2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535552 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Hayırlı olsun, kas fazlası var göbek değil :)

Çevrimdışı Renton

Ne gobegi bee tas gibi baklavalar var masallah
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Renklilerden almadılarya, kötü çıksada bu tqaraftar geçen sene gibi çıldırmaz. Messi olsa almasınlar GS-FB den topçu.

Çevrimdışı Renton

Ts cildirmis ama ya erkana yillik 1.6-1.7 nedir arkadas icim acıyor

Çevrimdışı dlcs

Ts cildirmis ama ya erkana yillik 1.6-1.7 nedir arkadas icim acıyor

Batacaklar yakında. İşte o zaman su veren itfaiyenin hortumunu ..

Çevrimdışı dlcs

Şuraya bak anlaşılmış oyuncuya sırf fiyat yükselttikleri için hem kulübe hem de oyuncuya daha fazla para ödeneceği haberleri geliyor. Tolgay kabul etse çoktan trabzon'a transferi gerçekleşiyormuş.

Bu kafayla dibi görürsünüz yakında.

tolgay bugünkü hamburg city maçında kadroya alınmamış.

Çevrimdışı capo di capi

TS,GS,FB hepsi batacak Kartal'ım uçacak. Az kaldı önümüzde ki 10 sene uçuşa geçiyoruz. Bu arada Opare hayırlı olsun. Tolgay ile ilgili bir gelişme var mı ?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Renton

TS,GS,FB hepsi batacak Kartal'ım uçacak. Az kaldı önümüzde ki 10 sene uçuşa geçiyoruz. Bu arada Opare hayırlı olsun. Tolgay ile ilgili bir gelişme var mı ?
Tolgay vedalasmis hamburgla yarin ya da cuma istanbulda

Çevrimdışı Türkay

En azından iyi fiyata gelmiş iyi oynarsa bonservisini alır biz kazanırız oynamasa gider portoya. Risk alınacak bir rakam genede 250 bin den fazla olmamalıydı ama neyse. Bundan sonra bizim oyuncumuz sonuna kadar arkasında durmalıyız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

İşte bize sınıf atlatabilecek çapta oyunculara bir ornek;  Cristian Rodriguez. Kariyerindeki kupaları ben sayamadım. Yaşı da kemale ermiş 29 olmuş. Sezon sonu al koy sol kanata, Olcay da gecsin yedege.   
http://www.transfermarkt.com.tr/cristian-rodriguez/profil/spieler/33448

Çevrimdışı forzatunga

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci   57 sn.57 saniye önce
Opare'nin satın alma opsiyonunu soranlar var. 1.1M Eur'ya satın alma opsiyonu bizde.

Biraz fazla hesaplı sanki.Danilo ve Periera'yı sitten sene geçemez demişler sanırım.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Vay Arkadaş, sezon başında bizimle adı geçen ve Beşiktaşım için çok istediğim fifa 2014 efsanelerinden Junior Malanda geçirdiği trafik kazasında vefat etmiş, bugün spor yaparken gördüm şok oldum resmen, inanılmaz bir yetenek resmen kayboldu gitti, ne diyeyim toprağı bol olsun.

http://www.transfermarkt.com.tr/junior-malanda/profil/spieler/129593

Çevrimiçi murat

Vay Arkadaş, sezon başında bizimle adı geçen ve Beşiktaşım için çok istediğim fifa 2014 efsanelerinden Junior Malanda geçirdiği trafik kazasında vefat etmiş, bugün spor yaparken gördüm şok oldum resmen, inanılmaz bir yetenek resmen kayboldu gitti, ne diyeyim toprağı bol olsun.

http://www.transfermarkt.com.tr/junior-malanda/profil/spieler/129593
Benimde beğendiğim bir oyuncuydu.birkaç gün oldu vefat edeli.malanda demişken balanta geldi aklıma boyu uzamadıysa 181 biraz kısa bu şartlarda pek düşünülemez.yanında pedro olmaz.miloyuda görmek lazım.

Çevrimdışı Doğukan E.

Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Kerim Frei, Oğuz Aksoy, Oğuzhan Özyakup, Uğur Boral ve Cenk Tosun

İlk 11 Miz .... Oğuz Aksoy u bi görelim bakalım..

