2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562929 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı okansosa

onu yapamadı yanlıs hatirlamiyosam sonrada teknik faul yapti
sonra da maç gitti zaten aslında lofton son topu dengeli atsa kazanabilirdik turnike adımıyla attı topu lofton bazen çok acele ediyor geçen sene akatlardaki gs play off maçında da son topu yarı sahaya yakın yerden kullanmıştı sonradan broekhoff tipleyemedi o ayrı mesele tabi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

baskanın saglam scout gozu var :)) guvenirim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

3 tane seçenek var galiba Chelseadan. Salah Ake Zouma. Salah bence çok zor Zouma'yı zaten göndermiyor Mourinho. Hollandalı Ake geliyor galiba 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

3 tane seçenek var galiba Chelseadan. Salah Ake Zouma. Salah bence çok zor Zouma'yı zaten göndermiyor Mourinho. Hollandalı Ake geliyor galiba 
Ake alınacaktır Salah için belki sezon sonu için el sıkışırlar.Tamam Ake gelsin de bazı arkadaşların söylediğine katılıyorum bize tecrübe katacak oyuncular lazım artık.Ake, fazla izlediğim bir oyuncu değil olumlu-olumsuz yorum yapamam ama çıktığı maç sayısı sınırlı yani doğru transfer olur mu şuan emin değilim.

Çevrimdışı okansosa

artık takıma olgun oyuncular alınmalı derbilerde üstünlük sağlayamıyoruz çok genç oyuncu oldu takımda tecrübe farkı bize neler kaybettiriyor derbilerde kazansaydık durum şu an
Beşiktaş-41
fener-33
gs-32
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı f_madida

Ake alınacaktır Salah için belki sezon sonu için el sıkışırlar.Tamam Ake gelsin de bazı arkadaşların söylediğine katılıyorum bize tecrübe katacak oyuncular lazım artık.Ake, fazla izlediğim bir oyuncu değil olumlu-olumsuz yorum yapamam ama çıktığı maç sayısı sınırlı yani doğru transfer olur mu şuan emin değilim.
Ake bonservisiyle geliyorsa seneye gelsin, yoksa gelmesin...Biz altyapi klubu mu olduk simdi Chelsea'nin? Sacma isler yapmasinlar..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

artık takıma olgun oyuncular alınmalı derbilerde üstünlük sağlayamıyoruz çok genç oyuncu oldu takımda tecrübe farkı bize neler kaybettiriyor derbilerde kazansaydık durum şu an
Beşiktaş-41
fener-33
gs-32
Kazanmayı geçtim berabere bile kalsaydık puan durumu şöyleydi;

BJK 37
Fb 34
Gs 33

Çevrimdışı Tolga

Ake bonservisiyle geliyorsa seneye gelsin, yoksa gelmesin...Biz altyapi klubu mu olduk simdi Chelsea'nin? Sacma isler yapmasinlar..
Chelsea'nin alt yapısı gibi düşünmeyin bence sonuçta Chelsea bize zorla alın bunu oynatın demiyor bizimkiler maddi durumlardan ötürü bazı mevkilere geçici çözüm bulma derdindeler bence de şuan gelirse hatalı olur.Böyle oyuncuları gelecek sezondan itibaren değerlendirmeye almamız gerekiyor.

Çevrimdışı f_madida

Chelsea'nin alt yapısı gibi düşünmeyin bence sonuçta Chelsea bize zorla alın bunu oynatın demiyor bizimkiler maddi durumlardan ötürü bazı mevkilere geçici çözüm bulma derdindeler bence de şuan gelirse hatalı olur.Böyle oyuncuları gelecek sezondan itibaren değerlendirmeye almamız gerekiyor.

Ben de kiralamasinlar diyorum, boyle tecrubesiz oyuncu kiralansa isimize yaramaz, Schurrle'yi kiralasalar o olur mesela...Yatirim amacli alacaksak alalim Ake'yi, onu da onumuzdeki seneye alsak daha iyi olur, simdi ilk 11'e koydugumuz zaman fark yaratacak oyuncu transferi lazim...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Ben de kiralamasinlar diyorum, boyle tecrubesiz oyuncu kiralansa isimize yaramaz, Schurrle'yi kiralasalar o olur mesela...Yatirim amacli alacaksak alalim Ake'yi, onu da onumuzdeki seneye alsak daha iyi olur, simdi ilk 11'e koydugumuz zaman fark yaratacak oyuncu transferi lazim...
Ben de onu diyorum alınacaksa gelecek sezon için anlaşılmalı.Bize şuan fark yaratacak oyuncu gerekiyor hem sağ beke hem de orta sahaya.Gerçi Bilic orta saha istemiyormuş ama yine de belli olmaz tabi.

Çevrimiçi Samet Ç

Abi sen Chelsea anlaşmasını çok yanlış anlamışsın. O adamlar sana en fazla Salah'ı kiralık verir. Schürrle falan hayal kurmayalım.

Çevrimdışı Deniz

Transfer doneminde kamptan sonra bir sag bek alinir gibi duruyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Kazanmayı geçtim berabere bile kalsaydık puan durumu şöyleydi;

BJK 37
Fb 34
Gs 33
İste ben de bunu diyorum berabere bile kalamadik.berabere kalsak su an bu renkliler ne yapacağını sasirirdi psikolojik olarak.onu bile beceremedik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yalnız başkan ters köşede yapabilir gibime geliyor.Genelde son dönemde transferler sessiz sedasız yapılıyor.Başkan transfer için gitse foto çekilmesini ister mi biraz düşününce bana mantıksız geldi aslında.Sonuçta bu fotodan dolayı şimdi herkes Chelsea'den bir oyuncunun geleceğini düşünüyor.Başkan açık açık bunu yapar mı ki bilemiyorum yani :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

İste ben de bunu diyorum berabere bile kalamadik.berabere kalsak su an bu renkliler ne yapacağını sasirirdi psikolojik olarak.onu bile beceremedik.
Normal şartlarda ikisini de yenmemiz lazımdı ama taş çatlasa berabere kalmamız lazımdı yazık valla hakikaten.

Çevrimdışı FARUK

Yalnız başkan ters köşede yapabilir gibime geliyor.Genelde son dönemde transferler sessiz sedasız yapılıyor.Başkan transfer için gitse foto çekilmesini ister mi biraz düşününce bana mantıksız geldi aslında.Sonuçta bu fotodan dolayı şimdi herkes Chelsea'den bir oyuncunun geleceğini düşünüyor.Başkan açık açık bunu yapar mı ki bilemiyorum yani :iscrewy:
Ben de aynı şekilde düşünüyorum

Çevrimdışı Tolga

Ben de aynı şekilde düşünüyorum

Hedef şaşırtma olabilir diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı FARUK

Hedef şaşırtma olabilir diye düşünüyorum :)
Abi başkan dembaba ya bile kronik sakat dedi gündem den düşürmek için goz göre göre yapmaz bunu :)
Umarım başka hesap vardır

Çevrimdışı Tolga

Abi başkan dembaba ya bile kronik sakat dedi gündem den düşürmek için goz göre göre yapmaz bunu :)
Umarım başka hesap vardır
Aynen bu devre arası yapacağımız transferler çok önemli umarım hedef şaşırtmadır :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 00:44:38
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
belki de newcastledan bir oyuncu alacak başkan  :biggrinking: beyler newcastledan alabileceğimiz bir oyuncu var mı aradığımız profile uyan ??? :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

belki de newcastledan bir oyuncu alacak başkan  :biggrinking: beyler newcastledan alabileceğimiz bir oyuncu var mı aradığımız profile uyan ??? :iscrewy:
Çok kaliteli oyuncular var da biz alamayız kolay kolay :icool:

Çevrimdışı TØLGA

papis cisse  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK