2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535273 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:52:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haftalardır değerlendirmediğiniz için çıkıyor bu ''ikili tartışmalar''. Sen rahatsız olmuyor musun mesela bundan?

İnsanların yorum yapma özgürlüğünü elinden alamam. Duydum geldim yazdım diyenler dahil buna.

Sizin nasıl eleştirmeye hakkınız varsa herkesin de hakaret olmadığı sürece her şeyi yazmaya hakkı var.

Şahsi fikrimi öğrenmek istiyorsan rahatsız oluyorum. Futbol kısmının sorumlu moderatörü benim en başta.

Ancak despot bir tavır takınıp insanları susturmak da doğru yönetim biçimi olmaz.

Haftalardır kısmını da rahatsızlığının boyutu olarak algılıyorum zira 2 haftadır böyle şeyler konuşuldu burada daha önceden yoktu.

Bu da artık son buldu. Kaynak göstermeden hiçbir paylaşım yapılmayacak transfer konusunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Hocam ben birşey demedim ki kendi gelip bana laf attı geriye dönüp bakabilirsiniz.
Kardesim yazim yalniz senin icin degildi..Uzerine alinma... Cogu konu da bu sekilde oldugu icin sitem etmek istedim..  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı nowukartal08

bi kere şunu anlamak lazım serdar her ne kadar son zamanlarda formu iyi olsa da oyuncunun alternatifi olmalı ikinci yarı 18 lig maçı ciddi avrupa maçları ve devam edersek türkiye kupası bu kadar maçı kaldırmak bu kadar oyuncuyla nerdeyse mümkün değil 1-2 ciddi sakatlık olsa takım pert mutlaka sağ bek alternatifi olmalı opareyi bilmiyorum nasıl oyuncu 24 yaşında liege de 4 sezon 120 maç istikrarlı performans porto transfer etmiş bunlar olumlu bakmamızı sağlıyor şimdilik performansını görücez o zaman anlarız transfer tuttumu tutmadımı ama bence transfer politakımız genel olarak iyi veli atiba eksikliğinde orta sahayı gördük o açıdan uygun maliyetle tolgay transferide performansıda iyi olursa mükemmel olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:54:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Neyse kusura bakmayın bugüne kadar hatalarım da olmuş olabilir yanlışlarım da olmuş olabilir ama görüyorum ki hala bazı zatlar ne demek istediğimi ne anlatmaya çalıştığımı anlamadan dinlemeden sırf birilerini koruma amacı taşımalarından dolayı bana akılları sıra yüklenmeye kalkıyorlar.

Burada belli başlı arkadaşlarla güzel konuşmalar yaptık çoğu zaman hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz.Daha dün gelip benim yaptığım yorumları yönetim karşıtlığıymış gibi gören zihniyetlerden dolayı bugün bu hallerdeyiz herneyse.

Bundan sonra foruma yorum yazmayacağım ara sıra girip başta @Çağrı hocamın sonra @Samo1903 @Deniz @Türkay @Kemal abi @Necmi abi @ZEKI abi @Volkan Başaran abi ve unuttuğum atladığım daha nice kardeşim ve abilerimin yorumlarını takip edeceğim.

Son dönemde forumun özellikle de transfer bölümünde gereksiz tartışmalara girmek isteyen bazı kişileri gördüğüm için bu kararı aldım herkes kendine iyi baksın foruma da iyi bakın görüşmek üzere.

Tolga tabi ki senin kararın ama böyle şeylere gerek yok.

Her ne olursa olsun hepimiz konuşuyoruz işte tek yaptığımız ve yapabileceğimiz bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Güzel Beşiktaşlı kardeşim yada abim , yaşın yazmıyo o bakımdan bu şekil hitapla başladım. Bende milyonlarca sarı oğlanlar varken hiçbir zaman Beşiktaşlılarla münakaşa etmek istemem. Sonuçta aynı gemideyiz, batsakta çıksakta birlikte olacak bu;

Dün bende çok eleştirdim , Çağrıda hatta admin sıfatındaki Ali Rıza da kısaca birçoğumuz. Sen daha olumlu yaklaştın dedinki, futbol bilgisi arkadaşlar öyle demiyor, fm i sıkça oynayanlar. Bişey demedim ben olabilir. İnşallah öyle çıkar.

