2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570865 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bu kadro bu lig için yeterli mi?

Serdar sakatlandı aynı anda veli yada atiba kart cezalısı veya sakat veya Atiba sözleşme uzatmadığı için başladı afra tafralara diyelim , kimi oynatacaksınız sağ bekte ? aman ismail demeyin.

Çevrimdışı Deniz

Serdar sakatlandı aynı anda veli yada atiba kart cezalısı veya sakat veya Atiba sözleşme uzatmadığı için başladı afra tafralara diyelim , kimi oynatacaksınız sağ bekte ? aman ismail demeyin.
Aynen oyle..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

kalite neden ucuza alınmasın DembaBa yı ucuza aldık sosayıda öyle rakama takılma ederine bak bir milyonluk oyuncuyu 1,5 a alırsan kazık yemiş olursun 500 alırsan ucuza almış olursun dembaba 6 M ucuz demektir her oyuncunun fiyatını kalitesi belirler uefada guruptan lider çıktık ilk yarıyı üst sırada bitirdik bunu bu oyuncular yaptı öyle bir havadasınızki sağ bek olmazsa şampiyonluk gider diyorsunuz sen orta sahaya iyi bir oyuncu alda atibada sağ bek oynar bek ya alt tarafı ama büyüttünüz hiç çıkmasın otursun orda beklesin orda ilerde gökhan oynuyor bizim öyle aman aman bek takviyesine ihtiyacımız yokki sağda orası bizim en iyi bölgemiz sanki sağ kanadımız kırıkta bek diye tutturdunuz bizim ataklarımızın çoğu sağ kanattan geliyor kaldıki ceza sahasında acayip bir hava üstünlüğümüz varda orta açacak bek istiyorsunuz öyle bir bek gelse 3 orta yapar dördüncüde sağlam bir küfür eder bir dahada kendini yormaz :D bizim ileri ucumuz ver kaçlarla defansı delerek içeri giriyor bizim her golümüz mücadele kokuyor takım oyununda tek oyuncu hiç bir şeydir senin takım kalitesini aynı seviyede tutman gerekirki başarı gelsin sağ bek alınamaması yönetim beceriksizliği değil Bilicin linnesi alamıyorsanız başka bek almayın demesinden kaynaklandı istemiyor adam zorlamı isteteceksin bunu haber yaptık olay oldu ne komisyonu kaldı ne başka bir şeyi istemediği oyuncuyada şans vermiyor biz hocamızı eleştirirken bu yüzden eleştirdik pedro tirbünde otururken Necip stoper oynadı denemedi bile ama hazırlık maçlarında oynamıştı bayada iyi oynamıştı eskude oynadı necip oynadı ama pedro tribünden inmedi ne zaman mecbur kaldı yada yönetim mecbur etti o zaman pedro oynadı bazı şeyleri kabul edelim hocamızın rotasyonu mecburiyet olmazsa olmuyor bu senede kupa maçlarında gördük bu kadar yoğun maç trafiğinde as kadroyla çıkmaya gerek varmı ver gençlere şans çokmu önemli kupa

Abi uefa da lider çıktık bunu yapan bu futbolculardı ama kötü maçları da oynayan yine bu takım. Bizim takımımıza yedek olacak adam değil bir üst seviyeye çıkaracak adam lazım bunu bilic in de görmesi lazım diğer yorumlar da da yazılmıs ama ben de yazayım diyelim Serdar sakatlandı oraya kimi koyucaz? Necip İsmail oynarsa direk orayı otoban sayalım biz  :bandit: Atiba oynasa orta saha boş kalacak yönetimin de bunu bilmesi gerekiyor biliyorda ama 1.5 sezondur hala bi sağ bek alamadık Bilic linnesten başka bek istemeyebilir ama takım için bir sağ bek şart orta sahadan da önce. Orta saha da lazım orası ayrı tabi ama öncelik sağ bek olmalı ve bizi ileriye taşıyacak bi isim olması gerekiyor bu Linnes olabilir Pereira da olabilir ama biri gerekiyor mutlaka. Gökhan Töre Türkiye de en fazla geri gelen kanattır herhalde çünkü geriden top gelmiyor Serdar arada bir çıkıyor, genelde Gökhan geriden topu alıp ileri sürüyor ama orada ileriye çıkabilen ve Demba Ba ya orta yapabilen biri olsa sağ tarafı düşünemiyorum tabi para işini sıkı tutmamız lazım yönetim de zaten bunun farkında ama işin suyunu çıkarmamız gerek 500 euro için oyuncu almıyorsak bu iş de terslik vardır çünkü biz kiraya gönderdiğimiz oyuncuların çoğunu bedelsiz gönderdik hatta maaşlarını bile yarı yarıya biz ödüyoruz onları belli bedel karşılı mesela 100 000 tl karşılığı kiralasak kaç tane forma parası eder yani bizi Liverpool karşısında sağ taraftan emin edecek bi sağ bek lazım bu da tecrübeden geçiyor tecrübede biraz tuzlu tabi  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mikartal

