2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541944 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Furkan yaman gelecek Hafta icerisinde Bayrampaşa Spor a KİRALIK verilecekmiş. bu gün bayrampaşa kulüp başkanı ismail hocaoğlu bizzat kendisi söyledi..
Adana ile keyf anlaşması mı yaptık oraya versinler Muhammet bile yollasınlar tekrar oynasın orada... boş duracagına yada sergene yollasınlar

Çevrimdışı Deniz

Furkan ve muhammedi afanaya yollasinlar.dusuk kalite liglerde futbolcu falan gelisemez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 23:45:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ben tolgay transferinin olacaginj dusunmuyorum acikcasi cunku sezon basinda da devre arasinda da gundemi sicak tutulan hic bir oyuncu alinmadi ,demba ba ilk baslarda adi geciyordu sonra uzun sure adebayor mu jimenez mi,gomis mi derken demba ba geldi sosa transferinde lanzini geldi gelecek diego ribas geldj gelecek derken hop sosa geldi  :D bu sezonda ne milosevic saglik kontrolune kadar ne de opare birgun oncesine kadar kimse taragjndan biliniyordu, bana kalirsa ya sulriz bir isim olacak ya da olmayacak  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 23:48:38
Furkan ve muhammedi afanaya yollasinlar.dusuk kalite liglerde futbolcu falan gelisemez.
Aslinda turkiyedeki buyuk yanlislardan bjrisi de o deniz , alt lige verilince futbolcunun gelisecegi inanci buyuk takim altyapisinda yetismis bir adamin en basidi nevzat demir gibi bir tesisden hali saha gibi antrenman sahasi hali saha kantinj gibi tesisi olan bir yerre futbolcunun gelisimjnj tamamlamasi cok zordur

Çevrimdışı sağduyu

Ben tolgay transferinin olacaginj dusunmuyorum acikcasi cunku sezon basinda da devre arasinda da gundemi sicak tutulan hic bir oyuncu alinmadi ,demba ba ilk baslarda adi geciyordu sonra uzun sure adebayor mu jimenez mi,gomis mi derken demba ba geldi sosa transferinde lanzini geldi gelecek diego ribas geldj gelecek derken hop sosa geldi  :D bu sezonda ne milosevic saglik kontrolune kadar ne de opare birgun oncesine kadar kimse taragjndan biliniyordu, bana kalirsa ya sulriz bir isim olacak ya da olmayacak  :evillol:

Hiç bir isim olmayacak olsa, Tolgay'ın da adı bu kadar geçmezdi heralde. :money:
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 23:53:46 sağduyu ]
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 23:54:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lig tv Maxi Pereira'yı sezon sonu almak için girişimler sürüyor dedi olması gereken buydu çok iyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 23:57:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Eh Hacı ya Erkan gelmek istiyordu başından beri diyor o zaman sülalecek İsveç'e niye gittiniz  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Aslinda turkiyedeki buyuk yanlislardan bjrisi de o deniz , alt lige verilince futbolcunun gelisecegi inanci buyuk takim altyapisinda yetismis bir adamin en basidi nevzat demir gibi bir tesisden hali saha gibi antrenman sahasi hali saha kantinj gibi tesisi olan bir yerre futbolcunun gelisimjnj tamamlamasi cok zordur
Aynen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Lig tv Maxi Pereira'yı sezon sonu almak için girişimler sürüyor dedi olması gereken buydu çok iyi.
Şimdiden halledilse iyi olur tabi :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Aranızda Kap bekleyen var mı bu saate  :)

Çevrimdışı Türkay

Ben umudu kestim artık  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 00:02:35
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben acıktım kebap söyledim onu bekliyorum KAP Bekleyen mouseu sakince bırakıp yatsın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolgay ile ilgili KAP bildirimi öğle saatlerinde olur gibi :)

Çevrimdışı Kemal

3 kişi çıktı bile sürekli twitter yenileyen - kap bekleyen :D

Çevrimdışı Dogan

Eger maxi yi almak icin girişimler varsa opareyi baştan silmiş oluyosun saçmalık bu  :akuma: madem inancın yok futbolcuya niye aliyosun saygı denen bisey var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 00:07:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Eger maxi yi almak icin girişimler varsa opareyi baştan silmiş oluyosun saçmalık bu  :akuma: madem inancın yok futbolcuya niye aliyosun saygı denen bisey var

Saygı duyduğun için beklersen öbür seneyi de beksiz geçiririz :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bana yine ters köşe olucak gibi geliyo ama hadi hayırlısı bakalım :) Ama yarın biri bildirilicektir bence :tabe:

Çevrimdışı Kemal

belki maxi asil opare yedek olacak , seneye sınırsız yabancı. Serdar ayrılacak olamaz mı?

Çevrimdışı Tolga

Bana yine ters köşe olucak gibi geliyo ama hadi hayırlısı bakalım :) Ama yarın biri bildirilicektir bence :tabe:
Bugüne kadar transferlerimizin çoğu son ana kadar basına sızdırılmadı bu sefer de başka biri çıkarsa şaşırmam :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 00:13:33
Tolgay ile ilgili KAP bildirimi öğle saatlerinde olur gibi :)
Tolgay olmayacak gibime geliyor ya hadi hayirlisi  :D inleri alir gelir baskan  :D alir gelir derken baska bir kukup baskani gibi standardin bir tik ustu oyunvu icin ayagina gitmez, baskan inleri begeniyormus bildigim kadariyla  ..Ama tolgayinda olmasini isterim tabiki

Çevrimdışı Dogan

Saygı duyduğun için beklersen öbür seneyi de beksiz geçiririz :)
Ben nedendir bilmiyom ama opareye ısındım sanki bizde bi patlama yapicakmis gibi duruyo çünkü bilicin takiminda kim varsa defansif yönü gelisir oyun bilgisi gelisir zaten eksik olan taraf deilmi bu cocukta artısı var cok hızlı bide zenci  :D

Çevrimdışı Türkay

Ben nedendir bilmiyom ama opareye ısındım sanki bizde bi patlama yapicakmis gibi duruyo çünkü bilicin takiminda kim varsa defansif yönü gelisir oyun bilgisi gelisir zaten eksik olan taraf deilmi bu cocukta artısı var cok hızlı bide zenci  :D

Bana da öyle geliyor bi şeyler yapacak gibi bizde
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 00:15:06
  • Beşiktaş / Bodrum
3. olmayacak diyeni  :steamed: :steamed: :steamed:

Bir şoku daha kaldıramam  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 00:15:38
Saygi ile pek ilgisi yok zaten oyuncuya tamamen guvenilse gider simdi binservisini alirdik herkes oparenin yedek olacagini biliyor turk oyuncu siniri vsrken bu sene kadroya cok giremez gubime geliyor...

Çevrimdışı Dogan

belki maxi asil opare yedek olacak , seneye sınırsız yabancı. Serdar ayrılacak olamaz mı?
keske öyle olsa ama fikret basgan o kadar oyuncu almaz  :D forvet sol bek stoper sag bek 4 futbolcu maximum 5 futbolcu alınır