2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565533 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

ya derbiden önceki hafta ya da derbinin ilk dakikalarında kırmızı kart göreceğini garanti ederim bizdeki bu tarz bir adamın.
Bizde böyle bir adam yok ama yine derbilerden önce kırmızı görüyor adamlarımız. En azından bacak kırarak kırmızı görecek bir adam lazım.  :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:39:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Görecekse De Jong gibi bağırsaklarını dökerek hakkını vermeli   :tabe:
ağzın bal yesin çağrı hocam  :D tırnak atarak omuz omuza kırmızı göreceksek baştan 10 kişi başlayalım benim kanıma dokunuyor şöyle katil bir herif gelse de emreyi meloyu parçalasa  :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

ya derbiden önceki hafta ya da derbinin ilk dakikalarında kırmızı kart göreceğini garanti ederim bizdeki bu tarz bir adamın.

En azından hakkını vermeli mesela Melo'yu tokatlayarak  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Ah biliç Ah inadından vazgeçse hersey güzel olacak  :evillol: bıraksa yönetim 1 2 transfer yapsa ne güzel olacak  :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

arkadaşlar sizce forvet hattında mustafa pektemekin sakatlanmayanı tarzı bir adamımız olsa iyi olmaz mı ? Hatırlarsanız seneye 4-4-2 başlamış ve gayetde iyi oynuyorduk özellikle bu sistemde Baba çok yalnız kalıyor şöyle rakibe baskı yapacak güçlü biradam alsak ayağı top da yapsa atibayı kessek veli sosa töre olcay baba ile yeni forvet oyuncusunu beraber oynatsak nasıl olur ??
4-4-2 oynayamazsın bu ön libero kadrosu ile hücum yapan adam yok. Ayrıca sene başında 4-4-2 oynamadık. Ba santrafordu Mustafa arkasında gezici bir oyuncuydu.

Çevrimdışı Renton

Ah biliç Ah inadından vazgeçse hersey güzel olacak  :evillol: bıraksa yönetim 1 2 transfer yapsa ne güzel olacak  :akuma:
Abi bir teknik direktör niye transfer istemesin ya ahahaha uefa mali kriterleri ensemizde soluyor minimumunu istiyor bilicte
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Bence Bilic tam bir orta saha istiyor İnler gibi yoksa düz birine gerek yok diyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:45:14
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
4-4-2 oynayamazsın bu ön libero kadrosu ile hücum yapan adam yok. Ayrıca sene başında 4-4-2 oynamadık. Ba santrafordu Mustafa arkasında gezici bir oyuncuydu.
tek ön libero oynadık ama benim kastettiğim de artık çift ön liberodan çıkıp önde basan bir ekip olmamız gerekliliği babanın yanına alınacak adam yüksek enerjili tempolu olup olcay törenin de yüksek enerjisi ile desteklenirse daha fazla skor buluruz ayrıca ikinci yarı son 20 dakika oyunu rölantiye alınacak bölümde atibayı alırsın necipten çok çok daha fazla iş yapar

Çevrimiçi Samet Ç

tek ön libero oynadık ama benim kastettiğim de artık çift ön liberodan çıkıp önde basan bir ekip olmamız gerekliliği babanın yanına alınacak adam yüksek enerjili tempolu olup olcay törenin de yüksek enerjisi ile desteklenirse daha fazla skor buluruz ayrıca ikinci yarı son 20 dakika oyunu rölantiye alınacak bölümde atibayı alırsın necipten çok çok daha fazla iş yapar
Tek ön libero oynamadık hocam. Yine 4-2-3-1 oynadık. Veli-Atiba ikilisi sağda Kerim solda Olcay Mustafa 10 numara gibi oynadı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:47:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1 sene sonra Mustafa Pektemek yerine iyi bir forvet. Ama Ba kadar iyi bir forvet olmalı.

Atiba yerine 2 boy üstü ortasaha.  DE JONG

Ersan yerine 2 boy üstü stoper. DEDE

Tolga yerine 2 boy üstü kaleci olmalı. CECH

Bunlar perde perde olacak idareten adam sakın ola almasınlar da en çok bundan çektik 8 yıldır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

1 sene sonra Mustafa Pektemek yerine iyi bir forvet. Ama Ba kadar iyi bir forvet olmalı.

Bunlar perde perde olacak idareten adam sakın ola almasınlar da en çok bundan çektik 8 yıldır.
De Jong yerine Sissokko veya Tiote olmaz mı abi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:49:55
  • Beşiktaş / Bodrum
De Jong yerine Sissokko veya Tiote olmaz mı abi ?

Verseler olur da vermiyorlar ki kardeşim :)

Sissoko'yu Arsenal'e vermediler 20 milyon euroya
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:50:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Alınacak adamlar şuanda 11de olanları yedeklemeli aynı seviyede olmamalı.

Yani öyle bir adam gelmeli ki Atiba herkesin kafasında yedek kalmalı. Yoksa almasınlar gereksiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Verseler olur da vermiyorlar ki kardeşim :)

Sissoko'yu Arsenal'e vermediler 20 milyon euroya
Sissokko yu geç o zaman abi ama Tiote alınabilir. Sağlam adam bence.

Çevrimdışı Tolga

Öyle de ne zaman yapılacak bunlar.Mali sorunlarımız 2-3 sene daha devam edecek gibi gözüküyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:52:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok basit örnek vereyim şuan Melo bizde olsa bu takımın hücum performansı 2 katına çıkar.

Atiba'nın 2 boy üstüdür gözümde malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:52:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle de ne zaman yapılacak bunlar.Mali sorunlarımız 2-3 sene daha devam edecek gibi gözüküyor.

Devre arası sadece ön libero alsınlar sağ bek Linnes tipi oyuncu olur.

Yazın Cech'i kiralasınlar ve Dede'yi alsınlar başka hiç transfer yapılmasın benim için yeterlidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

bunlar gelse süper olur :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı Cehc eski Cech değil haberin olsun  :evillol: cech istemem daha güzellerine bakalım loris ospina neden olmasın  :money:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:54:32
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı Cehc eski Cech değil haberin olsun  :evillol: cech istemem daha güzellerine bakalım loris ospina neden olmasın  :money:

Lloris mi  :biggrinking: Olur ben de Pogba'yı istiyorum @ALI RIZA  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Devre arası sadece ön libero alsınlar sağ bek Linnes tipi oyuncu olur.

Yazın Cech'i kiralasınlar ve Dede'yi alsınlar başka hiç transfer yapılmasın benim için yeterlidir.
Bizim yönetim gidip de Dede'ye yüksek bir bonservis vermez işte bende onu demek istiyorum.

Ayrıca bana göre Demba Ba'ya yakın kalitede bir forvete ihtiyacımız da var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:56:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim yönetim gidip de Dede'ye yüksek bir bonservis vermez işte bende onu demek istiyorum.

Ayrıca bana göre Demba Ba'ya yakın kalitede bir forvete ihtiyacımız da var.

Hani en idare eden yer forvet CENK Yine atıyor.

Ama çok iyi bir ön libero ve stoper şart.

Milo Sivok'un cenazesi için alındı bir stoper daha mutlaka alınacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca neden bizimkiler Mikel'i düşünmüyor orta sahaya anlamış değilim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Lloris mi  :biggrinking: Olur ben de Pogba'yı istiyorum @ALI RIZA  :kop:
Ne de olsa istemek beleş  :evillol: ercan taner sesi geldi pogba diye ne güzel olur... alman alsak daha güzel olur...  :ok: ernst gibi taş gibi panzer olacak  :money:

Çevrimdışı Renton

Şampiyon olmamız lazım o gruplara kalınca gelecek parayı almamız lazım bizim yoksa öyle transferler hayal 2. olursak bu sene playoofta yine hüsran olur yani geçen sene tepside verdik gsye o parayı
See you in another life,brother.