2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4577278 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Abi ben de en az +2 yıl olarak düşünmüştüm ilk stat ile şampiyonluk sonraki seneler gelirler ile şampiyonluk

öyle ama ben hiçbirsekilde umutlu değilim sizlerinde hiçbirsekilde beklentiye girmesini istemem çnk hiçbir zaman o beklediğimiz 20-30milyona bir oyuncu alamayız ancaa oyuncu satarız o sekilde ama bu mali yapımızla uzuun yıllar yapamayız bunu ben simdiden soyleyim de:((((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

öyle ama ben hiçbirsekilde umutlu değilim sizlerinde hiçbirsekilde beklentiye girmesini istemem çnk hiçbir zaman o beklediğimiz 20-30milyona bir oyuncu alamayız ancaa oyuncu satarız o sekilde ama bu mali yapımızla uzuun yıllar yapamayız bunu ben simdiden soyleyim de:((((

Abi şuan zaten Juventus da alamıyor 20 milyon a Sneijder i Ben de en azından 5-10 yıl öyle astronomik oyuncular alabileceğimizi zannetmiyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı leylileyli

ip ucu vereyim transfer hakkında "Bizim ki" demek...

... Gereksiz gereksiz niye stres yapiyorsunuz? Hic mi görmediniz bu taktikleri :/? Demba Ba kronik sakatligi var almayiz... ups.
BJK Mabet'de ilkez net transfer hakkinda konustu benim bildiyim mabet kesin olmadan birsey demez.

Çevrimdışı Türkay

Liverpool maçına kadar takıma doğrudan etki edecek adam almamız lazım. Mesela Pereira gibi mesela Tolgay gibi. Veya Robben gibi  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sonca aceleci oluyoruz, karamsar oluyoruz.

İhtiyacın nedir? Sağ bek-Orta saha-Stoper

Sıralamada bu aslında, öncelik sıralaması.

Transfer sezonu açılıyor(ara),  İhtiyac sıralamasının sonundan başlıyorsun. Hadi onuda geçtim, Arkadaşlar bu işler 3 günde olacak işler değil. Nasıl ki miloseviç eylül ekimden beri inceleniyor, transfer başlar başlamaz alındı, diğer ihtiyaclarımızın da öyle olması gerekirdi. Transfer yapma hakkı başladığı günün ertesi 2 günü bu işlerin bitmesi lazımdı.

Diyeceksiniz ki ne acelesi var daha takım kampta bile değil. Fena mı olurdu, pazartesi salı imzalasalar, istanbula yerleşme işlemlerini bitirseler, 2-3 gün takılsalar şehirde, takım toplanınca tam anlamıyla katılsalar kulube.

Ama biz naparız? Size söylüyorum, lig maçımız 25 i mi? 26 sında transfer yaparız. Çünkü bizim malesef fıtratımızda bu var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 19:37:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Juve Maxi'yi alacaksa biz de onlardan Lihştayneri alalım  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Juve Maxi'yi alacaksa biz de onlardan Lihştayneri alalım  :iblush:
Juventus 4'lü savunmaya geçecekmiş o yüzden Lihştayner alternatif olarak takımda kalabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 19:40:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Juventus 4'lü savunmaya geçecekmiş o yüzden Lihştayner alternatif olarak takımda kalabilir.

Alternatif mi  :iblush:

Lihştayner Maxi'yi 3e katlar topu eline verir eve gönderir.

Başka bir durum var sanırım daha yukarılardan teklif var adama  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Alternatif mi  :iblush:

Lihştayner Maxi'yi 3e katlar topu eline verir eve gönderir.

Başka bir durum var sanırım daha yukarılardan teklif var adama  :)
Benim düşünceme göre de Maxi ondan daha iyidir :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Galatasaray'ın Şıreydır gitmeden futbolcu alacağını sanmıyorum. Zaten Yarsuvat ve ekibi 5 ay sonra gidecek. Ortak aday belirlemişler ancak ben onun kazanacağını sanmıyorum. Her ne kadar farklı söylemleri olsa da Aldulrahim illa bir yıldız almaya çabalardı ama mali kriterler elini kolunu bağladı. Sanırım bir elemanları da geri geliyormuş Ontivero galiba. Yani zaten dolu kontenjan bin beter olmuş durumda. O nedenle Galatasaray'ı ligde de rakip olarak görmüyorum. 2. Yarı can havliyle maçlara çıkacak 10 takım var. Desteklenmemiş bir kadroyla baş edemezler. Bizde aynı rakipler olacak elbette ama oyun olarak daha öndeyiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 19:43:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim düşünceme göre de Maxi ondan daha iyidir :)

Keşke Juve senin gibi düşünce Dünya çapında bek alırız  1-2 milyona :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray'ın Şıreydır gitmeden futbolcu alacağını sanmıyorum. Zaten Yarsuvat ve ekibi 5 ay sonra gidecek. Ortak aday belirlemişler ancak ben onun kazanacağını sanmıyorum. Her ne kadar farklı söylemleri olsa da Aldulrahim illa bir yıldız almaya çabalardı ama mali kriterler elini kolunu bağladı. Sanırım bir elemanları da geri geliyormuş Ontivero galiba. Yani zaten dolu kontenjan bin beter olmuş durumda. O nedenle Galatasaray'ı ligde de rakip olarak görmüyorum. 2. Yarı can havliyle maçlara çıkacak 10 takım var. Desteklenmemiş bir kadroyla baş edemezler. Bizde aynı rakipler olacak elbette ama oyun olarak daha öndeyiz.
İlk yarıda da herkes Gs yarıştan kopacak demişti bizle aynı puanda bitirdiler.Bence onları hiç hafife almayın kör topal gidiyor olsalar da sezon sonuna kadar yarışın içinde kalırlar.

Çevrimdışı Tolga

Keşke Juve senin gibi düşünce Dünya çapında bek alırız  1-2 milyona :biggrinking:
Öyle düşünmeseler çoktan anlaşırlardı bence :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 19:44:36
  • Beşiktaş / Bodrum
İlk yarıda da herkes Gs yarıştan kopacak demişti bizle aynı puanda bitirdiler.Bence onları hiç hafife almayın kör topal gidiyor olsalar da sezon sonuna kadar yarışın içinde kalırlar.

Gider bence de ama 28-29 gibi koparlar gibi geliyor bana.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 19:46:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle düşünmeseler çoktan anlaşırlardı bence :icool:

Malesef düşündüğüm gibi durum varmış.

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/416353/Manchester-United-Stephan-Lichtsteiner-target-AGREES-Juventus-contract

Premier lig devleri çökmüş başına  :bawling:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gider bence de ama 28-29 gibi koparlar gibi geliyor bana.
Tabi burada dikkat edilmesi gereken takım Fb'dir.Derbileri iç sahada oynayacak olması büyük avantajı ayrıca büyük ihtimal kupadan da elenip ağırlığı lige vereceklerdir.Biz ise kupada devam eder miyiz bilmiyorum ama 2 ya da 3 kulvarda ilerleyeceğiz ve kadromuz Fb kadar geniş değil böyle bir gerçekte var.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Necmi

Ben orta saha alınacağına inanıyorum..

Biliç'in istemediği felan garip bir yaklaşım geliyor bana..

Zaten kime neye göre diyor bunu bilmioyoum. Biliç istemezse çıkar orta saha istemiyorum der biter..

Kurgular üzerine konuşup, burada hocanın hocalığından tutunda, ntvsorun haber anlayışına kadar herşey eleştiirilmiş

İddaa ediyorum bence bu transferi en çok Biliç ister.

Adam deli mi ? Çokta umrunda Beşiktaş'ın mali tablosu. Şampiyon olmak ister ve bunun için ne kadar iyi oyuncu şartsa onu alır..

Zaten ANÇ demedi mi 3 oyuncu istiyoruz . Birisi kesin ama diğer ikisine bütçe yetermi bilmiyorum diye..

