2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555525 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Molde ile hiçbir sorun yok kendisi ile de her istediği yapıldı, kontratı hazırlandı, tüm şartlarını kabul ettik.
Yapılacak hiçbir şey yok adam okey deyip bahane üretiyor. Bekletiyor. Paris saldırısını bahane ettiği bilgisi direk Ahmet Başkan'dan gelen bilgidir.
İyi de daha önceden oyuncu ile anlaşıldı Molde sürekli fiyat arttırıyor deniyordu.Özellikle yazın bu yüzden transferin gerçekleşmediği söylenmişti şimdi ne değişti de Linnes gelmeye sıcak bakmıyor ki anlayamıyorum yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Molde ile hiçbir sorun yok kendisi ile de her istediği yapıldı, kontratı hazırlandı, tüm şartlarını kabul ettik.
Yapılacak hiçbir şey yok adam okey deyip bahane üretiyor. Bekletiyor. Paris saldırısını bahane ettiği bilgisi direk Ahmet Başkan'dan gelen bilgidir.

hilbertleri diğer adamları para için saf dısı bırakan bir fikret baskan varken boyle manevi değerlere neden onem vermiyor anlamıyorum

yahu boyle detaylara kalıyorsa iş biz bitmişiz arkadas para tamam ama adam begenmiyor aynı sekilde tolgayın karısı sorun cıakrıyor diyorum yine hersey basa dondu

basladık yine sapsikliğe rahatsızımmm bu konuda

o parayla olan anlasmazlıkları manevi konulardada hassasiyetini korumasını bekliyorum yonetimden
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

daha iyisi yok demiyorum ama ersan kötü bir oyuncu değil hatta türk olarak eldeki bence en iyi oyuncu.gs den semih fb den bekir ve egemen ,ömer toprak vs hepsinden daha iyi benim gördüğüm en önemli zaafı topu aldıktan sonra rakibe veya taca yollaması.onun haricinde hepsinden hızlı ve havadan daha iyi.
Kusura bakma da abi Bekir'i bile Ersan'â tercih ederim.

Çevrimdışı Dogan

belki hep olumsuz düşünen biri imaji verebilirim ama linnesin gelmesini ilk basta cok istiyodum kumaşı kaliteli belli oluyo lakin her takımın her taraftarinda bi sabrı vardir milosevicte ayni yerden geldi o neden mirin kirin etmedi ki onu isteyen baska kulüpler de vardi linnesi suana kadar kac kulüp istedi bizden baska talibi yok yani en azindan böyle gözüküyor uykumda artik stadla alakali sag bekle alakali kafami kurcalayan ruyalar görüyorum bizde insaninz ya eminim suan bi cok kisi ayni psikolojide yiprandik baya onu anlatmaya calisiyorum...

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer olmayınca Sanırım Ölü taklidi yapmaya devam edip Oyuncuları kötülemeye çalışmaya devam ediyoruz Q7 ahını pis aldık pis  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer olmayınca Sanırım Ölü taklidi yapmaya devam edip Oyuncuları kötülemeye çalışmaya devam ediyoruz Q7 ahını pis aldık pis  :evillol:
hiç sorma dün akşam burada bayram havası vardı linnes geldi diye Q7 yi niye kötülüyorlar onu da hiç anlamam. Adamı yönetemiyorsan adamın suçu ne ?

Çevrimdışı SDemirsoy

belki hep olumsuz düşünen biri imaji verebilirim ama linnesin gelmesini ilk basta cok istiyodum kumaşı kaliteli belli oluyo lakin her takımın her taraftarinda bi sabrı vardir milosevicte ayni yerden geldi o neden mirin kirin etmedi ki onu isteyen baska kulüpler de vardi linnesi suana kadar kac kulüp istedi bizden baska talibi yok yani en azindan böyle gözüküyor uykumda artik stadla alakali sag bekle alakali kafami kurcalayan ruyalar görüyorum bizde insaninz ya eminim suan bi cok kisi ayni psikolojide yiprandik baya onu anlatmaya calisiyorum...
ne yalan söylim dikkati mi çekti hep olumsuz sun..

Çevrimdışı ozan062

3gün sonra adana macı var vehala biz insanları ikna etmeye calısıyoruz suc yonetimde değilde demekki buna birsey danısmanlıgı deniyor unuttum simdi sorun orada demekki bu konuda gerekli bilgi akısı olmazsa guven sorunu olur

biz yine o eski garipliklere baslıyorsak ne olur biliyormusunuz telefon faturasınıda ev kirasınıda arabasının benzininide  satın alacagı herseyi vergisinide klubumuze odetmeye baslar ipi onlara verirsek

koca demiroren donemi bunlarla geçti gitti bu konu cok hassas egerki adamlar kelime yapıyorsa ugrasma arkadas ciddiyim bana basta deseniz altyapıyla yapılanacaz gibi yani oyuncu kalitesi konusunda beklentiyi dusursen

kim ne der sana,, kimse sorgulamaz  ama siz rahat olun oraya oyuncu alıcaz dersen sıkıntı olur işte boyle kendinide kasarsın bizide kastırırsın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:38:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
daha miloseviçi görmedik.ersandan iyimi bilmiyoruz.ersanın bonservisi yok gelecek oyuncunun bonservisi de var.bundan önceki dönem için aldıkları fazlaydı malum.artık o fiyatları göremezler.egemen korkmaz da 2 milyon 250 bin euro alıyor.artık futbolcuların gerçek ederlerini göreceğiz.

Zaten tahmini değil maçlarını izledikten sonraki yorumum bu abi. Şimdi oynasın direk alır formayı 2 hafta içinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:39:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Molde ile ne olup bittiğini anca bu transfer iyi ya da kötü sonuçlanınca öğreneceğiz.