Şimdi büyük dağın dumanı da büyük olur, 110 yıllık bence dünyanın en fanatik taraftar grubuna sahip takımın taraftarlarıda anılan isimlerle birlikte ve şampiyonluğa susamışlık var , geçen yıl Danny yüzünden kaçan CL var. Birden 6 aydır oynamayan ve Portonun rezerv takımından adam gelince moral olarak çöküş yaşadı. Tabii ki tepki verecek herkes. Ama buna katılmayanda olacak.

En nihayetinde inşallah eleştirenlerde yazın burdan '' ulan böyle dedik adam patladı, alın şunun bonservisini, bize ilaç oldu '' diye yazarlar.

Sonuç Beşiktaşın yükselmesi.

Farklı şeyleri düşünmüyoruz abicim. Benim takıldığım nokta üslup. Bu yorumları birkaç defa görünce geçici bir şey sanmıştım ama sonra bunun sürekli olduğunu gördüm.

Bu oyuncu diğerlerinin yanında hayal kırıklığı yarattı ama burada yazılıp çizdildiği kadar da kötü olmadığını öğrendik. Bu bir de yıllardır aynı. Forza'da da hiç unutmam Ernst'e tabutunu getirmiş mi diye yorumlar yapıyordular  :s20: Sonra bu yorumları yapanı bulamıyoruz tabii.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 15:02:39 dlcs ]

Çevrimdışı Türkay

Neyse kusura bakmayın bugüne kadar hatalarım da olmuş olabilir yanlışlarım da olmuş olabilir ama görüyorum ki hala bazı zatlar ne demek istediğimi ne anlatmaya çalıştığımı anlamadan dinlemeden sırf birilerini koruma amacı taşımalarından dolayı bana akılları sıra yüklenmeye kalkıyorlar.

Burada belli başlı arkadaşlarla güzel konuşmalar yaptık çoğu zaman hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz.Daha dün gelip benim yaptığım yorumları yönetim karşıtlığıymış gibi gören zihniyetlerden dolayı bugün bu hallerdeyiz herneyse.

Bundan sonra foruma yorum yazmayacağım ara sıra girip başta @Çağrı hocamın sonra @Samo1903 @Deniz @Türkay @Kemal abi @Necmi abi @ZEKI abi @Volkan Başaran abi ve unuttuğum atladığım daha nice kardeşim ve abilerimin yorumlarını takip edeceğim.

Son dönemde forumun özellikle de transfer bölümünde gereksiz tartışmalara girmek isteyen bazı kişileri gördüğüm için bu kararı aldım herkes kendine iyi baksın foruma da iyi bakın görüşmek üzere.

Abi sonucta tartısıyoruz hep beraber yarın yine tartısabiliriz amacımız bu, Çağrı abinin dediği gibi gerek yok böyle biseye ama fikrine de saygı duyarım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 15:02:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Farklı şeyleri düşünmüyoruz abicim. Benim takıldığım nokta üslup. Bir kaç defa görünce geçici bir şey sandım ama sonra bunun sürekli bir hal aldığını gördüm.

Bu oyuncu ismi geçenlerin içinde hay kırıklığı yarattı ama burada yazılıp çizdildiği kadar da kötü olmadığı öğrendik. Bu bir de yıllardır aynı. Forza'da da hiç unutmam Ernst'e tabutunu getirmiş mi diye yorumlar yapıyordular  :s20: Sonra bu yorumları yapanı bulamıyoruz tabii.

Uslübün de karşılıklı saygıya dayandığını unutmamalıyız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Eski türk filmlerinde görürdüm, hatta şimdi nadiren de olsa görürsünüz. Grevlerde "grev gözcüsü" yeleği giyen tipler vardır. Yıllarca bunu çözmeye uğraştım. Bir gün yeri geldi babama sordum: Baba, bunlar neden grevi gözlüyorlar? Cevabı zaten memleket namına çok şeyi özetliyordu. Kısaca yazayım; o filmlerde görmediğimize ek olarak grev gözcülerinin ellerinde dayak atmak için sopa da bulunurmuş. Bunun birkaç amacı varmış; grev kararı alınmasına rağmen çalışmaya devam edenleri dövmek, grevi kırmak isteyen işverene gözdağı vermek, gev sırasında her şeyi en iyi ben bilirimci tipleri sindirmek, grev sırasındaki olası kavgaları dayak atmak sureti ile bastırmak, es kaza grevi örgütleyip başka işler peşinde koşanları bir güzel sopalamak v.s. Sadece bir grev organizasyonu ve gözcüsünün misyonu; bu ülkeyi yeterince özetlemektedir görüldüğü gibi.

