2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548718 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş da scout ekibinin düzgün bir iş yaptığını düşünmüyorum. Geçen sene yarım sezon stoper alacağımız belliyken gidip Dany aldık. 2 senedir sağ bek yok 8 aydır bi linnesle uğraşıyoruz. Bu scout ekibi adam mı izlemiyor yoksa yöneticilerin ben bilirimciliği mi var çözemedim bir türlü.

Çevrimiçi Samet Ç

ip çekmek o kadar basit değil kardeşim.her şeyin bir maliyeti var .
abi ipini çekmezsen sana daha çok zarar verecek bunu illa şimdi yap demiyorum sene sonu otur konuş opsiyonunu kullanma gönder

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:13:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ip çekmek o kadar basit değil kardeşim.her şeyin bir maliyeti var .

İpi çekilsin diye demiyorum ama maliyeti yok @ahmet türker şuan yollarsan Bilic'in tazminatı 500,000 euro sadece.

Tabi ki çok yanlış olur mesele adama biraz gözdağı vermek. Burası Beşiktaş Lokomotif değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

iyi söylüyorsun da biliç oynatmazsa ,adama boşuna para vermiş olmayacakmıyız.
biliç oynatmıyorsa sezon sonuna kadar parasını verir evine yollarsın.bunları biz kendi aramızda uzun süredir konuşuyoruz(yönetimdeki arkadaşlar)eğer durum gerçekten buysa biliç gitmeli.ayrıca bu yönetime başkan sözünü geçiremiyorsa başkanında şapkasını önüne alıp bir düşünmesi lazım.bir dönem daha seçileyimdiye taviz veriyorsa bence o seçimi görmesi dahi zorlaşıyor.opare konusunda iyitarafından bakınkaramsarlığa kapılmayın.ben iyi tarafından baktım birşey göremedim :s20:

Çevrimdışı Türkay

Bilic bu transfer kafasıyla kendi yolunu çiziyor. Takımı şampiyon yaparsa helal olsun ama yapamazsa yollar ayrılır
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:14:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Sonunda benim dediğime geldin dimi hocam :icool:

Diyecek bir şey bırakmıyor ki Tolga yaptıkları inanılmaz yani.

İnsan kendi ayağına sıkar mı yahu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi her hafta oyuncu sakatlanıyor Atiba ya da Veliden birisi olmadı mı yerini dolduracak adam yok. Ayrıca Atiba'nın sözleşme meselesinden dolayı performansının düşebileceği ihtimali de var.
aslında benim futbol anlayışıma göre atiba ile velinin aynı anda oynamaması lazım .birini oynatıp yanına iki yönlü ve tekniği yüksek bir oyuncunun oynatılması lazım . maçların son bölümlerinde geriye yaslanmamızın sebebinin ,veli ve atibanın aynı anda oynaması olduğu kanaatindeyim ,ama her şey para meselesi tabi ki kıymetli kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:16:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro'yu ben almadım de oturt. Escude ile kevgire dön oynat sonra anla hatanı.

Kerim'i oynatma Uğur Boral'ı oynat bu sene Töre yokken oynat anla hatanı.

Gekas'ı almak yerine Eneramo'yu aldır 90 dk bile oynatma.

Ortasahaya adam isteme.  Veli'nin hamstringleri yırtılıp da göbekte Necip'e kalıp maçları kaybedip şampiyonluk gidince mi hatalıymışım diyecek.

Nerede bu işin öz eleştirisi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:20:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Opare'nin yerine oynayan bu Gana milli takımında varın siz düşünün.

http://www.transfermarkt.com.tr/harrison-afful/profil/spieler/65830
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

deniz atalay ve anç güzel reklam yapıyorlar valla.iyi şeyler olurken hemen kameraların önüne çıkarlar, ortalık biraz karışsın hiçbirinin sesi çıkmaz :D ..Bakın görün bir transfer yapılsın ilk bunlardan açıklamalar gelir  :tabe:

işte bunları farkına varmanız gerekiyor benim ünlü sozum "farkındalık" buralarda gerek

bunların amacı birkaç aya kadar buydu fakat simdi biraz mutasyona ugradı ronaldinho durumundan sonra fakat bu sefer dahada beter koca takımın medyada on panda olmasına sebebiyet veriyor durum  onceden kişiler simdi takım

durum vahim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

abi ipini çekmezsen sana daha çok zarar verecek bunu illa şimdi yap demiyorum sene sonu otur konuş opsiyonunu kullanma gönder
tabi ki böyle olur ,ne yaparlarsa yapsınlar klübü bu sıkışık zamanda zarara uğratmadan yapmaları lazım . ben taraftarın pek çoğunun derbi kazanamamasından dolayı biliçten soğuduğunu düşünüyorum . yoksa biliç sevilen bir insandı. he derbi kaybetmemizin sebebi biliç mi değil mi onu tartışmıyorum tabi.

