2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575149 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Uzun süredir Balıkesirspor'un gündeminde olan Atakora Lalawele, İsveç'in Helsingborgs takımına transfer oldu.

kaçtı , iş yapar ve para kazandırarak satılırdı.  Geçen yıl Balkıkesiri super lige çıkarttı ve ülkeden gitti.

Çevrimdışı Kemal

Mohamed Salah Ve Nathan Ake 1 Milyon Euro Karşılığında 1 Yıllığına BEŞİKTAŞ'a Kiralik Verildi... KAYNAK: DAİLY STAR

İnanıpta hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 22:13:18 Kemal ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Mohamed Salah Ve Nathan Ake 1 Milyon Euro Karşılığında 1 Yıllığına BEŞİKTAŞ'a Kiralik Verildi... KAYNAK: DAİLY STAR

500 e yarım sezon yerine 1 yıllık enteresan geldi. hadi diyelim ki bu iki oyuncu da kadroya iyi entegre oldu, ne yani bi sonraki sezonun ortasında 2 oyuncuyu geri mi yollayacaz. ocaktan ocağa kiralığı duymadım hiç.

Çevrimdışı Türkay

Umudum yok ama yine istemsiz heyecan sardı.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Sueliton diye bir sağ bekten bahsediliyor izleyen ya da bu oyuncu hakkında bilgisi olan var mı :iscrewy:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Ake ve Salah gelirse sezon sonu gelirler şimdi imkansız :) Yani bence oynayamazlar şuan 5 yabancı sınırı varken :alala:

Çevrimdışı ozan062

hareketlenmis buralar:))

baya kişi elestirmiş ama bence gayet makul birsey oldu zaten gelecek adam adalının ailesinden olması cok iyi baglar kuvvetli olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Ake ve Salah gelirse sezon sonu gelirler şimdi imkansız :) Yani bence oynayamazlar şuan 5 yabancı sınırı varken :alala:
İkisi de gelmez şimdi özellikle de Salah.

Ayrıca şunu anlamıyorum diyorlar ki parasal sorunlarımız var belki sağ bek alamayız fakat acil ihtiyacımız olmayan ön tarafa oyuncu bakıyorlar.Bunun mantığı nedir şimdi.

Çevrimdışı Anıl

İkisi de gelmez şimdi özellikle de Salah.

Ayrıca şunu anlamıyorum diyorlar ki parasal sorunlarımız var belki sağ bek alamayız fakat acil ihtiyacımız olmayan ön tarafa oyuncu bakıyorlar.Bunun mantığı nedir şimdi.
Bence sezon sonu alınmasında bir sıkıntı yok hatta gerek bile var. Çünkü artık her bölgede top class oyuncumuz olması gerekiyor. Salah da onlardan biri :)

Çevrimdışı Dogan

haberin dogru olduguna inanmiyorum ama eger salah gelirse bence cok etkili bi hücum hattimiz olcak töre ba sosa salah gercekten durdurması zor hale gelcek ake hakkinda hicbi fikrim yok ama chelsea den geliyosa mutlaka üst düzey bi oyuncudur

Çevrimdışı Dogan

bi sağ bek ile transferi kapatırız ve bence şampiyonluğun en büyük adayı oluruz-tolga.serdar.pedro.ersan.ismail.veli.ake.tore.sosa.salah.ba bence ake atibadan daha iidir hem dinamik olarak hemde  teknik olarak atibanin kosmaktan baska yaptigi bi is yok acikcasi gözümden cok düştü
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 23:02:13 Dogan ]

Çevrimdışı Tolga

Bence sezon sonu alınmasında bir sıkıntı yok hatta gerek bile var. Çünkü artık her bölgede top class oyuncumuz olması gerekiyor. Salah da onlardan biri :)
Sezon sonunda alınabiliyorsa alınsın zaten ama şuan alınmasına gerek yok bence.

Sağ bek ve orta sahaya ihtiyaç varken gereksiz yere şimdi kanat oyuncusu almak mantıklı değil yani :)

Çevrimdışı Kemal

1 gün daha KAP sız gecti .

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ozan E.

Adanaspor ile iyi niyet anlasmasi imzalamisiz. Tanitimi ctesi gunu yapilacakmis.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

500 e yarım sezon yerine 1 yıllık enteresan geldi. hadi diyelim ki bu iki oyuncu da kadroya iyi entegre oldu, ne yani bi sonraki sezonun ortasında 2 oyuncuyu geri mi yollayacaz. ocaktan ocağa kiralığı duymadım hiç.
dentinho  :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş FCBasel takımından Taulant Xhaka'yı transfer etmek istiyormuş...(kaynak Blick)

Oyunlarda alıyorum

Orta saha oyuncusu..

Oyunda çabuk gelişiyor ve iyi oyuncu oluyor..

Gerçi 23 yaşındaymış baktğımda..

Orta saha..

Eski Bursasporlu Ercüment paylaşmış haberi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aboww bu orjinal xhaka değilmiş

kardeşiymiş..

Diğeri yıldız oluyordu  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı berk_bjk

Diarra kapıdan içeri girmesin mümkünse.

Onun futbol kariyeri 3-4 sene önce bitti. Bundan sonrası para avcılığı.

29 yaşında adam daha nasıl bitmiş futbol kariyeri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 01:10:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
29 yaşında adam daha nasıl bitmiş futbol kariyeri

Yaş ile ne ilgisi var :)

Quaresma'nın futbol kariyeri başlamadna bitmişti mesela.

Bazı oyuncular yeteneği ile kazandığını beyni ile kaybediyor.

Diarra artık top filan oynamaz. Zaten oynamadığı için saldı Ruslar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 01:11:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aboww bu orjinal xhaka değilmiş

kardeşiymiş..

Diğeri yıldız oluyordu  :D

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı haluk.m

Son duyumlara göre hala maxi pereira'nın peşindelermiş. tolgay ile anlaşıldığı söylendi ama twitter'a bakarsak trabzonlu yöneticilerle görüştü ve anlaşmak üzere.   (umarım anlaşmazlar)

Bu haberler üzerinden değerlendirirsek.

4-2-3-1 oynuyoruz

------  demba ba  -------     

olcay ------- sosa ------ gökhan

atiba ------- veli

motta -- ersan -- pedro -- serdar/transfer

-- tolga/cenk --

Şimdi yabancı sağ bek alırsak 5+3 yüzünden motta ya da atiba oynamayacak.  motta'nın alternatifi ismail  :s20: hala ümitle ondan çıkış bekleyenler  var ama  :by2:   atiba kesilir'mi ? son yaptıklarından sonra neden olmasın. sağ bek alınacaksa  mantıklı  olan tolgay + sağ bek alıp transferi kapatmak.  böylece  veli'nin yanına tolgay/oğuzhan  oynanabilir gelecek sağ bek ve motta 5+3 takılmadan oynar.

Sadece sağ bek alınırsa ismail/necip kısmen atınç üçlüsünden biri banko ilk onbire girecek ondan sonra lig bitmez her maç 10-15 kişi kalpten gider.

ismail  :bawling: necip  :s20: ismail  :by2: necip

Bu sezon için tsl de başka alternatif kadro kurmak kolay değil.  ts-bs-gs-fb-bşk ve benzeri zor maçlarda sadece yabancı sınırını aşmak için ismail/necip ve atınç ile oynamak ne kadar mümkün ?

Bence yönetim transfer yapmayı düşünmüyor sadece dostlar alışverişte görsün diye haber çıkarıyorlar. bir ihtimal almış olmak için  sağ bek alırlar o zaman durum yukarıda anlatığım gibi olacak. (umarım yanılıyorumdur)

Not: atınç şans verilmesini istediğim bir oyuncu ama şampiyonluk için yeterli değil.(tecrübesiz)
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 06:46:31 jokerhm ]

Çevrimdışı LORDBJK

Bir ara çoraba sponsor alacağımız söyleniyordu o iş ne oldu bilgisi olan var mı? İkinci yarı başlamadan anlaşsalar Tolgay veya maxi için fiyat attırıla bilir. :)