2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563529 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:24:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:kop: :kop: :kop: yalnız o değilde geçen seneki bruma faciasından sonra iyiki sahaya seyirci falan girdi de gündem değişti yoksa serdara takım otobüsü ile gelirken taraftar  :steamed: :steamed: :steamed: yapardı

Aynı pozsiyon oldu son Gs maçında yine ve aynı kalede  :biggrinking:

Direk topa  :steamed: :steamed: :steamed: etti taca attı  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Veli futbole tepki amaçlı topçu olmuş yoksa iyi bir avcı olabilirdi  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Yalnız seneye basketbolda çok köklü bir değişiklik yapmamız lazım. Bu takımda kalacak tek yabancı bence Broekoof belki Lofton veya Jajuan. Gerisi çöp.

Tek basketbol değil, kadın-erkek voleybol ve kadın basketbol takımımız da çöp. Hatta ek yapayım Hentbol da da bişeylerin değişmesi lazım artık tamam sürekli lizi kazanıyoruz artık bunu geride bırakıp avrupa ya her sene gitmeli ve başarı elde etmeliyiz.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 23:27:30 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Yalnız seneye basketbolda çok köklü bir değişiklik yapmamız lazım. Bu takımda kalacak tek yabancı bence Broekoof belki Lofton veya Jajuan. Gerisi çöp.
En başta kazanmayı bilen bir koça ihtiyaç var o değişmeden kimi alırsan al birşey farketmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Tek basketbol değil, kadın-erkek voleybol ve kadın basketbol takımımız da çöp.
onlardan hiç bahsetmek istemiyorum.   :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:27:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek basketbol değil, kadın-erkek voleybol ve kadın basketbol takımımız da çöp.

Neslihan Beşiktaşlı.

Tek ümidim bir gün onun Beşiktaş forması giymesi ondan kapatmıyorlar zaten bayan voleybol şubesini  :biggrinking: :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

1taneyle basladin 3 tane söyledin  :evillol: broekoff uzatıyomus galibada eurolig takımına isterse gidebilir maddesi var oda kuvvetle muhtemel
İlk hocanin ddgismesi lazim orda dil bilmeyen hocami olur yaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:28:07
  • Beşiktaş / Bodrum
En başta kazanmayı bilen bir koça ihtiyaç var o değişmeden kimi alırsan al birşey farketmez.

Milette harbiden koç var dolu dolu.

Bizdeki gerçekten goç. En basit mizahı bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Keli de yollamak şart tabi. Adamlar 100 bin dolara Kenny Gabrieli alır biz 150 bine tyler stoneu alırız.Arada bir iki taneside iyi çıkıyor aldıklarının. Konya bile Hakeem Warrick'i almış 150 bin dolara pes diyorum artık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:28:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Ufuk Sarıca şuan Kandemir'in aldığı maaşın 4 katını istiyor yaklaşık.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Neslihan Beşiktaşlı.

Tek ümidim bir gün onun Beşiktaş forması giymesi ondan kapatmıyorlar zaten bayan voleybol şubesini  :biggrinking: :biggrinking:

Başkan geçen sene sanırım kadın voleybol avrupa turnuvasında (adını bilmiyorum) finale çıktığımız zaman kazanırsak Neslihan'ı getiricem demişti. Kazanamamıştık ve haliyle getirmemişti zaten gelmezdi de bence :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:29:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bud Eley ve Bonsu. 15 yılda 2 tane pivot geldi sadece  el insaf  :iscrewy: :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

1taneyle basladin 3 tane söyledin  :evillol: broekoff uzatıyomus galibada eurolig takımına isterse gidebilir maddesi var oda kuvvetle muhtemel
Jajuan'ı sevdiğim için ekledim.  :)

Çevrimdışı Renton

Ahmet kandemiri geldiğinden beri mangalların başına geçen adamlar olur ya sandalyeleriyle aynı onlara benzetiyorum nedense
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Broekoff kalıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:30:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan geçen sene sanırım kadın voleybol avrupa turnuvasında (adını bilmiyorum) finale çıktığımız zaman kazanırsak Neslihan'ı getiricem demişti. Kazanamamıştık ve haliyle getirmemişti zaten gelmezdi de bence :bandit:

Neslihan'a yazık olur. Hayır çok da güzel ağlar filan hırsından yenildikçe benim de içim kan ağlar  :biggrinking:

35'inde filan gelsin tamam işte :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bud Eley ve Bonsu. 15 yılda 2 tane pivot geldi sadece  el insaf  :iscrewy: :iscrewy:
Abi alacağımız adam belli Othello Hunter.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:31:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Tombalak goç geçen kulübü eleştirdi altyap yok genç oyuncu yok Efres'e bakın diye.

Kartal Özmızrak'a 5 dk yı çok gördü kendi kiraladı başka yere  :iscrewy: :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Neslihan Beşiktaşlı.

:duman: :duman: :duman: :duman:

Çevrimiçi Samet Ç

Tombalak goç geçen kulübü eleştirdi altyap yok genç oyuncu yok Efres'e bakın diye.

Kartal Özmızrak'a 5 dk yı çok gördü kendi kiraladı başka yere  :iscrewy: :iscrewy:
Tombalağın bildiği hiçbir şey yok abi. Bir Bo McCalebb'i buldu diye adamı kral ilan ettiler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:33:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi alacağımız adam belli Othello Hunter.

Valla kardeşim hiç anlamam othello Shakespeare'den biliyorum sadece  :biggrinking:

Ama izlerken insan zevk almıyor resmen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:35:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık bu geceden sonra anca bu paklar bizi ortasahaya  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Valla kardeşim hiç anlamam othello Shakespeare'den biliyorum sadece  :biggrinking:

Ama izlerken insan zevk almıyor resmen.
:kop:

Buyur abi:

Geçen ki Euroleague maçında 17 sayı 22 ribaundla oynadı. Olympiacos'ta yıllık 150 bin dolar kazanıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 23:37:40
  • Beşiktaş / Bodrum
:kop:

Buyur abi:

Geçen ki Euroleague maçında 17 sayı 22 ribaundla oynadı. Olympiacos'ta yıllık 150 bin dolar kazanıyor.

Çok etkili gözüküyor.

Kalecilik yapmayı düşünür mü acaba  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Artık bu geceden sonra anca bu paklar bizi ortasahaya  :evillol:
Obaaa benim adamım futbolcunun kralı kralı :kop: :D :D :icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...