2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550506 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

yok bunu alacaksın madem musayı niye harcadın arkadaş yemin ediyorum rezalet bir transfer politikası

Çevrimdışı Tolga

Şu son yorumların capsıni aldım lazık olur ilerde  :evillol:
Valla benim gizli saklım yok şimdi ne diyorsam sonrasında da aynı şeyleri söylerim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Şu son yorumların capsıni aldım lazık olur ilerde  :evillol:
iyi çıksada aynı şeyleri söylerim hocam başkan menajere para yedirmeyeceğiz dedi yedirdiği paranın haddi hesabı yok

Çevrimiçi Samet Ç

Bu neden son dakika haberi yapılmadı hala bizim sitede :icool:
hala linnesi bekliyorlar herhalde  :)

Çevrimdışı Tolga

hala linnesi bekliyorlar herhalde  :)
Linnes'i biz daha çok bekleriz :D

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes'i biz daha çok bekleriz :D
iddaadan iyi para tutturursam bizzat ben gideceğim 1.5 milyona alacağım ama adanaspora bize opera yeter  :)

Çevrimdışı halvetifarazi

Çevrimdışı forzatunga

Daniel Opare ganalı oyuncu.

Menajer şirketi :KICK&RUSH SPORTMANAGEMENT yani Djuro Ivanisevic adlı menajer. (http://www.accra.io/blogs/p/25852/daniel-opares-move-to-porto-is-the-best-agent-djuro-ivanisevic)

Bilic ve Bu Djura arkadaş da Hırvat. Bir de scout bulmuş diye milleti yemezler mi. Hangi scout nerde izlemiş de beğenmiş merak ettim.

Size tavsiyem Ertan göksü&Bilic&Eneramo üçgenini de araştırmanız.

Beşiktaş da değişen birşey yok arakdaşlar. Menejer tavsiyesi ile oyuncu alıyoruz. Bir tek pedro franco'yu önder özen zorla aldırdı.

Ertan göksü'nun şirketinin oyuncularına bakın bakalım tanıdık var mı? Belki ilerde burdan birkaç oyuncu daha bize gelebilir. Kim bilir.

http://www.transfermarkt.com.tr/s-amp-e-management/beraterfirma/berater/1373

Yine işkembeden sallamalar başlamış bakıyorum da Pedro Franco Fikret Demirer ve scout ekibinin transferi hani şu an scout ekibi diye milleti yediklerini idda ettiğin ekibin.

Çevrimdışı Renton

Zaten benim felsefem artık nefes alsın yeterdi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Övünç Özdem, Tolgay'ın kiralık opsiyonlu alınabileceğini söylüyor. :)

Çevrimdışı Dogan

iyide mac oynamayan biri nasil oluyoda 3 milyon piyasa degeri oluyo aklım almiyo linnes bile 2 civari bu nasil boyle olmus

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:12:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Tolgay'ın sözleşmesi bitiyor haziranda nasıl kiralayacakmış süper zeka Övünç
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Neyse beklentilerimi yüksek tutmadığım için çok da üzülmüyorum ama sezon sonu bu şampiyonluk gerekli takviyelerin yapılmamasından dolayı kaçarsa (geçen sene de Ş.Ligi böyle kaçtı) bunun hesabını herkes verir çok açık ve net.

Çevrimiçi Samet Ç

Bari Tolgay'ı alsak da sağ beki Atiba- Serdar değişerek yaparız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:12:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Oynamadan yorum yapmak dogru olmaz :) muthis diye aldigimiz cok oyuncuyu verim alamadan yollamak zorunda kaldik. Gelsin gorelim.

Adamı biliyorum kardeşim.

Malesef biliyorum ne olduğunu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'ın sözleşmesi bitiyor haziranda nasıl kiralayacakmış süper zeka Övünç
Doğru ya sezon sonu sözleşmesini bitiyor beni bile şaşırttı :D

Çevrimdışı Tolga

Bari Tolgay'ı alsak da sağ beki Atiba- Serdar değişerek yaparız.
Sadece Tolgay alınsın da en azından gidip Opare'yi alıp boşu boşuna para vermemiş oluruz diyeceğim ama maalesef Opare'yi çoktan almışızdır.