Bizde böyledir deyip satırlarca yazmaya gerek yok, bu düzensizlik içinden bir düzen çıkıyor işte hasbel kader. Sorsak herkes haklı, herkes haksız falan filan. Bizim forumunda Türkiye'den farkı yok hali ile. Sayımız artıkça bu tip meseler daha çok gündeme gelecek. @Çağrı kardeşim; sana tavsiyem şu: Aha bu forumun grev gözcüsü sensin. İndir zoppayı abi, ilk baş bir iki kişi mırın kırın eder, ortamı terk eder, biraz ses çıkar ama sonra "yav adam haklı aslında" deriz çıt çıkmaz. Sen güven bu kardeşine.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 15:16:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Eski türk filmlerinde görürdüm, hatta şimdi nadiren de olsa görürsünüz. Grevlerde "grev gözcüsü" yeleği giyen tipler vardır. Yıllarca bunu çözmeye uğraştım. Bir gün yeri geldi babama sordum: Baba, bunlar neden grevi gözlüyorlar? Cevabı zaten memleket namına çok şeyi özetliyordu. Kısaca yazayım; o filmlerde görmediğimize ek olarak grev gözcülerinin ellerinde dayak atmak için sopa da bulunurmuş. Bunun birkaç amacı varmış; grev kararı alınmasına rağmen çalışmaya devam edenleri dövmek, grevi kırmak isteyen işverene gözdağı vermek, gev sırasında her şeyi en iyi ben bilirimci tipleri sindirmek, grev sırasındaki olası kavgaları dayak atmak sureti ile bastırmak, es kaza grevi örgütleyip başka işler peşinde koşanları bir güzel sopalamak v.s. Sadece bir grev organizasyonu ve gözcüsünün misyonu; bu ülkeyi yeterince özetlemektedir görüldüğü gibi.

Bizde böyledir deyip satırlarca yazmaya gerek yok, bu düzensizlik içinden bir düzen çıkıyor işte hasbel kader. Sorsak herkes haklı, herkes haksız falan filan. Bizim forumunda Türkiye'den farkı yok hali ile. Sayımız artıkça bu tip meseler daha çok gündeme gelecek. @Çağrı kardeşim; sana tavsiyem şu: Aha bu forumun grev gözcüsü sensin. İndir zoppayı abi, ilk baş bir iki kişi mırın kırın eder, ortamı terk eder, biraz ses çıkar ama sonra "yav adam haklı aslında" deriz çıt çıkmaz. Sen güven bu kardeşine.

Kardeşim sen çok sıradışı bir kişiliksin uslübunla mizahınla  :biggrinking: Seviyorum seni biz transfere devam edelim  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Kardeşim sen çok sıradışı bir kişiliksin uslübunla mizahınla  :biggrinking: Seviyorum seni biz transfere devam edelim  :)

Eyvallah, öyle olduğunu düşünüyor isen teşekkür ederim, kendimi öyle görmüyorum. Uyuz olduğum; zaten biricik takımımız var, çoğumuz bazen kendi derdimizden bile daha çok Beşiktaş'ı düşünüyoruz, öğrenci kardeşlerimize kadar herkes forma alarak, atkı alarak, bilet alarak, hiçbirşey alamayan vodafone kampanyasına katılarak destek oluyor. Ama Beşiktaş'ı paylaşamıyoruz. Keyfimize bakalım biraz yahu. Herkes kulübün iyiliğini istiyor, az daha tahammül ve sabır, başka bişey değil.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 15:29:58 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Anıl

tolgay perşembe kampta...
Tolgay da gelmiyor demek ki geçmiş olsun :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 15:31:16
  • Beşiktaş / Bodrum

:kop: :kop: :kop:

Transfer dönemi bitene kadar @SDemirsoy u kitlesek mi bir yere ağzını elini banntlayıp ne  yapsak  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

:kop: :kop: :kop:

Transfer dönemi bitene kadar @SDemirsoy u kitlesek mi bir yere ağzını elini banntlayıp ne  yapsak  :kop:
Ronaldinhoyu da o söylemişti ondan olmadı o transferde :bawling: :D

Çevrimdışı SDemirsoy

hep benle uğraşıyorsun  :D @anilt

Çevrimdışı Anıl

hep benle uğraşıyorsun  :D @anilt
Sevdiğimden takılıyorum be abi :pes :yerlerde:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 15:35:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Geovani

Aslında fikret orman yönetimini sevmekle beraber kendi içinde çeliştiğini düşünüyorum ve bu devam ediyor...Risk alma konusunda;şöyleki 700 800 milyon tl lere onlarca mahkemelik dosya olmasına rağmen büyük bir risk alarak var olan stadımızı yıkıp büyük bir yatırımla yeni stad inşaatına başladı ve bence bu BEŞİKTAŞ tarihinde bu şartlarda alınabilecek en büyük riskti ve çokta harika oldu,bunun için bile sayın ormanı takdir etmeme yeter...Ama futbol konusunda geldiği dönemden beri gerekli riskleri gerekli zamanda alamadığını,futbol konusunda profosyonelliğe önem verirkken bir anda bundan geri dönülmesi beni üzüyor..İlk geldiği sene inönün son senesinde devre arasında iyi bir forvetle şampiyonluğa gidebilirdik o riski almadık veya alamadık...Geçen sene gene aynı şekilde ve bu sene..
gelen oyuncuyu bilemiyorum burda futbol görüşüne çok inandığım @Çağrı kardeşimin ve buradaki değerli BEŞİKTAŞlı dostların paylaştıklarını okudum,sevindiğim nokta serdarın yedeklenebilmesi kii biliyoruzki olmayınca takım taşları yerinden oynuyor,üzüldüğüm ise var olanın iyileştirlmeye gidlmemesi ve serdarın yeterli görünmesi,şampiyonluğa giden bizim gibi büyük takımların fikrimce beklerinin çok daha üst klasman ve skora ve oyuna katkıda bulunması gerektiği....
Umarım opare takımımıza faydası olur hayırlısı olsun...bana göre asıl önemli olan tolgayın alınması burda maç yorumlarında defalarca konuştuk takımın can damarı ortadaki ikilimiz ve mutlaka yedeklenebilmeli inş almışızdır....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı SDemirsoy

Sevdiğimden takılıyorum be abi :pes :yerlerde:
eyvallah Anılım biliyorum :)
@Çağrı kilitleyin beni :D

Çevrimiçi Necmi

Buradaki moderatörlerin engel olması lazım bu tip yalan dolan haber yayanlara. Gerçi bu yalan haberleri verenlerin bir kısmı forumun yöneticileri ya da ağır topları. Haber almaya gelip trollenip çıkıyoruz her seferinde. Ekşisozluk bile buradan daha temiz binlerce kullanıcısı olmasına rağmen. Bi de sürekli kendi futbolcusuna yönetimine b.k atan tayfa var, en gıcıgi onlar malesef. Gerçekleri söyleyince de kötü bir oluyoruz.

Neyse ki yönetimden çok memnunum, bu tip taraftari seve seve yola sokuyor. Passolige de kilim ama bu transferci, belesci tayfasıni sildi tribünden. Harika gidiyor hersey besiktas için. Bir de şu transferi forumu yola sokulsa 10 numara olacak.
Duyumlar transfer forumlarının vaz geçilmez nüanslarıdır kimse inanmak zorunda değil ama kimsede şunu yazın bunu yazmayın deme hakkınada sahip değil kaldıki duyumu verenede hakaret edemez öyle bir hak yok adı üzerinde duyum duyar ve söyler burdaki amaç zaten bu internete düşen her ismi tartışmak görüş bildirmek doğru çıkar yada çıkmaz o kadar kolay kananın sorunu bu evet zaman zaman bizde yanılıyoruz akşam imza atılıyor sabah sözleşme yırtıldı deniyor. Akşam aldığımız bilgiyi yayınlamayalımmı o zaman buraya ne gerek var gidin KAP ı takip edin peki forumun yöneticilerini suçlamadan önce aldıkları haber kaynaklarını biliyormusunuz bu gün başkanla bir yemekte karşılaşsanız ve size linnens i aldık dese bunu burda açıklarmısınız açıkladıktan sonra bu transfer olmazsa ne dersiniz insanlara çünkü burdaki insanlar sizin şu an yaptığınızı size yapacaklar. Şimdi linnens transferinin bittiğini söyleyen isimleri yazsam şok olursun ve bunun altında bin tane tartışma çıkar şu kadarını söyleyeyim bu opare den scoutların bile haberi yok her kesi ters köşe yaptılar @buratti

Çevrimdışı forzatunga

şu :upto:  kullanılmadığı sürece transferin olma ihitmali vardır diyebiliriz  :D

Çevrimdışı forzatunga

Duyumlar transfer forumlarının vaz geçilmez nüanslarıdır kimse inanmak zorunda değil ama kimsede şunu yazın bunu yazmayın deme hakkınada sahip değil kaldıki duyumu verenede hakaret edemez öyle bir hak yok adı üzerinde duyum duyar ve söyler burdaki amaç zaten bu internete düşen her ismi tartışmak görüş bildirmek doğru çıkar yada çıkmaz o kadar kolay kananın sorunu bu evet zaman zaman bizde yanılıyoruz akşam imza atılıyor sabah sözleşme yırtıldı deniyor. Akşam aldığımız bilgiyi yayınlamayalımmı o zaman buraya ne gerek var gidin KAP ı takip edin peki forumun yöneticilerini suçlamadan önce aldıkları haber kaynaklarını biliyormusunuz bu gün başkanla bir yemekte karşılaşsanız ve size linnens i aldık dese bunu burda açıklarmısınız açıkladıktan sonra bu transfer olmazsa ne dersiniz insanlara çünkü burdaki insanlar sizin şu an yaptığınızı size yapacaklar. Şimdi linnens transferinin bittiğini söyleyen isimleri yazsam şok olursun ve bunun altında bin tane tartışma çıkar şu kadarını söyleyeyim bu opare den scoutların bile haberi yok her kesi ters köşe yaptılar @buratti

Necmi Abi sen forzadaki transfer nöbeti dönemlerinde forumda takılıyormuydun yaşadın mı o günleri?

Çevrimdışı Türkay

Haaydaa scoutların haberi yoksa sıkıntı vardır bu işte  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Farklı şeyleri düşünmüyoruz abicim. Benim takıldığım nokta üslup. Bu yorumları birkaç defa görünce geçici bir şey sanmıştım ama sonra bunun sürekli olduğunu gördüm.

Bu oyuncu diğerlerinin yanında hayal kırıklığı yarattı ama burada yazılıp çizdildiği kadar da kötü olmadığını öğrendik. Bu bir de yıllardır aynı. Forza'da da hiç unutmam Ernst'e tabutunu getirmiş mi diye yorumlar yapıyordular  :s20: Sonra bu yorumları yapanı bulamıyoruz tabii.
Farklı görüşler olmazsa tartışma olmaz tartışma olmayınca forumda olmaz. Görüşüne saygı duyuyorum ama üslup dediğinde kendi üslubunada bakacaksın Bir insanla ilgili eleştiriyi kişisel yoldan PM le yapabilirirsin ama buraya yazıp eleştirdiğinde şahsa yönelik olduğunda üslup çirkin oluyor. bir forumda farklı düşünceler olabilir ama olmaması gereken ikili diyeloktur. Her kes birbiriyle tartıştığında forumun cılkı çıkar insanlar birbirine hoşgörülü ve saygılı olmak zorunda burası Beşiktaş forumu ve muatap aldığın kişi Beşiktaşlı bunu unutmamak gerekiyor @dlcs

Çevrimdışı ALI RIZA

Necmi Abi sen forzadaki transfer nöbeti dönemlerinde forumda takılıyormuydun yaşadın mı o günleri?
Ben vardım Q7 lü günler ne güzeldi imzaladı imlamadı geldi gelmedi uçakta trende yolda otobüste vapurda sandalda  :evillol: forza da transfer söylentileri bitmez idi

Çevrimdışı adnan

hiç ayarı olmayan bir taraftar topluluğuna sahibiz ülke olarak.havaalanında binlerce kişiyle karşlağımız adama ana avrat söverek göndeririz tanımadıgımız bi adam gelmediğinde daha tesislere ayağını basmadan kellesini alırız yönetime giydiririz.atiba gibi iyi çıkarsa yönetim ve topçu beni utandırdı iyi iş çıkartmışlar diyip kendimizce gönül alırız.kardeşim ilerde utanmamak için baştan yereceğine biraz destek ver bi oynasın bi bakalım nedir ne değildir sonra eleştirelim sırf yönetime fırça atmak için pusuda bekleyen bazı kitleler var
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...