Çevrimdışı f_madida

Çağrı büyük takımların ben bu kadar genç oyuncu denemesine karşıyım..

Franco bile halen tam değil
Milosevic geldi
Kerim felan halen daha çocuk ya olmadı yani..

Bide kraft felan mı alalım..

Yaş çok önemli..

Bak yaın 26 senin..

Bundan 6 sene önceki yazılarına bak..

Hatta bugün ki yazılarına bak birde 32 yaşındaki yazılarına bak..

Olgunluk heryerde farklıdır. Tepkiler heryerde farklıdır..

Ben 20 yaşında forumlarda tartışırken herkesten azar işiteceğim diye korkardım. Admin bir taraftan mod bi taraftan.

Yaş ilerledi şimdi ağa babası gelse değişmem. Yada birisi esse gürlese faha farklı tepki veririm..

Futbolclarda böyle..

oyuncunun kaşarı lazım biraz. Yenik durumada düşecek , taraftar protestoda edecek bunlar için artık daha ağır insanlar lazım yaş, oynadığı ülke ve uluslararası tecrübesi gibi..

Geçen Efes CSKA maçındaydım. Teodasic 11 sayı attı. Belkide izleyenler maçta hiç görmedi. Ama  ben izlerken büyük bir genarel seyrediyormuşum gibi büyüledi. Savunma yaparken bile takım arkadaşlarına komutlar veriyor, alması gereken adamları elleriyle o kadar gösteriyorduki şok oldum. Sadece 11 sayı attı ama bence maçın adamıydı..

Futbolda da yenmek için, almak için bunlar lazım. İyi oyuncular kadar tecrübeli adamlarında olsaydı Geçen sene mesela Fenerbahçe deplasmnında 10 kişi kalmış rakibini 3-2 öndeyken ezer geçerdin.

Artık genç genç yeter bence..

Tek hedef olmalı. Sadece tek hedef Seni Şampiyon yapacak oyuncu..

Maxi gibi
İnler gibi..

Yas ve tecrube onemli, bunlara katiliyorum, fakat klubun butce durumuna ve kadro yapisina gore de transfer yapmak gibi bir zorunlulugu var...

Soyle ki futbolcularin deger-yas grafigini cizsek ters bir U seklinde cikar.. 19-20 yaslarinda dusuk fiyatta, 22-26 arasi en yuksek fiyatinda sonra yavasca azalarak 30-32 arasinda tekrar biraz daha dusuk fiyatta bir goruntu olusur..

Bu da bizim gibi mali sikinti yasayan kluplerin onune 2 opsiyon birakiyor, ya 30 yas civarinda kendine iyi bakmis halen 2-3 sene daha yuksek kalitede futbol oynayabilecek oyuncular veya 19-20 yasinda gelecek potansiyeli olan muhtemel isimler... Sosa-Demba Ba 30 yas kategorisinde, Pedro 20 yas kategorisinde... Aradakileri almak zaten cok zor, hatta imkansiz, 26 yasinda mevkisinde iyi oynayan kaliteli oyuncu icin milyonlari dokmek lazim.

Bek transferi icin de bu durum gecerli, aslinda Caicara gibi bir isim de gecti, o da biraz daha tecrubeliydi ama dusunulmedi demek...Tabi son bir opsiyon da hic bakilmayan Brezilya 2. ligi gibi Roberto Carlos'un bilecegi tarzda pazarlardan oyuncu getirmek, onu da buyuk takim taraftari pek hos karsilamaz.

Son olarak su derbi maclarini lutfen ornek vermeyin, hele ki Cuneyt Cakir gibi hakemler yonetmisse..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:22:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakın hepimiz biliyoruz her şeyin düzelmediğini.

4 ay önce Ronaldinho ve Etoo'yu almak isteyen yönetim bir anda Porto zihniyetine bürünemez zaten.

Ama benim ümidim Pedro gibi adamların tuttuğunu görüp onlardan para kazanıp evrilmeleriydi.

