2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570545 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

mottayı ben bekler arasında encok begendiğim isimdir neden dersek birkere takımdaki atesleyen bir karakter gol sevinclerine dikkat baya on planda

sonrasında en azından içeriyi zorluyor en azından deniyor onun için ben onun cabasına bayılıyorum sadece garip garip gerilip kart alması ve kademe hataları onun dısında kapasitesi belli zaten fazlası beklenemez

ama bu sol bek alınmaması gerektiğini belirtmez kesinlikle alınmalı

necmi abi daha gecen gun bende baya oyuncumuza çöp dedim:)) takımımıza yakısmayanların oldugunu dusunuyorum ama işte dediğin gibi aslında belirtme seklimizi değiştirmeliyiz burada samimi buluyoruz ortamı diye rahatız fazlası iyi değil burası kesin:))
Burası Beşiktaş forumu kendi takımımıza burda hakaretmi ettirelim buranın misyonu bu değil takımımıza hakaret edilmesi hoşunuza gidiyorsa gidin renkli forumlarda dolanın gerçi onlar bizden daha saygılı davranıyorlar o ayrı iyiki gözümden kaçmış bak sana fena püskürürdüm :D

Çevrimdışı mikartal

Su anda ntvsporda canli hilbert  in  ve hakan calhanoglunun oynadigi mac var.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 20:40:28 mikartal ]

Çevrimdışı ozan062

river plate gelir yarın sanırım gzl mac oluyor bizim için gzl bir test olacak

hepside kücük lanzini yahu bunların:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

river plate gelir yarın sanırım gzl mac oluyor bizim için gzl bir test olacak

hepside kücük lanzini yahu bunların:D
aynen kaliteli takımdır umarım gerçek 11 çıkarlar... Lanzini burada mıydı ? river demiydi  :alala: unutkanlık başladı sanırım boca da mıydı  :alala: sao paulo da mı

Çevrimdışı ozan062

aynen kaliteli takımdır umarım gerçek 11 çıkarlar... Lanzini burada mıydı ? river demiydi  :alala: unutkanlık başladı sanırım boca da mıydı  :alala: sao paulo da mı

yok yok onlardaydı sonra araplara kactı ahlaksız

yarın dimi cıkarlarda bizde cıkarız gzl mac olur baya hızlı cıkıyorlar tamda istediğimiz sekilde macı analiz ederiz bize ters gelecek yapıları var

Çevrimdışı ALI RIZA

yarın dimi cıkarlarda bizde cıkarız gzl mac olur baya hızlı cıkıyorlar tamda istediğimiz sekilde macı analiz ederiz bize ters gelecek yapıları var
Güzel takım ğs çıkarsa biliç yerinde olsam yedeklerle çıkarım ciddiye almamak için  :kop: ğs bu kahpelik soylarında var lig acılıyor 2-3 oyuncumuzu sakatlarlar hakemler de onlardan yana nede olsa

Çevrimdışı forzatunga

Sol bek için önümüzdeki sene Ali Adnan kumarı oynanmalı bence.Yeteneği yeterli ,savunma yapmayı öğrenecek sadece o da öğretilebilir birşey.

Çevrimdışı ozan062

Güzel takım ğs çıkarsa biliç yerinde olsam yedeklerle çıkarım ciddiye almamak için  :kop: ğs bu kahpelik soylarında var lig acılıyor 2-3 oyuncumuzu sakatlarlar hakemler de onlardan yana nede olsa

ya oyle birseyki riverin iki golunu saymadı hakemler yahu hazırlık macında bile herifleri kolluyorlar iki sayfa once hakem demicem dedim ama biz hersekilde iyi oynayarak onların oyuna mudahele etmesini engellememiz gerek bunu ilke edinelimki

oyuncular mazeret uretmesinlerr

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 20:49:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Albayrak, "Transfer yapmış olmak için oyuncu almayacağız" dedi.

