2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575476 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:30:28
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
musa muhammed noldu yaa  :D

Çevrimdışı Renton

Başkan nabza göre şerbeti iyi veriyor beklentiyi uçurdu basında ismi çıkmadı diyor linnes falan diyosunuz ama  :kop: Ki bana kalırsa öyle bir oyuncu yok başkan sıkıyo :)
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 23:35:39 Renton ]
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Bu mantığa inanmıyorum. Güya Gs Konya'yı istemedi diye 70 bin olacaktık ve daha hırslı olacaktı topçularımız. Hiddink ve Biliç'in söylediği gibi çok duygusal bakıyoruz olaylara.

Derbiler hariç , istatistiklere bakabilirsin. Gs maçına ise Gs resmen beraberliğe çıktı , gerisi Bilicin büyük hatası, zaten derbi zaafiyetimiz var bu gerçek.

Çevrimdışı Deniz

Googleye sağ bek yazıyorsun Beşiktaş çıkıyor arkadaş  :s20: :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:40:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş'ın gündemine gelen sürpriz sağ bek
Kara Kartal, ara transferde Almanya Bundesliga ekibi Paderborn'un 25 yaşındaki deneyimli sağ kanadı Süleyman Koç'u takibe aldı.

:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın gündemine gelen sürpriz sağ bek
Kara Kartal, ara transferde Almanya Bundesliga ekibi Paderborn'un 25 yaşındaki deneyimli sağ kanadı Süleyman Koç'u takibe aldı.

:kop: :kop: :kop:
Kesin alırız :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:42:43
  • Beşiktaş / Bodrum
5 gün sonra Demirsporla kupa maçı var bu arada
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

:santa2: daniel alves yav kim olcak :icool:

bi robben dedik canım o meshur robbenden bahseden kim

benimki su
http://www.transfermarkt.com.tr/jens-robben/profil/spieler/10931

yahu o resmin dani alvesle ne alakası var. ama messiye benziyor  :evillol:

Çevrimdışı Renton

Muslu nalbantoğlu ismi çıktı mı ya süleyman koça iyi güldüm  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

5 gün sonra Demirsporla kupa maçı var bu arada
Alt yapıdaki tüm oyuncuları oynatalım diyeceğim ama Bilic'in böyle birşey yapmayacağını biliyoruz maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:44:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Muslu nalbantoğlu ismi çıktı mı ya süleyman koça iyi güldüm  :kop: :kop:

Yakında Isaac Okoronkwo filan da yazacaklar artık valla adam kalmadı yazmadıkları  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:44:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Alt yapıdaki tüm oyuncuları oynatalım diyeceğim ama Bilic'in böyle birşey yapmayacağını biliyoruz maalesef.

Tam kadro sahada olacağız  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

http://www.sporekonomi.com/2015/01/fenerbahcenin-6-aylk-zarar-85-milyon-tl.html

Bu renklilerin alayı dalavereli işler çeviriyorlar borçların açıklandığı Divan toplantılarında.

6 aylık zararı 85 milyon tl olan takımın nasıl oluyor da 100 küsür milyon borcu var gösteriyorlar hayret verici.

Çevrimdışı Renton

Yakında Isaac Okoronkwo filan da yazacaklar artık valla adam kalmadı yazmadıkları  :biggrinking:
Tsigalkoo ahahaha başkanda isim çıkmadı diyor sağ bek kalmadı piyasada valla

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:45:16
hiç sorma ya gider yine tüm ilk 11'i oynatır  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı cisse557

Derbiler hariç , istatistiklere bakabilirsin. Gs maçına ise Gs resmen beraberliğe çıktı , gerisi Bilicin büyük hatası, zaten derbi zaafiyetimiz var bu gerçek.
Abi Bursa'yı zaten seriye bağladık gazla aldığımız maçlar değildi.