Fikret Orman'ın söylediği kadar cesur ve kararlı olup olmadığı asıl burada belli olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

hiç transferden anlamıyorsanız gidin herhangi bir alman sağbek şağbekide geçtim herhangibir alman futbolcuyu alın gelin.bu portekiz ispanya civarından gelen oyuncuların hangisinden adam akıllı yararlandık.bize mücadele gücü yüksek kötü zeminlere alışık ittiren kaktıran disiplinli kuzey ülkelerinden  yada dediğim gibi almanernst gibi kuntz gibi münch gibi oyuncular lazım.

Çevrimdışı cisse557

aslında benim futbol anlayışıma göre atiba ile velinin aynı anda oynamaması lazım .birini oynatıp yanına iki yönlü ve tekniği yüksek bir oyuncunun oynatılması lazım . maçların son bölümlerinde geriye yaslanmamızın sebebinin ,veli ve atibanın aynı anda oynaması olduğu kanaatindeyim ,ama her şey para meselesi tabi ki kıymetli kardeşim.
Abi mevzu keşke para olsa. Eyvallah paramız yok alamadık deriz. Mevzu, yönetim orta saha alacağım diyor Biliç istemem kadro yeterli diyor.

Ben de tek önlibero ve çift yönlü iki orta saha oyuncusu olsun, oynasın isterim ama Biliç hem 2 önlibero oynatıyor hem yeterli diyor. Allah korusun Veli ya da Atibadan birisi sakatlansa Necip'in ayağına mı bakacağız?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:23:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Yas ve tecrube onemli, bunlara katiliyorum, fakat klubun butce durumuna ve kadro yapisina gore de transfer yapmak gibi bir zorunlulugu var...

Soyle ki futbolcularin deger-yas grafigini cizsek ters bir U seklinde cikar.. 19-20 yaslarinda dusuk fiyatta, 22-26 arasi en yuksek fiyatinda sonra yavasca azalarak 30-32 arasinda tekrar biraz daha dusuk fiyatta bir goruntu olusur..

Bu da bizim gibi mali sikinti yasayan kluplerin onune 2 opsiyon birakiyor, ya 30 yas civarinda kendine iyi bakmis halen 2-3 sene daha yuksek kalitede futbol oynayabilecek oyuncular veya 19-20 yasinda gelecek potansiyeli olan muhtemel isimler... Sosa-Demba Ba 30 yas kategorisinde, Pedro 20 yas kategorisinde... Aradakileri almak zaten cok zor, hatta imkansiz, 26 yasinda mevkisinde iyi oynayan kaliteli oyuncu icin milyonlari dokmek lazim.

Bek transferi icin de bu durum gecerli, aslinda Caicara gibi bir isim de gecti, o da biraz daha tecrubeliydi ama dusunulmedi demek...Tabi son bir opsiyon da hic bakilmayan Brezilya 2. ligi gibi Roberto Carlos'un bilecegi tarzda pazarlardan oyuncu getirmek, onu da buyuk takim taraftari pek hos karsilamaz.

Son olarak su derbi maclarini lutfen ornek vermeyin, hele ki Cuneyt Cakir gibi hakemler yonetmisse..

Çok doğru tespitler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

3-4 saat bakmadım yine ortalık karışmış .
bu operanın performansı serdar ve mottayı kesmemize değecekmidir allah aşkına .
f.orman mümkünse devre arası transferi filan yapmasın.

g.süzen , dentinho , niang ,dany , jones   gibi  adamlardan ders almamışmı . 
devre arası transfer yapıyosan ernst ve yusuf etkisi yapacak takıma  ,yoksa transfer filan yapmaya gerek yok .

Çevrimdışı Melekcik

atibayı 50 Beşiktaş'lıdan 10 u tanıyordur biliyordur maçını izlemiştir. Opare olayı böyle değil ama Opare'yi Porto'nun rezerv takımından alıyorsun üstelik rezerv takımda bile oynayamamış adam Atiba2yı Psv'den alıyorsun aynı şey mi ? Tekrar tekrar söylüyorum burası Gaziantepsor değil. Bilic'de başkanda kulübü küçültmekten başka bir şey yaptıkları yok yok stad yapıyoruz olayları yok Beşiktaş Türkiye'nin Atletico Madridtidir yok fener gese Beşiktaş'tan büyük fazla olmadı mı sence ?
iyi de adam geçen sene standart da oynamış performansı sonucu 3 milyon euroya  portoya alınmış kariyerinde real alt yapısı da var. o zaman biz gökhanı niye aldık chelsea de hamburg ta bir golu yokken alındı yani büyük takımlarda olmadı biz dede olmaz diye kaide yok. maxi tarzı tecrübeli kendini avrupa da kanıtlamış oyuncu değilse hepsi benim gözümde aynıdır
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı saricasi

