2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578063 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle. Uzun vadede yardırır ama yardırma da şöyle kimse uçmasını beklemesin adam çok hızlanmaz gibi duruyor biraz yapı ağır.

Ama oyun aklı gelişir savunması çok güçlü hücumu da vasatın üstünde bek olur gibi.

Bu kadar uzamsa Linnes veya Kaderabek her şeyiyle uyuyordu bize.
Kaderabek'ten zaten umudum yoktu ama Linnes'i alamadığımız için umarım ileride üzülmeyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:45:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaderabek'ten zaten umudum yoktu ama Linnes'i alamadığımız için umarım ileride üzülmeyiz.

Kaderabek gerçekten ortalam üstü bek olacaktır. Linnes bu seviyeden en fazla 1 tık daha atlar çünkü fizik bu kadar.

Ama Kaderabek fizik olarak Avrupa çapında. Teknik 26 yaşına kadar gelişen bir olay. Mentalite aynı şekilde.

4 sene daha oynadıkça gelişmeye devam edecek çok üzüleceğiz Premier ligde izleyince. Bknz. Bony
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

üzülmeme ihtimalimiz var mı sence :)

Çevrimdışı Tolga

Bence de yok işte kendimi teselli etmeye çalışıyorum :bawling:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Maxi Linnes Kaderabek 3 lüsünden hangisi gelirse sağ bekte güven verir serdarı yedek bırakır ama Stojanovic  gelirse serdarın yedeği olur ve formayı alması en az 1 seneyi bulur.Çocuk kötü oynarsa da kimse kızamaz çünkü tecrübe eksiği var .

Mesela bir savunma düşünelim Stojanovic Milosevic Pedro Motta 4 lüsü tecrübe açısından muazzam geri kalır.Bu 4 lü 2 sene sonra güzel işler yapar ama bize 2 sene sonra değil şimdi lazım.Şampiyonluk yarışında son 4 yıldır ilk kez bu kadar iddialıyız ve ilk kez kadromuz bu kadar yetersiz ve tecrübesiz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Maça gelecek misin @FARUK hocam ?ADS-BJK ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Maça gelecek misin @FARUK hocam ?ADS-BJK ?

hafta içi belli olacak sen aldın mı bilet aldıysan nereden :)

Çevrimdışı Deniz

hafta içi belli olacak sen aldın mı bilet aldıysan nereden :)
Ben 3 hafta önce aldım :D.Deplasman taraftarından tabi ki güney kale arkası :)

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Beşiktaşa ayrılan biletlerin %70 i tükenmiş haberin olsun tüm güney kale arkasını bize açmış ADS yönetimi  :super:

Çevrimdışı Deniz

Caiçara için ne diyorsunuz daha önce hiç izlemedim ?

Çevrimdışı Deniz

Kara Kartal, ara transferde Almanya Bundesliga ekibi Paderborn'un 25 yaşındaki deneyimli sağ kanadı Süleyman Koç'u takibe aldı.

Hikayesi oldukça ilginç

Almanya’da 2011 yılında soygun ve adam yaralama suçundan 3 yıl 9 aylık hapis cezasına çarptırılan ve 1 yıl cezaevinde yattıktan sonra Paderborn formasıyla yeni bir sayfa açan Koç, gösterdiği azimle büyük takdir topladı.

Bu sezon takımıyla 14 karşılaşmaya çıkıp 2 gol ve 3 asistlik performans sergileyerek adından söz ettiren başarılı futbolcunun, Hamburg ve Wolfsburg’un da takibinde olduğu öğrenildi.

bu ne abi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Bu arada Beşiktaşa ayrılan biletlerin %70 i tükenmiş haberin olsun tüm güney kale arkasını bize açmış ADS yönetimi  :super:

evet deniz geçen bakmıştım

Çevrimdışı Dogan

kaderabek transferinin olmasına hic bi zaman ihtimal vermedim nedense maxi gelse elbette sampiyonlukta %100 verim verir lakin ben stojanovic in gelmesini cok isterim şöyle düşünelim maxi disinda kim gelirse serdardan formayi alamicak uzulerek soyluyorum bunu ama malesef gercek bu almisken stojanovici alirsak seneye bu adam toreyle beraber bizi ucurur linnes kraft vs. adam lar gelse emin olun bilic serdari kesipte onlari oynatmas stojanovicin gelecegi cok cok parlak daha 19 yasinda fizigi zayif olabilir normal bisey frei ozi necip motta ismail vs fizikleri cok mu ii bu adami insallah aliriz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 00:34:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Kaderabek gerçekten ortalam üstü bek olacaktır. Linnes bu seviyeden en fazla 1 tık daha atlar çünkü fizik bu kadar.

Ama Kaderabek fizik olarak Avrupa çapında. Teknik 26 yaşına kadar gelişen bir olay. Mentalite aynı şekilde.

4 sene daha oynadıkça gelişmeye devam edecek çok üzüleceğiz Premier ligde izleyince. Bknz. Bony
aynen ya kaderabek reisi çok istiyorum adam bir kere çek ,50 yaşına gelse de fit adamlar ve hızlılar bkz.sivok :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 00:35:56
Kara Kartal, ara transferde Almanya Bundesliga ekibi Paderborn'un 25 yaşındaki deneyimli sağ kanadı Süleyman Koç'u takibe aldı.

Hikayesi oldukça ilginç

Almanya’da 2011 yılında soygun ve adam yaralama suçundan 3 yıl 9 aylık hapis cezasına çarptırılan ve 1 yıl cezaevinde yattıktan sonra Paderborn formasıyla yeni bir sayfa açan Koç, gösterdiği azimle büyük takdir topladı.

Bu sezon takımıyla 14 karşılaşmaya çıkıp 2 gol ve 3 asistlik performans sergileyerek adından söz ettiren başarılı futbolcunun, Hamburg ve Wolfsburg’un da takibinde olduğu öğrenildi.

bu ne abi  :evillol: :evillol:
valla beyler bu takım yoruyor beni artık , kardeşim bugün antrenman sahasının elektriği gitti resmi site hacklendi nasıl bir takımız yahu :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 00:36:43
kaderabek transferinin olmasına hic bi zaman ihtimal vermedim nedense maxi gelse elbette sampiyonlukta %100 verim verir lakin ben stojanovic in gelmesini cok isterim şöyle düşünelim maxi disinda kim gelirse serdardan formayi alamicak uzulerek soyluyorum bunu ama malesef gercek bu almisken stojanovici alirsak seneye bu adam toreyle beraber bizi ucurur linnes kraft vs. adam lar gelse emin olun bilic serdari kesipte onlari oynatmas stojanovicin gelecegi cok cok parlak daha 19 yasinda fizigi zayif olabilir normal bisey frei ozi necip motta ismail vs fizikleri cok mu ii bu adami insallah aliriz
bu saydığın adamlar arasında bence fiziği kötü olan tek adam ozi

Çevrimdışı Deniz

valla beyler bu takım yoruyor beni artık , kardeşim bugün antrenman sahasının elektriği gitti resmi site hacklendi nasıl bir takımız yahu :kop: :kop: :kop:
Hayır o değil  bu adam gelirse Gökhan Töreyle takım haraç falan kesecek diye korkarım  :kop: :kop: :steamed:

Çevrimdışı Dogan

bu saydığın adamlar arasında bence fiziği kötü olan tek adam ozi
nasil yani frei ii mi :lol: ismail ayakta duramiyo sakatligin etkisi hala var ölmüş gibi motta bence fizik olarak yetersiz ikili mucadelede müdahele yapamadigi anda yikiliyo en guzel ornegini arsenal maclarinda gördük ikili mucadelerde her omuzda yikildi adam  :kop: ha necip savasci fln ama bu kadarda odun olunmazki ya kazmanin teki teknik desen yok fizik desen yok(fizikten kastim orta saha dedigin melo mehmet topal gibi fizikli olcak) şöyle kaba taslak baktigim zaman hakkaten bi kac oyuncu disinda cok kalitesiz bi kadromuz var yetersiz bi kadro buralara kadar gelebildiysek bunu bilice ve ekibine bagliyom baska bi aciklamasi olamaz sistemi cok ii oturttu hani derler ya sistem takimlari die iste onun en iyi ornegi biziz suan turkiyede
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 00:56:39 Dogan ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 01:05:30
Hayır o değil  bu adam gelirse Gökhan Töreyle takım haraç falan kesecek diye korkarım  :kop: :kop: :steamed:
ahhahahahahah  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 01:15:43
nasil yani frei ii mi :lol: ismail ayakta duramiyo sakatligin etkisi hala var ölmüş gibi motta bence fizik olarak yetersiz ikili mucadelede müdahele yapamadigi anda yikiliyo en guzel ornegini arsenal maclarinda gördük ikili mucadelerde her omuzda yikildi adam  :kop: ha necip savasci fln ama bu kadarda odun olunmazki ya kazmanin teki teknik desen yok fizik desen yok(fizikten kastim orta saha dedigin melo mehmet topal gibi fizikli olcak) şöyle kaba taslak baktigim zaman hakkaten bi kac oyuncu disinda cok kalitesiz bi kadromuz var yetersiz bi kadro buralara kadar gelebildiysek bunu bilice ve ekibine bagliyom baska bi aciklamasi olamaz sistemi cok ii oturttu hani derler ya sistem takimlari die iste onun en iyi ornegi biziz suan turkiyede
frein boyu çok kısa o boya zaten fizik yapsa nolacak ki  :D bir de zaten frein en büyük özelliklerinden birisi fare gibi aralardan girmesi ama bana sorarsan frein fiziği oziden kat be kat iyi ismail aslında bayağı fit başladı sezona da önder özen döneminde sağlam antrenmanlar yaptı ama ne ismail ne necip ne mustafa Beşiktaşın oyuncusu değil .Şu pektemek biraz profesyonel oynasa bayağı işe yarayacak adam aslında sağlam pres falan yapıyorda devamlılık yüzde 2 falandır heralde

Çevrimdışı Dogan

yrn kap bildirimi görmek dilegiyle herkese hayırlı cumalar

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 01:22:35
yrn kap bildirimi görmek dilegiyle herkese hayırlı cumalar
"parası neyse verip de kampa zamanında yetiştirelim" dönemlerimiz gelecek mi acaba  :D

Çevrimdışı Deniz

"parası neyse verip de kampa zamanında yetiştirelim" dönemlerimiz gelecek mi acaba  :D
Ümidim yok bizim transferler kamp göremez  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 01:25:57
Ümidim yok bizim transferler kamp göremez  :evillol:
aynen  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne zaman bitiyor transver dönemi 20 mi 25 mi ?