( Para Yok Ama Siz Yine De Sorun Havamız Olsun )
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

fenerin 6 aylık zararı 85 milyon. bakalım cincon ve BİZ ne açıklayacağız. Bu yıl biz şampiyon olursak cincon ve fenerin 150 milyona yakın zarar açıklayacağını düşünüyorum. Bizim zarar ilk çeyrek çok ciddi azalmıştı. İnşallah azalarak biter  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

gese attı
ğs atmamıştır hakem vermiştir :) derbi olacak ya dsmart para kazanacak dostluk macında bile şike var resmen  :kop:

Çevrimdışı ozan062

bugun baskan chelsea ile ortaklıgımız var dedi aksamı hayranı oldugum ama bu surecte gıcık oldugum mou simdide acıklama yapmıs salah dahil hiçbirini kiralamayacaz demiş:D hani baskan alacaktık oralardan oyuncu?:D anca satarız diyor adamlar oda bize uymaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 21:03:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fenerin 6 aylık zararı 85 milyon. bakalım cincon ve BİZ ne açıklayacağız. Bu yıl biz şampiyon olursak cincon ve fenerin 150 milyona yakın zarar açıklayacağını düşünüyorum. Bizim zarar ilk çeyrek çok ciddi azalmıştı. İnşallah azalarak biter  :)

Ama fener'in 10 yıllık borcunun 150 milyon olduğuna  inananlar var hala :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

bizimle aşağı yukarı aynı durumdalar onlar da sermayeyi tükettiler. kap.gov.tr den bakıabilir. İnşallah bu sezon biz şampiyon oluruz.

Çevrimdışı Türkay

Lanzinin gittiği arap takımının sahibi City nin de sahibi galiba. Yani ordan City e gidebilmek için gitti araplara.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

ne demesini istiyorsun. tabiki bu şekilde geçiştirecek , içmeye ayranı olmayan gs nin bile ne havalarda olduğunu görüyoruz ,milletin önünde diz çöküp ağlayarak paramız yok yapamıyoruz mu desin ,sen bari yapma değerli kardeşim.

Çevrimdışı Kemal

Lanzinin gittiği arap takımının sahibi City nin de sahibi galiba. Yani ordan City e gidebilmek için gitti araplara.

aynen john waynen.

Çevrimdışı Dogan

Dünyanın en iyi oyuncusunu getirsende çöp dersen verim alamazsın sizde kendi oyuncularımızı sürekli aşağılama modunda olmanın bize nasıl bir faydası var o hakaret ettiğiniz oyuncuların buraları okunadığınımı sanıyorsunuz bir oyuncunun performansının yetersiz olduğunu söylemek başka bir şey çöp demek başka bir şey birinde itici güç olursun diğerinde bitirirsin renkliler en kötü oyuncularını bile överken hep güçlü imajı veriyorlar birinde göklere çıkartılan kadro diğerinde kendi taraftarı tarafından bile çöp denen kadro hakemlerin yanlı olmasıda normal açık söyleyeyim takımının oyuncularına bu kadar hakaret edenleri ben gerçek Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum çünkü takıma fayda değil sürekli zarar veriyorlar Beşiktaş taraftarı hiç iyi bir taraftar değil takımına bir gram bile pozitif etki veremiyor tam tersi sürekli negatiflik çöp olanlar kim Türkiyenin en iyi hücum hattı bizde Türkiyenin en iyi orta sahası gene bizde bu gün veliye istemiyoruz desek veya olcaya almak için birbirlerini yerler bir iki eksik yanımıza takviyeyle yenilmesi çok zor bir takım oluruz bu kadar hakem ve federasyon oyunlarına ramen stadsızken iki yıldır sürekli üstte tutunmayı başaran bir takımın neresi çöp olabilir Tekrar hatırlatıyorum bu forumda Beşiktaş değerlerine küfür hakaret ve alaycı tavır direk forumla ilişki kesilme nedenidir. kelimelerinize dikkat edin eleştiri yapıcı olduğu sürece doğru hedefe yönelir tersi yıkıcı etki yapar.
öncelikle beni bi tek sen anladın valla sende yanlış anladın abi :lol: ben burada ne küfür nede  hakaret ettim motta yi begenmiyorum begenmemektede hakli oldugumu düşünüyorum bi oyuncu oyuna etki edemiyosa skor onemli deil Besiktasimda oynamamali motta BESIKTAS seviyesinde bi oyuncu deil çöp meselesine gelince hakaret etmek amacıyla kullanmadim besiktas formasini terleten herkes benim icin degerlidir lakin örnek vermek gerekirse ugur boral ben daha bi canli macini izleyemedim ama 1 yilda belki hepimizin ömrü boyunca kazanamayacağı parayi kazaniyo simdi bu adamin Besiktasimda isi ne?yazik deilmi o verilen paraya bence yönetim boyle futbolcuları derhal gondermeli takimdan yazik günah tekrar soyluyorum ne ersan ne motta ne serdar besiktasin 11 oyunculari olamaz yedek olurlar ama onlara saygi duyuyorum kapasiteleri bu ancak yillardir kanser olan bi taraftar kitlesi var bu adamlari elestirmezsek kendini nasil düzeltecek gercek besiktasli olarak gormuyosan beni bana ne arti bisey katar abi nede eksi ben yillardir besiktasimla aglarim gülerim kimsenin destek vermesiyle besiktasli olunmaz burda ben fikrimi soyledim ve bu fikir yüzünden kimse besiktasliligimi sorgulayamaz ki sorgulasa bile umrumda olmaz @Necmi abi  :ok:
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 21:46:47 Dogan ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dip not: Bu sene lyonun çıkışındaki 2-3 çok önemki isimden, Nabil Fekirin fransada net eline geçen para 300 bin euro

İstatistiği şu, 16 maç 8 gol 6 asist. Ligde.

Bir çok avrupa kulubü peşinde. Tottenham a gidebilir.

Bakın 300 bin euro diyorum.

Bizde kalkıp pektemek için bilmemne için yok 800 e kalacaksa kalsın 1 e razıysa kalsın.

İşte bu yüzden ne türk futbolundan nede beşiktaşdan bir yol olmayacak.

Ha diyebilirsiniz fekir alt yapıdan çıktı, e kardeşim sen çıkartamıyorsan şöyle adamları yine bir yol olmaz senden.

Çevrimdışı Türkay

Gs penaltılar da 6 5 yenildi River a
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

öncelikle beni bi tek sen anladın valla sende yanlış anladın abi :lol: ben burada ne küfür nede  hakaret ettim motta yi begenmiyorum begenmemektede hakli oldugumu düşünüyorum bi oyuncu oyuna etki edemiyosa skor onemli deil Besiktasimda oynamamali motta BESIKTAS seviyesinde bi oyuncu deil çöp meselesine gelince hakaret etmek amacıyla kullanmadim besiotas formasini terleten herkes benim icin degerlidir lakin örnek vermek gerekirse ugur boral ben daha bi canli macini izleyemedim ama 1 yilda belki hepimizin ömrü boyunca kazanamayacağı parayi kazaniyo simdi bu adamin Besiktasimda isi ne?yazik deilmi o verilen paraya bence yönetim boyle futbolcuları derhal gondermeli takimdan yazik günah tekrar soyluyorum ne ersan ne motta ne serdar besiktasin 11 oyunculari olamaz yedek olurlar ama onlara saygi duyuyorum kapasiteleri bu ancak yillardir kanser olan bi taraftar kitlesi var bu adamlari elestirmezsek kendini nasil düzeltecek gercek besiktasli olarak gormuyosan beni bana ne arti bisey katar abi nede eksi ben yillardir besiktasimla aglarim gülerim kimsenin destek vermesiyle besiktasli olunmaz burda ben fikrimi soyledim ve bu fikir yüzünden kimse besiktasliligimi sorgulayamaz ki sorgulasa bile umrumda olmaz @Necmi abi  :ok:
kardeşim sıkıntı olsaydı zaten sana cevap yazmazdım bile Beşiktaşlılığını bildiğim için ikaz ettim dışardan görünen bu sen bunu hakaret olarak söylemesen bile algı bu yönde değerlerimizi korumalıyız Beşiktaşlılığını sorgulanmasının umrunda olup olmaması bence olmalıki kendine öz eleştiri yapabilesin dışarda öyle insanlar varki suratına tükürmezsin ama Beşiktaşlı olduğunu iddia ediyor ve senin için acıyor asteras maçında bir gurup vardı Beşiktaşa orda ceza aldırmak için ellerinden geleni yaptılar sahaya meşale attılar rakip tribün dibine kadar gidip kavga çıkartmak istediler oda olmadı Beşiktaş taraftarına saldırdılar sonuç 3-5 itin yüzünden bütün Beşiktaş taraftarı yunan polisi tarafından joplandı orda bütün tribün tarafından dışlandılar evet Beşiktaşlılığını ancak başkalarıyla paylaştığında değerlidir. forumlarda yazmamız maçlara gitmemiz yada evde seyretmek varken dışarda izlemek istememizin nedeni budur bütünün bir parçası olduğumuzu hissetmek ben eleştiriden yana bir şey demiyorum yıllarca holoskoyu kötüledik ondan sonra kiralayamadığımız için dert yandık taraftarın bile itip kaktığı birini neden alsınlar biz kendi malımızın neden sürekli piyasasını küçültmeye uğraşıyoruz türkiye tarihinin en golcü kanat oyuncularından olan olcayı sürekli taraftar itin bir tarafına sokup çıkartıyor bunlar yanlış sen bir dersen renkliler on der o zaman kızmayacaksın  ticarette sattığın malı kötüleyemezsin kötülersen elinde patlar batarsın biz messi yi alsak emin ol bu taraftar ilk oynadığı kötü maçta yerin dibine sokar değerlerimizi korumamız lazım mesela geçen sene transfer döneminde yönetime demediklerini bırakmadılar sonra dembaba ile sosa geldi kimsede bir özür mesajı yayınlamadı holoska artı bir miktar para lafını biz Beşiktaşlılar çıkardı peki sonrasında tvlerde dizilere konu olan bu laf hiç içini sızlatmadımı bunun kaynağı sözde takımını çok seven büyük Beşiktaş taraftarıydı. Bilmem ne demek istediğimi anlıyormusun ben artık Beşiktaşımın bu şekilde alay konusu olmasını görmek istemiyorum bununda yolu ilk kendimizi düzeltmekten geçer. Süleyman Sebaya söylenen o laf hala yüzümüze çarpılıyor. Bundan bugün hala ezilmiyormuyuz. işte bir daha böyle durumlara düşmememiz lazım hem kendimiz için hemde gelecekteki Beşiktaşlılara bırakacağımız kötü bir miras olmaması için                       

Çevrimdışı Necmi

yok yok öyle değil fenerin taraftarlarıda uyanmaya başladı artık sadece gs lilerin kulüplerinin battığından haberleri yok alışmışlar ya devlet kalkanına, nasılsa biri öder modundalar hala onların girecekleri şok çok ağır olur.

Çevrimdışı Anil

yok yok öyle değil fenerin taraftarlarıda uyanmaya başladı artık sadece gs lilerin kulüplerinin battığından haberleri yok alışmışlar ya devlet kalkanına, nasılsa biri öder modundalar hala onların girecekleri şok çok ağır olur.
abi ben gs nin borcunun bir sekilde eritilecegini düşünüyorum. Gecen ki aksaray ziyaretinden dolayi.