Bilmediğimiz çok şey oldu bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

@aytactereci bu dediklerin dogruysa oyuncu gelecegi takimin ciddiyetinin farkinda deil belli bu nasil bi sacmaliktirda hala onu almaya calisiyoruz sayin orman deilmiydi besiktasta oynamak isteyen adamlari alicaz diye basin tekmeyi ona orda kalsin kimsede almasin akli basina gelsin bak bakalim o zmn ne oluyo sag bek olmuyosa zorlamayin bu kadar gidin alin orta saha kapatalim dunyanin sonu deil ya ne bu linnes kompleksi anlam veremiyorum
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 14:48:48 Dogan ]

Çevrimdışı murat

Kusura bakma da abi Bekir'i bile Ersan'â tercih ederim.
o zaman bu konuyu hiç tartışmayalım :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:44:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan dün bile beni 2 topla çıkışıyla delirtmeye yetti.

Hala ayağının ayarı yok adamın kaç sene oldu. Basıp gidiyor saçmasapan uzun toplar deniyor sonra adamı indirip kart görüyor.

Topu al ve Pedro'ya ver bırak o yapsın ne zorluyorsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

onun bizim ahımız ile sokakta yürüyememesi lazım

Çevrimdışı Dogan

ne yalan söylim dikkati mi çekti hep olumsuz sun..
ne biliim valla bende kafayi yedim hayata olumlu bakamiyorum artik gerisini sen düşün  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:46:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Sırf taraftarı gazlamak için Quaresman'nın hayatta kullanmayacağı cümleleri röportaj olarak vermiş gibi haber yapıyorlar hala.

Neymiş bjk den başka kimse de oynamazmış. Bugün Fener 2.5'tan versin 3 yıllık kontrat 4 nala gelir. Orada aldığı 700.

Maksat taraftar gaza gelecek zaten transfer sıkıntısında olan yönetime giydirecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Ersan dün bile beni 2 topla çıkışıyla delirtmeye yetti.

Hala ayağının ayarı yok adamın kaç sene oldu. Basıp gidiyor saçmasapan uzun toplar deniyor sonra adamı indirip kart görüyor.

Topu al ve Pedro'ya ver bırak o yapsın ne zorluyorsun.
bunda haklısın çağrı.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yönetim ne derse taraftar ona inanır... Q7 1 açıklama dışında başka açıklama yapmadı konusmadı... Yöneticilerin ideolleri yüzünden 2-3 senemizi heba ettik... canları sağolsun...
Q7 yaptıgın sözleşme seni bağlar kabul etmemek sende ama edersen ise uyacaksın...

Çevrimdışı Tolga

Sırf taraftarı gazlamak için Quaresman'nın hayatta kullanmayacağı cümleleri röportaj olarak vermiş gibi haber yapıyorlar hala.

Neymiş bjk den başka kimse de oynamazmış. Bugün Fener 2.5'tan versin 3 yıllık kontrat 4 nala gelir. Orada aldığı 700.

Maksat taraftar gaza gelecek zaten transfer sıkıntısında olan yönetime giydirecek.
Katılıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

Yönetim ne derse taraftar ona inanır... Q7 1 açıklama dışında başka açıklama yapmadı konusmadı... Yöneticilerin ideolleri yüzünden 2-3 senemizi heba ettik... canları sağolsun...
Q7 yaptıgın sözleşme seni bağlar kabul etmemek sende ama edersen ise uyacaksın...

valla ben gözüme inanırım sahada gördük Q7'yi bozuk psikolojisi ve kişiliği nedeniyle belki istemeden de olsa defalarca sabote etti takımı.Yönetimin hatası taraftar ağzına bakarak sicili çok kötü hiç bir yerde tutunamamış akibeti aşşağı yukarı belli oyuncuyu astronomik bedellerle transfer etmek olmuş.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Belkide tam tersi..

Alacakları ucuz oyuncu politikası ile yine kötü anımsanın q7 nin basına çıkarılıp

taraftarın

"hay senin gibi yıldız gelmez olsun" dedirtmek :)

Bakış açısı..

Bence ikiside değil..

Öylesine bir haber.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:57:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Belkide tam tersi..

Alacakları ucuz oyuncu politikası ile yine kötü anımsanın q7 nin basına çıkarılıp

taraftarın

"hay senin gibi yıldız gelmez olsun" dedirtmek :)

Bakış açısı..

Bence ikiside değil..

Öylesine bir haber.

Taraftarın yüzde 70-80'i hala seviyor adamı o yüzden zayıf ihtimal.

Malum sitenin yorumlarını okumak yeterli genel ergen Beşiktaş taraftarının nabzını almak için.

Ama onlar da lazım bize işte. O yüzden şu stad bitince taraftarı birleştirmenin yolunu bulmalılar artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:59:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes ve Maxi olmuyorsa almasınlar.

Gerçekten almak için oyuncu almasınlar seneye yollarız çünkü.

Bulamadık desinler zayıf maçlarda Serdar'ın dinlenmesi içim Köybaşı oynasın. Boşa oyuncu almaktan iyidir.

Krafth filan aman yani onlar Bursaspor;'un alacağı tip klasman oyuncular o kadarını yetiştirecek vaktimiz yok bizim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Quaresma'yı kontrol edebilecek yöneticiler, oynatabilecek t.d, havaya sokacak stad, mutlu edecek para, ilgisini taze tutacak kadar taraftar, ortalarını gol yapacak forvet, hatalarını kapayacak defans, yokluğunu aratmayacak yedek, saç ekimi yapacak doktor olmadığı için yeterince faydalanamadık.