüklüğü yüzünden eleştiri yağmuruna tutulacak.

- Bjk taraftarı kısmen Tolgay'ı kaptırdı diye Fikret Orman'ı istifaya çağıracak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dedim ya bunlar havaya girecek daha gelmeden böyleyse gelince siz düşünün  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı dropoon

aziz bence arı kovanına çomak sokuyor. gs fb belki yayıncı bulurlar ama diğer klüpler haklıszlık olmayacagından emin oldukları için bjk ile yayın konusunda saf tutarlar. istermisiniz fikret başkan bide yayıncı kuruluş kursun şimdi. TURKSPOR olurmuş ismi. sky gibi kaliteli falan :d

Çevrimdışı ZORBEY

1. dk dan itibaren bir bak bi kısmı duyulmuyor ama küçük kısmıda yeter  :s20: :s20: :s20: Kim bilir o duyulmayan yerde ne diyor bu AT KAFASI  :s20:

duyulmayan yerde, önce Gese daha kötü günler bekliyor dedikten hemen sonra, Beşiktaş ın Zamana ihtiyacı var yeni yeni oturuyor dercesine, birde ekliyor Arkasi yok. orda o lewaşe katılıyorum cok sağlam lobimiz yok. yani kimseye yanar döner edecek adamlarımız yok olarak düşünebilirsin, bu gün sabah inşallah deyipte akşam saatlerinde mümkün değil  diyen yöneticilerden oluşan insanları kandıran ve hayatlarıda tuttukları takım gibi yalancı dalavereci yönetici ve karanlık ellerimiz yok kısacasi olay budur ve biz taraftar olarakta bu durumdan memnun olmalıyız:)
NOT: HALKIN MÜTEVAZİ, haksızlığı sevmeyen, eşitlikten yana bir futbol takımıyız ve devletin en yüksek yerinden, en alt kademesine kadar herkes bizimle uğraşıyorsa, yancı ve saz arkadaşlarıda birşeyler koparmaya calişiyorsa eğer, bu demektir ki EN BÜYÜK BİZİZ. aziz kendisinede 2. demeye utanmış sadece:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı scape_bjk

aziz bence arı kovanına çomak sokuyor. gs fb belki yayıncı bulurlar ama diğer klüpler haklıszlık olmayacagından emin oldukları için bjk ile yayın konusunda saf tutarlar. istermisiniz fikret başkan bide yayıncı kuruluş kursun şimdi. TURKSPOR olurmuş ismi. sky gibi kaliteli falan :d
Sonra azize yalvarır benide alın diye :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

Bundan 7-8 sene evvel Fb havuzdan çıksaydı Aziz haklı diyebilirdim.

Fakat şike süreci ve Fb'nin şuan ki borç yükü ile havuzdan çıksa da öyle söylediği gibi müthiş paralar kazanamaz.

Sponsorlar sadece futboldan değil basketboldan bile kaçıyor.

Böyle bir ortamda neye güvenerek havuzdan rahat rahat çıkabilirim diyor hayret valla :)

Bu konuda 2-3 sene sonra en rahat kulüp belki de biz olacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu nedir ya  :kop: :kop: İbrahimovic görse intihar eder

Çevrimdışı ALI RIZA

Bundan 7-8 sene evvel Fb havuzdan çıksaydı Aziz haklı diyebilirdim.

Fakat şike süreci ve Fb'nin şuan ki borç yükü ile havuzdan çıksa da öyle söylediği gibi müthiş paralar kazanamaz.

Sponsorlar sadece futboldan değil basketboldan bile kaçıyor.

Böyle bir ortamda neye güvenerek havuzdan rahat rahat çıkabilirim diyor hayret valla :)

Bu konuda 2-3 sene sonra en rahat kulüp belki de biz olacağız.
Nereye cıkıyor lig tv ona çalısıyor cıkarlar mı şike davası yüzünden kayıplarını kapattılar şampiyon yaptılar sus payı verdiler...

Çevrimdışı Neo Nesil

işte türk futbolun özeti: herşey gs fb lehine... onlar olmazsa licktv aç kalır... yeterki bu renkli eşşeklerden biri şampiyon yapılmalı!...
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 01:42:32 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Deniz

aziz saçmalıyor işte sallamayın onu.Şimdi baktı gs ligi kaldıracak kapasitede değil transfer bile yapamıyor tek rakip Beşiktaş bize giydirmeye başladı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

aziz saçmalıyor işte sallamayın onu.Şimdi baktı gs ligi kaldıracak kapasitede değil transfer bile yapamıyor tek rakip Beşiktaş bize giydirmeye başladı.
giydirse giydirse kendisine etek giydirir dansöz olur gezer ortalıkta  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Başkandan havuz cevabı: "Havuzu kimin götürüp, kimin götürmediğini kim ne biliyor. Öteki kulüplerin menfaati olduğu için havuzdan çıkma niyetimiz yok. Eğer havuz dağılırsa, yayın hakkını en yüksek fiyatla biz satarız, ondan hiçbir endişem yok. Yaptığımız sponsorluk anlaşmaları da onun bir neticesi." yorumunu yaptı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

giydirse giydirse kendisine etek giydirir dansöz olur gezer ortalıkta  :evillol:
:ok: :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Orta saha için Tolgay hariç 3-4 tane daha alternatif varmış. 10 gün kaldı zaten beklicez artık :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aziz yıldırımın ağzından Galatasaray lafınıo duyan oldumu ?

Daha siz üzerinize alınıyorsunuz çıkmışsınız adama laf ediyorsunuz

Önce kendin kabul edeceksin büyüklüğünü sonra başkalarına laf edeceğiz.

Yıldırımın ifadesini ciddiye almadım, gs yada bjk kimi kast ediyorsa diğerine ayıp etmiş
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 02:10:41
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler tolgay olmaaaasssz ha ins.olur ama olmayacak diye hissediyorum .Not : Fizik ,ksriyer olarak yetersiz gibi gorunse de bence cok is yapar .İns.gelir De jongdan daha cok istiyordum gelmesini ama fazla uzadi ve uzayinca da amcasi babasi babannesi kayincosu falan birseyler soylemeye basladi bence buna firdat vermeden bitirmek lazim (di). Bu yonetimin bir sevmedigim yani transferleri asiri uzatmasi .Mesela töre ve sosa daha erken gelse belki de sampiyonlar ligindeydik ikisinin gec gelme kari toplasan 5 milyon euro etmez ama sampiyonlar ligi ayak basti parasi 10 milyon euro idi.Ki biz gs gibi les de olmazdik bir iki mac kazanip ust tura ciksak 15 milyon gelirdi . iste bu dengeyi iyi ayarlamak lazim bence...

Çevrimdışı acan07

o değilde tolgayın babası ne çirkefmişyaa
çıktıp  galatasaraya  "koca istiyorum . gel beni al , alsana lan"  demediği kalmış.

Çevrimdışı f_madida

Nereye cıkıyor lig tv ona çalısıyor cıkarlar mı şike davası yüzünden kayıplarını kapattılar şampiyon yaptılar sus payı verdiler...

zaten geri vitese takmis, havuz bozulmasin bize daha fazla para gelsin diyor simdi... havuz'dan ciksa keske, bulacagi para maksimum 15-20 mil usd olur, naklen yayin maliyeti var, rakip takimin yayin haklari var, oyle kolay mi tek basina pazarlama, hem havuz bozulsa ligin kalitesi tamamen yerlere dusecek boyle bir ligde seni izlemek icin kim senelik 150-200 dolar para bayilacak da izleyecek...kaldi ki internet hizlandikca online korsan izleme isinin onunu almak da zorlasiyor, yani oyle milyonlarca dekoder satarim hayalini unutsun bence, su haliyle bile lig tv muazzam zarar etmekte.

Aziz hayal satiyor, fenerin goy goyculari da pesinden gidiyor...Forma'ya 50 milyonluk reklam aliyordu hani, Dem'i olmayan Dembaba'yi aldi oturdu, formasi bosta...Tribunleri zaten bos. 1 milyon uye dedi, kac aydir heryerde kampanya yapmaya calisiyorlar, kac uye oldu?!? 20 bini bile zor bulacak, guya 2023'te 1 milyon uye olacakmis...Millet aklini peynir ekmekle yedi de binlerce lirayi hersene bunlara verecek sanki. Baktilar simdi 1 milyon uye isinin foyasi ortaya cikiyor bu sefer naklen yayin parasina goz dikelim de oradan bari borclari ortelim diyorlar. Fener borclarini hic aciklamiyor, aciklanan rakamlar hep dernek borcu hic sirket borcu aciklanmiyor nedense... (Fenerbahçe'nin kulüp+A.Ş. 550 milyon TL civarında finansal borcu var. Ticari borçları da dahil edildiğinde rakam 700 milyon liraya yükseliyor. ) - http://www.medyagunlugu.com/Haber-1007-fenerbahceye_finansal_bakis_mentor_yaziyor.html

