2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560530 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

2 Şubat'ta gelecek bir adamın ne kadar katkısı olacak ki yani.Ülkeye alışma süresi, takıma uyum süresi vs. gibi sebeplerle çok zaman kaybedilir ki şuanda bile zaman kaybedildi.
2 Şubatta gelecek demiyorum,en geç 2 Şubatta haberin olur diyorum
Önceden öğrenince ne oluyor transferi  :D
Kapta yayınlanınca görürsünüz transfer olursa  :evillol:
Bu duyum muyum makara oldu mu güzel de umut bağlamak falan ilginç
Siz bilirsiniz tabii yine
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 00:27:41 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Tolga

2 Şubatta gelecek demiyorum,en geç 2 Şubatta haberin olur diyorum
Önceden öğrenince ne oluyor transferi  :D
Kapta yayınlanınca görürsünüz transfer olursa  :evillol:

2 Şubat'ta öğreneceğim bir adam yarın mı gelecek yani onu anlamadım. :) Eğer bir transfer zaten bitmişse açıklanır 1 hafta ya da 10 gün beklenir mi yani :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

Oraya girme stat yapıyoruz ve hesap soracağız :) @dişi kartal melek
geçen geçti bu yasa ile kimseye bir şey yapamazsın bu adamlar afedersiz de salak değil her şeyi usulüne uyduran kişiler bir yolunu bulup çıkarlar bu tek bizim için geçerli değil tüm takımlar için :akuma:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

Hazırlığımı yaptım transferi bekliyorum

yarın da gelmezse nöbeti falan bırakacam..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

2 Şubat'ta öğreneceğim bir adam yarın mı gelecek yani onu anlamadım. :) Eğer bir transfer zaten bitmişse açıklanır 1 hafta ya da 10 gün beklenir mi yani :icool:
Yahu diyorum transfer dönemi 2 Şubatta bitiyor
Kasmayın bu kadar
2 Şubata kadar olursa görürsünüz kapta  :D
Geldi de gelmedi de onu mu ima etti bunu mu sayıkladı
Harap etmeyin kendinizi

Çevrimdışı Tolga

Hazırlığımı yaptım transferi bekliyorum

yarın da gelmezse nöbeti falan bırakacam..

Ben bırakmıştım da yine de ne olur ne olmaz diye bugünden itibaren yine birkaç gün daha takipteyim bakalım :)

Çevrimdışı ZORBEY

duyarlılığım için teşekkür ederim size. Hadi bayanları geçin beşiktaşlı bir kişiye daha doğrusu insana yakışmaz böyle konuşmalar. yeni neslin çoğu böyle ayıp.biraz dikkat edelim. @Samo1903 senide tebrik ederim hatanın farkında olduğun için  :bigstar: :bigstar:

ben burda kendimi sıradan bir misafir bir yabancı her an gidecek bir üye gibi görmiyorum. ben burayı ve burdakileri en yakınım ailem arkadaşım kardeşim olarak kabul ediyorum. aynı takımı seviyorsak önce birbirimize sahip cıkmalıyız ve saygı göstermeliyiz. Saygı olmadan, sadece sevgi yetmez.. Samo1903 da bizim kardeşimizdir ne kadar saygılı olduğunu göstererek kendisine yakışan cevabı yazdı zaten onun bu hareketi belkide aramiza yeni kişilerin katılmasına vesile olacaktır:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Tolga

Yahu diyorum transfer dönemi 2 Şubatta bitiyor
Kasmayın bu kadar
2 Şubata kadar olursa görürsünüz kapta  :D
Geldi de gelmedi de onu mu ima etti bunu mu sayıkladı
Harap etmeyin kendinizi

Biz de diyoruz ki oyuncular zamanında alınsın ve takıma adapte olsun.Önceden öğrenmek diye bir derdimiz yok yani.Geç gelen oyuncuların adapdasyon sorunlarının olabileceğini hepimiz biliyoruz bu yüzden de endişeliyiz yoksa biz öğrensek ne olacak öğrenmesek ne olacak ki :) Ayrıca şahsi olarak konuşuyorum resmi imzayı her zaman beklerim o yüzden de çok umutlanmıyorum çıkan haberlere fakat burada biz bunları konuşmayacaksak ne konuşacağız ki sonuçta adı üstünde transfer bölümü.Elbette gelecek isimler ya da gündemdeki isimler konuşulacak tartışılacaktır :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

geçen geçti bu yasa ile kimseye bir şey yapamazsın bu adamlar afedersiz de salak değil her şeyi usulüne uyduran kişiler bir yolunu bulup çıkarlar bu tek bizim için geçerli değil tüm takımlar için :akuma:
Aynen ee zenginlik böyle işte  :evillol: kılıf uydurur hazırlarsın  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Melekcik

