2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561200 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bence tahammül sınırları sadece Bilic için sınırda değil, yönetiminde buna göre yapması lazım transferleri . Stat en fazla 1 yıl daha kamufle eder bazı durumları.

Çevrimdışı ozan062

Bence tahammül sınırları sadece Bilic için sınırda değil, yönetiminde buna göre yapması lazım transferleri . Stat en fazla 1 yıl daha kamufle eder bazı durumları.

ne stadı yav kredi cektiler bitti artık o:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Çarsambaya kadar bitsin transferler zuper olur :ishock:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Çarsambaya kadar bitsin transferler zuper olur :ishock:
Transferin son gününe kadar beklemeye devam :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı blackeagle35

73-75 civarında olacak şampiyonluk bandı..İkinci yarı alt sıraların bu puanları alacağını kimse düşünmesin..Bu puanlarla baraj 30 bile olmuyor küme düşmede..Böyle sezon benim hatırladığım çok az..15 puan civarında çok takımın olduğunu düşünürsek,kırıcı olacak ikinci devre..Takımlar kapanacak,puana yatacak herkes..İlk 9 maçta Fenerbahçe'nin puan kaybının yüksek olacağını düşünüyorum..Bizim ilk yarıdaki deplasman performansımız yanıltıcı olabilir..Kolay deplasmanlara çıktık genel itibariyle..İlk yarıdaki deplasman performansının benzeri ikinci yarıda iç sahada olacak..Deplasman maçlarımız zorlu olacak..Atiba-Veli ikilisinin özellikle kapanan takımlara karşı bizi zora sokacağını düşünüyorum..

Çevrimdışı Türkay

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11338165/Man-Utd-Transfer-news.html

Şuan en iyi ve en değerli oyuncumuz Gökhan Töre. En az çift haneli rakamlara satılmalı ki CL de oyuncu kendi piyasasını oluşturmadan kimseyi satmamamız lazım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı Akil Emre

Basket takımından beklentim olmadığı için çok takılmıyorum gidip bu kadroyla şampiyon mu olacaktık yani :)
Zaten fener veya efes bütçesiyle baş etmek zor ama fenerden 38 sayıda fark yenmez bu rezilliktir. Hoca istifa etsin 2 tane tecrübeli oyuncu alınsın aynı futbolda istediğim gibi yoksa gençlerle başarı çok zor gelir.

Çevrimdışı Tolga

Zaten fener veya efes bütçesiyle baş etmek zor ama fenerden 38 sayıda fark yenmez bu rezilliktir. Hoca istifa etsin 2 tane tecrübeli oyuncu alınsın aynı futbolda istediğim gibi yoksa gençlerle başarı çok zor gelir.
Koç kesin gönderilmeli zaten de biz 2-3 sene daha buna yakın kadrolar kurabiliriz yani basketbola olan yatırım anca bu kadar.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Şuan en iyi ve en değerli oyuncumuz Gökhan Töre. En az çift haneli rakamlara satılmalı ki CL de oyuncu kendi piyasasını oluşturmadan kimseyi satmamamız lazım.
Beğenen olur beğenmeyen olur ama bu Töre de inanılmaz potansiyel var. Biraz şut çalışması lazım. Robben gibi Messi gibi kaleyi gördüğünde plaseyi vurmayı becerdi mi fiyatını 2 ye katlar :)

Çevrimdışı Türkay

Beğenen olur beğenmeyen olur ama bu Töre de inanılmaz potansiyel var. Biraz şut çalışması lazım. Robben gibi Messi gibi kaleyi gördüğünde plaseyi vurmayı becerdi mi fiyatını 2 ye katlar :)

Bir daha ki sene CL'ye gidebilirsek onunu için de bizim içinde büyük şans olur. 20'e kadar okuturuz CL de Töre yi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Daha önce de okumuştum doğru olması muhtemel.Sezon sonunda gökhanı 15 milyon € civarına satabiliriz bence
Gökhan'a şuan kimse o parayı vermez hatta ben bu habere bile inanmıyorum.Manchester o parayı verecek olsa başka adam alır :)

Çevrimdışı cisse557

Daha önce de okumuştum doğru olması muhtemel.Sezon sonunda gökhanı 15 milyon € civarına satabiliriz bence
Uzun zamandır ilk kez piyasası olan futbolcular topluluğumuz var. Bugün Demba Ba yı, Töre'yi, Sosa'yı, Franco'yu, Veli'yi satışa çıkarsak alanları çıkar. Eskiden böyle miydi adamı göndermek için takla atıyorduk. 15 iyi para :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Gökhan'a şuan kimse o parayı vermez hatta ben bu habere bile inanmıyorum.Manchester o parayı verecek olsa başka adam alır :)
Aslında verir çünkü potansiyelinin farkındalar.Gökhan Chelseaden gelme ve ingilteredeki birçok takım tarafından izleniyor.en rezil oynadığımız gs derbisinde bile adam tek başına harikalar yarattı.şu an 15 vermez ama böyle devam ederse sezon sonu verebilir.çünkü 7-8 e gökhanı satmayacağımızı iyi biliyor manchester..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Aslında verir çünkü potansiyelinin farkındalar.Gökhan Chelseaden gelme ve ingilteredeki birçok takım tarafından izleniyor.en rezil oynadığımız gs derbisinde bile adam tek başına harikalar yarattı.şu an 15 vermez ama böyle devam ederse sezon sonu verebilir.çünkü 7-8 e gökhanı satmayacağımızı iyi biliyor manchester..
Ben zaten Manchester'ın Gökhan'ı alacağını sanmıyorum yani en azından şimdilik ama iyi bir teklif olursa gitmesinde bir sakınca yok :)

Çevrimdışı Renton

Gokhan milli takima ilk geldigi zamanlar hep toplari kaybederdi pas 0 di o zamanda cok begenirdim ama cok gelistirdi kendini suan potansiyel bakimindan takimdaki en iyi oyuncu gollere basladi kanattan iceri girip cektigi sutlar isabet buluyor artik asistler yapiyor

Çevrimdışı cisse557

Bu performansını devam ettirirse verirler. Niasse 'ın 5.5 ettiği Emenike'nin 10 ettiği Gs'deki Arda'nın( şuan ki halinden bahsetmiyorum) 12.5 ettiği ortamda Töre neden etmesin ki? Potansiyeli olduğunu sen de ben de herkes biliyor. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 22:46:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben zaten Manchester'ın Gökhan'ı alacağını sanmıyorum yani en azından şimdilik ama iyi bir teklif olursa gitmesinde bir sakınca yok :)

Griezmann'ı alırlar Töre'ye gelene kadar :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

atletico satmaz ki 20 den aşağı :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Gelmiş mi gelmiş mi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 22:52:32
  • Beşiktaş / Bodrum
atletico satmaz ki 20 den aşağı :)

20 ye satsa iyi 30'a aldılar zaten 50'den aşağı kimseye vermezler uçuyor adam :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 22:53:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Uğur Demirok'u Tribzon almış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İşte bunu demek istiyorum Gökhan'a sıra gelene kadar piyasada o kadar topçu varki :)