2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570851 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  2 dk.2 dakika önce
Bordo mavili kulüp Erkan Zengin için Eskişehirspor'a 2.250.000 euro ödeneceğini açıkladı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam 3.5 m euroyu bizim yönetim hiçbir futbolcuya bir anda vermez :)
vermeleri lazım hocam. benim fazlada gözüm yok Maxi'yi alsınlar transferi kapatsınlar .

Çevrimdışı Tolga

vermeleri lazım hocam. benim fazlada gözüm yok Maxi'yi alsınlar transferi kapatsınlar .
Vermeleri lazım da vermezler işte maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

tese erkana 2 milyon 250 bin euro ödemiş.

Çevrimiçi Samet Ç

KAP'a 7/24 açıklama yapılıyor herhalde.

Çevrimdışı Deniz

KAP'a 7/24 açıklama yapılıyor herhalde.
Aynen öyle istediğin zaman açıklama yapabilirsin.Mesai saati gibi bir durum sözkonusu değil  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Lassana diarra iddiaları var.akılcı bir çözüm olabilir.form durumu nedir.ön libero yanında sağ bek te oynayabilir.

Çevrimiçi Kartal Ç

Lassana diarra iddiaları var.akılcı bir çözüm olabilir.form durumu nedir.ön libero yanında sağ bek te oynayabilir.

bu yabancı sınırının devam edeceği yarım sezonluk sürede diarra ve veliyi kullanırsak orta sahadaki hava toplarında çok zayıflamaz mı takım? olcay ve töre de kısa zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:01:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hadi bakalım bizim Topuz olayında önce kulüple anlaşılmalı diyen Fener ne açıklama yapacak şimdi.

Al Trabzon anlaştı kulüple.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:05:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Yuuuuuh Valencia Benfica'dan Enzo Perez'i almış 23 milyon euroya.

Eski gücüne kavuşuyor yavaş yavaş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:07:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Schalke Nastasic'i kiralamış City'den biz de kiralayabilirdik çok iyi stoper.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Trabzonda değirmenin suyu nereden geliyor anlamadım arkadaş imreniyorum millet çatır çatır alıyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:09:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonda değirmenin suyu nereden geliyor anlamadım arkadaş imreniyorum millet çatır çatır alıyor

İmrenme boşuna çok yanlış yoldalar çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

İmrenme boşuna çok yanlış yoldalar çünkü.
Yanlış olsun olmasın taraftar güzel takım görüyor yönetim safhasını pek takmayacak taraftar sonuçta
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:12:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Yanlış olsun olmasın taraftar güzel takım görüyor yönetim safhasını pek takmayacak taraftar sonuçta

Güzel takım yok ortada. Bizde Quresmalı takıma güzel deniyordu ilk 4'e giremedi.

Önemli olan güzelliği değil TAKIM Olması.  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Stada kredi çekildikten sonra transferlerin daha rahat yapılması gerekmiyor muydu? En azından Pereira yı alaydık  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı saricasi

TS yapmış olduğu transferlerde ne varki imrencek, bzm çöp hakan almışlar bide kiralama ücretine 550 bin Euro vermişler :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:23:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerçekçi yaklaşırsak Tolgay olacak gibi. Olursa ortasahada 4 alternatif olacak bu bizi idare eder. Yazın çok iyi bir ön libero almak koşulu ile.

Sağ bek elinde sonunda alınacak belli merakla bekliyoruz.

Hala stoper aranıyor bu da gerçek. Bakalım Kaboul'u ikna edebilecekler mi maddi olarak bu transferde buna bağlı.

Bunlar olursa yazın sadece bir ön libero ve bir forvet almamız yeterli olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:24:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Stada kredi çekildikten sonra transferlerin daha rahat yapılması gerekmiyor muydu? En azından Pereira yı alaydık  :bandit:

Mesele bu zaten. Alsak çok kolay alırız şuan parasını verip.

Hakedilmeyen paraları vermek istemiyorlar. Yoksa şuan 2-3 yıl vaadeli 8-9 milyon euro çok rahat harcar Beşiktaş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Madem ki seneye yabancı sınırı yok, ofansif orta saha ve kanat forvet olarak avustralyadan nathan burns ile şimdiden bir ön protokol yapsak keşke.

Pektemek ile anlaşamazsak , onun ortada ve  kanatda da oynayabilen pire gibi bir versiyonu. 

Ayrıca Töre , olcay ve kerim'e alternatif olur. Sezon sonu Töre veya oğuzhan iyi bir meblağ ile transfer olacak olursa da yerlerini doldurabilir. 26 yaşında formunun zirvesinde ve ucuz da üstelik. :money:

Ersan gülüm bağlantıları ile yeni zelanda- avustralya pazarına eğilmek lazım bence, maliyet-etkin elemanlar var.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:28:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Madem ki seneye yabancı sınırı yok, ofansif orta saha ve kanat forvet olarak avustralyadan nathan burns ile şimdiden bir ön protokol yapsak keşke.

Pektemek ile anlaşamazsak , onun ortada ve  kanatda da oynayabilen pire gibi bir versiyonu. 

Ayrıca Töre , olcay ve kerim'e alternatif olur. Sezon sonu Töre veya oğuzhan iyi bir meblağ ile transfer olacak olursa da yerlerini doldurabilir. 26 yaşında formunun zirvesinde ve ucuz da üstelik. :money:

Ersan gülüm bağlantıları ile yeni zelanda- avustralya pazarına eğilmek lazım bence, maliyet-etkin elemanlar var.

Yeni kuralda şuna dikkat etmek gerek.

Transfer kolaylaşacak ama bizim bir ailevari yapımız var. Hızlı oyuncu akışı bunu bozar. Her transfer dönemi alınacak adam 2 ya da 3 maksimum olmalı.

Hatta bu ara transfer hariç 3 bile olmamalı 2 şer 2 şer her sene 4 adam. Bizim en büyük avantajımız bu yapı şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Mesele bu zaten. Alsak çok kolay alırız şuan parasını verip.

Hakedilmeyen paraları vermek istemiyorlar. Yoksa şuan 2-3 yıl vaadeli 8-9 milyon euro çok rahat harcar Beşiktaş.

cok inciğini boncugunu arastırıyorlar dusunuyorlar tartıyorlar yahu ben bi tv alıcam dedim 3 ay karar veremedim arkadas yok o ozelliği yokbu kalitesi yok bozulması derken baya zaman kaybettim ama sonunda bir karar verdim fakat yinede memnun kalmadım çunku artık herseyi ogrenmiştim karsıma ne cıksa ha su sundan dolayı bu bundan dolayı diyerek kendimi mutsuz etmeyi basardım

yani neymiş birseyi cok kurcalamayacaksın onder ozende bu sebeble cok zaman kaybettiğini ve artık daha hızlı karar verecek birilerinin gelmesi için istifa etmişti ben bunu dediğinde hak verdim cunku bu bir risk işi ve buna her girmediğin dakika sampiyonluklarla beraber prestij ve inanmıslıgı umududa kaybediyorlar haberleri yok...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Bu transfer dönemi kısa, vereceklerinden 500 fazla verip transfer işi bitirilmeli artık. Kamp başladı takıma alışacak ülkeye lige alışacak daha gelen adam. Keşke daha hızlı olabilsek
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:32:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay'a çok ön yargım vardı bu yüzden 2 gündür baya maçını izledim baya da yanılmışım.

Tolgay iyi oyuncu.

En gözüme batan çabukluğu oldu. Yani topu sırtı dönük alıp çok hızlı dönüp oyunu açabiliyor.

Yani ön libero değil aslında bildiğin çift yönlü ortasaha. İlk müdahaleleri Atiba'dan daha iyi. Çok çabuk ve isabetli. Dikine gidebiliyor ve pasları da çok iyi.

Eksikleri ise markajı pek iyi değil gibi kolay geçiliyor. Kafaya hiç çıkmıyor nerdeyse. En önemlisi ise gücü yok. Yani omuzu yediğinde iner gibi duruyor.

Eğer alınırsa daha çok Veli arkada Tolgay önde oynar gibi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 21:33:53
  • Beşiktaş / Bodrum
cok inciğini boncugunu arastırıyorlar dusunuyorlar tartıyorlar yahu ben bi tv alıcam dedim 3 ay karar veremedim arkadas yok o ozelliği yokbu kalitesi yok bozulması derken baya zaman kaybettim ama sonunda bir karar verdim fakat yinede memnun kalmadım çunku artık herseyi ogrenmiştim karsıma ne cıksa ha su sundan dolayı bu bundan dolayı diyerek kendimi mutsuz etmeyi basardım

yani neymiş birseyi cok kurcalamayacaksın onder ozende bu sebeble cok zaman kaybettiğini ve artık daha hızlı karar verecek birilerinin gelmesi için istifa etmişti ben bunu dediğinde hak verdim cunku bu bir risk işi ve buna her girmediğin dakika sampiyonluklarla beraber prestij ve inanmıslıgı umududa kaybediyorlar haberleri yok...

Ne kadar profesyonelleşirsen o kadar fazla hata yapma riskin artar demişler. Yani haklısın. Zaten hem detaycı hem hata yapmayanlar ilah oluyor Dortmund'un ceosu gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli