2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580570 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

iyi transfer olur çok maç oynuyoruz ihtiyaç olacaktır bu sene şampiyon olmalıyız başka çıkar yol yok  :)
Stadı ne yap ne et yetiştir seneye   :money:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı nannan

Hangi dilde simdi bul bulabilirsen :)

Translate'den olabileceğini düşündüğüm 15-20 dile çevirdim öyle bi futbolcu yok. En azından tanıdığım bi futbolcu yok.:)

Çevrimdışı serhat8619

Öncelikle cümleten hoşbulduk. Sağ bek transferi konusunda linnes deniyor da acaba onun yerine Liverpooldan Jon Flanagan alınamaz mı hem genç hem de bonservisi elinde.sezon sonu bedava almış oluruz.

Çevrimdışı haluk.m

twitter kullananlar bir el atın @hellozeyy kadın tüm takımı sıradan geçirmiş şimdi demba ba'ya yürüyor  :s20:  almeida, fernandes, bebe, pedro ve diğerleri.  pedro'nun performansını düşüren kişiymiş. üstüne yetmedi hakaret etmeye başladı baya şenlendi ortalık bizimkiler yardırıyor.

nick değiştirmeye başladı şimdi.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 01:59:03 jokerhm ]

Çevrimdışı nannan

Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Ntvspor'da Bilic'in sadece sağ bek istediği söyleniyordu gece. Veli-Atiba ikilisinin herhangi birinin yerine kullanabileceğimiz bir orta saha oyuncusu imkanımız olduğu halde almazsak hiç hoş olmaz.

Çevrimdışı doganay

son  7-8 sayfa geri donup komple okudum, birsey anlamadim :) bugun ciddi bir transfer haberi var mi ?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 02:07:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ip ucu vereyim transfer hakkında "Bizim ki" demek...
tamam mı abi gökhan inler ???? bir de sağ bek de kimi aldılar açıklansa bu gün yarın ne güzel olur :D  Not : Mabet abi İstanbuldayım seninle bir ara görüşmemiz lazım  :bandit: @bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 02:11:01 Mehmet ]

Çevrimdışı FARUK

son  7-8 sayfa geri donup komple okudum, birsey anlamadim :) bugun ciddi bir transfer haberi var mi ?
Normal hocam transfer konusu hiç olmadığı kadar yoğun netlesen birşey olmadi bugün

Çevrimdışı Renton

Transfer bitse bile haftanın son gunu kap bildirimi yapmazlar haftaya bekleyecegiz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı f_madida

ip ucu vereyim transfer hakkında "Bizim ki" demek...

de jong mu acaba?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Orta saha transferi beklemeyelim artık

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Orta saha transferi beklemeyelim artık
Ne oldu vazgeçtiler mi :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bilic istemiyor.

Çevrimdışı Tolga

Bilic istemiyor.
Bilic neye güveniyor da orta saha istemiyor yav eğer doğruysa şaka gibi yani :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Beyler gökhan inler ve sağ bek bizi rahat şampiyon yapar. Serdar kurtuluş bence toparladı ama alternatifide lazım. Bu arada mabet yine gelin ata binmiş ya nasip demiş diye mesaj yazmış inler için. İnler iyi oyuncu maksimum 4 milyona gelirse çok iyi olur. Atibayada hizmetleri için teşekkür ederiz inler olursa veli ve inler inanılmaz olur.
eğer tecrübeli premier lig ya da seri a ekmeği yemiş bi stoper gelmezse işimiz yaş ısrarla bunun üzerinde duruyorum..göz var nizam var 4 stoperimizde feci halde sivok sakat ersan allaha emanet pedro ii mudaheleleri var ama cok calismali atinc sadece hava toplarinda ii cok cabuk feyk yiyo e yeni gelen milosevic mi kurtaracak bu takimi daha bunun alışma süreci var ligi tanima muhabbetine hic girmeyelim herneyse ben gs macindan sonra baya bi kötümser oldum yedigimiz gol aci vericiydi defansimiz saglam olsaydi yemezdik sag bek alinmasa olur serdar idare eder sezon sonuna kadr daha sonra ii birisini alabiliriz orta saha ve 1.sınıf stoper bizi sampiyon yapar...

Çevrimdışı TØLGA

Bende şöyle diyeyim o zaman bilic ortasaha istemiyorsa sampiyonluğu unutun iyi geceler  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Geovani

Çok açık ve net bu kadro devre arasında ortasahayla desteklenmezse şampiyonluğu ellerimizle veririz...biliç istemiyorsa yönetim dayatmalı...kaç kere gördük olmuyor o ikili bozulduğu zaman orta saha üstünlüğünü rakibe veriyoruz ve takım ileride basan değil geride bekleyen oluyor...dünyanın maçını oynıcaz çok sakatlık ve cezalı veren bi takımız o bölge mutlaka yedeklenmeli...sağ bek yabancı olursa ikinci yarı için mutlaka uluslararası bi türk omak zorunda en iyi alternatif inler duruyor bizim o bölgede oynayan futbol tarzımıza göre...biliçi çok tutmamakla beraber istikrarın başarının en büyük etkenlerden birisi olduğunu düşünüyorum ama o bölgeye futbolcu istemiyorsa kendi bacağına sıkar...bu seneki şampiyonluk çok ama çok önemli kendi fikrimce önümüzdeki 5 seneyi etkileyecek şekilde,umarım biliç bu budalalığı yapmaz...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı leylileyli

Sergio "Kun" Diaz, 1998 dogumlu.

Çevrimdışı Kemal

Gece eyyamin goy goyun dibine vurmussunuz yine  :ishock: :ishock: :halay:

Gunaydin

Çevrimdışı Volkan Başaran

twitter kullananlar bir el atın @hellozeyy kadın tüm takımı sıradan geçirmiş şimdi demba ba'ya yürüyor  :s20:  almeida, fernandes, bebe, pedro ve diğerleri.  pedro'nun performansını düşüren kişiymiş. üstüne yetmedi hakaret etmeye başladı baya şenlendi ortalık bizimkiler yardırıyor.

nick değiştirmeye başladı şimdi.

Bu kadının cep telefonu bende var :D

Hatta telefonda konuştum. Kesinlikle yalanlıyor.

Ancak kadında garip bir yalancılık söz konusu..

Kullandığı isimde sanırım bir başkasının zeynep gökçe

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

Ne demek Orta saha İSTEMİYORUM ???

Çevrimdışı Deniz

Sag bek nobetindeyiz bekliyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Cok acık ve net atiba ve veli olmadıgi zaman ikisinden biri farketmez ne necip ile oluyo orda ne oğuzhan zaten sampiyonluk zor bir hayal
Ortasaha alınmaz ise hayali bile olmayacak devre arasına zar zor geldik ikinci yarı ilk iki mac velide yok ayrıca hadi biri kupa ortasaha`ya
Transfer istemeyen ayip eder yaaa aynı takımı izlemiyoruz biz demekki
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 11:07:11 Deniz ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK