2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562885 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Saçmalık abi Fatih olursa gesenin başkanı olur bence

2 alanı parsellemek varken neden tek kaleyı feth etsin, bence olur TFF başkanı ama bu seçimdemi diğerindemi bilemem.

Çevrimiçi Samet Ç

2 alanı parsellemek varken neden tek kaleyı feth etsin, bence olur TFF başkanı ama bu seçimdemi diğerindemi bilemem.
Eğer olursa bu seçimde sanmıyorum

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Bi 10 sayfa kadar geriye dönük okudum. Gökhan ile ilgili spekülasyonlar var. Çok net söylüyorum, gökhanı satarsak en az 2 yıl şampiyonluk beklemeyin.

zamanında toşak nihat için demişti. ben de gökhan için diyorum: Gökhanı satana şampiyonluğu satar.

haa, bana göre satılabilir. stadyuma para aktarırız, takımın tek önceliği stadı bitirmek olmalı. bunun için oyuncu satılabilir. ama şampiyonluk bekliyor isek, o iş olmaz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Karabay

barcelona at.madrid maçını yöneten hakeme bak. demekki bir tek bizde olmuyor böyle hakemler. herşeye rağmen barca nasıl yenmeyi başarıyorsa bizde öyle yapmalıyız.

Çevrimdışı kartal74

zamanında toşak nihat için demişti. ben de gökhan için diyorum: Gökhanı satana şampiyonluğu satar.
Durumu düzelteyim.o sözü daum söylemişti.zaaten real soceıadada götüren hoca toschaktır :tabe:nihatı altyapıdan çıkartp ilk forma veren hoca toschaktır :ok :

Çevrimdışı Deniz

Badem salliyor yine :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  22 dk. 22 dakika önce
1)Sağ bek transferinde hala somut adım yok.
Molde,Linnes'te fiyat yükseltince,Maxi Pereira'ya yönelindi.
Ancak hem oyuncu hem kulüp sıkıntı.

2)Benfica "sözleşme yenileyeceğiz" dedi..
"Ancak çok istekliyseniz eğer oyuncuyu ikna edin, bize de 3,5m verin" mesajı gönderildi Bjk'ye..

3) Pereira sıcak bakıyor Beşiktaş'a.Ama onun da istediği rakamla Beşiktaş arasında hala fark var..Dolayısıyla şu şartlarda iş zor gözüküyor.

4) Herşeye rağmen "Linnes ve Pereira defteri kapandı" diyemeyiz..
Helsingborg'taki Krafth da  scout ekibinin önerdiği bir başka isim..

5) Cicinho sezon başında da önerildi..Ancak Bjk yönetimi "son transferini yapan oyuncu" istemiyoruz dedi..
Şimdi yine gündemde..Olur mu?++

6)Aylardır sağ bek arayan scout ekibi var..Yönetime sundukları büyük bir liste var..Bunlar yok sayılıp,Cicinho'ya yönelmeleri zor bence..++

7) Ha Cicinho kısa vadede  yarar sağlar mı? Bence sağlar..Ama yönetim hala çok sıcak değil..

8)Başkan Orman'ın Chelsea'yle görüşme sebebi malum..Salah..
Nathan Ake'nin de önerildiği doğru ancak oyuncu Türkiye'ye pek sıcak bakmıyor..

9) Milosevic, Bilic'in isteğiyle değil,onayıyla alındı..
Bilic hala tecrübeli stoper istiyor..
Ve hala en önemli aday Tottenham'dan Kaboul..

10) Ancak her iyi lig topçusu gibi, Kaboul de Türkiye'ye gelmek için ciddi bir para istiyor..İmza parası meselesi de var tabi..

11) De Jong'un da Gökhan İnler'in de menajerler tarafından önerildiği doğru..Ancak maliyetler Bjk'nin bütçesinin üstünde..

12) Şu an için maliyet anlamında en yakın görünen isim Hamburg'tan Tolgay Arslan..Ancak onun da talibi fazla..Ts ve Gs dahil isteyeni çok.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

13) Demba Ba Katar'ın 1 Numaralı gündem maddesi.
Teklif geldi,kabul edilmedi..
Böyle devam ederse,sezon sonu 17-18m'luk bi teklif gelebilir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Renton

Badem bu sefer çok sallama konuşmadı sanki doğru dedikleri
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Badem salliyor yine :)
Ulan bari insan bir tane güzel bir haber sallar hepsi olumsuz haberler :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Bilmediğimiz hiçbir şey söylemedi. Hep bilinen herkesin konuştuğu şeyleri söyledi. Bu mu şimdi gazetecilik ? Birde üstüne her maçı izleme fırsatı verilip hem de üstüne para alıyor. Allah herkese Fırat Günayer şansı versin :D

Çevrimdışı Renton

Bence demba satılmalı ya sene sonu verirler mi aynı teklifi hazır yakalamışken 30 yaşındaki adamı iteleyeceksin 15e

Çevrimdışı Deniz

Ulan bari insan bir tane güzel bir haber sallar hepsi olumsuz haberler :icool:
Hahaha aynen :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Kaan Özkara
‏@9KAAN1903
De jong 3.6 + 10 bin euro mac basi istiyor ben fikret ormani taniyorsam vermez o parayi

ne dersiniz doğruysa verilir mi sizce bence hayatta verilmez bu para

Çevrimdışı Tolga

Bence demba satılmalı ya sene sonu verirler mi aynı teklifi hazır yakalamışken 30 yaşındaki adamı iteleyeceksin 15e
Sezon sonunda iyi bir bedele satılabilir ama yerine alternatifi de şimdiden hazır olmalı.

Çevrimdışı Tolga

Kaan Özkara
‏@9KAAN1903
De jong 3.6 + 10 bin euro mac basi istiyor ben fikret ormani taniyorsam vermez o parayi

Bence verilir ama başkan vermez zaten bunu hepimiz biliyoruz :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hevesini kursagında bırakmayın  :evillol: bunları ntv sporda dinledim özet geçmiş

Çevrimdışı Tolga

Hevesini kursagında bırakmayın  :evillol: bunları ntv sporda dinledim özet geçmiş
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı forzatunga

In my opinion Johan Larsson is the best right-back in the Swedish league. Some of my criticism above might indicate a different story, but in order to judge a player`s potential you need to highlight his weaknesses just as well as you point out his strengths.
Absolutely all players have got areas they need to improve on: even the world’s best footballer.

Larson has got extreme qualities which he knows how to take advantage of. If a club in Europe can take advantage of his strengths, like Elfsborg are doing at the moment, then we will hear a lot more from the player in the future.

Scouting report on Johan Larsson written on 17.04.2013.

Written and approved by Øyvind Christoffer Johansen, Chief scout.

Çevrimdışı Renton

Kaan Özkara
‏@9KAAN1903
Maxi icin benfica 2.5 milyon euro istedi
3.5 degil Besiktas 2 teklif etti firat sallamasin selam yollayin benden

Çevrimdışı forzatunga

Kaan Özkara
‏@9KAAN1903

2.6 bile verilmez bizim takımın felsefesine ters ki oyuncu da o kadar etmez zaten.

Çevrimdışı ALI RIZA

In my opinion Johan Larsson is the best right-back in the Swedish league. Some of my criticism above might indicate a different story, but in order to judge a player`s potential you need to highlight his weaknesses just as well as you point out his strengths.
Absolutely all players have got areas they need to improve on: even the world’s best footballer.

Larson has got extreme qualities which he knows how to take advantage of. If a club in Europe can take advantage of his strengths, like Elfsborg are doing at the moment, then we will hear a lot more from the player in the future.

Scouting report on Johan Larsson written on 17.04.2013.

Written and approved by Øyvind Christoffer Johansen, Chief scout.
evet @Deniz tercüme alalım düzgünce anlayacagımız şekilde

Çevrimdışı doganay

Anlasilan bugun kayda deger bir gelisme yok. Yarin umarim hayirli haberler aliriz.

Çevrimdışı Tolga

2.6 bile verilmez bizim takımın felsefesine ters ki oyuncu da o kadar etmez zaten.
De Jong mu etmez yani :)

Çevrimdışı FARUK

De Jong mu etmez yani :)
Sneider in 5 aldigi ulkede diye girecektim konuyada vazgectim :)
En azindan biz o kadar veremeyiz
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 01:07:21 FARUK ]