ANÇ konuşmasında bilicle sagbek için listedeki oyuncuları konuşacagız dedi,bunun açılımı bana göre daha önce biliçle mutabık kaldıkları oyuncular ya pahalı yada gelmiyorlar,diyeceklerki senin istediklerini alamıyoruz.yeni adaylar bunlar .yani yeni isimler var

Çevrimdışı ozan062

sagbek alınmayacak gibi birseyler demiş ovunc

hiçbi dediği tutmuyor ama maxi dısında birini almıcakalr gibi gorunuyor o tamam derse alırlar yoksa seneye
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

Abartılı diyebilirsiniz ama bence Tolgay Arslan transferi şampiyonlul yolunda büyük hamle olur bizim için.Hem mali açıdanda gerçekçi olur.Alman ligini takip eden varsada bana hak verir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Daha önceki mesajımda, Yavaş yavaş oyuncuya ihtiyacımız yok haberleri çıkartılır, yaptırılır demiştim, ki ilk taşı ntv atmış.  :lol: :lol:

Tanıyoruz artık yönetimleri, basını vs..

Kulupte para yok, ama sen beşiktaşsın kardeşim.. 1.5 2 yi cepten vereceksin yinede alacaksın 1 adam.

Olabilecek en mantıklı hamle, Tolgay ı almak olur.

Atiba-Serdar sezon sonuna kadar götürür ligi, uefa demeyin.

Veli - Atiba- Tolgay - Hatta necip de ligi götürür şurda 18 maç kaldı.

Para olsa isterim bende ortaya de jong u sağ kanada perreirayı ama yok. :money:

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

Takim ilk idmana cikiyor bakalim, hadi hayirlisi.

Çevrimdışı mikartal

Abartılı diyebilirsiniz ama bence Tolgay Arslan transferi şampiyonlul yolunda büyük hamle olur bizim için.Hem mali açıdanda gerçekçi olur.Alman ligini takip eden varsada bana hak verir.
tolgay arslanı ben seyretmedim ama teknik ayaklarına hakim ama defansif yönü zayıf diyorlar,bizde böyle zaten oguzhan,sosa var,bize G.inler (melo) gibi oyunu iki yönlü oynayan oyuncu lazım.siz tolgayı seyrettinizmi özellikrei nedir

Çevrimdışı Deniz

Yine transfer (yapılacaksa) kampa yetiştirilmedi...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

tolgay arslanı ben seyretmedim ama teknik ayaklarına hakim ama defansif yönü zayıf diyorlar,bizde böyle zaten oguzhan,sosa var,bize G.inler (melo) gibi oyunu iki yönlü oynayan oyuncu lazım.siz tolgayı seyrettinizmi özellikrei nedir
hücum Atibadan iyi oguzhan dan kötü savunmada atiba dan kötü Oğuzhandan iyi dersem açıklayıcı olur sanırım

Çevrimdışı Tolga

Yine transfer (yapılacaksa) kampa yetiştirilmedi...
Ben transfer yapılsın ona bile razıyım ama pek ümidim kalmadı açıkçası.