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer felan hikaye bugun ismaili izledim resmen bizi şampiyonluktan edecek adam  :s20: Birkez daha gördüm ki bir adam kendini hiç mi geliştirmez  :s20:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 00:00:38
Googleye sağ bek yazıyorsun Beşiktaş çıkıyor arkadaş  :s20: :s20:
beyler artık şaka falan bir tarafa da bir tane sağ bek transferi bu kadar uzamamalı , iyi niyetleriden şüphem yok yönetimin ama sezon başında linnes ile pazarlık aşırı uzadı adam gelmedi ki gelmemesi de normal son günde adam sana skor üreten adamını transfer etse kimi alacak orda sezon zamanları bizde farklı gerçi ama yine de uzamamalı bu kadar .Beşiktaşlı olmayan arkadaşlarımla konuşuyorum adamlar muhabbeti direk sağ bekten açıyolar  :s20: :s20:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 00:03:55
Transfer felan hikaye bugun ismaili izledim resmen bizi şampiyonluktan edecek adam  :s20: Birkez daha gördüm ki bir adam kendini hiç mi geliştirmez  :s20:
fizik olarak geliştirebilir ama hep söylüyorum İsmailin IQ'su çok düşük gerçekten düşük bir adam rakibin içinden geçmeye çalışır mı , alex maçta 7-8 km koşar 1 asist 1 golle oynardı ama ismail yapamaz onu  :s20:

Çevrimdışı Tolga

beyler artık şaka falan bir tarafa da bir tane sağ bek transferi bu kadar uzamamalı , iyi niyetleriden şüphem yok yönetimin ama sezon başında linnes ile pazarlık aşırı uzadı adam gelmedi ki gelmemesi de normal son günde adam sana skor üreten adamını transfer etse kimi alacak orda sezon zamanları bizde farklı gerçi ama yine de uzamamalı bu kadar .Beşiktaşlı olmayan arkadaşlarımla konuşuyorum adamlar muhabbeti direk sağ bekten açıyolar  :s20: :s20:
Artık bence konuşmanın bir manası kalmadı.Şimdi susup bekleyeceğiz ama şampiyonluk kaçarsa işte o zaman sorumlu herkes sezon sonunda hesabını verir.

Çevrimdışı ALI RIZA

fizik olarak geliştirebilir ama hep söylüyorum İsmailin IQ'su çok düşük gerçekten düşük bir adam rakibin içinden geçmeye çalışır mı , alex maçta 7-8 km koşar 1 asist 1 golle oynardı ama ismail yapamaz onu  :s20:
Bugun kü maçtada arkaya pası verse CENK gol atacak gitti olcayın önüne atttı kaleci aldı :) olcayla birlikte defans koşuyordu kaleye de vurmuyor acayip bir oyuncu izlerken futboldan soğutuyor resmen IQ yok nefes al nefes ver sisteminde yaşıyor  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

İsmi geçmeyen 17 yaşında birinin peşinde olmayalım? 19lar büyük gelmeye başladı.  :evillol:
Halı sahalarda efsane sağ bek oynarım. Top geçer adam geçmez defans anlayışında değilim, topta geçmez adam da :bandit: Ayrıca her maç defanstan uzun topla asist yaparım, ceza sahası dışından gol de atarım. Yıllık 120.000 euro'ya da oynarım. Fikret Başkan'a selamlar :bigstar:

Çevrimdışı f_madida

Ya o olayi ben dahil herkes yanlis anlamis... BJK stad belirlemek zorundaymis ve bu belirledikleri statlarda diger takimlarin onayini alarak oynayabilirmis...

Bence isi yokusa sursun yonetim, stad belirlemesin, hatta Ataturk olimpiyatin sahasini gizlice adam sokup tarlaya cevirelim...Ciddi anlamda tarladan bahsediyorum yalniz capalarla, kureklerle girerek,oyle bir iki haftada duzeltilecek gibi degil, yeniden 0 saha yapilmasi gerekecek sekilde.. ondan sonra federasyon mecburen maclari basaksehire mi verir yok gidin ankarada mi oynayin der gorelim...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 00:15:53
Halı sahalarda efsane sağ bek oynarım. Top geçer adam geçmez defans anlayışında değilim, topta geçmez adam da :bandit: Ayrıca her maç defanstan uzun topla asist yaparım, ceza sahası dışından gol de atarım. Yıllık 120.000 euro'ya da oynarım. Fikret Başkan'a selamlar :bigstar:
ben bir deneyelim derim  :D anıl bak parayı bulunca muhammed gibi olmayacaksın söz mü

Çevrimdışı ALI RIZA

Forma için oynar boş mukaveleye imza atar :) başkan da tefeci olur seni borçlandırır  :kop: :kop: :kop: