2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578155 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bizim Liverpool maçını düşünerek daha ciddi takımlarla hazırlık maçı yapmamız gerekiyordu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

Takim zaten yorgunluktan dokuldu, biraz daha dinlensinler. Sonra yine yogun tempo baslayacak. Liverpool macinda kadar cok lig maci oynayacagiz zaten

Çevrimdışı Tolga

Takim zaten yorgunluktan dokuldu, biraz daha dinlensinler. Sonra yine yogun tempo baslayacak. Liverpool macinda kadar cok lig maci oynayacagiz zaten
Tamam da bizim hedefimiz Avrupa'da daha fazla ilerlemekse ya da Liverpool'u elemekse buna göre rakiplerle oynayıp kendi gücümüzü test etmemiz gerekirdi.Böyle takımları yensek ne olacak ki bize ne kazandıracak.Eksiklerimizi görmemizi sağlayacak mı hayır.

Çevrimdışı ALI RIZA

takım gayet genç siyah forma ile sahadayız

Çevrimdışı ozan062

umitin ismail vari hareketleri canımı sıkıyor milo bizim pedronun topu oyuna sokus konusunda  bir alternatif yarattı

bu arada biraz once milo saglam omuz attı:) boylesine bir stoperi uzun zaman sonra gormek gozlerimi yasarttı:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Cenk Tosun çok iyi başladı. Bir topu az farkla üstten dışarı gitti bir topu da direkten döndü. Frei bildiğimiz gibi. Atınç da gayet iyi durumda. İsmail yine evlere şenlik. Benim için maçın en önemli noktası ise Franco'nun ön libero oynaması. Çünkü hep onun ön libero oynayabileceğini düşünüyordum bakalım ne yapacak :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Milosevic omuz müdahelesi ile rakibini memleketi brezilyaya kadar gönderdi.

Çevrimiçi Kartal Ç

Genç oğuz ortasahada sırıtır sandım ama hiç sırıtmadım tütütütütüt 41 kere maşallah  :bandit:

Çevrimdışı doganay

Bizde izleyebilsek iyidi  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Özelden irtibata geçin arkadaşlar

Çevrimdışı ozan062

isteyen bana yazsın atarız linki arkadasa ben yazdım

bu arada frei yine basa sarmıs gibime geldi dur bakalım yine aynı mac temposuna ulassın nolacak merak ettim

Çevrimdışı Doğukan E.

Bilic şu Atınç ı niye Ersan yerine tercih etmez anlamam. Atınç sadece boyuyla Ersanı geçer zaten..

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic şu Atınç ı niye Ersan yerine tercih etmez anlamam. Atınç sadece boyuyla Ersanı geçer zaten..
Bizim türk oyunculardan alt yapıdan oyuncuları hemen 1 maça bakarak yargılamayalım tecrübe lazım... 22 23 de tecrübe kazanıyorlar... Ersan vazgeçmez...

Çevrimdışı Anıl

Bizim türk oyunculardan alt yapıdan oyuncuları hemen 1 maça bakarak yargılamayalım tecrübe lazım... 22 23 de tecrübe kazanıyorlar... Ersan vazgeçmez...
Ersan mı tecrübeli abi ? :alala:

Çevrimdışı Türkay

Milo Cenk e iyi top gönderdi.  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Milo'nun Cenk'e attığı pas çok iyiydi.

Çevrimdışı Anıl

Milo savunma arkasına harika bir pas attı orta sahadan, pasları falan çok düzgün :ok:

Çevrimdışı Doğukan E.

Abi ben bu yorumu kesinlikle tek maça göre yapmıyorum. Gerek tottenham ve bazı lig maçında izlediğim kadarıyla söylüyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ersan mı tecrübeli abi ? :alala:
tecrübeli tabi... tecrübe ile kaliteyi karıştırma...

Çevrimdışı ALI RIZA

Goolll Kendi kalesinye Neyi :)

Çevrimdışı Anıl

tecrübeli tabi... tecrübe ile kaliteyi karıştırma...
Ersan istediği kadar tecrübeli olsun, Milo, Franco, Atınç>Ersan :)

Çevrimdışı ozan062

daga pozisyon yemedik bu kadroya ragmen demekki rakip cok tırtt kaldıki gol attık simdi:D

kadroya ragmen derken ilkkez oynuyorlar ondan diyorum

bilic gülüyor belliki milodan mutlu

Çevrimdışı Tolga

Ersan'ın Atınç'tan üstün hiçbir özelliği yok.Hatta Atınç oynatılırsa daha fazla iş yapar diye düşünüyorum en azından şimdi bile oynasa en kötü Ersan kadar da oynar yani.Ersan'ın her yeri tecrübe olsa ne olacak bize ne faydası var ki tecrübeli de değil yani.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 20:48:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersan'ın Atınç'tan üstün hiçbir özelliği yok.Hatta Atınç oynatılırsa daha fazla iş yapar diye düşünüyorum en azından şimdi bile oynasa en kötü Ersan kadar da oynar yani.Ersan'ın her yeri tecrübe olsa ne olacak bize ne faydası var ki tecrübeli de değil yani.

Daha çabuk ve biraz daha hızlı Ersan ama eksilerine  bakarsak evet gerçekten olmuyor böyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli