2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571979 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türker

hala ,kulübü batırma noktasına getirenlerden biri olan serdal adalıyı bile başarılı görenler varken ,başkanımız fikret ormana ,yaptıklarına rağmen sırf sevmediklerinden muhalefet yapanlara söyleyeceğim şudur. 2 yıl önce hayal bile edilemeyen bir stadı kim yaptı ,bu gün konuşulan basket arenayı kim yapacak ,renkliler sponsor bulamazken bize sponsor olmak isteyenlere ne demeli .bunların birini bile yapamayanlar nasıl oluyorda hala özleniyor . beşiktaşı en güvenilir kurum haline getiren bir insana hala neden dayanaksız karşı çıkılıyor ,ben artık vazgeçtim bu konuda bir daha yazmayacağım ,başkana karşı çıkanlar benim anlamadığım bir sebepten dolayı düşmanlık yapıyorlar gibime geliyor. sevmiyorsanız bile biraz insaf edin.

Çevrimdışı Necmi

Ben risk almayan insanlara oldum olası kızdım. Sadece işimi yaparım en ufak risk arzeden işe bulaşmam mantığında olan insanı hiç sevemedim.

Çünkü çok bencilce geldi bana.

Ama tepkileri okudukça bunu anlamaya başladım. Demek ki Türkiye'de yapılması gereken bu. Zaten en kolayı da bu.

Herkesin ağzında Dany olayı var. Dany transfer hatasıdır. Stratejik de hatadır. Aynı zamanda da bir risktir. Koltuğunu düşünen birinin asla almayacağı bir risktir.

Tutmamıştır. Onun yerine Brezilya'dan ucuz abidik kubidik bir stoper de gelebilirdi. Sanırım yapılması gerekn de buydu o zaman. Çünkü o zaman Dany'i getirdin diye eleştirilemeyecekti.

Eleştiren olursa da para yoktu kardeşim diyecek hop kurtulacaktı. Bunun yerine rakibinden aldığın sezonun 12 maçının 11'inde iyi oynayan ama sadece Gs karşısından bir hata yapan ve evet o hata sonucunda maçı kaybettiren bir adam alındı.

Yani koltuk düşünülmeden bir hamle yapıldı. Aynı adam işini rahat yapamadığı için onurluca istifa etti. Tazminat almayı beklemedi. Buna da korkakça kaçtı diye ithaf da bulunuldu.

Bazı şeyleri tartışmak yersiz demek ki.

risk farklı bir şeydir paran yoksa Atınçı oynatırsın risk alırsın sonucundada kazanırsan kendi oyuncunu kazanırsın ama yarıştığın rakibinin oyuncusunu kiralarsan her şekilde rakibine avantaj sağlayacak şekilde bu risk değildir düpe düz aptallıktır hala sindiremiyorum o transferin olduğu gün üstünü çizmiştim affedilir hata vardır affedilmez hata vardır ve dany affedilmeyecek bir hatadır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:31:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
risk farklı bir şeydir paran yoksa Atınçı oynatırsın risk alırsın sonucundada kazanırsan kendi oyuncunu kazanırsın ama yarıştığın rakibinin oyuncusunu kiralarsan her şekilde rakibine avantaj sağlayacak şekilde bu risk değildir düpe düz aptallıktır hala sindiremiyorum o transferin olduğu gün üstünü çizmiştim affedilir hata vardır affedilmez hata vardır ve dany affedilmeyecek bir hatadır

Atınç geçen sene Çanakkale Dardanelspor'da kiralıktı Necmi abi

Peki şöyle sorayım. O transferi onaylayan destekleyen yönetici kim olursa olsun onun da üstünü çizer misin @Necmi abi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:33:22
  • Beşiktaş / Bodrum
hala ,kulübü batırma noktasına getirenlerden biri olan serdal adalıyı bile başarılı görenler varken ,başkanımız fikret ormana ,yaptıklarına rağmen sırf sevmediklerinden muhalefet yapanlara söyleyeceğim şudur. 2 yıl önce hayal bile edilemeyen bir stadı kim yaptı ,bu gün konuşulan basket arenayı kim yapacak ,renkliler sponsor bulamazken bize sponsor olmak isteyenlere ne demeli .bunların birini bile yapamayanlar nasıl oluyorda hala özleniyor . beşiktaşı en güvenilir kurum haline getiren bir insana hala neden dayanaksız karşı çıkılıyor ,ben artık vazgeçtim bu konuda bir daha yazmayacağım ,başkana karşı çıkanlar benim anlamadığım bir sebepten dolayı düşmanlık yapıyorlar gibime geliyor. sevmiyorsanız bile biraz insaf edin.

@ahmet türker  abi başkanı istemeyen adam nerdeyse yok bildiğim kadarıyla forumda o nereden çıktı?  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Ben de @Çağrı gibi düşünüyorum abi... Tek bir transfer yüzünden adamın piyasa ve yönetim bilgisinin üzerine kalem çekmek çok ağır birşey...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

aynı duygular içindeyim o hata yüzünden belki de gideceğimiz şampiyonlar ligine gidemedik.

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker  abi başkanı istemeyen adam nerdeyse yok bildiğim kadarıyla forumda o nereden çıktı?  :iscrewy:
her gün forumda yazılan  bütün yazıları dikkatle okuyorum yok demekle yok olmuyor sevgili kardeşim.

Çevrimiçi Rasim

Mustafa ile sözleşme yenilenmemelidir. Hiç bir işe yaramayan bir oyuncuya yıllık 50 bin TL bile vermek kulübün zararınadır. Boşuna kadro şişkinliği. Gitsin fenere..
:claps:katiliyorum böyle bir zihniyette bir futbolcuya bjk'nin kapisi kapanmalidir.
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:38:29
  • Beşiktaş / Bodrum
aynı duygular içindeyim o hata yüzünden belki de gideceğimiz şampiyonlar ligine gidemedik.

@ahmet türker  abi biz o maç yüzünden değil 31. hafta Gs'nin 2 puan önündeyken Sivas'ı yenemediğimiz için gidemedik Şampiyonlar Ligine.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

beyler birde soyle dusnuun

fikret baskanın ilk yonetiminde sadece ahmet kavalcı ahmet nur cebi ve baskan haricindeki herkes istifa etti peki bunu bir dusunun

sadece hacıguzeller haricinde hepsi futbolla ilgilendi ve baskan hepsini devre dısı bıraktı acaba neden?? ben bilmem ama soruyu sorarım

simdi naptı peki?? ahmet baskan ve kendisi futbolun iki patronu oldular geldiklerinde  dalgakırana bu kurumsallık gorevini kim verdi ona?? baskan peki sonu nasıl bitti?

yani beyler birde sunu ekleyelim bircok dusunceyi bircok seyi baskan ve yonetime ikna eden kişi kimdir?? bu fikirleri onlara dikte eden kimdir??

tabiki onder hocadır radikall değil belki hiçbirseyi basaramamıstır ama yonetimin bu zihniyet değişiminde kesinlikle parmagı vardır ve suan porto kelimesinin

baskanın agzından cıkması tamamen fikret demirerdende ote onder hocanın basarısıdır sonucta fikret hocayı orada kimse takmıyordu taaki onder hocaya kadar

fikret hoca 2006larden beridir daha eskidir bizde sadece telloyu aldıran bir kişiydi ama simdi oylemi bu değeri kim kazandırdı?? tabiki putlastırmıyorum  hatalarıda var ama

yonetim kesinlikle bu sekilde davranmayı onun sayesinde ogrenmiştir uygulama gucu kendilerinde oldugu için suan on plandalar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:39:25
  • Beşiktaş / Bodrum
her gün forumda yazılan  bütün yazıları dikkatle okuyorum yok demekle yok olmuyor sevgili kardeşim.

Stad başlığını bilemiyorum abi ama biz futbol kısmında her gün konuşuyoruz herkes destekliyor nerdeyse.

Eleştiri tabi ki olur ama direk karşı çıkan ben hiç görmedim o yüzden entresan geldi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Antrenmana dünkü maçta arka adalesindeki ağrı nedeniyle tedbir amaçlı kadrodan çıkartılan Veli Kavlak, sol arka adalesinde sertlik olan Demba Ba ve dünkü maçta sağ kasığında zorlama olan Uğur Boral katılmadı,
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker  abi biz o maç yüzünden değil 31. hafta Gs'nin 2 puan önündeyken Sivas'ı yenemediğimiz için gidemedik Şampiyonlar Ligine.
böyle hesaplarsan tabiki böyle söylersin ,gs maçı 6 puanlık maçtı bir de böyle hesapla ve gs yi yenseydik hangi motivasyona sahip olacaklarını da düşün derim. :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Geçen sene şampiyon olmak isteseydik yönetim ne yapar ne eder şampiyon getirecek 1-2 oyuncu alırdı...! istemediler Şampiyonluk büyük Yüktür o yükü kaldıramazlar...! Maç çevirecek oyuncun oynamıyor Fernandes e bel bağlarsan o da artistlik eder oynamazdı... Ve Oğuzhan ile ilerlemeyi denedin çıt kırıldık nazlı bebek topa girmez... Devre arasında alacaktın ronaldinho vs yarım dönem vs oynatacaktın 3-5 bakmayacaktın... sen ileriye bakacaktın şampiyon olsan yada 2. sırada bitirsen temiz para kaldıracaktın istemedin vazgeçtin oyuncuya laf saydırttın bu böyle geldi geçmişten böyle de gider... Yok Önder özen yok Dany vs hikaye sorumlu yönetim Dany karşı neden çıkmadın peki sorarlar yönetime... Bu sene de aynı kafa ile ilerliyoruz Bilic suçu atacaklar... Bilic istemedi bilic istediğini alın o da pahalı diyeceklerdi stat yapıyoruz 150 dava var ferari borcu var vs vs ama YD yaptıgı borcu sorgulama yok... Şampiyon olmak istiyorlarsa alternatifin olmalı... Ama hala alternatifsiz devam ediyorsun...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:42:28
  • Beşiktaş / Bodrum
böyle hesaplarsan tabiki böyle söylersin ,gs maçı 6 puanlık maçtı bir de böyle hesapla ve gs yi yenseydik hangi motivasyona sahip olacaklarını da düşün derim. :D

Ben de o zaman sana deplasmanda Gs'yi en son ne zaman yendiğimizi hatırlıyor musun derim abi  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben de o zaman sana deplasmanda Gs'yi en son ne zaman yendiğimizi hatırlıyor musun derim abi  :biggrinking:
Q7 zamandı sanırım  :alala: semih kendi kalesine atmıştı o maçtı sanırım  :alala: hatta o zaman bile değil
28 Kasım 2010 da Ali Sami Yen de kazanmışız  :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 13:47:15 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:46:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Q7 zamandı sanırım  :alala: semih kendi kalesine atmıştı o maçtı sanırım  :alala:

Aynen öyle  :biggrinking:

O maçta Dany'nin yaptığı hamleden önce ALmeida ayısnın kaçırdıkları gündeme gelmeliydi.

Onları atsa zaten maçı kazanmıştık ama o hamleyle yırttı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Q7 zamandı sanırım  :alala: semih kendi kalesine atmıştı o maçtı sanırım  :alala:
Ali Sami Yen'deki son derbi maci... 2010-2011

Çevrimdışı Tolga

Bende Dany ve Yalçın transferlerinden dolayı Önder Özen'e kızmıştım ama bu kulübe yaptığı katkıları da görmezden gelemeyiz.Ayrıca Gökhan Keskin ismi de hiç doğru gelmiyor yani sırf Bjklı diye birine bu görevi vermek mantıklı değil.Bu işi yapabilecek birilerine vermemiz gerekiyor ki bu ülkede bunu yapabilecek insan sayısı bir elin parmağını geçmez.Önder Özen'i kimsenin ilahlaştırdığı falan yok sadece insanlar hakkını veriyorlar.Dediğim gibi hataları da vardı ama artıları eksilerinden daha fazlaydı.

Yine söylüyorum sırf Bjklı diye Gökhan Keskin'i getirmek hiç mantıklı değil.Biz artık şundan kurtulmalıyız Bjk'ta görev alabilmek için illa Bjklı biri mi olmalı.Tabiki de hayır ben önce verilen görevi profesyonelce yapabilecek mi ona bakarım.Geçmişinde hangi takımı tutmuş hangi takıma hizmet etmiş benim açıkçası umrumda olmaz.Benim takımıma geldikten sonra ne kadar önemli hizmetler verecek ben ona bakarım.Bu aynı şuna benziyor Bjk futbol takımının tüm oyuncuları gerçek Bjklı olmalıdır.Ne alakası var bu takıma olumlu anlamda katkı verdikten sonra gerisi önemsizdir.

Herneyse genel düşüncem şu aslında sportif direktörlük konusu bence bir süreliğine kapanmalıdır çünkü bunu yapabilecek yerli insan sayısı kısıtlıdır.Sırf Bjklı diye oraya birini getirip denemek zaman kaybından başka birşey değildir kimse kusura bakmasın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

abicim ben mesela kendi tarafımdan soyleyim kesinlikle fikret baskanı destekliyorum fakat desteklediğimi burda yazma gereği duymuyorum nasılsa herkes destekliyor birde ben niye yazayım:))

onun için eksiklerini hatalarını ve yapacaklarını burada elestiricem cnk bunu yapan nadir kişilerdenim muhalefet oalcakki gelişmesine yardımcı olalım

ama yaptıklarını hiçbirsekilde goklerede cıkarmam cnk begenmiceksiniz ama soyle birgercek var  enson umut guner gazeteye acıklama yapıyor stad hakkında diyorki taratarımız sayesinde stadın maliyetlerini karsılıyoruz diyor fakat baskan ve yonetimin diğer üyeleri biz yapıyoruz bazen o ben oluyor bizide geçtm hadi onuda desin fakat baslarda taraftar derken sonrasında değişmesi beni rahatsız etmiştir ve benim bu konularda katı davranmamı gerektiren bir detaydır bu sadece stad bunun finansman olarak hataları aynı zamanda stad bulamamayısları onun haricinde transfer hataları yonetimle taraftar etkileşim hataları gibi gibi seylerde ekleniyor tabi...iyilerini soylemiyorum zaten siz her gun tekrarlıyorsunuz:)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

O maçta Dany'nin yaptığı hamleden önce ALmeida ayısnın kaçırdıkları gündeme gelmeliydi.

Ali Sami Yen de kazanmışız :) düşün 10 yılda 1-2 kere sadece  28 Kasım 2010
Biz derbi takımı değiliz olmadıkta... Bunu kabul edelim 

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali Sami Yen'deki son derbi maci... 2010-2011
tek tesellimiz samiyende yenmişiz  :evillol: ağlanacak halimiz malesef  :by2:

Çevrimdışı Fatih

O macta Guti ile Nobre atmamis miydi abi?  :alala: Ben mi yanlis hatirliyorum... Guti penaltidan takmisti hatta...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:51:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Ali Sami Yen de kazanmışız :) düşün 10 yılda 1-2 kere sadece  28 Kasım 2010
Biz derbi takımı değiliz olmadıkta... Bunu kabul edelim 

Bu yüzden o maçta ikincilik gitti demek doğru olmaz.

Şöyle eleştirsinler ben ağzımı açmam.

Devre arasında ne yapıp ne edip gerekli yerlere adam bulacaktınız. Bulamadınız. İşte şampiyonluk bundan gitmiştir geçtim şampiyonlar ligini.

Dany olayı sadece transfer hatasıdır gözümde. Şu da unutulmasın o maçı biz kazansak ve DAny hata yapmasa ( ki hatası dışında iyi maç çıkarmıştı ) bu kez de bunlar konuşulmayacaktı.

Biz sonuç odaklı ülkeyiz hep böyleydik hep böyle kalacağız korkum budur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:51:50
  • Beşiktaş / Bodrum
O macta Guti ile Nobre atmamis miydi abi?  :alala: Ben mi yanlis hatirliyorum... Guti penaltidan takmisti hatta...

Ben Nobre'yi unuttum bile zaten attığı golleri hatırlamak imkansız iki elin parmağını geçmiyor sanırım  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli