2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541027 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türker

Necip'e 10 milyon vermezler ise satmayalım.
kendi değerlerini niye aşşağılıyorsun ki.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben aşağılamıyorum abi bilic aşağılıyor. :) Kendisi dedi 10 milyon verseler satmam. Bende diyorum ki 10 milyon vermez iseler satmayalım.

Çevrimdışı fore_kazık

olabilir ama bana 4 sene önceki oyununu baz alarak anlatıyor adamı bana şimdiki performansını baz alarak anlatsın tabi izleyebileceği maç bulabilirse dediğim gibi vast bir transfer benim için çok büyük risk aldık. Gerçi bilic oynatmayacak ama yine de belli olmaz.

ya canım kardeşim 32 yaşında değil bu adam... 4 sene önce dediğin adamın 20 yaşındaki halinden bahsediyor. gökhan töre belli sakatlıklar geçirip 4 sene sonra 6 ay top oynamazsa sonra başka bir takıma gitse gökhan a işe yaramazmı diyecekler? adamın hamurundan bahsediliyor. genç oyuncu alırken adamın yeteneği gözetilir o dönemdeki formu değil.

sonuç olarak demem şudurki yargısız infaz yapmayın. bir görelim futbolcuyu. geçsin bi 5-6 hafta... takıma uyum sağlarsa ne ala sağlamazsa zaten gidecek 5 ay sonra...

Çevrimdışı doganay

Bu rasim midir nedir o insanliktan nasibini almamis adami kanal degistirken denk gelince bile sinir oluyorum, fikirlerimizi paylasmaya buraya geliyoruz. Lutfen adamin dediklerini buraya tasimayalim. Bosuna geriliyoruz  :akuma: , keske kimse su programi izlemesede reytingi dibe vurup ,kapatmak zorunda kalsalar  :steamed:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 00:42:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
abi adam Beşiktaş formasının ağırlığını taşıyamıyorsa aşağılanır amatör kümede oynamıyor bedava hayırına da oynamıyor Avrupada alabileceği paranın tam 9 katını alıyor bana göre Akhisar maçının son 15 dakikasında girip 8 dakika sonra sakatlanıyorsa ve bu sakatlığı haftalarca sürüyorsa bu adam göğe de çıkarılmaz .Hala gs maçındaki vıp'deki çay içerkenki görüntüsü aklıma geliyor o kareyi unutamıyorum  :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

ya canım kardeşim 32 yaşında değil bu adam... 4 sene önce dediğin adamın 20 yaşındaki halinden bahsediyor. gökhan töre belli sakatlıklar geçirip 4 sene sonra 6 ay top oynamazsa sonra başka bir takıma gitse gökhan a işe yaramazmı diyecekler? adamın hamurundan bahsediliyor. genç oyuncu alırken adamın yeteneği gözetilir o dönemdeki formu değil.

sonuç olarak demem şudurki yargısız infaz yapmayın. bir görelim futbolcuyu. geçsin bi 5-6 hafta... takıma uyum sağlarsa ne ala sağlamazsa zaten gidecek 5 ay sonra...
Bende diyorum ki referansı kimin verdiği önemli değil isterse mourinho versin referansı zerre kadar ilgilendirmiyor beni rezerv takımdan adam aldık üstelik 1 senedir top oynamıyor ben performansına bakarım ama umudum yok neyse konuştuk bu konuları zaten hayırlısı neyse o olsun serdara iyi bir yedek aldık diyelim kapatalım konuyu

Çevrimdışı Tolga

Biraz konuyu değiştireyim Jimmy alınır mı ne diyorsunuz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Alper Üstündağ ‏@AlperUstundag  20 dk.20 dakika önce
BJK'nın yeni transferi Ganalı #DanielOpare sağ bek için Porto'dan alınmış önemli bir değerdir. Takıma kazandıran #FikretDemirer 'i kutlarım!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Bu rasim midir nedir o insanliktan nasibini almamis adami kanal degistirken denk gelince bile sinir oluyorum, fikirlerimizi paylasmaya buraya geliyoruz. Lutfen adamin dediklerini buraya tasimayalim. Bosuna geriliyoruz  :akuma: , keske kimse su programi izlemesede reytingi dibe vurup ,kapatmak zorunda kalsalar  :steamed:
yalnız bu sefer hak veriyorum rasime :D nedense bende anlayamadım ama adam haklı