Biz de diyoruz ki oyuncular zamanında alınsın ve takıma adapte olsun.Önceden öğrenmek diye bir derdimiz yok yani.Geç gelen oyuncuların adapdasyon sorunlarının olabileceğini hepimiz biliyoruz bu yüzden de endişeliyiz yoksa biz öğrensek ne olacak öğrenmesek ne olacak ki :) Ayrıca şahsi olarak konuşuyorum resmi imzayı her zaman beklerim o yüzden de çok umutlanmıyorum çıkan haberlere fakat burada biz bunları konuşmayacaksak ne konuşacağız ki sonuçta adı üstünde transfer bölümü.Elbette gelecek isimler ya da gündemdeki isimler konuşulacak tartışılacaktır :ok:
transferlerin zamanında yapılabilmesi için maddi gücün iyi olması lazım linnese mesela 4 dediğinde basarsın parayı alırsın ha yoksa para pazarlık yaparsın yada başka kalite topcu ya bakarsın :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

uefada kadroya en fazla 3 yeni oyuncu ekleyebiliyoruz. bu işlemin son günü ne zaman?

Çevrimdışı Tolga

transferlerin zamanında yapılabilmesi için maddi gücün iyi olması lazım linnese mesela 4 dediğinde basarsın parayı alırsın ha yoksa para pazarlık yaparsın yada başka kalite topcu ya bakarsın :money:
Bu ayrı bir konu biz sadece bu konudaki endişelerimizi dile getiriyoruz bunu anlatmaya çalışıyorum :) Ayrıca Linnes 4 ise 3 ya da 3.5'a düşürebildiysek bu fiyatı daha da aşağıya çekmek için uğraşmak zaman kaybıdır işte.Halbuki ligte Linnes sayesinde 3-4 maç daha fazla kazanıp bu parayı dengeleyebilme olasılığı da var yani :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Alabiliyorlarsa alırlar imkanlar dahilinde
Transfer ihtimallerinin adayların konuşulmasında da tabii ki sıkıntı yok
Ama kimi hayat memat meselesi ediyor dünyası falan yıkılıyor transfer nabzına göre
Biraz rahat olun diyorum sadece,dünyanın sonu değil
Tabii yine illa öyle davranacam diyene bir şey diyemem
Tavsiye benimkisi

Çevrimdışı ilhan

ekşide başlığımız var zaten birisi açmış @aytactereci
Bunu söylediğin iyi oldu @Necmi abi.
Arkadaşlar herkes okusun oradaki yorumları, forumumuzla ilgili güzel yorumlar ve eleştiriler var, dikkate almalıyız bence.

Çevrimdışı Melekcik

Bu ayrı bir konu biz sadece bu konudaki endişelerimizi dile getiriyoruz bunu anlatmaya çalışıyorum :) Ayrıca Linnes 4 ise 3 ya da 3.5'a düşürebildiysek bu fiyatı daha da aşağıya çekmek için uğraşmak zaman kaybıdır işte.Halbuki ligte Linnes sayesinde 3-4 maç daha fazla kazanıp bu parayı dengeleyebilme olasılığı da var yani :)
o zaman ronaldo yu messi yi ibrahimoviçi alalım şampiyonlar liği garanti olsun teziniz bana mantıklı gelmedi  :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 00:47:47
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler tolgayın eşinin instagramını bulmuşlar , nazik bir şekilde yazalm mı ne dersiniz bu süreçte taraftarın olumlu sözleri çok etkili oluyor bence instagram hesabının ismi : janaried
not kullanıcı profili gizliymiş  :s20: :s20: :s20: yine de ben istek gönderdim

Çevrimdışı Tolga

o zaman ronaldo yu messi yi ibrahimoviçi alalım şampiyonlar liği garanti olsun teziniz bana mantıklı gelmedi  :iscrewy: :iscrewy:
Bende böyle demenizi bekliyordum ben gidip yıldız oyuncular alınsın demedim hep böyle anlıyor herkes maalesef :) Demek istediğim şu bir oyuncunun bir bedeli vardır eğer pazarlıkta belli bir noktaya gelindiyse bu çok uzatılmadan resmi imzalar atılmalı.Yani Linnes gibi bir bekimiz olsaydı Fb'ye yenilmeyecektik belki de bir 3 puanın karşılığı parasal olarak az değil.Yani kısacası iyi ve katkı verecek bir bekimiz olursa belki de 2-3 maç daha fazla kazanabiliriz bu ligte ve bu şekilde o aradaki rakamlar dengelenebilir.Bu ligte bu söylediklerim çok anormal şeyler değil.Gidip dünyaca ünlü oyuncu alalım şampiyon oluruz mantığı değil bu söylediğim.Eğer pazarlık belli noktada tıkandıysa çok uğraşmamak lazım.Eğer çok istiyorsak o oyuncuya imzayı attıralım eğer hala fazla geliyorsa alternatifine yönelelim.Böyle olmadığı zaman vakit kaybından başka birşey olmuyor yani :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 00:53:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bana çok mantıklı geldi hadi kimseyi bir pozisyonla yargılamalaylım ama serdarın geçen sene derbide yaptığı hata gole mal oldu hadi sadece bunu saymayalım ama serdar bir kenar beki olarak kaç asist yaptı bileniniz var mı hadi cicinho ve caner geçen sene çok iyi sezon geçirdiler biri 13 diğeri 14 asist yaptı serdarın ve mottanın kaç asisti var ???

Çevrimdışı ZORBEY

beyler tolgayın eşinin instagramını bulmuşlar , nazik bir şekilde yazalm mı ne dersiniz bu süreçte taraftarın olumlu sözleri çok etkili oluyor bence instagram hesabının ismi : janaried
not kullanıcı profili gizliymiş  :s20: :s20: :s20: yine de ben istek gönderdim

:steamed: :steamed: :steamed: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :s20: :s20:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Melekcik

Bende böyle demenizi bekliyordum ben gidip yıldız oyuncular alınsın demedim hep böyle anlıyor herkes maalesef :) Demek istediğim şu bir oyuncunun bir bedeli vardır eğer pazarlıkta belli bir noktaya gelindiyse bu çok uzatılmadan resmi imzalar atılmalı.Yani Linnes gibi bir bekimiz olsaydı Fb'ye yenilmeyecektik belki de bir 3 puanın karşılığı parasal olarak az değil.Yani kısacası iyi ve katkı verecek bir bekimiz olursa belki de 2-3 maç daha fazla kazanabiliriz bu ligte ve bu şekilde o aradaki rakamlar dengelenebilir.Bu ligte bu söylediklerim çok anormal şeyler değil.Gidip dünyaca ünlü oyuncu alalım şampiyon oluruz mantığı değil bu söylediğim.Eğer pazarlık belli noktada tıkandıysa çok uğraşmamak lazım.Eğer çok istiyorsak o oyuncuya imzayı attıralım eğer hala fazla geliyorsa alternatifine yönelelim.Böyle olmadığı zaman vakit kaybından başka birşey olmuyor yani :)
ama sizin savuduğunuz tez buna çıkıyor. hiçbir zaman bilemezsiniz linnes olsaydı fb maçını kazanacağımızı veya kazanamayacağımızı :alala: :iscrewy:

Çevrimiçi murat

bana çok mantıklı geldi hadi kimseyi bir pozisyonla yargılamalaylım ama serdarın geçen sene derbide yaptığı hata gole mal oldu hadi sadece bunu saymayalım ama serdar bir kenar beki olarak kaç asist yaptı bileniniz var mı hadi cicinho ve caner geçen sene çok iyi sezon geçirdiler biri 13 diğeri 14 asist yaptı serdarın ve mottanın kaç asisti var ???
stoperlerin ve defansif ortasaha oynayan oyuncuların kaç golü kaç asisti var :iscrewy: bundan kelli oyuncu alırken topla ilişkisi iyi olan pozisyona girmede gol atmada vs efektif olanlara yönelmek gerekiyor.hatta aynı özellikte iki oyuncu varsa daha fizikli ve bunu daha iyi kullananı hava hakimiyeti olanı seçmek gerekiyor.atibayı beğeniyorum veliyide beğeniyorum ama ikisini bir arada beğenmiyorum birinin biraz daha farklı özellikleri olmalı.

Çevrimdışı Tolga

ama sizin savuduğunuz tez buna çıkıyor. hiçbir zaman bilemezsiniz linnes olsaydı fb maçını kazanacağımızı veya kazanamayacağımızı :alala: :iscrewy:
Ben onu sadece örnek verdim mesela Linnes olmasında Maxi olsun atıyorum.Maxi gibi bir bekle bu ligte normalden 2-3 maç daha fazla kazanamayacağımızı düşünüyorsanız kendi düşüncenizdir saygı duyarım ama ben tam tersi düşünüyorum.Geçen sene Ş.Ligi fırsatını kaçırmamızın sebeplerinden biri de sağ bek eksikliğidir ne kadar kabul etmeseniz de :)

Çevrimdışı Melekcik

iş oraya geldi ise o zaman linnes kim ne yapmış şimdiye kadar oynadığı lig kalitesi nasıl. tamam motta ve sardar süper bek değil ama lig standartlarında iyi caner demişsin caner sade hücumda iyi defansta berbat birazda renkli basın pohpohlayınca adam sanki marcelo. bir  geleceğin yıldızı diye kazıkladıkları tellese bak birde mottaya biz oyuncularımızı çok kötülüyoruz