Keske havuz bozulsa ve ligler TRT'de acik olarak gosterilse o zaman bu dekoder protestosu tehdit ve baskilari da ortadan kalkar, halk rahat rahat mac izler, hakemler de daha rahat yonetir...Hem TRT zaten bugun bile 45-50 milyon dolar para veriyor goruntuler icin, bu miktari arttirsin ve ligi tamamen acik kanala alsinlar en iyisi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Tolgay transferinin olmasını isterdim çünkü o bölgeye ciddi anlamda oyuncu ihtiyacımız var.Ama bugünkü açıklamalardan sonra olacağını hiç düşünmüyorum.başkası alınsa bari..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 02:19:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
zaten geri vitese takmis, havuz bozulmasin bize daha fazla para gelsin diyor simdi... havuz'dan ciksa keske, bulacagi para maksimum 15-20 mil usd olur, naklen yayin maliyeti var, rakip takimin yayin haklari var, oyle kolay mi tek basina pazarlama, hem havuz bozulsa ligin kalitesi tamamen yerlere dusecek boyle bir ligde seni izlemek icin kim senelik 150-200 dolar para bayilacak da izleyecek...kaldi ki internet hizlandikca online korsan izleme isinin onunu almak da zorlasiyor, yani oyle milyonlarca dekoder satarim hayalini unutsun bence, su haliyle bile lig tv muazzam zarar etmekte.

Aziz hayal satiyor, fenerin goy goyculari da pesinden gidiyor...Forma'ya 50 milyonluk reklam aliyordu hani, Dem'i olmayan Dembaba'yi aldi oturdu, formasi bosta...Tribunleri zaten bos. 1 milyon uye dedi, kac aydir heryerde kampanya yapmaya calisiyorlar, kac uye oldu?.? 20 bini bile zor bulacak, guya 2023'te 1 milyon uye olacakmis...Millet aklini peynir ekmekle yedi de binlerce lirayi hersene bunlara verecek sanki. Baktilar simdi 1 milyon uye isinin foyasi ortaya cikiyor bu sefer naklen yayin parasina goz dikelim de oradan bari borclari ortelim diyorlar. Fener borclarini hic aciklamiyor, aciklanan rakamlar hep dernek borcu hic sirket borcu aciklanmiyor nedense... (Fenerbahçe'nin kulüp+A.Ş. 550 milyon TL civarında finansal borcu var. Ticari borçları da dahil edildiğinde rakam 700 milyon liraya yükseliyor. ) - http://www.medyagunlugu.com/Haber-1007-fenerbahceye_finansal_bakis_mentor_yaziyor.html

Keske havuz bozulsa ve ligler TRT'de acik olarak gosterilse o zaman bu dekoder protestosu tehdit ve baskilari da ortadan kalkar, halk rahat rahat mac izler, hakemler de daha rahat yonetir...Hem TRT zaten bugun bile 45-50 milyon dolar para veriyor goruntuler icin, bu miktari arttirsin ve ligi tamamen acik kanala alsinlar en iyisi.

Siz bilgili bir abiye benziyosunuz ,  :D klavyene saglik abi guzel yazmissin tek seferde okudum  :claps:

Çevrimdışı src35

bu trabzonun başkanına "bu degirmenin suyu nerden geliyor" diye sormak isterdim.

transferi yaparsa 1 yılda 30. oyuncusunu alacak.

bu takımın forma sponsoru yok, kombinesi yok, forma satışı yok

sefa yılmaz içinde aynı çekişmeye girmişlerdi. aldılar çocugun hali ortada oynuyor mu oynamıyor mu nerde oynuyor belli degil.

fm manager oynarken bile daha mantıklı hamleler yapıyoruz. ozanı alayım tolgayı alayım erkanı alayım serdarı alayım uguru alayım

nasıl bi kafa anlamadım? sonları pek iyi degil

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla bir yerden para akıyor ama bende anlamadım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı acan07

Tolgay transferinin olmasını isterdim çünkü o bölgeye ciddi anlamda oyuncu ihtiyacımız var.Ama bugünkü açıklamalardan sonra olacağını hiç düşünmüyorum.başkası alınsa bari..
aynen katılıyorum , bana göre sağ bekten önce transfer yapılması gereken bölgeydi . atiba-veli-necip seni şampiyon yapmaz bir tane sağlam bir adam lazım oraya