Çevrimdışı Tolga

BJK'nın yeni transferi Ganalı #DanielOpare sağ bek için Porto'dan alınmış önemli bir değerdir. Takıma kazandıran #FikretDemirer 'i kutlarım.
Herkes şimdiden başlamış taraftarı yumuşatma çabalarına gülüyorum gerçekten neyse :)

Çevrimiçi Samet Ç

inşallah alınır. Kanatlarda alternatife ihtiyacımız var. Ayrıca Tolgayında alınması lazım şampiyonluk gelecekse Tolgay ile gelecek hissediyorum :)

Çevrimdışı Türkay

Tolgay neredeyse bitmiş Övünç Özdem dedi az önce.  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 00:45:55
o programın bittiği gün bir fakirin karnını doyurucam abi nasipse , programın kalitesini eleştirip gereksiz detaya girmiycem .Ben en çok da gülmek için izleyenler dışında oturup ciddi ciddi izleyenlere ayar oluyorum e kardeşim izleme bu kadar basit

Çevrimiçi Samet Ç

BJK'nın yeni transferi Ganalı #DanielOpare sağ bek için Porto'dan alınmış önemli bir değerdir. Takıma kazandıran #FikretDemirer 'i kutlarım.
bunlar hep yönetimin oyunları abuk subuk sebebler gösteriyorlar adamı iyi transfer yapmak için yok josue djalmada rezerv takımdan gelmiş gibi hikayeler uydurmaya başladılar bile.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 00:49:06
Tolgay neredeyse bitmiş Övünç Özdem dedi az önce.  :claps:
tolgay zaten bitmişti galiba eşini ya da ailesini ikna etmeye çalışıyordu en son .Bu arada ben bu linnese de çok ayar oldum gelemzsen gelme kardeşim sanki barca da madridde top oynamış hayırına gelecekti . O adamın gelmesini hiç istemedm valla, benim adamım pavel kaderabekti .Perreiradan bile daha çok istiyordum onu  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

inşallah alınır. Kanatlarda alternatife ihtiyacımız var. Ayrıca Tolgayında alınması lazım şampiyonluk gelecekse Tolgay ile gelecek hissediyorum :)
Kiralık olarak bence de iyi bir seçim Tolgay da alınabilirse iyi transfer olur :)

Çevrimiçi Samet Ç

Q7 feneve gidiyormuş herhalde eğer böyle bir olay olursa kalbim kaldırmaz her ne kadar bize zarar vermişde olsa Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda forma giymesini istemem  :bandit:

Çevrimdışı Karabay

sağ bekten artan parayla onuda kiralayabilirler belki. neden olmasın.

Çevrimdışı yusuf koca

ya samo  kardeş sen neden hep negatifsin

Çevrimdışı Tolga

Q7 feneve gidiyormuş herhalde eğer böyle bir olay olursa kalbim kaldırmaz her ne kadar bize zarar vermişde olsa Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda forma giymesini istemem  :bandit:
Fener'in alacağını falan sanmıyorum uydurma haberler işte :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Kiralık olarak bence de iyi bir seçim Tolgay da alınabilirse iyi transfer olur :)
Jımmy ikinci planda kiralık olabilir dediğin gibi. Tolgay orta sahayı çözecek oyuncu kesinlikle alınması lazım .

Çevrimdışı Volkan Başaran

Abi herşeye kılıfınız var ya

Haber koyuyoruz yönetimin yumuşatma mesajları diosunuz  :D

Aynı şeyleri konuşacağımıza biraz haber koyalımn

10 sayfadır aynı muhabbetteyiz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

sağ bekten artan parayla onuda kiralayabilirler belki. neden olmasın.
Olabilir sonuçta sağ bek bedavaya geldi :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Fener'in alacağını falan sanmıyorum uydurma haberler işte :bandit:
valla hocam umarım doğrudur benim için yıkım olur dediğim gibi sempati duyduğum bir oyuncu.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 00:53:04
gitsin biraz da orayı karıştırsın, hiç umurumda olmaz 1 tane olcayı 10 q7 soytarısına değişmem  :bandit: