2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565604 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

mesela linnes tamamdır  ama yönetim perreirayı ya da diğer adamları almaya çalışıyordur
Ben de az önce dediğim gibi Linnes'i isteyen zaten Bilic bu yüzden yazın başka sağ bek alınmadı eğer dediğin gibi Linnes için Molde ile de anlaşma sağlansaydı çoktan bugün imza atmış olurdu :)

Ben Linnes konusunda bonservis probleminin ciddi derecede olduğunu düşünüyorum şuan uğraşılan oyuncu Maxi gibi ama o da teklifimizi reddetmiş maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:09:48
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
emil krafth tamam ama tecrübeli olmayacaksa serdarla devam gerek yok bu çocuğa
oo emil kraft daha iyi valla inş. o olur  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de az önce dediğim gibi Linnes'i isteyen zaten Bilic bu yüzden yazın başka sağ bek alınmadı eğer dediğin gibi Linnes için Molde ile de anlaşma sağlansaydı çoktan bugün imza atmış olurdu :)

Ben Linnes konusunda bonservis probleminin ciddi derecede olduğunu düşünüyorum şuan uğraşılan oyuncu Maxi gibi ama o da teklifimizi reddetmiş maalesef.
Maxi'nin teklifimizi reddettiğini kim söyledi hocam? Orayı kaçırdım ben herhalde.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:10:35

o da olabilir ama en azından sağ bek'in kesin alınacağı konusunda hem fikiriz...

Çevrimdışı Tolga

Maxi'nin teklifimizi reddettiğini kim söyledi hocam? Orayı kaçırdım ben herhalde.
@Necmi abi ve @aytactereci sanırım dün söylemişlerdi.

Çevrimdışı ALI RIZA

tecrübe lazım tecrübe 27 ile 30 yaşa aralıgında oyuncu lazım

Çevrimdışı Türkay

Ben bu takımın orta sahasında Melo gibi Emre gibi adam istiyorum artık. Derbilerde ne kadar etkili oluyor böyle adamlar.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Yalnız liverpool maçlarına bakıyorum 2-3 haftadır adamlar beni korkutuyor yani oynadıkları futbolla orada olmamaları lazım çok seri takım markovic tam tehlike
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Ben bu takımın orta sahasında Melo gibi Emre gibi adam istiyorum artık. Derbilerde ne kadar etkili oluyor böyle adamlar.
:claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız liverpool maçlarına bakıyorum 2-3 haftadır adamlar beni korkutuyor yani oynadıkları futbolla orada olmamaları lazım çok seri takım markovic tam tehlike
Hala rezalet oynuyorlar. Geçen sene oynadıkları futbolun yarısı bile değil.

Çevrimdışı Renton

Hala rezalet oynuyorlar. Geçen sene oynadıkları futbolun yarısı bile değil.
Geçen sene oynadıkları futbolun yarısını oynasalardı zaten şuan elendik derdik suarezle sturridge yok hücuma çok seri kalkıyorlar yamulturlar bizim genç yıldızları
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu hazırlık kampında oynayacağımız takım Neymar'ın futbol okulu herhalde araştırdım da Neymar Enstitüsü diye bir şey çıktı karşıma.

Çevrimdışı FARUK

Bu hazırlık kampında oynayacağımız takım Neymar'ın futbol okulu herhalde araştırdım da Neymar Enstitüsü diye bir şey çıktı karşıma.

aynen ismi direk öyle zaten proje takımı sanırım

Çevrimiçi Samet Ç

aynen ismi direk öyle zaten proje takımı sanırım
Turnuvanın amacı belli zaten Beşiktaş - gese finali yapmak. :D

Çevrimdışı TØLGA

neymarda oynayacakmi aceb  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

neymarda oynayacakmi aceb  :evillol:
İstanbul'a gelmişti bir kaç gün önce ama oynar mı bilemem.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

badou badou badouu

Çevrimiçi Samet Ç

badou badou badouu
abi Beşiktaş scout dan mı gördün bunu 24 yaşında gereksiz bir adam.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

abi Beşiktaş scout dan mı gördün bunu 24 yaşında gereksiz bir adam.

Nerden gördüm bilmiyorum. Neden gereksiz dediğinide bilmiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:35:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Büyük konuşmamak gerek ama 23 yaşını geçmiş ve kendi liginden çıkamamış hiçbir oyuncuyu tercih etmem ben.

Kendi liginden kastım ilk 10 ligden altını kastediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

ya derbiden önceki hafta ya da derbinin ilk dakikalarında kırmızı kart göreceğini garanti ederim bizdeki bu tarz bir adamın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:36:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ya derbiden önceki hafta ya da derbinin ilk dakikalarında kırmızı kart göreceğini garanti ederim bizdeki bu tarz bir adamın.

Görecekse De Jong gibi bağırsaklarını dökerek hakkını vermeli   :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı haluk.m

rezerv takım olayını yanlış anladılar galiba  :s20:  20 yaşında kiralık oyuncuyu biz ne yapalım  :akuma: saçmalamaya başladılar transfer yapmamak daha iyi.   

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 22:37:23
arkadaşlar sizce forvet hattında mustafa pektemekin sakatlanmayanı tarzı bir adamımız olsa iyi olmaz mı ? Hatırlarsanız seneye 4-4-2 başlamış ve gayetde iyi oynuyorduk özellikle bu sistemde Baba çok yalnız kalıyor şöyle rakibe baskı yapacak güçlü biradam alsak ayağı top da yapsa atibayı kessek veli sosa töre olcay baba ile yeni forvet oyuncusunu beraber oynatsak nasıl olur ??