2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541806 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

tmm güzel kardeşim ikimizde gayet sakin bir şekilde görüşlerimizi aktardık (gerçi biraz daha üstüne gitsem patlayacaktın biliyorum  :evillol:)
bu güzel sohbete vakit ayırdığın için sağol  :D
Sen de sağol abi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

@Çağrı nın aşağıdaki yazısına büyük ölçüde katılıyorum. Bende yazsa idim benzer şekilde yazardım. Kulüpler yasası mutlaka çıkmalı. Ve başkan ve yönetici sadece borçlardan değil, attıkları tüm sportif adımlardan da sorumlu olmalı. Yani yöneticileri yarı-pro/pro olmaya zorlayacak bir kural olmalı. Yoksa zaten çökmek üzere olan futbolumuzun cenaze namazı yakındır. Devlet şu an elini çekse, iskambil kağıdı gibi yıkılıacak düzen.

http://haber.besiktasarena.com/yabanci-siniriz-gelsin-avrupada-kupalar.html

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı TURKahvesi

Bence Hakan da bizim basının abrtılarından biri sonuçta öne çıktığı bir özellik var bence serbest vuruşlar onun haricinde akan oyunda öyle ahım şahım bi topçu değil guardiola bile leverkusenle oynayacakları zaman ceza sahası önünde faul yapmamalıyız diyordu diğer yönleri bence vasat
@sametbagan bir şekilde katılıyorum evet ama daha çok genç Hakan 20 yaşında çocuk önünde geliştirebileceği maksimum 3 senesi var (kredi anlamında) geliştirdi geliştirdi geliştirmedi yine oynadığı takımda kalır :)
yalnız bir şey belirteceğim katılırmısınız bilmem bu R:Madrid'in bu sezon kadrosuna kattığı kolombiyalı genç var James diye
o bile tahmin edilenden çok çok çok fazla bir şekilde abartılmakta
satın aldığı para bile çok
Di Maria gibi jeneriklik efektif oyun anlayışını benimseyen oyuncuyu gönder yerine üstünde sanki kamyon taşıyormuş gibi koşan didinen çok abartılan bir oyuncuyu al
demek istediğim sadece bizde olmuyor bu tür durumlar.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 17:24:12 Özgür ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali Ece Tolgay Arslan hakkında görüşleri Sayfayı da beğenirseniz....

https://www.facebook.com/ArenaBesiktas?ref=hl

Çevrimdışı Tolga

Tolgay da umarım son anda bir terslik çıkmaz.

KAP nerede kaldı KAP :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla videodan oyuncu izlemeyi yada beğenmeyi çok sevmem

ancak Tolgayın videosunda gördüğüm şu tam bize göre bir orta saha..

Tabi işin savunma kısmı ne boyutta bilmiyorum ama Almayada oynamş bir adamın savunmasının çok kötü olduğunu sanmıyorum..

Ayakları yerinde ve zeki..

Biraz ağır gibi duruyor..

Ama ben kadroya çok güç katacağına inanıyorum

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Dogan

Seneye sag bek-1.sınıf tecrübeli stoper-sol bek-lampard gerrad tarzi savaşçı bi orta saha-salah olursa bide cech alinirsa lig oynanmadan hemen sampiyonluk kutlamalarına başlayalım hatta smp.liginde en az ceyrek final garanti

Çevrimdışı panic13

Tabi işin savunma kısmı ne boyutta bilmiyorum ama Almayada oynamş bir adamın savunmasının çok kötü olduğunu sanmıyorum..

Aziz Yıldıvım bir ara sadece videodan izleyerek sergio diye bi berezilyalı almıştı Katar'dan. Adam Türkiye'de inanılmaz ilgi görünce "peleniz olucam, rakipleri dağıtacam" falan diye baya yardırmıştı. Sonra badem oldu gitti :D Bu da böyle bir adımdır.

Genel olarak ise, kim ne derse desin yaptığımız 3 transferimizde kapalı kutu. İçlerinden Almanya menşeili olması nedeni ile en potansiyellisi Tolgay gibi duruyor ama bu sadece varsayım. Ben de genel görüşe katılıyorum, 3 transferde kadro derinliği sağlamak için yapılan gelecek dönük hamleler. Yoksa şampiyonluk hamlesi için formda, lider ruhlu ve hemen katkı verecek tipte oyuncular alınmalı idi. 3 transferinde çok ama çok uygun fiyatlara yapılmış olması dışında pek artısını göremiyorum şu anda.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı forzatunga

Sadece Necip'e mecburcu kalmamamızı sağlayacak olması bile yeterli asgari faydası olur.
Baktın çok formda Atiba'yı kesti bu sefer yabancı kontnjanı açar takımda.Opare oynarsa İsmail yerine Motta'yı ilk 11'e sokabilir.
Hatta Milosevic'in forma şansını dahi arttırıyor bakınca.
Atiba'nın halen sözleşmesini uzatmadığını düşününce çok kritik transfer.Bir an önce açıklanır umarım.
Olmazsa bile aynı işi görecek bir yerli lazım.