Bu adam 4 sene Belçika'da oynamış dünya kupasında oynamış daha yeni portoya gitmiş fakat hiç oynamamış o kadar kötümü yada bilmediğimiz bir sakatlığı filanmı var,daha önce mottolara atibalara karamsar baktık iyi çıktı direk sezon başında ilgilenseydik bu oyuncuyla herkez olumlu bakardı, ama şuan porto da oynamaması risk, amà şu menejeri olaylarına fazla girmeye gerek yok bu piyasadà bole elbet birileri para kazanır dünyanın her yerinde bole
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 20:25:37 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

tabi ki böyle olur ,ne yaparlarsa yapsınlar klübü bu sıkışık zamanda zarara uğratmadan yapmaları lazım . ben taraftarın pek çoğunun derbi kazanamamasından dolayı biliçten soğuduğunu düşünüyorum . yoksa biliç sevilen bir insandı. he derbi kaybetmemizin sebebi biliç mi değil mi onu tartışmıyorum tabi.
insan olarak bilici seviyorum ama Beşiktaş'ın tdsi olacak kapasitede değil milli takım hocalığı yapmak kolaydır çünkü ülkenin en iyi oyuncularını çağırırsın transfer yapmazsın o ülke Türkiye değil ise zaten belirli bir sistemi vardır o sistemle devam edersin ama kulüp td liği böyle bir şey değil yeri gelir transfer yaptırırsın yeri gelir transfer yaptırmazsın ve bilic maalesef bunları ne rusyada becerebildi be de burada.

Çevrimdışı Deniz

bilic muhabbetini komik buluyorum.varsa böyle birşey buna mani olan adamı kollayacaklardı olay bu kadar basit.

Altınsay suçlu Özen suçlu Bilic suçlu ne güzel memleket bee

Nedense hep birşeyler için çırpınan,kameraların karşısında şov yapmayan adamlar suçlu

Ama yapanlar "pırıl pırıl"  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bu adam 4 sene Belçika'da oynamış dünya kupasında oynamış daha yeni portoya gitmiş fakat hiç oynamamış o kadar kötümü yada bilmediğimiz bir sakatlığı filanmı var,daha önce mottolara atibalara karamsar baktık iyi çıktı direk sezon başında ilgilenseydik bu oyuncuyla herkez olumlu bakardı, ama şuan porto da oynamaması risk, amà şu menejeri olaylarına fazla girmeye gerek yok bu piyasadà bole elbet birileri para kazanır dünyanın her yerinde bole

Porto da Danilo vardı önünde ondan da oynayamamıs.

Çevrimdışı ahmet türker

hiç transferden anlamıyorsanız gidin herhangi bir alman sağbek şağbekide geçtim herhangibir alman futbolcuyu alın gelin.bu portekiz ispanya civarından gelen oyuncuların hangisinden adam akıllı yararlandık.bize mücadele gücü yüksek kötü zeminlere alışık ittiren kaktıran disiplinli kuzey ülkelerinden  yada dediğim gibi almanernst gibi kuntz gibi münch gibi oyuncular lazım.
ben de aynı şeyleri düşünüyorum ,portekizli oyunculardan hiç yararlanamadık ,mümkünse bir daha portekizden futbolcu almasınlar .alman mı olur hollandalımı farketmez fizik gücü yüksek olsun .

Çevrimdışı Türkay

Önder Özen - ... - Fikret Orman. Hep bu üç noktalar bitirdi iyi insanları.

Çevrimdışı sametbagan

Usta bu ne ya site kadınlar hamamına döndü resmen bence bizim rakibe ihtiyacımız yok biz gayet  güzel beceriyoz moralimizi bozmayı o zaman bende bişey söyliyim bal tutan parmağını yalar bu kadar basit işte bu sadece Beşiktaşta mı oluyor sanıyosunuz koskoca Real madrid bile menejerlerle iş yapıyor adamın işi para kazanmak ne yapacak bulduğu topçuyu bedavamı verecek sen biliyosun da koskoca Beşiktaş başkanı kazıklandığını anlamayacakmı bu hep böyle olmuştur bundan sonrada böyle olacaktır zenginin parası züğürdün çenesini yorar derler valla kusura bakmayın arkadaşlar ama o kadar övdüğünüz önder özen bile menejersiz bu işin olmayacağını anladı "bazı menejerler var istediği oyuncuyu istediği kulübe koyup istediği kulübe transfer edebiliyor bizde onlarla çalışacağız" dedi canlı yayında siz daha konuşun bu düzen böyle gelmiş böylede gider kusura bakmayın