Şimdi Biliç e Gökhan İnleri alıyoruz dedi de gelme mi diyecek..

Biliç bir gün istemiyorum derse bunun tek açıklaması yönetimin sen böyle diye açıklama yap dediğii için olur başka da bişey olmaz.

Orta sahaya oyuncu Lazımmı ? Lazım.
Sağ Bek Lazımmı ? Lazım

Hatta bana sorarsan bir tane de Santrafor lazım.

Ama hepsi para gerektiren şeyler ve malesef bu konuda da iyi durumda değiliz.

Yakında sermaye arttırımı yapacağız , onunla da borçmu kapanacak, stat mı yapılacak yoksa yeni sezondaki 1-2 tane Yıldız için mi ayrılacak hep beraber göreceğiz..

stad için kredi çekildi bundan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum senin fikirlerine sonuna kadar katılıyorum Ba kalitesine yakın bir santrofora ihtiyacımız var daha fazlasını getirme imkanı varken para harcanmalı sağ bek ortasaha ve alınabiliyorsa forvet gerekli olduğu aşikar önümüzdeki senede iyi bir kalece gerekiyor ŞL de oynarsak

Çevrimdışı ozan062

de rossi 33 yasında falna olsydı alırdık bak onu:D

35lik xaviyi keske alabilsek su stad kozuyla ne dersiniz?

dünün etkisinde kaldık idare :eyes
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 19:56:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Dogan

Ya orta saha muhabbetinden neleri tartışmaya başladık. Arkadaşlar matematik basit. Sahaya 5 yabancı sürebiliyoruz.
1-Pedro veya Alex garanti oynayacak.
2-Motta her türlü oynayacak İsmail falan demeyin kalbinizi kırarım.:)
3-Ozi toparlamazsa, ki bu sezon imkansız, Sosa'nın yeri garanti.
4-Atiba sakat ve cezalı değilse oynayacak.
5-Ba.

Yabancı sağ bek aldığımızı da farzediyorum.

Bu yüzden ortalamaya yakın bir fiyata Gökhan İnler veya Atiba'yı kesebilecek bir yerli gelmeyecekse orta saha almaya hiç gerek yok.
Devre arası transfer döneminde orta sahaya rotasyon oyuncusu almaktansa yaz transfer döneminde şöyle ağırlığı olan bi adam almak çok daha mantıklı bence.
pedroyu oynatir abi çünkü ligi biliyo takimi biliyo ndn maceraya girsinki milosevici hemen tak diye 11 e koymaz tecrubeli biri olsa neyse diicemde ikiside ayni 11 de kumar olur kafam karisik benim acikcasi pedronun yanina kimi oynatacagi ersan sa isimiz yaş

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Biliç Pedro eleştirinize katılmıyorum biliç açıklaması vardı canlı yayında ligin ilk devresinde : "Pedro iyi oyuncu genç sun için takım da oynayacak seviyede daha gelmedi ligin 2. yarında onu kadro da göreceksiniz zamanla olacak diyor diğer genç oyuncular gibi" pedro biliyor antrenmanda görüyor keyfi oynatmama değil daha o seviye hızda değil diye oynatmadı yarım dönem kondisyon beceri tecrübe kazandırdı... Tecrübe Maçla değil antrenmanda  takımla uyum birlikte çalışma tecrübesidir

Çevrimdışı Anıl

Biliç Pedro eleştirinize katılmıyorum biliç açıklaması vardı canlı yayında ligin ilk devresinde : "Pedro iyi oyuncu genç sun için takım da oynayacak seviyede daha gelmedi ligin 2. yarında onu kadro da göreceksiniz zamanla olacak diyor diğer genç oyuncular gibi" pedro biliyor antrenmanda görüyor keyfi oynatmama değil daha o seviye hızda değil diye oynatmadı yarım dönem kondisyon beceri tecrübe kazandırdı... Tecrübe Maçla değil antrenmanda  takımla uyum birlikte çalışma tecrübesidir
O açıklamayı yapan Önder Özen'di @ALI RIZA abi :)