hepsine katılıyorum,
futbol ego oyunudur.. egoların çarpıstıgı milyonların havaya uctugu bir oyundur
onun için senin dediğin gibi karakterini bozmayan adamlarla kurulu bir takım yapıyoruz evet ama ben buna kısmen katlıyorum cnk sahada oyuncum dayak yiyorken boynuna eller sarılıyorken bir tane asi adam gelip orada oyuncumu savunmuyorsa ne 11kişilik ekip nede kenardaki hoca veya oyuncular birsey demiyorken ben bu konuda birazda problemli adam ararım biz demiyormuyuz agresif bir adam alalım ortasahaya diye işte bende yolunu soyluyorum sebeblerini yazıyorum
yenilirken oyun içinde ileriye hamle yapan oyuncu gormuyorum mesela diyoruzya bazen takım yeniyorken oyuncular geriye çekiliyor bilici sucluyoruz bazen bakıyorum bilic ileri diyor oyuncular hala geride kalıyor acaba neden?? winner adamların sayısı az ve mevki olarak esas gereken yerlerde yok gibi goruyorum hatta ornekleyim
yani yönetim yarın boyle oyuncu alırsa ve problem cıkarsa demeyelim işte oyuncu sorunluydu ama bende diyorum gerekiyor boylesi fazla almazsın onu kontrol altına almayı basarbilirsek bize maçlar alır forma sattırır:))
grafikte bjk galipken nasıl geriye çekildiğini anlatıyor
Sanırım bir anlam karmaşası yaşıyoruz. Problemli derken karaktersiz mi? yoksa agresif mi?
Genel kanı Pascal gibi olsun problemli olsun, agresif olsun ama karakterli olsun, olmalı.
Yada Gunti gibi olsun sert olsun, agresif olsun ama karakterli olsun.
Yoksa olmayan karakterle ne agresifliğinden hayır gelir nede oyunculuğundan.
Yoksa asi olur, agresif olur, sert olur hatta çirkef bile olur ama karakterli olsun, takım oyuncusu olsun.
Ben artık istemiyorum Fernandes, Quaresma, Simao gibi saçma sapan kişilikler.
Onların hayatla derdi var, benim takımıma yakışmaz.
O sebeple birileri olan olaylardan, o kadar zamandan sonra hala onların adını alınca fikrim sapıtıyor.
Yoksa ne Walsh'ın tırnağı kadar faydaları olmamışlar için kendi değerlerimizin üzerinde görünmeleri beni benden alıyor.