2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552317 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Serdar'ı bu adam her türlü keser. Alternatif falan hikaye.

Çevrimdışı Kemal

Alın size çilek , dağ çileği :D :icool:  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Serdar'ı bu adam her türlü keser. Alternatif falan hikaye.
Ben emin değilim o konuda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç yoktan iyidir abi :D

Çevrimdışı Tolga

Ben mandalinaya bile razıydım :D

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, HTSPOR.COM'a yaptığı açıklamada; Opare'nin siyah-beyazlı ekibin scout ekibi tarafından izlendiğini doğruladı. Çebi; "Görüştüğümüz başka isimler de var. Şu an kesinleşmiş bir durum yok." dedi.

her zamanki fix acıklama geldi :)) ama ben kesinleşmiştir diyebiliyorum rahatlıkla
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

noldu bizim haber ya. uçak muçak merak ettim

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, HTSPOR.COM'a yaptığı açıklamada; Opare'nin siyah-beyazlı ekibin scout ekibi tarafından izlendiğini doğruladı. Çebi; "Görüştüğümüz başka isimler de var. Şu an kesinleşmiş bir durum yok." dedi.

her zamanki fix acıklama geldi :)) ama ben kesinleşmiştir diyebiliyorum rahatlıkla
Böyle dediğine göre bu iş bitmiş KAP bugün yarın gelir hadi geçmiş olsun :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan yeter artık dünyada ne kadar sağ bek varsa öğrendik. Adam gibi bir şey alın başlatmayın scoutunuza sanki bayern scoutu var bizde gidip dandik dundik adamlarla ilgileniyorlar porto rezerv takımı nedir ya rezillik resmen bu yabancı kuralı da bize hiç yaramıyacak doldurcaklar çoluk çocuğu

Çevrimdışı İbrahim

Portonun B takımında 2 maça çıkmış oyuncuyu izleyip 2 maçla karar veren scout ekibini kutluyorum.

Çevrimdışı Tolga

noldu bizim haber ya. uçak muçak merak ettim
Uçak falan yalan oldu :D

Çevrimdışı alimm

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  1 dk. 1 dakika önce
Daniel Opare için yapılan teklif kiralama yönünde..
Oyuncu tamam..
Porto kulübünden cevap bekleniyor..

fırat ın hangi dediği çıkmış ki...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kemal

Ya vermezlerse adam 1 yıldır oynamıyor karşıyıda rahatlatalım diye '' kiralık '' teklifi yapmışlar. Ulan sinirlerim bozuldu be hahaha :D :ishock: :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

inşallah bu da olmaz porto rezerv takımında bile oynayamamış adam yazık verilen paraya.

Çevrimdışı Tolga

Birçok yerde son dakika haberi olarak geçti yani artık geldi gözüyle bakabiliriz bu saatten sonra başka birini alamazlar zaten geçmiş olsun :)

Çevrimiçi Samet Ç

Portonun B takımında 2 maça çıkmış oyuncuyu izleyip 2 maçla karar veren scout ekibini kutluyorum.
:claps:

Çevrimdışı Tolga

Gelecek sene 14 yabancıyı biz böyle transferlerle dolduracaksak vay halimize yani.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim yönetim twitterdan sonra youtube dan transfer yapacak herhalde bizim scout youtube yazmıştır ganalı sağ bek diye opare çıkmıştır bunun da 5 dakikalık videosu var izlemişlerdir almışlardır.

Çevrimdışı haluk.m

Sağ bek alınacak ama menejer için optimum rakamı ayarlamaya çalışıyorlardır.  safları uyandırmamak lazım.  :by2:

Çevrimdışı Tolga

Bizim yönetim twitterdan sonra youtube dan transfer yapacak herhalde bizim scout youtube yazmıştır ganalı sağ bek diye opare çıkmıştır bunun da 5 dakikalık videosu var izlemişlerdir almışlardır.
:kop: :kop:

Çevrimdışı Kemal

Olsun bardağın dolu tarafına bakmak lazım , her yıl gelişme var , geçen yıl Danny yakmıştı mesela artık renklilerin eskilerini almıyolar, Veysel Kasımpaşayla imzaladı , buda bir gelişmedir 2-3 yıla tamam olacaz , şunlar taksınlar 4. yıldızlarını hele sırayla , bizimkilerde öğrenecekler arada inşallah . Her yıl 1 şey öğreniyolar nasılsa.

Çevrimdışı ahmetx

Portoya transfer olmadan önce 4 yıl Belçikada  Liege de 116 maç oynamış  1 gol 24 sarı,2 kırmızı kartlık performansı var.Ama defansif olarak videolarda gayet iyi görünüyor. :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Olsun bardağın dolu tarafına bakmak lazım , her yıl gelişme var , geçen yıl Danny yakmıştı mesela artık renklilerin eskilerini almıyolar, Veysel Kasımpaşayla imzaladı , buda bir gelişmedir 2-3 yıla tamam olacaz , şunlar taksınlar 4. yıldızlarını hele sırayla , bizimkilerde öğrenecekler arada inşallah . Her yıl 1 şey öğreniyolar nasılsa.
Böyle giderse zaten onlar 5. yıldız için uğraşırlar biz de 3. yıldızı belki takmış oluruz. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Portoya transfer olmadan önce 4 yıl Belçikada  Liege de 116 maç oynamış  1 gol 24 sarı,2 kırmızı kartlık performansı var.Ama defansif olarak videolarda gayet iyi görünüyor. :kop:
bu nasıl bir istatistik :D böyle bu adam burada 2 maçta bir atılır o zaman tebrikler fikret demirer tebrikler anç tebrikler fikret orman tebrikler youtubeçu scout ekibimiz:) ne diyeyim ki ben bundan başka. 

Çevrimdışı yigitcan1903

Siyahiyse vardır abi adamda bi yetenek psikolojisine doğru girmeye niyetliyim  :D