Çevrimdışı Orhan_

Dünyanın en iyi oyuncusunu getirsende çöp dersen verim alamazsın sizde kendi oyuncularımızı sürekli aşağılama modunda olmanın bize nasıl bir faydası var o hakaret ettiğiniz oyuncuların buraları okunadığınımı sanıyorsunuz bir oyuncunun performansının yetersiz olduğunu söylemek başka bir şey çöp demek başka bir şey birinde itici güç olursun diğerinde bitirirsin renkliler en kötü oyuncularını bile överken hep güçlü imajı veriyorlar birinde göklere çıkartılan kadro diğerinde kendi taraftarı tarafından bile çöp denen kadro hakemlerin yanlı olmasıda normal açık söyleyeyim takımının oyuncularına bu kadar hakaret edenleri ben gerçek Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum çünkü takıma fayda değil sürekli zarar veriyorlar Beşiktaş taraftarı hiç iyi bir taraftar değil takımına bir gram bile pozitif etki veremiyor tam tersi sürekli negatiflik çöp olanlar kim Türkiyenin en iyi hücum hattı bizde Türkiyenin en iyi orta sahası gene bizde bu gün veliye istemiyoruz desek veya olcaya almak için birbirlerini yerler bir iki eksik yanımıza takviyeyle yenilmesi çok zor bir takım oluruz bu kadar hakem ve federasyon oyunlarına ramen stadsızken iki yıldır sürekli üstte tutunmayı başaran bir takımın neresi çöp olabilir Tekrar hatırlatıyorum bu forumda Beşiktaş değerlerine küfür hakaret ve alaycı tavır direk forumla ilişki kesilme nedenidir. kelimelerinize dikkat edin eleştiri yapıcı olduğu sürece doğru hedefe yönelir tersi yıkıcı etki yapar.

Bir futbolcuya çöp demek kadar bu yorum da yanlış bence. Öncelikle renkliler dediğimiz taraftarlarda kendi futbolcularına bu tip şeyler söyleyebiliyor. Renkliler şöyle oldu da biz hala böyleyiz demek yanlış bence. Buna taraftar olarak değil insan olarak bakmak lazım. Bizim ülkede genel taraftar-genel insan profili bu.

Hakemlerin yanlılığını buna bağlamak da hata. Hakem yanlılığı başlı başına çok daha derin dertlerin işaretidir. Bizim ülke de sadece futbolda değil politik her olayda bu yanlılığı çok rahat görürsünüz. Resmen adam kayırmacılığın dibini görüyoruz her yerde. Dolayısıyla böylesi karaktersiz bir hareketi (hakem yanlılığını) birkaç taraftar söylemine bağlamak problemi kendi üstüne yıkmaktan başka ne olabilir ki?

Türkiye'nin en iyi hucüm hattı biz de ancak en iyi ortasahası biz de değil. Malesef buna katılmıyorum. Hem alternatif futbolcu anlamında eksiğiz hem iki yönlü futbolcu konusunda eksiğiz.

TFF nin, hakemlerin, medyanın tutumuna göre sadece iki yıl değil havuz sisteminin hayatımıza girmesinden itibaren gayet başarılı tutunuyoruz. Arada bir başkanı da atlamamak lazım. Onun zamanında ve sonrasında bıraktıklarına rağmen ne kadar köklü ve kuvvetli olduğumuz görmemek ve umutsuzluğa kapılmak taraftar hatası olur. Bizim kulübümüz oldukça büyüktür. Gs nin stad aşamasındaki sezonlarına bakmak bile yeterli ki sürekli kollanmış bir kulüp olmasına rağmen rezillikler yaşadılar.

Her futbolcu gibi takımın futbolcuları da eleştirilecektir. Negatif ya da pozitif. Her ikisi de olacaktır. Bu çatışmalar olmadığı sürece doğruyu görememeye başlarız.
Bizim takımımızın kesinlikle çöp futbolcularla dolu falan değildir. Şu an hepsinin yeri vardır bu takımda. Ancak kaliteyi 1 seviye üste taşıyacak oyuncu eksikliğimiz var. Sürç-i lisan ettiysem affola. 
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 22:21:35 stillbirth ]