Çevrimdışı acan07

bir tarık çamdal parasına takım kurduk  -- sosa , tolgay , milosevic , opare ,cenk tosun. 

Çevrimdışı Ozan E.

Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Kerim Frei, Oğuz Aksoy, Oğuzhan Özyakup, Uğur Boral ve Cenk Tosun

İlk 11 Miz .... Oğuz Aksoy u bi görelim bakalım..
Hazirlik macinda izledim. Necip'in ilk ciktigindaki haline benziyor tarzi :) savasci cocuk

Çevrimdışı Doğukan E.

Hazirlik macinda izledim. Necip'in ilk ciktigindaki haline benziyor tarzi :) savasci cocuk
Tekniği, pasları falan necibe göre bana 1 üst seviyede gibi geldi daha dikkatli izlemek lazım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Liverpool Formunun zirvesinde, biz ise 20 gündür maç yapmıyoruz.  Biliyorsunuz ki Ara verilen herşeyde, bıraktığın hıza ulaşabilmen için zaman gerekir. Futboldada bu maç kondisyonudur.

Ayda 7 maç yaptığımız dönemde sarıyere marıyere karşı as kadro ile çıkan biliç, neden oynatmaz asları anlam veremedim açıkcası. Maç temposuna erkenden ulaşabilmek için maç oynamamız lazım bol bol, şurda 1 ay kaldı liverpool maçına.

Çevrimdışı Doğukan E.

Liverpool Formunun zirvesinde, biz ise 20 gündür maç yapmıyoruz.  Biliyorsunuz ki Ara verilen herşeyde, bıraktığın hıza ulaşabilmen için zaman gerekir. Futboldada bu maç kondisyonudur.

Ayda 7 maç yaptığımız dönemde sarıyere marıyere karşı as kadro ile çıkan biliç, neden oynatmaz asları anlam veremedim açıkcası. Maç temposuna erkenden ulaşabilmek için maç oynamamız lazım bol bol, şurda 1 ay kaldı liverpool maçına.
Hocam oynamayanlardan hiç birinin ben maç temposu konusunda sıkıntı  yaşayacağını kesinlikle düşünmüyorum. OYNAMAYANLAR: OLCAY VELİ ALTİBA MİLO bir tek milo için sıkıntı olabilir. ama diğer üçü için sıkıntı kesinlikle olmaz

Çevrimdışı Kemal

SON DAKİKA ! Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Tolgay Arslan için Trabzonspor da devreye girdi ve Hamburg'a daha fazla bonservis bedeli önerdi.

Bunlar ne kadar karaktersiz adamlar, yapmaya çalıştıklarıda Tolgayı Paf takım TS de deneyip, AS takım GS ye yollamak, şimdi bişey yazacam Trabzonlular varsa aramızda onlara ayıp olacak.

Çevrimdışı Doğukan E.

SON DAKİKA . Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Tolgay Arslan için Trabzonspor da devreye girdi ve Hamburg'a daha fazla bonservis bedeli önerdi.

Bunlar ne kadar karaktersiz adamlar, yapmaya çalıştıklarıda Tolgayı Paf takım TS de deneyip, AS takım GS ye yollamak, şimdi bişey yazacam Trabzonlular varsa aramızda onlara ayıp olacak.

Kaynak ne abi Lig Tv yse kaale alma..

Çevrimdışı dlcs

Kaynak ne abi Lig Tv yse kaale alma..

Yukarıda daha önce yazdım ben bu haberi. Bana gelen bilgi de bu yöndeydi. O yüzden doğru ne yazık ki.

Çevrimdışı Kartal Ç

Bu altyapıdan gelen Oğuzu da transferden saymak lazım. kadroya yeni girmesine rağmen sorumluluk alması hoşuma gitti. eli ayağı titremiyor. fiziği de iyi yaşıtlarına göre.

Çevrimiçi doganay

Bu altyapıdan gelen Oğuzu da transferden saymak lazım. kadroya yeni girmesine rağmen sorumluluk alması hoşuma gitti. eli ayağı titremiyor. fiziği de iyi yaşıtlarına göre.

Ilk macta elestirmiyorumda, senin dedigin gibi de degil yani ilk yari boyunca 3-4 kez topa degmistir anca, sorumluluk aldiginida gormedim hani  :alala: