2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575508 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

buralar niye sessiz :D
Bence yine iyi şuan 1-2 güne kimse bakmayacak bile buraya :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı rubi_tobin

hepsine katılıyorum,
futbol ego oyunudur.. egoların çarpıstıgı milyonların havaya uctugu bir oyundur

onun için senin dediğin gibi karakterini bozmayan adamlarla kurulu bir takım yapıyoruz evet ama ben buna kısmen katlıyorum cnk sahada oyuncum dayak yiyorken boynuna eller sarılıyorken bir tane asi adam gelip orada oyuncumu savunmuyorsa ne 11kişilik ekip nede kenardaki hoca veya oyuncular birsey demiyorken ben bu konuda birazda problemli adam ararım biz demiyormuyuz agresif bir adam alalım ortasahaya diye işte bende yolunu soyluyorum sebeblerini yazıyorum

yenilirken oyun içinde ileriye hamle yapan oyuncu gormuyorum mesela diyoruzya bazen takım yeniyorken oyuncular geriye çekiliyor bilici sucluyoruz bazen bakıyorum bilic ileri diyor oyuncular hala geride kalıyor acaba neden?? winner adamların sayısı az ve mevki olarak esas gereken yerlerde yok gibi goruyorum hatta ornekleyim

yani yönetim yarın boyle oyuncu alırsa ve problem cıkarsa demeyelim işte oyuncu sorunluydu ama bende diyorum gerekiyor boylesi fazla almazsın onu kontrol altına almayı basarbilirsek bize maçlar alır forma sattırır:))

grafikte bjk galipken nasıl geriye çekildiğini anlatıyor

Sanırım bir anlam karmaşası yaşıyoruz. Problemli derken karaktersiz mi? yoksa agresif mi?
Genel kanı Pascal gibi olsun problemli olsun, agresif olsun ama karakterli olsun, olmalı.
Yada Gunti gibi olsun sert olsun, agresif olsun ama karakterli olsun.
Yoksa olmayan karakterle ne agresifliğinden hayır gelir nede oyunculuğundan.
Yoksa asi olur, agresif olur, sert olur hatta çirkef bile olur ama karakterli olsun, takım oyuncusu olsun.
Ben artık istemiyorum Fernandes, Quaresma, Simao gibi saçma sapan kişilikler.
Onların hayatla derdi var, benim takımıma yakışmaz.
O sebeple birileri olan olaylardan, o kadar zamandan sonra hala onların adını alınca fikrim sapıtıyor.
Yoksa ne Walsh'ın tırnağı kadar faydaları olmamışlar için kendi değerlerimizin üzerinde görünmeleri beni benden alıyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ozan062

Veysel Sarı ciddi ciddi düşünülüyormuş via @necdetyildirim

yok yok ben imkan vermiyorum

ya düsünüyorlarsa

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

2014'ün en iyi 42. takımı olmuşuz.

42 Beşiktaş Türkiye 161
126 Trabzonspor Türkiye 115,5
150 Galatasaray Türkiye 105,5
314 Bursaspor Türkiye 69,5
343 Kardemir Karabükspor Türkiye 67,5
357 Fenerbahçe Türkiye 66
473 Eskişehirspor Türkiye 55
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Veysel Sarı ciddi ciddi düşünülüyormuş via @necdetyildirim

yok yok ben imkan vermiyorum

ya düsünüyorlarsa

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Gelirse şaşırmam yani :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Gelirse şaşırmam yani :)

Veysel sarı gelirse ben şaşırırım valla..

O kadar kendilerinden geçtiklerini sanmıyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Veysel Sarı söylentileri vardı BJK diye umarım söylenti olarak kalır  :evillol: gelmesin 100 veysel 1 serdar eder  :pray: :pray:

Çevrimdışı f_madida

Veysel Sarı söylentileri vardı BJK diye umarım söylenti olarak kalır  :evillol: gelmesin 100 veysel 1 serdar eder  :pray: :pray:

Yok artik ............. Ali Sami  :akuma:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Veysel sarı gelirse ben şaşırırım valla..

O kadar kendilerinden geçtiklerini sanmıyorum..
Bugüne kadar kimler gelmez dedikte geldi o yüzden şaşırmam diyorum :)

Çevrimdışı Deniz

şu renklilerden aldığımız kaç futbolcunun doğru düzgün hayrını gördük ki şu vasat veyselinkini görelim ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

Transfer konusu cok sessiz, duyumcuda kalmamis ortalikta  :D

Çevrimdışı Deniz

Transfer konusu cok sessiz, duyumcuda kalmamis ortalikta  :D
Duyumcular sağır oldu ortada birşey olmayınca  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Pascal

Transferde haber yokluğundan Veysel Sarı bile konuşulmaya başlanmış.  :kop:
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Dogan

Duyumcular sağır oldu ortada birşey olmayınca  :evillol: :evillol:
Duyumcular basına göre hareket ediyo e hep ayni adamların ismi geçtiği icin onlarda tıkandı suan :sevinc bizimde kafamız rahatladı ya hep ayni seyleri görmekten bıktık valla bu transfer sezon ları zindan gibi geliyo bize

Çevrimdışı haluk.m

10dk önce lig radyo da Ali Ece tolgay arslan'nın alınabileceğini ima etti ayrıca serdar'ın 2 tık üstü sağ bek bulunamaz ise yerine orta saha alınır atiba da sağ bek oynar herhalde dedi.   togay bize gelecek gibi ama trabzon bulduğu gömü sayesinde hamburg'u kandırmaya çalışıyor.

Çevrimdışı Deniz

Kontratı yenilenmeyen atiba ne kadar sağ bek oynar tartışılır.Ben 2. devre atibadan verim beklemiyorum.2 hafta oynar 3 hafta yatar..

Çevrimdışı Tolga

10dk önce lig radyo da Ali Ece tolgay arslan'nın alınabileceğini ima etti ayrıca serdar'ın 2 tık üstü sağ bek bulunamaz ise yerine orta saha alınır atiba da sağ bek oynar herhalde dedi.   togay bize gelecek gibi ama trabzon bulduğu gömü sayesinde hamburg'u kandırmaya çalışıyor.
Tolgay'ı alacak olsaydık alırdık bence belli ki ya başkan ya da Bilic istemiyor.

Çevrimdışı haluk.m

Ne kadar oynar kimse bilmez ama seneye bir takımdan iyi para kaldırmak istiyorsa mecbur performans göstermek zorunda. Ayrıca  bizim takımda 1m € beğenmiyorsa gelecek sezon anadolu kulüplerinde 500-700 bin € kovalar.

Hilbert için hala ah vah edenler var aynı kafa işte.  bırak gitsin sanki bulunmaz hint kumaşı.

tolgay'ın alternatifleri pahalı büyük ihtimalle alınacak ama bir şey bekliyorlar. veli ile  sözleşme yeniledikleri halde açıklamamış olmalarından anlayabiliriz.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 18:31:06 jokerhm ]

Çevrimdışı Türkay

Ne kadar oynar kimse bilmez ama seneye bir takımdan iyi para kaldırmak istiyorsa mecbur performans göstermek zorunda. Ayrıca  bizim takımda 1m € beğenmiyorsa gelecek sezon anadolu kulüplerinde 500-700 bin € kovalar.

Hilbert için hala ah vah edenler var aynı kafa işte.  bırak gitsin sanki bulunmaz hint kumaşı.

tolgay'ın alternatifleri pahalı büyük ihtimalle alınacak ama bir şey bekliyorlar. veli ile  sözleşme yeniledikleri halde açıklamamış olmalarından anlayabiliriz.

Bulunmaz hint kumaşı değil ama işte bulamadık 2 yıldır  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı haluk.m

Bulunmaz hint kumaşı değil ama işte bulamadık 2 yıldır  :lol:

yabancı sınırı ve maddi sıkıntı yüzünden.

Ayrıca menejerlerde çok karışıyor transfere.  linnes 10 kere alınırdı tam anlaşıyorsun araya bir menejer giriyor 300-500 daha fazlaya satarım diye yetki alıyor kulübünden ortalık karışıyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Geçtiğimiz transfer dönemi Haziranda başladı-ağustosta bitti.

Sağ bek alamadık.

Bu transfer dönemi ocakta başladı, şubat başında bitecek, bu kısa dönemdemi alacağız.. Hiç sanmıyorum. 5-6 ay ne yaptı bunlar?

Çevrimdışı Tolga

Geçtiğimiz transfer dönemi Haziranda başladı-ağustosta bitti.

Sağ bek alamadık.

Bu transfer dönemi ocakta başladı, şubat başında bitecek, bu kısa dönemdemi alacağız.. Hiç sanmıyorum. 5-6 ay ne yaptı bunlar?
Belli ki Linnes için uğraşılmış daha çok ama olmadı maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 18:48:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
eskileri acmak istemem ama

'Quaresma bana mesaj atıyor'
Beşiktaş'a geldiği ilk dönemlerde takımda birçok yıldız bulunduğunu söyleyen siyah-beyazlı futbolcu, "İlk zamanlarımda Fabian Ernst bana çok yardımcı oldu. Almanca konuşuyor, iyi bir iletişim kuruyorduk. Guti de önemli bir isimdi. Keşke daha fazla kalsaydı. Quaresma ise çok özel, yetenekli bir futbolcuydu. Şimdilerde kendisiyle hala görüşüyoruz. Beşiktaş'ı özlediğine dair mesajlar atıyor. Bu tip isimlerle birlikte forma giydiğim için gurur duyuyorum" dedi.

daha gecen gun dedim bu adamlarda sorun hiç yoktu ferdi dısında... onları idare edemeyen yonetimler vardı yoksa oyuncu neden sorun cıkarsın...

Sorun yok muydu  :kop: :kop:

http://www.cnnturk.com/video/spor/futbol/2011/02/18/besiktas.dagildi.quaresma.cildirdi/30070.439188/index.html

Hiç sorun yoktu canım sorun bizde  :)
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 18:49:52 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 18:50:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Diarra 2.5 tan asagi oynamaz bir de en az 3 sene kontrat ister bence cok zor

Diarra kapıdan içeri girmesin mümkünse.

Onun futbol kariyeri 3-4 sene önce bitti. Bundan sonrası para avcılığı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 18:52:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu kontrat olaylarının son 6 aya bırakılmasına deli oluyorum.

Yenilemeyeceksen sat sezona girerken.

Ha yenileyeceksen yap kontratı sene başında.

Şunu 1 sene önceden yapmayı hala öğrenemedik.

Sonra adamın neden verimi düşüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli