2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4577336 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ALI RIZA

İsmailde zerre akıl yok...  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

İsmail yapıyor bu işleri  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

1-0 kazandık Neymar takımı sanırım  :alala:

Çevrimdışı ozan062

hakikaten karsı takım cacıklar cacıgı

onun için soyluyorum işte esas final macı onemli sonrasındaki adana macı ve mersin bu maclardan sonra zaten tempoyu oturtmus oluruz yine o zaman bakarız gelecek oyunculara ve eldekilere

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Bursaspor'a neden kiziyorsunuz anlamadim...Ayni sey onlarda olsa bizim de aynisini yapmamiz gerekirdi... Rakibinin dezavantajin senin icin avantajsa yapicaksin arkadas...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

bu arada bekler ve kanatlar atakta kısırlar  sonra niye salahı istiyor bilic diye kızıyorsunuz adam haklı olcay son birkaç mactır final paslarıyla var onun oncesinde onceki sezonlarda bi devamlılılgı istikrarı yok bu konuda onun için birtane boyle karakter lazım gibi gorunuyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:07:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu arada bekler ve kanatlar atakta kısırlar  sonra niye salahı istiyor bilic diye kızıyorsunuz adam haklı olcay son birkaç mactır final paslarıyla var onun oncesinde onceki sezonlarda bi devamlılılgı istikrarı yok bu konuda onun için birtane boyle karakter lazım gibi gorunuyor

Ondan dolayı kızmıyoruz oynatamayacağı için kızıyoruz :)

Motta , Pedro , Atiba , Sosa , Ba.

Bir de sağ bek gelirse. Had ioynat Salah'ı bakalım :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bursaspor'a neden kiziyorsunuz anlamadim...Ayni sey onlarda olsa bizim de aynisini yapmamiz gerekirdi... Rakibinin dezavantajin senin icin avantajsa yapicaksin arkadas...
Ben şahsen Bursa'ya kızamıyorum da bu kuralın değiştiği söylenmişti sadece buna takıldım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Ondan dolayı kızmıyoruz oynatamayacağı için kızıyoruz :)

Motta , Pedro , Atiba , Sosa , Ba.

Bir de sağ bek gelirse. Had ioynat Salah'ı bakalım :)
Aynen öyle ama ben daha çok parasal sorunlar var denilirken gidip başka mevkiye oyuncu alınmasından dolayı karşıyım.Yoksa kim Salah'ı istemez ki :)

Çevrimdışı Fatih

Ben şahsen Bursa'ya kızamıyorum da bu kuralın değiştiği söylenmişti sadece buna takıldım.
Ya o olayi ben dahil herkes yanlis anlamis... BJK stad belirlemek zorundaymis ve bu belirledikleri statlarda diger takimlarin onayini alarak oynayabilirmis...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Ya o olayi ben dahil herkes yanlis anlamis... BJK stad belirlemek zorundaymis ve bu belirledikleri statlarda diger takimlarin onayini alarak oynayabilirmis...
İşte rakiplerin rızasını alma durumu değişti demişlerdi ama maalesef öyle olmamış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:13:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene şampiyon olamazsak resmen Olimpiyat yüzünden olacak bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:13:55
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte rakiplerin rızasını alma durumu değişti demişlerdi ama maalesef öyle olmamış.

Son haftalara doğru düşmeye oynayan takımlarla oynarsak onların da çoğu onaylamayacak.

Anca Ankara'ya yakın lokasyonlu olanlar kabul eder.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu bu yabancı kuralına ok vermeden önce toplantıda bütün kulüplerden Beşiktaşın seçeceği statda maç oynanacak bütün takımlar da bunu kabul edecek diye konuşulmuş bu söz alınarak onay verilmişti hani ? Ne oldu şimdi bu Bursanın ettiği döneklik değilde nedir, bizim hiç mi sözümüz geçmiyor bu lig de be, yeter artık yaa  :akuma: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Bu sene şampiyon olamazsak resmen Olimpiyat yüzünden olacak bu.
Eğer Olimpiyat'ta mecbur kalır da oynamaya devam edersek şampiyon olamayız çünkü çok iyi bir iç saha serisine ihtiyacımız var bunu da anca iyi bir statta yapabiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:15:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Oynadığımız takım Brezilya 4. lig takımıymış.

Yani 2. Lig A Kategorisi gibi diyelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:16:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer Olimpiyat'ta mecbur kalır da oynamaya devam edersek şampiyon olamayız çünkü çok iyi bir iç saha serisine ihtiyacımız var bunu da anca iyi bir statta yapabiliriz.

Diğer iki takım kabul etti. Bursa'yı yenersek sıkıntı yok da işte..

Havalar ısınsa Olimpiyat zulüm olmaz taraftar da gider ama bu havalarda çok sıkıntı oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Son haftalara doğru düşmeye oynayan takımlarla oynarsak onların da çoğu onaylamayacak.

Anca Ankara'ya yakın lokasyonlu olanlar kabul eder.
Akıllı olan bir kulüp zaten Olimpiyat'ta oynamayı her zaman tercih eder.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:17:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu bu yabancı kuralına ok vermeden önce toplantıda bütün kulüplerden Beşiktaşın seçeceği statda maç oynanacak bütün takımlar da bunu kabul edecek diye konuşulmuş bu söz alınarak onay verilmişti hani ? Ne oldu şimdi bu Bursanın ettiği döneklik değilde nedir, bizim hiç mi sözümüz geçmiyor bu lig de be, yeter artık yaa  :akuma: :steamed: :steamed:

Bunların alayı medya yansıtmasıdır. Çok amatörce şeyler bunlar çünkü. Medya yazıyor biz de okuyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Diğer iki takım kabul etti. Bursa'yı yenersek sıkıntı yok da işte..

Havalar ısınsa Olimpiyat zulüm olmaz taraftar da gider ama bu havalarda çok sıkıntı oluyor.
Orası Mart-Nisan aylarında bile soğuk oluyor bence çok farkeden birşey olmaz :)

Ama maçları gündüz saatlerinde oynayabilirsek bir ihtimal seyirci sayısının artma şansı var.

Çevrimdışı ozan062

Oynadığımız takım Brezilya 4. lig takımıymış.

Yani 2. Lig A Kategorisi gibi diyelim.

yani o takıma karsı gol bile atamadık :D adamlar kendi kalelerine attı yoksa biz tırt gerci her hazırlık macımız kısırdır bizim sasırmamak lazım

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Belki çok seviyorsunuz ama bu yönetimin çapı bu kadar arkadaşlar. Beşiktaş kulubünün herhangi bir ağırlığını bırakmadılar.

Ne demek kabul edilmiyor yahu? Sen beşiktaşsın kardeşim, diğerleri kim ya. Biraz ağırlığını koy, yemin ederim şunu fenere falan yapamazsınız bak çok net söylüyorum.

Sinirlerim boşaldı gerçekten.

İmzalamıyorum lan yabancı kuralını, mahkemeyede gideceğim de. De kardeşim sende biraz güç göster, beşiktaşsın ya sen, arkanda milyonlar var.

Yok ama, Enseye vur, lokmayı al olmuşuz.

Yazıklar olsun.

Çevrimdışı Tolga

Belki çok seviyorsunuz ama bu yönetimin çapı bu kadar arkadaşlar. Beşiktaş kulubünün herhangi bir ağırlığını bırakmadılar.

Ne demek kabul edilmiyor yahu? Sen beşiktaşsın kardeşim, diğerleri kim ya. Biraz ağırlığını koy, yemin ederim şunu fenere falan yapamazsınız bak çok net söylüyorum.

İmzalamıyorum lan yabancı kuralını, mahkemeyede gideceğim de. De kardeşim sende biraz güç göster, beşiktaşsın ya sen, arkanda milyonlar var.

Yazıklar olsun.
Geçen gün şunu demiştim Fb'nin başına gelseydi bu olay ortalığı ayağa kaldırmışlardı.Maalesef gücümüz hiç yok bu konularda haklısın yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:22:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Yazıklar olsun.

Bu sadece çaplık bir olay değil.

Taraftar yok ortada 4 yıldır. Beşiktaş'ın taraftarı sahip çıkmıyor bir kere takıma.

3 Liralık vodafone destek paketini bile almamak için yazılan bahaneleri okuyun yeter.

Lösev'e yardım ederim buna edeceğime diyeni mi ararsın, alalım da Milosevic mi gelsin diyeni mi, asgari ücretten bahsedene mi.

Ben Beşiktaşlı insanı ikili ilişkide çok severim. Ama taraftar olarak yüzde 90'ı Allah'lık. Bu kadar söyleyeyim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli