2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563068 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

transfer dönemi çok yıpratıcı olacağa benziyor  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

belki de newcastledan bir oyuncu alacak başkan  :biggrinking: beyler newcastledan alabileceğimiz bir oyuncu var mı aradığımız profile uyan ??? :iscrewy:
http://www.transfermarkt.com.tr/cheik-tiote/profil/spieler/33478

Çevrimiçi Samet Ç

transfer dönemi çok yıpratıcı olacağa benziyor  :)
beklentilerim olmaz ise çok hayır duamı alacak yönetim.  :akuma:

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Dogan

başkanın ake icin gittigi ne malum arkadaslar biraz mantikli düşünelim bu adam daha 19 yasinda ve macin kadrosunda bile yok koskoca besiktas baskani bu kadar mi düştü de ake icin gidiyo hatirlayin ilk gidisinde ba yı getirmisti simdide onun ayarinda biri getirecegini dusunuyorum hayir akeyi getirse simdi atibayi mi kesecek bence hayir çünkü sistemi bilmiyo ligi bilmiyo ve atiba suan icin daha iii bizim sistemde ben kesinlikle ake icin gittigine inanmiyorum bu külliyen yalan :) ha mikel olabilir

Çevrimdışı TØLGA

beklentilerim olmaz ise çok hayır duamı alacak yönetim.  :akuma:
cemiyet kuralim bende öyle  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 00:56:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler peki de jong dan başka orta saha için katil , tecrübeli , ayağı düzgün başka kim var isim olarak ????

Çevrimdışı Anıl

başkanın ake icin gittigi ne malum arkadaslar biraz mantikli düşünelim bu adam daha 19 yasinda ve macin kadrosunda bile yok koskoca besiktas baskani bu kadar mi düştü de ake icin gidiyo hatirlayin ilk gidisinde ba yı getirmisti simdide onun ayarinda biri getirecegini dusunuyorum hayir akeyi getirse simdi atibayi mi kesecek bence hayir çünkü sistemi bilmiyo ligi bilmiyo ve atiba suan icin daha iii bizim sistemde ben kesinlikle ake icin gittigine inanmiyorum bu külliyen yalan :) ha mikel olabilir
Şimdiye kadar doğru dediğiniz birşey duymadım zaten kimin ismi ortaya atılsa yalan dediniz :alala: Ayrıca Ake için görüşmeye gittiğini varsayarsak, transfer görüşmesi yapmak için gitmesiyle bu kadar mı düştü demek ne alaka :alala:

Çevrimdışı TØLGA

De jong iside ciddi olabilirmi acaba demeden edemiycem  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

beyler peki de jong dan başka orta saha için katil , tecrübeli , ayağı düzgün başka kim var isim olarak ????
http://www.transfermarkt.com.tr/cheik-tiote/profil/spieler/33478 katil değil ama sağlam oyuncudur.

Çevrimdışı Dogan

fikret ormanin son zamanlardaki stratejisine hayran oldum besiktasin 1 kuruşunu bile boşa harcamiyo helall olsun boyle karaktere vve inanin kaliteli transferler yapacaktir ake make inanmayin fake bunlar :) mikel dir o  :ishock:

Çevrimiçi Samet Ç

De jong iside ciddi olabilirmi acaba demeden edemiycem  :iblush:
sanmam

Çevrimiçi Samet Ç

fikret ormanin son zamanlardaki stratejisine hayran oldum besiktasin 1 kuruşunu bile boşa harcamiyo helall olsun boyle karaktere vve inanin kaliteli transferler yapacaktir ake make inanmayin fake bunlar :) mikel dir o  :ishock:
hayır mikel değil.

Çevrimdışı Anıl

cemiyet kuralim bende öyle  :evillol:
Kurmaya gerek yok herkes bireysel söver zaten :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 00:59:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bak rüzgar da yazdı simdi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 01:00:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimiçi Samet Ç

Bak rüzgar da yazdı simdi  :evillol:
tolgay ile de jong değil mi :D bu adam stoper alındı dedi milo geldi bunlardan biri de gelir mi  :evillol:

Çevrimdışı Dogan

Şimdiye kadar doğru dediğiniz birşey duymadım zaten kimin ismi ortaya atılsa yalan dediniz :alala: Ayrıca Ake için görüşmeye gittiğini varsayarsak, transfer görüşmesi yapmak için gitmesiyle bu kadar mı düştü demek ne alaka :alala:
bilader sen inan ben inanmiyorum ben artik yogurdu üfleyerek yiyom sanada tavsiye ederim elkeson jimenes robinho belhanda balanta vs. bu jenerasyondan sonra benim icin basın bitmistir sadece resmi siteye inanirim

Çevrimiçi Samet Ç

ramires mi ??  :D :D :D :D
Yok Ake ama büyük bir ihtimal ile bir daha ki sezon içinmiş diyorlar.

Çevrimdışı TØLGA

tolgay ile de jong değil mi :D bu adam stoper alındı dedi milo geldi bunlardan biri de gelir mi  :evillol:
sosa paketine de jong diyo yani 3.5 milyon
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

Çevrimiçi Samet Ç

sosa paketine de jong diyo yani 3.5 milyon
Sosa paketine De Jong'u alman imkansız tillah da kafayı yemiş  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

ndn degil
Mantıklı düşünürsen olmayacağını anlarsın bir daha düşün ve araştır.