Çevrimdışı doganay

Maxi Pereira transferi olursa iyi olur. insallah Benfica nin sozlesme teklifini kabul etmezde, onlarda bize satmak zorunda kalir.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 18:22:03 doganay ]

Çevrimdışı mikartal

hücum Atibadan iyi oguzhan dan kötü savunmada atiba dan kötü Oğuzhandan iyi dersem açıklayıcı olur sanırım
orta sahada iyibir alternatif olur o zaman ,ama bence onunla önümüzdeki sezon için söz kesildi,o zaman bonservisiz alınacak diye biliyorum.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben transfer yapılacağına inanıyorum..

Yönetim kozu elinde tutmak istiyor diye düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'a iki Chelsea'li geliyor
İddiaya göre Beşiktaş, Chelsea'den Salah'la beraber bir yıldızı daha istiyor.

İngilizler'in yayın organı Daily Star, Beşiktaş'ın Chelsea'nin genç yıldızları Mohammed Salah ve Nathan Ake'yi kiralamak için teklifte bulunduğunu açıkladı.
Türk kulüplerinin bu iki yıldızın peşinde olduğu ve en ciddi teklifin Beşiktaş'tan geldiği vurgulanan haberde, siyah-beyazlıların iki futbolcuyu birden sezon sonuna kadar kiralamak için Chelsea ile irtibata geçtiği iddia edildi.

Jose Mourinho bu sezon Mohammed Salah'a Premier Lig'de 3 maçta şans tanırken, genç yetenek bu karşılaşmalarda gol veya asist üretememişti. Öte yandan Nathan Ake ise toplamda 6 kez giydiği ;Chelsea formasıyla Premier Lig deneyimi yaşayamamış, Hollandalı futbolcu takımına Şampiyonlar Ligi mücadelesinde yaptığı 1 asistle katkı sağlamayı başarmıştı.

Çevrimdışı Deniz

ts erkan zengini bildirdi ama erkan zengin istedikleri yere bildirsinler fbden başka takıma gitmem demiş.ilginç..

Çevrimdışı Tolga

ts erkan zengini bildirdi ama erkan zengin istedikleri yere bildirsinler fbden başka takıma gitmem demiş.ilginç..
Mehmet Topuz'da öyle diyordu 3 gün sonra tıpış tıpış gitti Erkan'da gider :)

Çevrimiçi Samet Ç

Erkan Zengin'in KAP'a bildirildiğinden haberi yokmuş.  :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-kartalin-transfer-gundemi
Demin izledim. Sağ bek alacağız demeye getirdi Mete Vardar. Herhalde kamp bittikten sonra gelir sağ bek. Bu arada Juve Maxi'den vazgeçmiş Licstheiner ile sözleşme uzatmıi belki Benfica Juve teklif yaptı diye işi zora koşmuş olabilir.

Çevrimdışı Tolga

Demin izledim. Sağ bek alacağız demeye getirdi Mete Vardar. Herhalde kamp bittikten sonra gelir sağ bek. Bu arada Juve Maxi'den vazgeçmiş Licstheiner ile sözleşme uzatmıi belki Benfica Juve teklif yaptı diye işi zora koşmuş olabilir.
Eğer Maxi açık açık Benfica'ya beni bırakın derse bir ihtimal transfer gerçekleşebilir yoksa bence zor gelmesi.

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer Maxi açık açık Benfica'ya beni bırakın derse bir ihtimal transfer gerçekleşebilir yoksa bence zor gelmesi.
Demiş zaten hocam. Benfica bize oyuncuyu ikna edin biz 3.5 milyon euroya satarız demiş. Maxi'yi her türlü ikna ederiz 1 milyon alıyordur Benfica'dan 1.400 net veririz maç başları ile 1.700'e fit olur Maxi.

Çevrimdışı Tolga

Demiş zaten hocam. Benfica bize oyuncuyu ikna edin biz 3.5 milyon euroya satarız demiş. Maxi'yi her türlü ikna ederiz 1 milyon alıyordur Benfica'dan 1.400 net veririz maç başları ile 1.700'e fit olur Maxi.
Hocam 3.5 m euroyu bizim yönetim hiçbir futbolcuya bir anda vermez :)