Çevrimdışı Deniz

Ben de iddia ediyorum Tolgay bizim son yıllarda yaptığımız en iyi transfer olur.Ntvsporun verdiği bilgiler doğruysa eğer yönetim bir transfer başarısına imza atmıştır.Artık kapı bekleyelim gelir inşallah..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

atiba sivok ismail 3 oyuncu gidecek 5 oyuncu gelecek ama ben pek sanmıyorum 5 oyuncu almazlar :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Harbiden Video göre yorumlamak olmaz ama Kaliteli görünüyor hareketleri abartı da değil mantıklı hareketler yapıyor Oğuzhan Biraz daha hırs yapar gibime geliyor... Tolgay pas tekniği de süper... Hayırlı olsun Maşallah Maşallah

Fanatikte ayıp etmiş  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı TURKahvesi

Fanatikte ayıp etmiş  :D

bunu yapan da kesin fb'lidir  :evillol:

Buda Veli Kavlak Videosu  :sevinc :sevinc :sevinc
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı TURKahvesi

Buda Veli Kavlak Videosu  :sevinc :sevinc :sevinc

3:55'deki videoda görülmeye değer top 3 defa mı direğe çarpar çok ama çok enterasan bir görüntü  :)

Çevrimdışı eski inönü

Tolgayı da alırsak başarılı bir transfer dönemi geçmiş olacak. İlk 11'i zorlayabilecek kapasitede genç oyuncular aldık. Boylece kadro derinligimiz de oluşmuş oldu. Uğur Boral da sakatlıktan döndü. O da çok sevindirici. Ayrıca Demba ba ve Sosa'nin performansları bu kamp donemiyle beraber daha da artacaktır. Ozellikle Sosa çok geç gelmişti üstüne bir de agır sakatlık yaşamıştı ilk yarı. Elimizdeki verilere gore 2. yarı daha iyi bir Beşiktaş bekliyorum. Fakat şunu da unutmamak lazımki öldürücü transfer hamlesi yapılmadı. O yuzden şampiyonluk için halen temkinliyim. Ligin sonlarına dogru final maçlarında takımın performansı ne olur hep birlikte gorecegiz
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 17:57:45 eski inönü ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 18:05:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı bak mesela De Jong'u milan alırken kaça almış dikkatini çekti mi bilmiyorum  :)
top class düzeyinde dediğiniz adamı milan o paraya alıyorsa ki bana göre top class düzeyinde değil Beşiktaşım G.İnler'i neden almasın abisi
yeterki istesin vazgeçmesin o çok iyi yaptıkları pazarlık sürecini devam ettirsinler eninde sonunda alınır
inşallah alınır.

Özgür öyle çok düz bakmış oluruz önemli olan aldığı zamanki koşullar zira Sneijder de çok ucuza geldi ama top class oyuncu :)

Zira Milan De Jong'u kontratının son senesinde aldı yani bedavaya alacaktı City para kazanmak istedi. Bir de tabi aldığı oyunculardan sonra De Jong biraz küçük geldi oraya  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

tolga
     serdar ersan atınç ismail

gökhan töre    tolgay(inşallah)  oğuzhan  olcay

mustafa  cenk

Beşiktaş Türk Milli takımı  :bandit:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 18:16:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Emre'nin daha az agresif daha çok teknik olanını alıyoruz desem en doğru tanımlama olur. Biraz güçlenmesi gerek yalnız bizim lig için.

Bu transferde en çok Oğuzhan için seviniyorum. 1. yedekti bu transferler 2. yedek konumuna düşecek.

Biz İbrahim Akın , Serdar Özkan vs hep alternatifsizlikten kaybettik kötü de olsa oynadılar zamanında yedek olmadığı için artık pabuç pahalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 18:17:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de gerçek var.

Bize evet katkı sağlayacak ama Trabzon'a sınıf atlatırdı bu adam. Bu senenin en güzel kazığı olacak Trabzon'a.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Wolfsburg Schurrle için 23 milyon sterlin veriyormuş Chelsea'ye  :pes
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 18:24:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Almanlardan biri Schurle'yı alır.

Schurle'yi kaptıran da sene sonu Konopylanka'yı alır gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Ben de bu videosunu begendim, sanirim Dortmund altyapisindayken cekilmis...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Doğukan E.

Bir de gerçek var.

Bize evet katkı sağlayacak ama Trabzon'a sınıf atlatırdı bu adam. Bu senenin en güzel kazığı olacak Trabzon'a.

Abi şukap gelmeden Trabzon lafını falan fazla dile getir mesen bi duyan falan olcak. İnasnın içi hep şüpheye düşüyo sen böyle diyince.