Çevrimdışı forzatunga

Real Madrid ve Porto'nun ışık gördüğü adamı iki dakikada Sarbi yaptınız valla helal olsun  :claps: :claps: :claps: En iyi siz biliyorsunuz beyler bu takımlar amatör zaten.Ayrıca Anderlect,Schalke,Leverkusen in de takibindeymiş.

Not:Oyuncu hakkında en ufak fikrim yok.İtiraf edin bir çoğunuzun da yok.

Çevrimdışı Tolga

Seneye buna benzer bol bol transfer görürüz artık :icool:

Çevrimdışı Tolga

Real Madrid ve Porto'nun ışık gördüğü adamı iki dakikada Sarbi yaptınız valla helal olsun  :claps: :claps: :claps: En iyi siz biliyorsunuz beyler bu takımlar amatör zaten.Ayrıca Anderlect,Schalke,Leverkusen in de takibindeymiş.

Not:Oyuncu hakkında en ufak fikrim yok.İtiraf edin bir çoğunuzun da yok.
25 yaşında bir adam Porto'nun rezerv takımında oynuyor ve maç bile yapmamış orada.Şimdi bu adam mı bizim aradığımız sağ bek :)

Çevrimiçi Samet Ç

Antrenman sahasında Bilic ve Eneramo'nun menajeri Ertan Göksu konusuna Ahmet Kavalcı açıklık getirdi.

Futbol genel direktörü Önder Özen'in, "Artık kamplarda menacer görmeyeceksiniz? açıklamasının ertesi günü Bilic ve Eneramo'nun menajerliğini yapan Ertan Göksu'nun, takımın kamp yaptığı otelin idman sahasında görülmesi üzerine yönetici Ahmet Kavalcı açıklık getirdi. Kavalcı, "Burada, Özen'e karşı özel bir durum söz konusu değil. O menacer başkanımız ile birlikte geldi. Koyduğumuz kural hâlâ devam ediyor" ifadelerinde bulundu.

9 Temmuz 2013

Yabancı kuralına rağmen Ersan'a 600 bin euro zam yapılıyor. Burada da aynı menajer var.

Ne oluyor lan bu kulübün içinde valla çok sinirlendim.

:s20:
Baştan beri savunduğum olay ortaya yavaş yavaş çıkmaya başladı. Üstüne basa basa söylüyorum rus basınında bilicin menajer komisyon olaylarından Spartaktan kovulduğu yazılıyordu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:20:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok dikkatli okuyun bunu.

Şok iddialar
İngiltere’de faaliyet gösteren Soccer Investor Professional International Management Company firması yetkilisi Barış Ekici, yazarımız Yüksel Yıkılmaz’a öyle açıklamalar yaptı ki, şaşırmamak elde değil. 

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’nın yurt dışında yaşayan Ertan Göksu isimli bir şahıs ile İngiltere’deki Stellar firması üzerinden transferler yaptığını iddia eden Barış Ekici, “Süleyman Hurma, Ertan Göksu ile çalışıyor. Ertan Göksu, yönetici gibi girip çıkıyor kulübe. Menajerliğini istediği oyuncuya bastırıyor. Menajer, nasıl olur da kulübe yönetici gibi dalar ve baskı yaptırır?”

Paylaşıyorlar mı?
Barış Ekici, yaptığı açıklamasında “Süleyman Hurma “Şu futbolcuyu al getir. İstiyoruz” diyor. Ertan Göksu da, alıp getiriyor. Komis yonu paylaşıyorlar. Sonra da Hurma, oyuncuya menajerliğini vermesi için baskı yapıyor. Bir çok oyuncuyu bu şekilde getirdiler. Eğer yürekleri varsa, satılan oyunculardan gelen paranın tamamının kulübün kasasına girdiğini belgeleriyle ispatlasınlar. Belgeleriyle ispat edilmediği takdirde buna inanmıyor olacağız” iddiasında da bulundu.

Tehdit mi?
Barış Ekici, halen Kayserispor’da olan bir futbolcuya tehditvari konuşmalar yaparak sözleşme imzalatmak istediklerini de ifade ederek, “Futbolcuyu odaya çağırıyorlar. Yönetici, Hurma ve Ertan Göksu da odada. Futbolcuya menejerlik imzasını vermesini söylüyorlar. O kişi, imzayı atmıyor. Onun üzerine tehditvari konuşarak çocuğu soğutuyorlar. Tüm bunlara rağmen o kişi, yine de imzasını vermiyor. Böyle olunca da futbolcuyu yedekte bekletiyorlar. 20 yaşındaki bir çocuğu alıp tehditle baskıyla hayatını bitirmek pahasına futboldan soğutmak adına baskı yapmaları affedilemez” görüşünde bulundu.

Ertan Göksu kim?
Ertan Göksu’nun yurt dışında bulunduğunu da ifade eden Barış Ekici, “Sanırım kendisi Almanya’da yaşıyor.Stellar firmasının ismini kullanıyor. Engin Bekdemir, Hasan Ali Kaldırım ve bir kaç oyuncunun da menajerliği bu firmada. Ertan, ismi Türkiye’de duyulmasın diye bu şirketin adını kullanıyor” iddiasını da ortaya attı.Türkiye’deki futbol dünyası içerisinde çarpıklıklardan da söz eden Barış Ekici, “Koskoca Süper Lig kulüpleri, menajerlerin elinde dönüyor. Oyuncakları olmuşlar” cümlesini de kurdu.

Cevap istiyoruz
Şimdi Kayserispor Yönetimi, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’nın bu iddialara vereceği yanıtı bekliyoruz. Barış Ekici’nin açıklamalarını yayınladığımız gibi Kayserispor’da görevde bulunan kişilerin de vereceği cevabı yayınlamayı taahhüt ediyoruz. Yeter ki, bu iddialar yanıt bulsun!

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serjo

düşünsene İstanbul'a Q7 ile gelmiş
çıldırırsın  :ishock:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı blackeagle35

Benim anlayamadığım nokta şu..Tamamen oyuncu için yapılan olumsuz yorumlardan yola çıkarak söylüyorum,oyuncu hakkında hiçbir bilgim yok..Madem alamıyorsunuz sağ bek,bu takımın en temel ihtiyacı olan orta sahaya çok iyi bir transfer yapın Atiba'da Serdar'a alternatif olsun..Neden gereksiz transfer yapıyorsunuz?Bu kulübün parası neden boşa harcanıyor??

Çevrimdışı mehmetthedum

Kaç aydır söylüyorlar, serdarın yerine değil yanına adam arıyoruz diye.

Doğruymuş ya la....

Kiralık olmasından anladığım, esas oğlan alınamayınca transferi yaza bırakıp, alternatifsiz kalmasın diye hızlı ve fizikli bir uçurtma ile orijinal bir sağbek ile serdarın yedeklenmek istanmesi ki, mantıklı bence de.

O kanatta gökhan töre var. Hücumu vasat biri idare eder ligi.

Esas fayda orta sahaya. Serdarsızlık zamanı atiba ve necip ile boğuşmayacağız. Orijinal sağbek var artık. Haaaaa ama o kadarlık işi de yapamazsa o zaman ağır tartışırız. Ama zannetmiyorum. Göbek sağlamken sağ bekin kim qolduğu savunmada çok da önemli olmamalı.

Bizim sıkıntımız hep veli'nin çıktığı, atiba'nın olmadığı veya sağda oynadığı maçlar. (Derbiler hariç. O ayrı bir konu).

Neticede bu ekibe güveniyorum. İsterse kankasına getirtsin. Bugüne kadar hocanın getidiklerinde sıkıntı yok. Bence enaramo bile doğru bir hamleydi ama istenen minumum fayda sağlanamadı. Sonuçta yedekti adam.

Neyse olursa hayırlı olsun.

En azından afro.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.