2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574758 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

meçhul paylaşmış.
Çok bile vermişler layuna araba ev kirası bile var ne istiyosun be
See you in another life,brother.

Çevrimdışı nannan

O konuda hepimiz gurur duyuyoruz zaten orada bir sıkıntı yok. İşte istediğimiz gibi gitmedi ne maçı kazanabildik ne de mücadelemizle gurur duyabildik. Yenileceksekte saldıralım kaçıralım öyle yenilelim isterim ben. Tabii ki gönül kazanmayı ister ama kazanamıyorsakta böyle yenilmeseydik keşke :)

Valla biz ne maçlar kaybettik kardeşim sen takma kafana. Ben şahsen her maçı deplasmanda oynadığımız için bu sezon takımdan bir şey beklemiyorum; siz de beklentilerinizi minimumda tutun, gayet sıradan bir şekilde kaybettiğimiz bir derbiden sonra bu kadar üzülmezsiniz böylece. Maç öncesi çok gaza gelince bozuk zeminde yorgun halimizle 90+5'te yediğimiz golle 2-0 kaybetmek çok büyük sıkıntı değil. Bu takım uzun vadede ileriye gidiyor.

Çevrimiçi Necmi

Eleştirmekten de korkmayın eleştiri yıpratıcı değil yapıcı ise olumludur.

Ben kadroya kimlik kazandırdı, 2 senedir istikrar var bu sene zirvedeyiz diye yanlış gördüğüm şeyleri eleştirmez de sadece takdir edersem ;

Bu takım düşüşe geçerse eleştirinin önünü tıkayanlar neden olduğunu anlamazlar.

Herkesin eksiği vardır. Pedro'yu tesadüfen oynatan ama sonra vazgeçemeyen Bilic'dir. Eneramo'yu aldıran Bilic'dir. Atiba'yı aldıran da Bilic'dir.

Hatalar da var artılar da. Yönetim zaten farkında transfer olayını başından beri Bilic'e vermediler haklı olarak.
Pedronun alınmasını istemediği ve bir sene tribüne gönderdiği gerçeğide önümüzde duruyor. Milosevic konusundada ikinci yarı takipte olacağım onuda yönetim aldı. Bilic sevdiğim ve değer verdiğim bir hoca önümüzdeki senede bizde kalması tercihimdir. Ama söylediğim gibi hiç kimse Beşiktaştan daha değerli değildir yanlış gideni eleştirmezsek doğruyu nasıl bulacağız. Daha öncede dediğim gibi Bilic büyük takım hocası değil bu yönde evrilmesi ve büyük düşünmesi gerekir. Takıma çok şey kattı inkar edemeyiz ama bu eksikleri olduğu gerçeğinide değiştirmez. Biliç artık Beşiktaşın hocası ve at gözlüklerini çıkartması gerekiyor. Kerimi pedroyu kenarda oturtarak bir seneyi heba ettik ve bu sene kadroya girerek aslında değerlerini gösterdiler. Eleştiri olacakki yönetimdende bu yönde baskı olsun Biliç orta saha istemiyebilir yönetim alır koyar kadroya sonrası Bilic kararıdır. oynatır oynatmaz bende bu haberin doğru olmamasını canı gönülden isterim bekleyip görelim sabahda tam tersi bir haber servis edilmişti orta saha transferini yönetim parası olmadığı için yapmıyor diye ama şu anda kulüpte bekleyen menejerleri orta saha oyuncularına yapılan teklifleri scoutların oyuncu transferi için uğraş verdiklerini biliyorum ne bekleniyor diye kendime sorup duruyordum geçen gün Başkanımız Fikret Ormanın Gökhan İnler ile ilgili açıklamasınıda okudum buda çelişki yumağı ben italyaya gittiğini kulübüyle anlaştığını oyuncuyla el sıkışıldığını biliyorum ne Başkanımıza geri adım attırdı bir iki gün içersinde çıkacak biz hocamıza güveniyoruz diye açıklama yapacaktır. Yapmalıdırda ama bizim eleştirilerimizinde hedefini bulduğunu kanıtlar bu her şey Beşiktaşımız için biliyorsunuz Önder beyide putlaştırmayın dedim kişiler üzerinde takılıp kalmak büyük resmi görmeyi engeller.

Çevrimdışı cisse557

eski bu zaten bundan 2 hafta önce ben atmıstım buraya :D
Sponsorlar flen eski fake belge  :evillol:
Hadi ya  :D Bu aralar sınavlardan dolayı çok giremediğim için geç kalmışım  :D Sorry arkadaşlar.

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi her ne kadar sen orta saha transferi olmayacak dediysen de ben yine de sorayım

Tolgay konusunda bir gelişme olabilir mi önümüzdeki hafta senin kulağına geldi mi hiç :iscrewy:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı rubi_tobin

Pedronun alınmasını istemediği ve bir sene tribüne gönderdiği gerçeğide önümüzde duruyor. Milosevic konusundada ikinci yarı takipte olacağım onuda yönetim aldı. Bilic sevdiğim ve değer verdiğim bir hoca önümüzdeki senede bizde kalması tercihimdir. Ama söylediğim gibi hiç kimse Beşiktaştan daha değerli değildir yanlış gideni eleştirmezsek doğruyu nasıl bulacağız. Daha öncede dediğim gibi Bilic büyük takım hocası değil bu yönde evrilmesi ve büyük düşünmesi gerekir. Takıma çok şey kattı inkar edemeyiz ama bu eksikleri olduğu gerçeğinide değiştirmez. Biliç artık Beşiktaşın hocası ve at gözlüklerini çıkartması gerekiyor. Kerimi pedroyu kenarda oturtarak bir seneyi heba ettik ve bu sene kadroya girerek aslında değerlerini gösterdiler. Eleştiri olacakki yönetimdende bu yönde baskı olsun Biliç orta saha istemiyebilir yönetim alır koyar kadroya sonrası Bilic kararıdır. oynatır oynatmaz bende bu haberin doğru olmamasını canı gönülden isterim bekleyip görelim sabahda tam tersi bir haber servis edilmişti orta saha transferini yönetim parası olmadığı için yapmıyor diye ama şu anda kulüpte bekleyen menejerleri orta saha oyuncularına yapılan teklifleri scoutların oyuncu transferi için uğraş verdiklerini biliyorum ne bekleniyor diye kendime sorup duruyordum geçen gün Başkanımız Fikret Ormanın Gökhan İnler ile ilgili açıklamasınıda okudum buda çelişki yumağı ben italyaya gittiğini kulübüyle anlaştığını oyuncuyla el sıkışıldığını biliyorum ne Başkanımıza geri adım attırdı bir iki gün içersinde çıkacak biz hocamıza güveniyoruz diye açıklama yapacaktır. Yapmalıdırda ama bizim eleştirilerimizinde hedefini bulduğunu kanıtlar bu her şey Beşiktaşımız için biliyorsunuz Önder beyide putlaştırmayın dedim kişiler üzerinde takılıp kalmak büyük resmi görmeyi engeller.
Bence de izleyelim @Necmi abi Milo'ya takabilir. Kaboul olmadı diye. Ne yapacaksa onu tanıdığın oyuncusu mudur ? Nedir?
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Renton

Bence yine de tolgayı alırlar yeterli olur bence çeşitlilik olur en azından

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi her ne kadar sen orta saha transferi olmayacak dediysen de ben yine de sorayım

Tolgay konusunda bir gelişme olabilir mi önümüzdeki hafta senin kulağına geldi mi hiç :iscrewy:
Olmayacak demedim Bilic istemiyor dedim arada fark var burda yönetim kararı belirleyici olur. Bilici dinler almazlar yada ihtiyacımız var der alırlar Bilic oynatır oynatmaz ona kalmış bir konu

Çevrimdışı nannan

Ya orta saha muhabbetinden neleri tartışmaya başladık. Arkadaşlar matematik basit. Sahaya 5 yabancı sürebiliyoruz.
1-Pedro veya Alex garanti oynayacak.
2-Motta her türlü oynayacak İsmail falan demeyin kalbinizi kırarım.:)
3-Ozi toparlamazsa, ki bu sezon imkansız, Sosa'nın yeri garanti.
4-Atiba sakat ve cezalı değilse oynayacak.
5-Ba.

Yabancı sağ bek aldığımızı da farzediyorum.

Bu yüzden ortalamaya yakın bir fiyata Gökhan İnler veya Atiba'yı kesebilecek bir yerli gelmeyecekse orta saha almaya hiç gerek yok.
Devre arası transfer döneminde orta sahaya rotasyon oyuncusu almaktansa yaz transfer döneminde şöyle ağırlığı olan bi adam almak çok daha mantıklı bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 18:16:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de çekinmiyor değilim Milo yerine Ersan'ı oynatmasından.

Artı yönleri de oldu. Töre Töre diye inat etmese o kadar olaydan sonra alınmayabilirdi Töre zorla aldırdı.

Linnes'i de deli gibi istiyor sırf o yüzden bek aldırmadı.

O yüzden hala Linnes gelecek diyorum. İyi de olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Olmayacak demedim Bilic istemiyor dedim arada fark var burda yönetim kararı belirleyici olur. Bilici dinler almazlar yada ihtiyacımız var der alırlar Bilic oynatır oynatmaz ona kalmış bir konu
Anladım bir ihtimal olabilir diye bekleyeceğiz artık :)

Çevrimdışı Türkay

Artı yönleri de oldu. Töre Töre diye inat etmese o kadar olaydan sonra alınmayabilirdi Töre zorla aldırdı.

Abi zaten yabancı kuralı yüzünden İsmail  oynayacak ki Milosevic de oynasın yoksa Motta Ersan oynuyor mecburen birin seçmek zorundayız he ortaya Tolgay yada İnler gelip de Atibayı yedeklerse orası ayrı tabi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Linnes olacak olsaydı bence olurdu be hocam o işten umudumu iyice kestim ben.Maxi olursa olur olmazsa Emil Krafth falan gelebilir.

Çevrimiçi Necmi

Bence de izleyelim @Necmi abi Milo'ya takabilir. Kaboul olmadı diye. Ne yapacaksa onu tanıdığın oyuncusu mudur ? Nedir?

Oyuncular arasında taktiğine uyacak oyuncunun seçimini yapmak hocanın hakkıdır. Öbür taraftan ihtiyacın olduğu her kes tarafından kabul edilen bir mevkiye ihtiyacım yok demek cevap bulan bir soru değil hoca rotasyonu sevmiyor tırı vırı kupa maçına bile as kadro çıkartıyor sonrada oyuncularımız bu kadar maç yaptı yorgun diyor böyle bir mazaret olamaz. Sezon başında kadroyu dar tutmamızda bir hataydı takım 3 cephede savaşıyor rotasyon önem kazanıyor

Çevrimdışı nannan

Başlık 14-15 transfer dönemi olduğu için sezonun ikinci yarısından bahsettiğini kabul ederek söylüyorum:

Defans tandemi Pedro-Milosevic olarak kurulursa diğer 3 yabancı kim olacak? Ba-Sosa-Atiba-Motta-Sağ bek. 2'si kulübeye düşüyor ve oyuna girmesi için sahadaki 5'liden birinin çıkması gerekiyor.

Çevrimdışı Tolga

Oyuncular arasında taktiğine uyacak oyuncunun seçimini yapmak hocanın hakkıdır. Öbür taraftan ihtiyacın olduğu her kes tarafından kabul edilen bir mevkiye ihtiyacım yok demek cevap bulan bir soru değil hoca rotasyonu sevmiyor tırı vırı kupa maçına bile as kadro çıkartıyor sonrada oyuncularımız bu kadar maç yaptı yorgun diyor böyle bir mazaret olamaz. Sezon başında kadroyu dar tutmamızda bir hataydı takım 3 cephede savaşıyor rotasyon önem kazanıyor
Aynen öyle kupa maçlarında çıkalım a2 kadro ile yensek ne olacak yenilsek ne olacak.İddia ediyorum a2 kadromuz ile çıksaydık da alacağımız puan şimdiki ile aynı olurdu.

Çevrimiçi Necmi

Linnes olacak olsaydı bence olurdu be hocam o işten umudumu iyice kestim ben.Maxi olursa olur olmazsa Emil Krafth falan gelebilir.
Maxi Pereira teklifimizi kabul etmemiş diye duydum net bir bilgi değil sadece güvenilir bir kaynaktan duydum.

Çevrimdışı Türkay

Maxi Pereira teklifimizi kabul etmemiş diye duydum net bir bilgi değil sadece güvenilir bir kaynaktan duydum.

2-3 gün önce menajeri demişti galiba Pereira Beşiktaş a gelmek istiyor diye  :alala:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben orta saha alınacağına inanıyorum..

Biliç'in istemediği felan garip bir yaklaşım geliyor bana..

Zaten kime neye göre diyor bunu bilmioyoum. Biliç istemezse çıkar orta saha istemiyorum der biter..

Kurgular üzerine konuşup, burada hocanın hocalığından tutunda, ntvsorun haber anlayışına kadar herşey eleştiirilmiş

İddaa ediyorum bence bu transferi en çok Biliç ister.

Adam deli mi ? Çokta umrunda Beşiktaş'ın mali tablosu. Şampiyon olmak ister ve bunun için ne kadar iyi oyuncu şartsa onu alır..

Zaten ANÇ demedi mi 3 oyuncu istiyoruz . Birisi kesin ama diğer ikisine bütçe yetermi bilmiyorum diye..

Şimdi Biliç e Gökhan İnleri alıyoruz dedi de gelme mi diyecek..

Biliç bir gün istemiyorum derse bunun tek açıklaması yönetimin sen böyle diye açıklama yap dediğii için olur başka da bişey olmaz.

Orta sahaya oyuncu Lazımmı ? Lazım.
Sağ Bek Lazımmı ? Lazım

Hatta bana sorarsan bir tane de Santrafor lazım.

Ama hepsi para gerektiren şeyler ve malesef bu konuda da iyi durumda değiliz.

Yakında sermaye arttırımı yapacağız , onunla da borçmu kapanacak, stat mı yapılacak yoksa yeni sezondaki 1-2 tane Yıldız için mi ayrılacak hep beraber göreceğiz..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

O zaman dediğim gibi 1994 doğumlu İsveçli sağ bek Emil Krafth ciddi şekilde gündeme gelebilir.

Çevrimdışı TØLGA

Atiba 1.750 istiyormus maas  yorum sizin  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Bende öyle duydum maxi işi olmamış

Çevrimdışı Türkay

Ben orta saha alınacağına inanıyorum..

Biliç'in istemediği felan garip bir yaklaşım geliyor bana..

Zaten kime neye göre diyor bunu bilmioyoum. Biliç istemezse çıkar orta saha istemiyorum der biter..

Kurgular üzerine konuşup, burada hocanın hocalığından tutunda, ntvsorun haber anlayışına kadar herşey eleştiirilmiş

İddaa ediyorum bence bu transferi en çok Biliç ister.

Adam deli mi ? Çokta umrunda Beşiktaş'ın mali tablosu. Şampiyon olmak ister ve bunun için ne kadar iyi oyuncu şartsa onu alır..

Zaten ANÇ demedi mi 3 oyuncu istiyoruz . Birisi kesin ama diğer ikisine bütçe yetermi bilmiyorum diye..

Şimdi Biliç e Gökhan İnleri alıyoruz dedi de gelme mi diyecek..

Biliç bir gün istemiyorum derse bunun tek açıklaması yönetimin sen böyle diye açıklama yap dediğii için olur başka da bişey olmaz.

Orta sahaya oyuncu Lazımmı ? Lazım.
Sağ Bek Lazımmı ? Lazım

Hatta bana sorarsan bir tane de Santrafor lazım.

Ama hepsi para gerektiren şeyler ve malesef bu konuda da iyi durumda değiliz.

Yakında sermaye arttırımı yapacağız , onunla da borçmu kapanacak, stat mı yapılacak yoksa yeni sezondaki 1-2 tane Yıldız için mi ayrılacak hep beraber göreceğiz..

Santrafor hariç hepsine katılıyorum  :claps:

Çevrimdışı Türkay

Bu kadar istemesi normal futboldan iyi seviye de para kazanacağı son senesi ama tabi ki vermeyiz  :naughty:

Çevrimdışı forzatunga

:bye:

yolu açık olsun atiba 'nın